You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
εψαξα και'γω για φακελακια ice coffee τον μαρτιο αλλα δεν βρηκα. περσι ειχανε.
και ετσι επινα ice coffee στο secrets και το πληρωνα 80μπατ. αλλα αλλο να το πινεις εκει και να βλεπεις τα μωρα να χορευουνε και αλλο να πινεις εδω μονος στο σπιτι η εξω και να βλεπεις τις πατσαβουρες γκομεναρες!
και ετσι επινα ice coffee στο secrets και το πληρωνα 80μπατ. αλλα αλλο να το πινεις εκει και να βλεπεις τα μωρα να χορευουνε και αλλο να πινεις εδω μονος στο σπιτι η εξω και να βλεπεις τις πατσαβουρες γκομεναρες!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πουλανε και στα 7/11,μικρες σακουλες γεματες παγο,αλλα ΚΑΙ κουτακι Νεσκαφε κοκκινο...!!!
Οποτε...παρε απο εδω το σεικερ,περνα και μια βολτα απο 7/11,για προμηθειες,"Νεσκαφε-παγο-καλαμακι" και...ΕΤΟΙΜΟΣ!!!
Οποτε...παρε απο εδω το σεικερ,περνα και μια βολτα απο 7/11,για προμηθειες,"Νεσκαφε-παγο-καλαμακι" και...ΕΤΟΙΜΟΣ!!!
Capucino iced,μακραν ο καλυτερος καφες που επινα καθημερινα στην Patong.Οι δυο συνταξιδιωτες που τους εψησα να δοκιμασουν,τα παιξαν με την απιστευτη γευση του.Απο την δευτερη μερα κιολας της παραμονης μας η μερα ξεκινουσε με τον καφε αυτο.Ειχαμε ξεχασει τι εστι φραπες,και οταν γυρισαμε,το μονο που μας ελειψε(αν εξαιρεσεις τα μωρα,τις φωνουλες τους,τις παραλιες,την τομ γιαμ,τα καο πακ ται,την hollywood,την soi crocodile,την tiger,τα κοριτσια απο τα μπαρ)ηταν αυτος.
χμ.....για γίνε πιο συγκεκριμένος.......την soi crocodile....
Συνημμένα
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι εγινε ρε μαγκες απο το πρωι που ενημερωθηκα τελευταια φορα εχετε γεμισει 3 σελιδες; Δεν κοιτατε να πατε κανενα ταξιδακι λεω εγω καλοκαιριατικα, που καθεστε ολη μερα στο κομπιουτερ; οσο για τον φιλο Ντινγκο η γνωμη μου ειναι οτι αμα προσεξει τις 3-4 πρωτες μερες μπορει να τα καταφερει.Μετα την πρωτη εβδομαδα θα ξερει πολυ περισσοτερα πραγματα. Οσο για τους καφεδες που λετε, στην Ταυλανδη πατε, καντε και λιγο αποτοξινωση. Δοκιμαστε ρε παιδια το πρασινο τσαι (προσωπικα εδω και δωδεκα χρονια εχω κοψει τους καφεδες και πινω μονο πρασινο τσαι-φυσικα και δεν καπνιζω).Φυσικα καθαριζει και τις τοξινες απο το αιμα με αποτελεσμα να υπαρχει καλλιτερη κυκλοφορια και καλλιτερη αποδοση στο μπουμ-μπουμ.Βεβαια το καλλιτερο αφροδισιακο ειναι η ιδια η Ταυλανδη αλλα ας μην λεω κοινοτυπα πραγματα.
φοβερο καφε ειχε στα haagen dazs στην παραλια. εναν iced κατι... δεν θυμαμαι. ειχε 100 baht και επινα συνηθως 2 γιατι ο πρωτος πηγαινε αμασητος. οτι καλυτερο εχω πιει σε καφε εκτος ελλαδας.
να φανταστειτε οτι βρηκα τον ιδιο καφε στα haagen dazs στο boracay στις φιλιππινες και τον πεταξα μετα την πρωτη γουλια. :S δεν καταλαβαινω πως φτιαχνανε τετειο αριστουργημα στην patong.
να φανταστειτε οτι βρηκα τον ιδιο καφε στα haagen dazs στο boracay στις φιλιππινες και τον πεταξα μετα την πρωτη γουλια. :S δεν καταλαβαινω πως φτιαχνανε τετειο αριστουργημα στην patong.
