Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οι τιμες συναλλαγματος,παιζουν απο περιοχη σε περιοχη.
Στις τουριστικες περιοχες ειναι σαφως πιο χαμηλα.
Το κορυφαιο ανταλλακτηριο στη Ταυλανδη,που δινει τα καλυτερα rates ειναι το super rich στη Μπανγκοκ 
.
Εχει σχεδον παντα 10 σατανγκ παραπανω απο το rate που δινει η καλυτερη τραπεζα.
Απο αυτες τις τιμες να υπολογιζετε γυρω στα 50-60 σατανγκ κατω για τις τουριστικες περιοχες.
Λογικα λοιπον,αφου δινει 39,30 σημερα στις τουριστικες περιοχες το καλυτερο ανταλλακτηριο θα δινει με 38,70 εως 38,80.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
1888 τυχαιο δεν νομιζω
ο κυβος εριφθει μονο παταγια τελικα και αφτο χαρη στην αξια καθοδηγηση του ??? ξερει αυτος
παντος ευχαριστω ολους για την βοηθεια εισαστε ολοι παλικαρια.
και επιδη εχω και παθος με την φωτογραφια μολισ με το καλο η το κακο επιστρεψω θα ποσταρω μοναδικα τοπια απαραμιλης ομορφιας

Ναι απο τοπια στη Πατταγια θα βρεις πολλα.
Απο κολομπαρα και "εργαζομενες" ΚΑΝΕΝΑ :grin: :grin: :grin:

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χα χα καλο αμερικανακι
ντομο αριγκατο σεμπαι
για πες μας ρε παλληκαρι οταν μπαινεις σ αυτο το σαιτ και ζητας τη γνωμη μας με το ποσο που διαθετεις(100ευρο/μερα)τι ζωη ονειρευεσαι να κανεις εκει κατω?γιατι βλεπω κατι βασιλοπουλα εδω μεσα εξαγριωθηκαν μ αυτο το ποσο!θες να πηδας για παραδειγμα κατι υπερλευκαντικες γκομενες πολυτελειας των 5 η ισως 10.000 μπατ να σου κανουν π.χ.5 prostate massaze/μερα οπως κατι λεβεντιες εδω μεσα νασαι καθε μερα στο ΜΒΚ για ψωνια για σενα και τα μωρα και γενικως νασαι στο δωσε ολημερις?τοτε με συνχωρεις παλικαρι μου καταλαβα οτι απευθυνομαι σενα μεσο ανθρωπο του καθημερινου μοχθου που περιμενει ν ακουσει 2-3 μαγκιες για να απαλυνει λιγο τις διακοπες του και να περασει αξιοπρεπως μ αυτα τα λεφτα που κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι σεβαστα.αναθεωρω.πανε και σηκωσε τοτε καμια 15αρια 1000ευρα απο καμια τραπεζα(δεν γνωριζω πως)για να σου πεφτουν καμια 700ευρο την μερα γιατι βρε αδερφε βαρεθηκα αυτες τις μιζεριες των 200-300ευρο την μερα ντε και καλα με την υποτιμηση του ευρο και την αυξηση τoυ τιμαριθμου!τωρα πια πρεπει να σε βοηθησα αρκετα :2funny: :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλα τα βιντεακια φιλε τζον..αλλα ελεος..δεν θελω να βλεπω αλλο..τωρα που αρχισα να συνερχομαι οσο το δυνατον..με πιανει καταθλιψη..

