04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Korea Sex TripΤι ψωλι@ ήταν αυτή που φάγαμε χτες από τα Κορεάτικα μηχανάκια.....
Korea Sex TripΤι ψωλι@ ήταν αυτή που φάγαμε χτες από τα Κορεάτικα μηχανάκια.....
το λυσαμε και αυτο το θεματακι κατι τελευταιο και δεν σας τα ζαλιζω αλοΖαν........σαν καλαμαρακια ηταν οι ακριδες!!!!δεν ηταν ασχημες....Παντως για τον φιλο που ρωταει για το φαγητο....εχουν καταπληκτικο ΡΥΖΙ!!!!Εγω ετρωγα 3 συγκεκριμενα φαγητα στην Πατταγια..........Καο-πατ-και(ρυζακι με κοτοπουλο)..........Καο-Κα(ι)-τι-αου-Μουσαπ(ρυζι με αυγα και κοτοπουλο).......Λατ-Ναααα(σουπα λαχανικων,θα τους πεις ομως οχι καυτερο!!!!)
και τα 3 ηταν υπεροχα πιατα!!!!
Φιλε μου διαβασα σε προηγουμενο δικο σου ποστ οτι θα πας για 19 μερες ταυλανδη αλλα δεν λες αν θα μεινεις και τις 19 στην Μπανγκοκ η θα πας και καπου αλλου.Επισης λες οτι εχεις ενα μπατζετ γυρω στα 1800 ευρ. και θελεις σε καθημερινη βαση. Χωρις να ειμαι και ο πιο καταλληλος δεν νομιζω ομως να σου φτανουν αυτα τα χρηματα ειδικα με την σημερινη ισοτιμια αν μεινεις μονο Μπανγκοκ.Τωρα για ξενοδοχεια και τραπεζες υπαρχουν αλλοι πιο ειδικοι εδω μεσα να σου απαντησουν. Παντως επειδη ασχολουμαι πανω απο 35 χρονια με τον τουρισμο για καπως σοβαρο ξενοδοχειο 3αστερο 4στερο μονο μεσα απο ιντερνετ μπορεις να βρεις τις καλλιτερες τιμες, και αυτο γιατι τα ιντερνετικα γραφεια μπορουν και κανουν αγορες σε πακετα σε περιοδους που τα ξενοδοχεια κανουν προσφορες στις τιμες. Ελπιζω ομως να σου γραψει καποιος πιο εμπειρος καποιες απαντησεις.το λυσαμε και αυτο το θεματακι κατι τελευταιο και δεν σας τα ζαλιζω αλο
σκοπευω να κλεισω ξενοδοχειο απο το αεροδρομιο οπος καποιος προειπε πεφτουνε πανω σου σαν τα κορακια και αρχιζει το παζαρι
ποσα μπατ ειναι καλο να κλεισω με κλιματιστικο κεντρικα και να μπορω να φερνω παρεουλα πανω τσαμπε οχι να μου πιανουν τον κολο οπως στη Σοφια και το λεω αφτο απο την αρχη του παζαριου?
λεφτα αλαζω στο αεροδρομιο η το κανω πριν φυγω.