Πιο συγκεκριμενος ε Pagtao?Να γινω?Ασε καλυτερα γιατι με τετοιο καυσωνα,αν βαλω και φωτο απο τα 'κοριτσια' της crocodile,προβλεπω ανακοπες.Εσυ βεβαια δεν εχεις αναγκη.Απ'οτι μαθαινω θα μετανομαστει το δρομακι σε soi Pagtao προς τιμην σου.Θυμασαι εκεινη την βελουδινη μεταξενια φωνη,που καλυπτε ακομα και την μουσικη,που εβγαινε απο τα λαρυγγια της διασημοτερης των κοριτσιων?I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.Ε ρε τι θυμηθηκα τωρα εν μεσω του καυσωνα.
Φιλε rokos μαλλον για τον ιδιο καφε πρεπει να λεμε.Capuccino iced.Η μεγαλη του επιτυχια πρεπει να ητανε περα απο την γευση του, οτι στο καφε που το επινα,γεμιζανε το ποτηρι με τριμμενο παγο και ετσι διατηρουνταν για αρκετη ωρα κρυος.Αυτο σε συνδυασμο με την γευση του και το μπολικο γαλα,ηταν αρκετα για να σου τρυπησει τα μηνιγγια.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
λοιπον dingo αστους ολους να λενε.
εμενα θ'ακουσεις!
1. καταρχην ασε τα πολλα μερη και αφοσιωσου μονο παταγια. θα υπαρξουν στο μελλον και αλλα ταξιδια! ;)
2. κλεισε ξενοδοχειο απο εδω μεσω internet. ψαξε και διαβασε κριτικες για διαφορα ξενοδοχεια που θα σ'ενδιαφερουν.
εγω εχω μεινει σε 2 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. pattaya bay resort και secrets.
και ο λακης εχει μεινει στο bay resort. το secrets στο προτεινω μονο αν θες να εισαι στην walking street.
να ξερεις ομως οτι δεν ειναι ακριβως ξενοδοχειο. δεν εχει ουτε ασανσερ, ουτε πισινα. ολα τα υπολοιπα τα εχει και εισαι διπλα στην δραση! οτι καλυτερο για short times και ξανα εξω! και φθηνο επισης! ;)
αν δεν σου κανουν μπορεις να ψαξεις και στο agoda.com και να διαβασεις κριτικες.
3. κλεισε λεωφορειο απο αεροδρομιο προς παταγια με 200μπατ. θα σε αφησουν ακριβως στην πορτα του ξενοδοχειου σου!
4. οταν φτασεις στο αεροδρομιο χαλασε λιγα λεφτα. ας πουμε 50ευρω ωστε να εχεις καβαντζα για το λεωφορειο και αν σου ζητησουν στο ξενοδοχειο. μετα χαλας εκει περισσοτερα. μην τα χαλας ολα ομως σε μια μερα.
επισης να μην κουβαλας πολλα λεφτα μαζι σου οταν εισαι εξω και παντα στην μπροστινη τσεπη!
παρε ενα καλο πορτοφολι και βαλε τα χαρτονομισματα με την σειρα. 20, 50, 100, 500, 1000.
επισης μην τα δειχνεις μπροστα σε κοσμο. να εισαι πιο διακριτικος.
5. προσπαθησε να εχεις αυτα τα 1880ευρω καθαρα. δηλαδη χωρις εισητηρια και ξενοδοχεια.
επισης για να εισαι σιγουρος οτι θα σου στασουν τα λεφτα κατσε λιγοτερες μερες. 17-18, εκτος αν δεν μπορεις ν'αλλαξεις το εισητηριο.
6. φαγητο εχει φθηνο αρκει να το ψαξεις λιγο με τα μπουφε που κανουν.
ας πουμε στο εμπορικο κεντρο royal garden υπαρχει το εστιατοριο sizzlers που με μια μεριδα που θα παραγγειλεις εχεις ενα ολοκληρο salad bar που μπορεις να γεμισεις οσα πιατα αντεχεις να φας! και αναψυκτικο reffil!!! ;)
υπαρχει και το lek hotel που εχει μπουφε με πολυ λιγα λεφτα. ο λακης μπορει να σ'ενημερωσει περισσοτερο!
pattaya beer garden στην αρχη της walking street με φοβερη θεα και ρομαντικη ατμοσφαιρα να πας με κοπελα και να φατε και φθηνα!
7. ποτα. αν θες να φτιαχτεις και να παιρνεις ματι, ψαξε τα gogos που εχουν happy hours με βαρελισια μπυρα στα 55-60μπατ! μετα αν πας φτιαγμενος στο insomnia club και δεν θελεις να σε ζαλιζουν τα γκαρσονια για να παραγγελνεις συνεχεια, παραγγειλε ενα μπουκαλακι νερο!