φυσικα καθε μερα χολιγουν επι 7μερες δεν λεει...σε μαθαινουν μεχρι και οι καθαριστριες.. :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
για πες μας ρε παλληκαρι οταν μπαινεις σ αυτο το σαιτ και ζητας τη γνωμη μας με το ποσο που διαθετεις(100ευρο/μερα)τι ζωη ονειρευεσαι να κανεις εκει κατω?γιατι βλεπω κατι βασιλοπουλα εδω μεσα εξαγριωθηκαν μ αυτο το ποσο!θες να πηδας για παραδειγμα κατι υπερλευκαντικες γκομενες πολυτελειας των 5 η ισως 10.000 μπατ να σου κανουν π.χ.5 prostate massaze/μερα οπως κατι λεβεντιες εδω μεσα νασαι καθε μερα στο ΜΒΚ για ψωνια για σενα και τα μωρα και γενικως νασαι στο δωσε ολημερις?τοτε με συνχωρεις παλικαρι μου καταλαβα οτι απευθυνομαι σενα μεσο ανθρωπο του καθημερινου μοχθου που περιμενει ν ακουσει 2-3 μαγκιες για να απαλυνει λιγο τις διακοπες του και να περασει αξιοπρεπως μ αυτα τα λεφτα που κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι σεβαστα.αναθεωρω.πανε και σηκωσε τοτε καμια 15αρια 1000ευρα απο καμια τραπεζα(δεν γνωριζω πως)για να σου πεφτουν καμια 700ευρο την μερα γιατι βρε αδερφε βαρεθηκα αυτες τις μιζεριες των 200-300ευρο την μερα ντε και καλα με την υποτιμηση του ευρο και την αυξηση τoυ τιμαριθμου!τωρα πια πρεπει να σε βοηθησα αρκετα :2funny: :2funny:
να ρωτησω και γω ρε φιλε για να με φυγει η απορια? ενα πιπινι την μερα θα το ηθελα, δεν χρειαζεται να ειναι σουπερ μοντελ, γουσταρο απλες,καθημερινες κοπελιτσες. το φαγητο δεν με απασχολει να ειναι ακριβο.θα φαω και την γαριδα μου, θα φαω και την σουπα μου,αλλα μια φορα την μερα. φυσικα καποιες μερες θα περασουν με πιο προχειρο-φτηνο φαγητο,περισσοτερο για δοκιμη. δεν τραβαω κανενα ζορι να κανω ψωνια,το πολυ κανα μπλουζακι για κανα φιλο,τιποτα ιδιαιτερο. το μονο κακο ειναι οτι μου αρεσουν τα ξυδια πολυ.... ε και μεσα σε ολα αυτα κανα 2 μασαζακια στις 10 μερες που θα μεινω θα τα ηθελα
πως το βλεπεις το κατοσταρικο την μερα? εφικτο? ας ειναι και 120,βγαινω??
ολες οι αποψεις δεκτες

