Dingo,υπ'οψιν οτι 90 ευρω ειναι 3500 μπατ.
Αν αφαιρεσεις τα 1000 μπατ μεσο ορο που ειναι το ξενοδοχειο και που ειναι το μονο σιγουρο εξοδο καθε μερα (οπως ειπε και ο Μονολυκος),κανε τα κουμαντα σου τι μπορει να κανεις με τα 2500 που μενουν.
Αφαιρεσε επισης και τα λεφτα που χρειαζεσαι (συμφωνα με τους "τιμοκαταλογους" που πολυ σωστα παρεθεσε ο Μονολυκος)
α)για 2 γευματα την ημερα
β)1-2 ποτα καθε βραδυ στα μπαρ,γιατι μπορει να μην εχουν "εισοδο",αλλα αυτο δε σημαινει πως μπορεις να μπαινεις μεσα και να περιφερεσαι με τις ωρες χωρις να παραγγειλεις εστω ενα ποτο.
γ)"προσωπικα εξοδα" (μετακινησεις,καφεδες,νερο,χυμοι,φρουτα,τσιγαρα-αν καπνιζεις,κλπ κλπ)
δ)μασαζ και πηδημα (καθε μερα με διαφορετικο γκομενακι)
και ΕΑΝ τα καταφερεις να τα κανεις ολα αυτα καθε μερα επι 19 μερες,εγω προσωπικα θα σου βγαλω το καπελο και θα σε παραδεχτω γιατι κανενας αλλος εδω μεσα στο φορουμ δεν το εχει καταφερει ΤΗ ΠΡΩΤΗ φορα που πηγε να τη "βγαλει" με μεσο ορο 3500 μπατ την ημερα.
Καλη επιτυχια ;)
Υ.Γ..Και βεβαια μη ρωτησεις εμενα προσωπικα,πως θα τα καταφερεις,γιατι εγω ειμαι απο τα "αμερικανακια" και τους "χλιδατους",που γουσταρουν να επιδεικνυουν το πλουτο τους (μου τρεχουν και απο τα μπατζακια) και θελω καθε μερα λιμουζινα και να πηδαω τα μωρα πεντε-πεντε "σουβλακι"...