βαλτε και αλλες φωτο για να ονειρευομαι καλυτερα το βραδυ
εχεισ δικιο δεν το ανεφερα δεν σκοπευω να μεινω και τις 19 μερες Μπανκονκ αλλα να δω οσα πιο πολα μεροι μπορω χωρις καποιο προγραμα οπου μου αρεσει θα μενω 3-4 μερες το πολυΦιλε μου διαβασα σε προηγουμενο δικο σου ποστ οτι θα πας για 19 μερες ταυλανδη αλλα δεν λες αν θα μεινεις και τις 19 στην Μπανγκοκ η θα πας και καπου αλλου.Επισης λες οτι εχεις ενα μπατζετ γυρω στα 1800 ευρ. και θελεις σε καθημερινη βαση. Χωρις να ειμαι και ο πιο καταλληλος δεν νομιζω ομως να σου φτανουν αυτα τα χρηματα ειδικα με την σημερινη ισοτιμια αν μεινεις μονο Μπανγκοκ.Τωρα για ξενοδοχεια και τραπεζες υπαρχουν αλλοι πιο ειδικοι εδω μεσα να σου απαντησουν. Παντως επειδη ασχολουμαι πανω απο 35 χρονια με τον τουρισμο για καπως σοβαρο ξενοδοχειο 3αστερο 4στερο μονο μεσα απο ιντερνετ μπορεις να βρεις τις καλλιτερες τιμες, και αυτο γιατι τα ιντερνετικα γραφεια μπορουν και κανουν αγορες σε πακετα σε περιοδους που τα ξενοδοχεια κανουν προσφορες στις τιμες. Ελπιζω ομως να σου γραψει καποιος πιο εμπειρος καποιες απαντησεις.
Ολα ειναι σχετικα εξαρταται απο το τι απαιτησεις εχεις σε θεματα σεξ, ξενοδοχειου, φαγητου. Παντως για πιο οικονομικο μπατζετ μαλλον θα πρεπει να το παιξεις αγαπουλης εκει και να περιοριστεις σε 1-2 μωρα μονο ωστε και να εχεις οικονομικο και καθημερινο σεξ και να σε βοηθησουν σε θεματα φαγητου αγορων διαμονης και μετακινησεων. Ελπιζω παντως καποιοι εμπειροτεροι να σε βοηθησουν.εχεισ δικιο δεν το ανεφερα δεν σκοπευω να μεινω και τις 19 μερες Μπανκονκ αλλα να δω οσα πιο πολα μεροι μπορω χωρις καποιο προγραμα οπου μου αρεσει θα μενω 3-4 μερες το πολυ
1880 μονο για να χαλασω εκει χωρις εισητηρια πιστευεις οτι δεν φτανουνε?
Αρχιζω και απογοητευομαι λιγακι :'( σιγουρα υπαρχει μια μικρη καβατζα αλλα δεν κσεπερναει τα 200.
Διαβασα σε αλλο θρεντ οτι ορισμενοι περνανε και 1,5 μηνες με αυτα τα λεφτα
Επειδη πας πρωτη φορα και δε ξερεις τα κατατοπια,τα 1880 ευρω,δε θα σου φτασουν καλα καλα ουτε για 10 μερες.Εκτος και εαν πας και κλειστεις σε ενα ξενοδοχειο στη Πατταγια και δε πας πουθενα αλλου..Και παλι ομως ειναι πολυ δυσκολο..εχεισ δικιο δεν το ανεφερα δεν σκοπευω να μεινω και τις 19 μερες Μπανκονκ αλλα να δω οσα πιο πολα μεροι μπορω χωρις καποιο προγραμα οπου μου αρεσει θα μενω 3-4 μερες το πολυ
Αρχιζω και απογοητευομαι λιγακι :'( σιγουρα υπαρχει μια μικρη καβατζα αλλα δεν κσεπερναει τα 200.
Επειδη πας πρωτη φορα και δε ξερεις τα κατατοπια,τα 1880 ευρω,δε θα σου φτασουν καλα καλα ουτε για 10 μερες.Εκτος και εαν πας και κλειστεις σε ενα ξενοδοχειο στη Πατταγια και δε πας πουθενα αλλου..Και παλι ομως ειναι πολυ δυσκολο..
Εγω προσωπικα το θεωρω,απιθανο,ακομα και για τον πιο εμπειρο,εδω μεσα,να παει 19 μερες και να τριγυριζει στη Ταυλανδη,να τρωει,να κοιμαται σε ξενοδοχειο,να πηδαει καθε μερα και να χαλασει μονο 1880 ευρω...
MISSION IMPOSSIBLE..
Ειπαμε..η Ταυλανδη ειναι φτηνη σε σχεση με την Ελλαδα,αλλα μη το χεσουμε κιολας...