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω και γω ρε φιλε για να με φυγει η απορια? ενα πιπινι την μερα θα το ηθελα, δεν χρειαζεται να ειναι σουπερ μοντελ, γουσταρο απλες,καθημερινες κοπελιτσες. το φαγητο δεν με απασχολει να ειναι ακριβο.θα φαω και την γαριδα μου, θα φαω και την σουπα μου,αλλα μια φορα την μερα. φυσικα καποιες μερες θα περασουν με πιο προχειρο-φτηνο φαγητο,περισσοτερο για δοκιμη. δεν τραβαω κανενα ζορι να κανω ψωνια,το πολυ κανα μπλουζακι για κανα φιλο,τιποτα ιδιαιτερο. το μονο κακο ειναι οτι μου αρεσουν τα ξυδια πολυ.... ε και μεσα σε ολα αυτα κανα 2 μασαζακια στις 10 μερες που θα μεινω θα τα ηθελα
ολες οι αποψεις δεκτες
λοιπον ακου φιλαρακο΄πιπινακι απο500 βατ(σορτ ταιμ) εως 1000 το πολυ 1500 βατ(αν φυσικα δεν επιρεαζεσαι απ τις λευκαντικες προτιμησεις ορισμενων ρατσιστων εδω μεσα)σουπιτσα 40-60βατ,ΜC NTONAL κανα 300βατ ανα μασα περιπου(αναλογα με την λορδα)κατι γιαπωνεζικες μαγκιες που με 240βατ τρως οσο θες μιαμιση ωρα φρουτακια 20-40βατ ανα μεριδα,ται μασαζ150-300βατ,οιλ μασαζ300βατ,καφες σταρ μπακς περιπου 120βατ,ξενοδοχειακι συμαζεμενο μες το 1000μπατο,συγκοινωνια κατι μηδαμινα ποσα των 20-50βατ ποτακια περιπου 2-3ευρο κανα μπλουζακι λαικης 200-300βατ.ολα αυτα αν τα μαζεψεις αγγιζουν το ποσο περιπου80 ευρο να τα κανεις σε καθημερινη βαση.πιστευω να σουκανα ενα νοικοκυρεμενο ημερησιο προγραμα λογο κρισης να χαιρεσαι τη μερα σου.απ οτι βλεπεις σε περνει να ριξεις και δευτερο μπουμ-μπουμ μες την μερα σου ετσι για να χαλαρωσεις βρε αδερφε.πιστευω καπως να βοηθησα.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κάποιος συναγωνιστής ρώτησε κάποιες σελίδες πίσω(να με συγχωρήσει που δεν ψάχνω) για το ibis hotel στην παττάγια.
τον ιανουάριο που πήγα για ΠΡΩΤΗ φορά ταιλάνδη και μην γνωρίζοντας, το πρακτορείο μας έκλεισε αυτό το hotel ευτυχώς για 2 μέρες.
και λέω ευτυχώς γιατί ο συνταξιδιώτης μου έλεγε αυτά τα οποία του είχε πεί ο πράκτορας...ότι είναι από τα καλύτερα και σε καλή τιμή.εγώ όμως διαβάζοντας το θρεντ αυτό έβγαλα το συμπέρασμα( και σας ευχαριστώ όλους) ότι καλύτερα για 2 μέρες ή και καθόλου και εκεί βλέπεις και κάνεις. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ?????  2500 την μέρα... :headbang: :headbang: :headbang:
φυσικά ψάχνοντας (όχι και μανιωδώς) πήγαμε στην soi 8 στο eastiny με 1500 την μέρα.
τώρα που θα ξαναπάω τον σεπτέμβριο η ταιλανδέζα που μιλάω μαζί της μου βρήκε στην second road προς jomtien 3άστερο με 600 baht.
αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα για το τί σημαίνει να πηγαίνεις κάπου για πρώτη φορά γκάβακας, πώς είναι την δεύτερη και μάλλον πώς θα είναι 3,4,5 φορά...και εγώ λόγω άδειας από δουλειά μπορώ να κάτσω μόνο 15 μέρες το πολύ.
για πιο πολλές ακόμα καλύτερα υποθέτω πως θα είναι γιατί απλά γνωρίζεις περισσότερους ανθρώπους και άρα πιο πολλές γνώμες,επιλογές,εμπειρίες κ.τ.λ....κ.τ.λ...
και κάτι ανάλογο στα υπόλοιπα...φαγητά,βόλτες ...και ότι άλλο τεσπα...
τώρα και εγώ πιστεύω ότι θα βγαίνω με κάπου 60-70 ευρώ την μέρα(εκτός hotel) και θα είμαι στα γούστα
αυτά για τον φίλτατο ΜΟΝΟΛΥΚΟ που απορώ γιατί θίγεται τόσο...
δεν νομίζω να αποθαρρύνει κανείς κανένα...ίσα ίσα το αντίθετο.
απλά δεν είναι κακό να επισημαίνεις σε κάποιον που πάει ΠΡΩΤΗ φορά κάποιες δυσκολίες ώστε να είναι ψιλιασμένος και να μην πάει χαλαρός
την τρίτη φορά μπορεί να πάω και για λίγη φυσιολατρεία :think: :think: :think:....λές?????
αλλά την πρώτη μόνο παττάγια....και την δεύτερη...και την τρίτη???? :think: :think: :think:
χμμμμμμμμμμμ...δεν ξέρω........θα ρωτήσω τον ειδικό... τι λές Κώσταf16???????????