8. freelancers... short time 500baht. long time 1000baht. αυτες ειναι οι στανταρ τιμες αλλα αν καποια σου ζητησει περισσοτερα και θελεις οπωςδηποτε να την παρεις δεν πειραζει αρκει να μην ξεφευγει η τιμη και σου ζηταει 2000-3000μπατ για long time. μεχρι 1500μπατ για long time καλα ειναι.
beer bar girls... barfine 300baht. σε μερικα μπαρακια ισως να ειναι λιγο παραπανω. short time 1000baht. long time 1500baht.
gogo girls... barfine 600-700baht. υπαρχουν ομως και καποια gogo bars που ζητανε κατι τρελλα ποσα για barfine.
short time 1000, 1300, 1500baht. long time 1500 - 2000baht.
βασικα στα gogo Bars δεν υπαρχει μια στανταρ τιμη. εχω παρει gogo girl με 1000μπατ long time.
να ξερεις ενα βασικο. αν αρεσεις σε καποια κοπελα δεν θα σου ζητησει παρα πολλα, αλλα αν δεν αρεσεις μπορει να σου ζητησει και 3000-4000μπατ. οτι και να'ναι. freelancer, beer bar, gogo girl.
να σου προτεινω να αποφυγεις τα κοριτσια του coconut bar! (beach road)
9. αν θελεις μπορεις να κανεις καμια ημερησια εκδρομουλα σε καποιο νησακι που ειναι κοντα με παρεα!
θα κανεις και τα μπανακια σου! ;)
10. διαβασε οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις. ψαξε και σε ξενα sites.
αυτα απο μενα!!!
Zan,φιλε και Συν-Παταγιανε τα ειπες ολα!!!!!!να συμπληρωσω για το pattaya bay resort hotel οτι αυτην την εποχη εχει και καλη προσφορα(στις 7 νυχτες,πληρωνεις 6 στις 14,πληρωνεις 12 και στις 21,πληρωνεις τις 18)και οποιος κατσει για 1 μηνα ειναι 14900 μπατ(373 euro)αλλα μεσα σ'αυτην την τιμη δεν περιλαμβανεται το ηλεκτρικο και το νερο(ειναι οπως λεει το site τους περιπου για 1 μηνα ειναι 1800 Βaht(ηλεκτρικο)+300 baht(για 2 ατομα νερο)..αρα συνολο για 1 μηνα διαμονης περιπου 425 euro
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
να συμπληρωσω κατι.......που λετε ολοι οι φιλοι για την 1η φορα οτι μπορει να "παρασυρθουμε" και να κανουμε περριτα εξοδα η να μας πιασουν κοροιδο....Ευτυχως για μενα την 1η φορα πηγα με φιλους(Αρη,Βαγγελη,Γιωργο) και με "προστατεψαν" καπως απ'τα "πολλα" εξοδα(γιατι κακα τα ψεμματ,ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!)
Ελα ομως που την 2η φορα που πηγα(που ταχα θα ειχα μια εμπειρια),εκανα χειροτερα(εννοω ξοδεψα αδικα κατι λεφτα και συγκεκριμενα σε αρραβωνιασματα και σε δωρα αρραβωνων!!!!!!!,Ε Pagtao,Zan,Ναυαρχε,Fysarmonika,,Suadam,Τακη???)Mi μερα δεν τους ειδα και παρασυρθηκα!!!!!!!!
μαλλον ειμαι αναποδος!!!Κανω τις μ....κιες οσο πιο πολυ παω!!!
Για να δουμε την 3η φορα που θα κατεβω(Αυγουστο),τι θα κανω???Ειμαι και εγω πολυ περιεργος να δω!!!!
Ελα ομως που την 2η φορα που πηγα(που ταχα θα ειχα μια εμπειρια),εκανα χειροτερα(εννοω ξοδεψα αδικα κατι λεφτα και συγκεκριμενα σε αρραβωνιασματα και σε δωρα αρραβωνων!!!!!!!,Ε Pagtao,Zan,Ναυαρχε,Fysarmonika,,Suadam,Τακη???)Mi μερα δεν τους ειδα και παρασυρθηκα!!!!!!!!
Για να δουμε την 3η φορα που θα κατεβω(Αυγουστο),τι θα κανω???Ειμαι και εγω πολυ περιεργος να δω!!!!
να συμπληρωσω κατι.......που λετε ολοι οι φιλοι για την 1η φορα οτι μπορει να "παρασυρθουμε" και να κανουμε περριτα εξοδα η να μας πιασουν κοροιδο....Ευτυχως για μενα την 1η φορα πηγα με φιλους(Αρη,Βαγγελη,Γιωργο) και με "προστατεψαν" καπως απ'τα "πολλα" εξοδα(γιατι κακα τα ψεμματ,ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!)