σορρυ ρε συντροφοι που περεμβαινω,αλλα με ολο το θαρρος και εγω καπου τοσο υπολογιζα.δλδ για 9 μερες πουκετ γυρω στο 1000ρικο,τουτεστιν 100-120 ευρω την μερα,φυσικα χωρις ξενοδοχειο και αεροπορικα. δεν φτανουν 100Ε την μερα για να περασεισ καλα? και οταν λεω να περασεις καλα ενοοω να εχεις αλλο τιλακ καθε μερα.Επειδη πας πρωτη φορα και δε ξερεις τα κατατοπια,τα 1880 ευρω,δε θα σου φτασουν καλα καλα ουτε για 10 μερες.Εκτος και εαν πας και κλειστεις σε ενα ξενοδοχειο στη Πατταγια και δε πας πουθενα αλλου..Και παλι ομως ειναι πολυ δυσκολο..
Εγω προσωπικα το θεωρω,απιθανο,ακομα και για τον πιο εμπειρο,εδω μεσα,να παει 19 μερες και να τριγυριζει στη Ταυλανδη,να τρωει,να κοιμαται σε ξενοδοχειο,να πηδαει καθε μερα και να χαλασει μονο 1880 ευρω...
MISSION IMPOSSIBLE..
Ειπαμε..η Ταυλανδη ειναι φτηνη σε σχεση με την Ελλαδα,αλλα μη το χεσουμε κιολας...
αν και δεν είμαι ο πλέον ειδήμων θα σου πώ την εμπειρία μου αφού αναφέρεσαι στην πρώτη φορά.σορρυ ρε συντροφοι που περεμβαινω,αλλα με ολο το θαρρος και εγω καπου τοσο υπολογιζα.δλδ για 9 μερες πουκετ γυρω στο 1000ρικο,τουτεστιν 100-120 ευρω την μερα,φυσικα χωρις ξενοδοχειο και αεροπορικα. δεν φτανουν 100Ε την μερα για να περασεισ καλα? και οταν λεω να περασεις καλα ενοοω να εχεις αλλο τιλακ καθε μερα.
!φτανουν και παραφτανουν φιλαρακο μη μασας!και τα γαμησακια σου θαχεις και τα μασαζακια σου κ ολα σου τα κομφορ.εδω οπως παει η δουλεια μερικα αμερικανακια θα καθιερωσουν κανα ποσο της ταξης των 500euro/μερα για να πας Ταυλανδη!μην τρελαθουμε κιολας.εχεισ δικιο δεν το ανεφερα δεν σκοπευω να μεινω και τις 19 μερες Μπανκονκ αλλα να δω οσα πιο πολα μεροι μπορω χωρις καποιο προγραμα οπου μου αρεσει θα μενω 3-4 μερες το πολυ
μερικά πράγματα λέγονται ούτε για εξυπνάδα,ούτε για μαγκιά,ούτε επειδή είναι κανένας αμερικανάκι, ούτε για άλλο λόγο, αλλά μόνο για τον εξής: να μην ακούει κάποιους σαν και σένα(εγώ δεν σε χαρακτιρίζω) και να πηγαίνει πρώτη φορά εκεί με τους τόσους πειρασμούς και να είναι το λιγότερο ψιλιασμένος και συγκρατημένος.!φτανουν και παραφτανουν φιλαρακο μη μασας!και τα γαμησακια σου θαχεις και τα μασαζακια σου κ ολα σου τα κομφορ.εδω οπως παει η δουλεια μερικα αμερικανακια θα καθιερωσουν κανα ποσο της ταξης των 500euro/μερα για να πας Ταυλανδη!μην τρελαθουμε κιολας.