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λοιπον ακου φιλαρακο΄πιπινακι απο500 βατ(σορτ ταιμ) εως 1000 το πολυ 1500 βατ(αν φυσικα δεν επιρεαζεσαι απ τις λευκαντικες προτιμησεις ορισμενων ρατσιστων εδω μεσα)σουπιτσα 40-60βατ,ΜC NTONAL κανα 300βατ ανα μασα περιπου(αναλογα με την λορδα)κατι γιαπωνεζικες μαγκιες που με 240βατ τρως οσο θες μιαμιση ωρα φρουτακια 20-40βατ ανα μεριδα,ται μασαζ150-300βατ,οιλ μασαζ300βατ,καφες σταρ μπακς περιπου 120βατ,ξενοδοχειακι συμαζεμενο μες το 1000μπατο,συγκοινωνια κατι μηδαμινα ποσα των 20-50βατ ποτακια περιπου 2-3ευρο κανα μπλουζακι λαικης 200-300βατ.ολα αυτα αν τα μαζεψεις αγγιζουν το ποσο περιπου80 ευρο να τα κανεις σε καθημερινη βαση.πιστευω να σουκανα ενα νοικοκυρεμενο ημερησιο προγραμα λογο κρισης να χαιρεσαι τη μερα σου.απ οτι βλεπεις σε περνει να ριξεις και δευτερο μπουμ-μπουμ μες την μερα σου ετσι για να χαλαρωσεις βρε αδερφε.πιστευω καπως να βοηθησα.
ετσι ειναι ακριβως

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια για να συνοψισουμε,για το μεσο Ελληνα που θελει να χαλασει
μεχρι 100 ευρω τη μερα για ΟΛΑ ακομα και με αυτη την ισοτιμια
να αλλαζεις εκει κατω δηλαδη στα 39 περιπου βγαινει με μια νορμαλ
διαχειριση και να ριχνει και ΕΝΑ τη μερα... (λονγκ).
Τωρα αμα θελετε λιμουζινες,2-2 τα μωρα ,να πινετε ολο το βραδυ
να αγορασετε τα κερατα σασ απο ψωνια,να τρωτε τον αγλεορα καθε μερα,να κανετε 100 εκδρομες,και να σας παιρνουν και πιπα τοτε συγνωμη αλλα
περιμενετε πρωτα να σας κατσει το joker και μετα να πατε κατω για να μπορειτε να χαλατε αντι 100, 200-300 ευρω τη μερα και να μη σας νοιζει τιποτα! ελεος δηλαδη! Εγω περιεγραψα προσφατα ΠΟΣΑ πραγματα εκανα με αυτα περιπου τα χρηματα και ποσο γαματα περασα και δε στερηθηκα τιποτα.
Οποιος θελει ας ανατρεξει. Επειδη δηλαδη επινα 1-2 ποτα και οχι 4-5 δεν περασα καλα?! επειδη επαιρνα 1 μωρα λονγκ καθε μερα και οχι 2 και 3 δεν περασα γαματα? τι να κανουμε δε γαμαμε 24/24ορο εμεις αλλα λιγοτερες!