στο επομενο ταξιδι, σπιτι και αυτοκινητο θα της αγορασεις!
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
1 EUR = 40.0332 THB
συμφωνα με το xe.com
Αντε και ενα καλο νέο....
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το marlboro 75 baht.το θυμάμαι καλά γιατί τα έπερνα 2-2 και έδινα 150.στρογγυλό νούμερο...
για τον καπνό να πώ ότι αν τον έχεις στην βαλίτσα και όχι πάνω σου σε κάποιο σάκο ίσως , οι πιθανότητες να ψάξουν την βαλίτσα είναι ελάχιστες εως μηδαμινές, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει να το ρισκάρεις.
και αν θυμάμαι καλά κάπου είχα δεί και καπνό αλλά δεν θυμάμαι που....μάλλον σε κάποιο εμπορικό...
για τον καπνό να πώ ότι αν τον έχεις στην βαλίτσα και όχι πάνω σου σε κάποιο σάκο ίσως , οι πιθανότητες να ψάξουν την βαλίτσα είναι ελάχιστες εως μηδαμινές, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει να το ρισκάρεις.
και αν θυμάμαι καλά κάπου είχα δεί και καπνό αλλά δεν θυμάμαι που....μάλλον σε κάποιο εμπορικό...
φιλε John....πολυ ωραια τα βιντεακια σου(με καθαρο ηχο και εικονα),,,,,,Να'σαι καλα που τα μοιραστηκες μαζι μας!!!!και πολυ ωραιες παρουσιες!!!Απο Πατταγια εχεις τιποτα???κανα Insomnia???
Βασικα το θεωρω και υποχρεωση μου να βοηθησω αλλα ατομα οσο μπορω αφου και εγω
χωρις τη βοηθεια προηγουμενων παιδιων (δεν αναφερω παλι ονοματα μην αδικισω κανενα)
δε θα ειχα παει ποτε σε αυτα τα μερη! Ετσι παει...οποτε ας μοιραζομαστε οτι μπορουμε!
Tou xronou an pame polles meres θα περασουμε σιγουρα και απο Παταγια!
Tote yposxomai gia βιντεο που θα αφησουν ιστορια!
Οντως το κινητο που εχω τωρα γραφει απιστευτα μεσα στη νυχτα σε εικονα και ηχο
οπως διαπιστωσατε! συνεχως ξεχνουσα να γραψω αλλιως θα ειχαπαρα πολλα βιντεο!
Να δουμε πως θα ειναι οι ισοτιμιες,πως θα ειναι τα πραγματα γενικως
και τι φραγκα θα εχουμε. Η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε το ΙΝΣΟΜΝΙΑ
με την τρομερη μουσικη τοθ και το χαος...απο γυναικες! Ετσι ειναι
αν πηγαινεις συχνα σε ενα μερος μετα θυμασαι να πας και αλλου
που το πεθυμησες...μην πεταχτει κανεις και πει οτι το γυρναο σε
Παταγιανος! χαχα
Απλα το πουκετ το εχω ηδη φαει με το κουταλι χωρις να το βαρεθω.
Ομως...ειναι ποιο ακριβο σχετικα και οσο ι ισοτιμια ινε χαλια τοτε
το σκεφτεσαι περισοτερο. Αν βρω ενα ξενοδοχειο εφαμιλο του
c+n resort and spa στην Παταγια τοτε αναλογα τις μερες που θα διαθετω θα παω και παταγια του χρονου η και ΜΟΝΟ παταγια! θα γινει ισοφαριση δηλαδη στις φορες που παω σε αυτα τα 2 μερη. Ενας ακομα λογος ειναι οτι θελω να παω βολτα στο chiang may και αν μπορεσω και στο ΚΟ ΣΑΜΟΥΙ
να τα δω ΟΛΑ παιδια...αν δεν πας να εχεις προσωπικη γνωμη σε ολα
τοτε δεν εκανες τιποτα! για να δουμε υγεια να εχουμε!
Αν παω παντος Παταγια ολη μερα θα τα ξυνω και το βραδυ θα ριχνω ενω στο πουκετ γυρνουσαμε με μηχανακια απο εδω και εκει,εκδρομες,κτλ κτ
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παρτε και ακομα ενα καλο.....αεροπορικα με ΤΗΑΙ 28/06 με 12,15,17/07 μονο με 540 και ισως κανα οικοσαρικο λιγοτερο,οποιος θελει να βιαστει γιατι εχει λιγες θεσεις.Αντε και ενα καλο νέο....
Αντε και τον Φεβρουαριο που θα κατεβω το μπατ να φτασει τα 50