τρεμω στην ιδεα οτι καποιοι λογω της κρισης ισως αναγκαστουν να γαμησουν ελληνιδες. και εχουν ενα υφος οι ατιμες, που τη βρισκουν τοση αυτοπεποιθηση? και καλοκαιριασε και φορανε ολες κολαν, ωχ αμαν.Πατάγια να πας μόνο και θα έχεις δεις το κόσμο όλο
και τι πρεπει νακουει ρε φιλε καποιους σαν και σενα οτι για να πας Ται πρεπει νασαι ο ωνασης?δηλαδη 100euro την μερα υποστηριζεις οτι δεν περνας καλα την μερα?η μηπως νομιζεις οτι αν ειχα να χαλασω 1000 ευρο την μερα εγω και ο οποιοσδηποτε εδω μεσα δεν θαξερε να τα φαει?παρακολουθω οτι οποιος καινουργιος μπαινει εδω μεσα προσπαθειται να τον πανικοβαλετε λεγοντας του οτι οσα και ναχει δεν φτανουν.ειδικα τωρα μ αυτη την κριση που εχει ο κοσμακης!κατεβαινω τα τελευταια 3 χρονια και καθομαι πανω απο μηνα καθε φορα και σε πληροφορω οτι με 100ευρο την μερα δεν στερουμε τιποτα.τωρα οπως ανεφερα πιο μπροστα και γω ξερω να χαλαω καλυτερα απ τον καθενα οσα και να μου δωσεις την ημερα ανοιγοντας σαμπανιες δεξια κ αριστερα πινοντας καφεδακι ταπογεματακι με τον βασιλια προπληρωνοντας 20 γκομενες στην παραλιακη να με χειρμερικά πράγματα λέγονται ούτε για εξυπνάδα,ούτε για μαγκιά,ούτε επειδή είναι κανένας αμερικανάκι, ούτε για άλλο λόγο, αλλά μόνο για τον εξής: να μην ακούει κάποιους σαν και σένα(εγώ δεν σε χαρακτιρίζω) και να πηγαίνει πρώτη φορά εκεί με τους τόσους πειρασμούς και να είναι το λιγότερο ψιλιασμένος και συγκρατημένος.
όλοι ξέρουμε ότι με την διαφορά ισοτιμίας και έχοντας τόσες χιλιάδες baht στην τσέπη δεν το καταλαβαίνεις πως φεύγουν...
αν πάντως το παλικάρι τότε που θα είναι εκεί δεν τα υπολογίσει σωστά,ειδικά στην αρχή, είσαι διαθετιμένος να του στείλεις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ορμόμενος από την παρότρυνσή σου, μην έχοντας μια καβάντζα?????
χειροκροτουν ακολουθωντας μου και να κανω 5 διπλα σαντουιτς body to body massaze.επισης τρωγοντας και καμια 15αρια κιλα αστακους ετσι για επιδορπιο!αν χρειαζεται ο καθενας την μανουλα του να τον υπενθιμιζει ποσα ευρο να χαλαει για να μην ξεχαστει ας κατσει καλυτερα σταυγα του.για να τον στειλω λεφτα οπως λες χλωμο το κοβω αλλα αναλαμβανω την υποχρεωση εκεινες τις μερες τηλεφωνικως να το ξεμπερδεψω το παλλικαρι!μερικά πράγματα λέγονται ούτε για εξυπνάδα,ούτε για μαγκιά,ούτε επειδή είναι κανένας αμερικανάκι, ούτε για άλλο λόγο, αλλά μόνο για τον εξής: να μην ακούει κάποιους σαν και σένα(εγώ δεν σε χαρακτιρίζω) και να πηγαίνει πρώτη φορά εκεί με τους τόσους πειρασμούς και να είναι το λιγότερο ψιλιασμένος και συγκρατημένος.
όλοι ξέρουμε ότι με την διαφορά ισοτιμίας και έχοντας τόσες χιλιάδες baht στην τσέπη δεν το καταλαβαίνεις πως φεύγουν...
αν πάντως το παλικάρι τότε που θα είναι εκεί δεν τα υπολογίσει σωστά,ειδικά στην αρχή, είσαι διαθετιμένος να του στείλεις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ορμόμενος από την παρότρυνσή σου, μην έχοντας μια καβάντζα?????