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν θιγομαι ρε φιλε απλως να βοηθησω θελω.αν σε μια κλιμακα ακριβειας απ το 1-10 εμεις σε καθε νεο τον τοποθετουμε στα πιο ακριβα παει τον χαντακωνουμε τον ανθρωπο.ενταξει τα ξερουμε ολοι τα γουστα με τα πολλα ευρο αλλα ο σκοπος ειναι να λεμε τις εμπειριες μας εδω μεσα ωστε να βοηθηθει καποιος οικονομικοτερα και να βγαλει 2-3 γουστα σε λογικα πλαισια.τωρα αν αρχιζει ο καθενας με τις καυχισιες του ποσα πολλα ξοδευει και οτι μονο μ αυτους τους ορους πρεπει να πας Ταυλανδη τοτε δεν ειναι βοηθεια αυτη αλλα μια αυτοπροβολη πολλων απωθημενων.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μονολυκος,εχω την εντυπωση οτι εχεις χαμηλο δεικτη νοημοσυνης,γιατι εισαι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Το παλληκαρι μας ζητησε καποιες πληροφοριες για το αν του φτανουν τα 1850 ευρω για 19 μερες,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΡΜΑΛ,αλλα για να "γυρισει" τη Ταυλανδη.
Στο ποστ του αναφερει ΡΗΤΑ πως "δεν σκοπευω να μεινω και τις 19 μερες Μπανκονκ αλλα να δω οσα πιο πολα μεροι μπορω χωρις καποιο προγραμα οπου μου αρεσει θα μενω 3-4 μερες το πολυ"
Οπως και να εχει ομως το πραγμα,ακομα και η "ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ" απαντηση σου ειναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ,για τους εξης λογους:
Δεν εχουμε να κανουμε με καποιον "εμπειρο" που εχει παει τουλαχιστον αλλη μια φορα,ωστε
α)να ξερει να χειριστει το νομισμα.
β)να ξερει τα κατατοπια,που να παει για να φορτωσει τις γκομενες πιο φτηνα,
γ)να ξερει που θα παει να φαει φτηνα
Και γενικα να ξερει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,τι τιμες "παιζουν",ωστε να μην τον πιασουν κοροιδο.
Εαν ΕΣΥ,γεννηθηκες με το χαρισμα της αυτοσυγκρατισης και της παντογνωμοσυνης,σε πληροφορω πως οι αλλοι ανθρωποι δεν ειναι ετσι.
ΟΛΟΙ οσοι πηγαμε πρωτη φορα,καναμε μαλακισμενα εξοδα,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.Και οσες πληροφοριες και εαν πηραμε απο αλλους που εχουν παει 10 και πλεον φορες,δεν ειναι δυνατον να στα πουν και ολα...Και αν δε παθεις ΔΕ θα μαθεις.
Βεβαια στην "ουσια" του ποστ του δικου σου και των περισσοτερων για το αν μπορεις να τη βγαλεις με 100 και λιγοτερα ισως ευρω,ΔΕΝ διαφωνει ΚΑΝΕΝΑΣ...Συμφωνω και εγω απολυτα...Αλλα εδω μιλαμε για καποιον που παει πρωτη φορα και επειδη το μπατζετ του ειναι πολυ περιορισμενο,2-3 μερες να κανει καποια μαλακισμενα εξοδα ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ,ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ...
Ποιανου λοιπον απο τους δυο μας η απαντηση ηταν πιο σωστη,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?
Η δικη σου που του ειπες πως του φτανουν?
Η μηπως η δικη μου,που του ειπα πως για να τα καταφερει χρειαζεται μεγαλη αυτοσυγκρατηση,συλλογη οσο το δυνατον περισσοτερων πληροφοριων και να ΞΕΧΑΣΕΙ τα περα-δωθε και το τουρ σε ολη τη Ταυλανδη.Τα λεφτα αυτα φτανουν ΜΟΝΟ για Παταγια (αντε να παει και 2-3 μερες Μπανγκοκ) και σε αυτο παλι του εδειξα με τα γραφομενα μου,οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ.
Αντι λοιπον να καθεσαι και να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ με τα δηθεν υπονοουμενα "περι ρατσιστων που τους αρεσουν τα πιο λευκα μωρα",ανθρωπους (ΕΜΕΝΑ βασικα),που εχουν επιλεξει αλλο τροπο να "διασκεδαζουν" με τα λεφτα τους,κανε κατι χρησιμο...
Αν πραγματικα "κοπτεσαι" τοσο πολυ για να βοηθησεις το παλληκαρι,ξαναγραψε του ενα μηνυμα,ειτε εδω ειτε σε ΠΜ,
"Πως να τριγυρισουμε περα-δωθε στη Ταυλανδη για 19 μερες,να τρωμε,να γαμαμε καθε μερα,να κοιμομαστε σε ξενοδοχειο της προκοπης και ολα αυτα ΜΕ 1880 ΕΥΡΩ,χωρις να εχουμε τη παραμικρη εμπειρια της πραγματικοτητας που θα συναντησουμε εκει".

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ολες οι αποψεις δεκτες
Α......αααανετα ,φερνεις και ρεστα για το επομενο ταξιδι :thumbsup: :thumbsup:
Αν την περασεις οπως λες μην φοβασαι τιποτα,καλη διαθεση και με ρεγουλα το ξυδι...μην σε βρουμε με κανενα νεφρο λιγοτερο.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ :2funny: :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΑΝ ΤΑ 1850 ευρωπουλα ειναι καθαρα στην τσεπη με αεροπορικα και ξενοδοχεια πληρωμενα τοτε δεν θα κοπεις στις εξετασεις :thumbsup:
Αν ειναι μικτα τοτε το βλεπω απο λιγο εως πολυ δυσκολο
Σε βλεπω μετριμενο στις απαιτησεις σου οποτε εισαι σε καλο δρομο
Εκδρομες ομως λιγες και με ρεγουλα....οπως ειπαν και οι αλλοι και απο προσωπικη πειρα ΒΚΚ-ΠΑΤΤΑΓΙΑ για πρωτη φορα ειναι πρωτα :dancing:
Κατεβα εκει κατω....δες τα και μονος σου,και οτν θα γυρισεις δεχομαστε και τα συγχαρικια :uglystupid:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ολες οι αποψεις δεκτες
Απλα ομως φιλε να εχεις παντα στην ακρη του μυαλου σου οτι οι περισσοτεροι απο εμας που σου απανταμε (γιατι και εμενα παιδια απο εδω μεσα με ενημερωσαν σχεδον για τα παντα) πηγαμε εκει κατω με ενα ΕΥΡΩ το οποιο  :knockinb: και :knuppel: ,οποτε να υπολογιζεις οτι θα εισαι 25% πιο κατω απο εμας!!!! :think: :think:
Υ.Γ Παρε και μια VISA ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τωρα αν αρχιζει ο καθενας με τις καυχισιες του ποσα πολλα ξοδευει και οτι μονο μ αυτους τους ορους πρεπει να πας Ταυλανδη τοτε δεν ειναι βοηθεια αυτη αλλα μια αυτοπροβολη πολλων απωθημενων.
σε ελληνικο φορουμ εισαι, δειξε λιγη κατανοηση,

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον dingo αστους ολους να λενε.
εμενα θ'ακουσεις!  :grin:

1. καταρχην ασε τα πολλα μερη και αφοσιωσου μονο παταγια. θα υπαρξουν στο μελλον και αλλα ταξιδια!  ;)

2. κλεισε ξενοδοχειο απο εδω μεσω internet. ψαξε και διαβασε κριτικες για διαφορα ξενοδοχεια που θα σ'ενδιαφερουν.
εγω εχω μεινει σε 2 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. pattaya bay resort και secrets.
και ο λακης εχει μεινει στο bay resort. το secrets στο προτεινω μονο αν θες να εισαι στην walking street.
να ξερεις ομως οτι δεν ειναι ακριβως ξενοδοχειο. δεν εχει ουτε ασανσερ, ουτε πισινα. ολα τα υπολοιπα τα εχει και εισαι διπλα στην δραση! οτι καλυτερο για short times και ξανα εξω! και φθηνο επισης! ;)

αν δεν σου κανουν μπορεις να ψαξεις και στο agoda.com και να διαβασεις κριτικες.

3. κλεισε λεωφορειο απο αεροδρομιο προς παταγια με 200μπατ. θα σε αφησουν ακριβως στην πορτα του ξενοδοχειου σου!

4. οταν φτασεις στο αεροδρομιο χαλασε λιγα λεφτα. ας πουμε 50ευρω ωστε να εχεις καβαντζα για το λεωφορειο και αν σου ζητησουν στο ξενοδοχειο. μετα χαλας εκει περισσοτερα. μην τα χαλας ολα ομως σε μια μερα.
επισης να μην κουβαλας πολλα λεφτα μαζι σου οταν εισαι εξω και παντα στην μπροστινη τσεπη!
παρε ενα καλο πορτοφολι και βαλε τα χαρτονομισματα με την σειρα. 20, 50, 100, 500, 1000.
επισης μην τα δειχνεις μπροστα σε κοσμο. να εισαι πιο διακριτικος.

5. προσπαθησε να εχεις αυτα τα 1880ευρω καθαρα. δηλαδη χωρις εισητηρια και ξενοδοχεια.
επισης για να εισαι σιγουρος οτι θα σου στασουν τα λεφτα κατσε λιγοτερες μερες. 17-18, εκτος αν δεν μπορεις ν'αλλαξεις το εισητηριο.

6. φαγητο εχει φθηνο αρκει να το ψαξεις λιγο με τα μπουφε που κανουν.
ας πουμε στο εμπορικο κεντρο royal garden υπαρχει το εστιατοριο sizzlers που με μια μεριδα που θα παραγγειλεις εχεις ενα ολοκληρο salad bar που μπορεις να γεμισεις οσα πιατα αντεχεις να φας! και αναψυκτικο reffil!!!  ;)

υπαρχει και το lek hotel που εχει μπουφε με πολυ λιγα λεφτα. ο λακης μπορει να σ'ενημερωσει περισσοτερο!

pattaya beer garden στην αρχη της walking street με φοβερη θεα και ρομαντικη ατμοσφαιρα να πας με κοπελα και να φατε και φθηνα!

7. ποτα. αν θες να φτιαχτεις και να παιρνεις ματι, ψαξε τα gogos που εχουν happy hours με βαρελισια μπυρα στα 55-60μπατ! μετα αν πας φτιαγμενος στο insomnia club και δεν θελεις να σε ζαλιζουν τα γκαρσονια για να παραγγελνεις συνεχεια, παραγγειλε ενα μπουκαλακι νερο!

8. freelancers... short time 500baht. long time 1000baht. αυτες ειναι οι στανταρ τιμες αλλα αν καποια σου ζητησει περισσοτερα και θελεις οπωςδηποτε να την παρεις δεν πειραζει αρκει να μην ξεφευγει η τιμη και σου ζηταει 2000-3000μπατ για long time. μεχρι 1500μπατ για long time καλα ειναι.

beer bar girls... barfine 300baht. σε μερικα μπαρακια ισως να ειναι λιγο παραπανω. short time 1000baht. long time 1500baht.

gogo girls... barfine 600-700baht. υπαρχουν ομως και καποια gogo bars που ζητανε κατι τρελλα ποσα για barfine.
short time 1000, 1300, 1500baht. long time 1500 - 2000baht.
βασικα στα gogo Bars δεν υπαρχει μια στανταρ τιμη.  εχω παρει gogo girl με 1000μπατ long time.

να ξερεις ενα βασικο. αν αρεσεις σε καποια κοπελα δεν θα σου ζητησει παρα πολλα, αλλα αν δεν αρεσεις μπορει να σου ζητησει και 3000-4000μπατ. οτι και να'ναι. freelancer, beer bar, gogo girl.

να σου προτεινω να αποφυγεις τα κοριτσια του coconut bar! (beach road)  :grin:

9. αν θελεις μπορεις να κανεις καμια ημερησια εκδρομουλα σε καποιο νησακι που ειναι κοντα με παρεα!
θα κανεις και τα μπανακια σου!  ;)

10. διαβασε οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις. ψαξε και σε ξενα sites.

αυτα απο μενα!!!  :dancing:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
djan, παλι εγραψες, ωραιος

εγω απο σημερα σας χαιρεταω απο ελλαδα και εαν ολα πανε καλα, αυριο πρωι θα ειμαι παταγια. θα προσπαθησω να κανω ανταποκρισεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom