Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τρεμω στην ιδεα οτι καποιοι λογω της κρισης ισως αναγκαστουν να γαμησουν ελληνιδες. και εχουν ενα υφος οι ατιμες, που τη βρισκουν τοση αυτοπεποιθηση? και καλοκαιριασε και φορανε ολες κολαν, ωχ αμαν.

γιατι βρε αγαπητε μου ? οντως υπαρχουν πολλες που εχουν τα θεματακια τους, αλλα υπαρχουν και εξαισιες ελληνιδες !!!!  ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
και για να κλεινουμε και εισητηρια σιγα σιγα,περα απο emirates, qatar και thai,εχετε καμμια αλλη προταση? το site της thai με γραφει στα @@ρια του. απο τις αλλες 2 η πιο φτηνη για αυγουστο ειναι 760 ευρω και το  και η thai θελει 8500 μπατ για το μπανκονγκ-πουκετ(με επιστροφη) καμμια προσφορα δεν θα βγαλουν οι καριολιδες?

Φιλε,για δες την Egypt air.......αυτην την στιγμη ειναι η πιο φτηνη για Ταυλανδη

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
καποιος εκλεψε 2 φωτογραφιες μου απο pattaya addicts (εψαξα και'δω αλλα μαλον δεν τις ποσταρα) και εφτιαξε ενα ψευτικο προφιλ στο facebook. η κοπελα το ανακαλυψε και μου'στειλε μηνυμα οτι δεν θελει τις φωτογραφιες της στο facebook.
τις εσβησα απο το pattaya addicts και εκανα report στο facebook. προς το παρον δειχνει οτι κανανε διαγραφη το profil.
ελπιζω να μην συμβει παλι το ιδιο. εστειλα μηνυμα και στην κοπελα και της ζητησα συγνωμη λεγοντας της οτι μου κλεψανε τις φωτογραφιες απο το laptop.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχουν τετοια ατομα και κανουν αυτα τα πραγματα.
και ειδικα σ'ενα forum οπου ο καθενας θελει να μοιραστει τις εμπειριες του και τις φωτογραφιες.
και τις ποσταρα σε thread που μονο οι advance members μπορουν να διαβασουν και να δουν.

δεν προκειται να ξανανεβασω πουθενα φωτογραφια.

και θα παρακαλεσω οποιος ειναι συντονιστης αυτου του θεματος να σβησει ολες τις φωτογραφιες που εχω ποσταρει.

Ζαν.....το ειδα που το ποσταρες στο pattaya-addicts..........οποιος το εκανε ειναι ΠΟΛΥ  :bigdick: !!!!!εσυ ειχες ολη την καλη διαθεση να μας δειξεις την τεχνη σου και τις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ φωτογραφιες και καποιος το επιβουλευτηκε!!!να παει να  :knockinb: ο  :bigdick: !!!!!!!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν.....το ειδα που το ποσταρες στο pattaya-addicts..........οποιος το εκανε ειναι ΠΟΛΥ  :bigdick: !!!!!εσυ ειχες ολη την καλη διαθεση να μας δειξεις την τεχνη σου και τις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ φωτογραφιες και καποιος το επιβουλευτηκε!!!να παει να  :knockinb: ο  :bigdick: !!!!!!!!!!

ασε φιλε εχω ξενερωσει πολυ μ'αυτο που εγινε. δεν θα εχω την ιδια διαθεση που ειχα στο επομενο ταξιδι μου.

επισης δεν μπορω να θυμηθω αν τις ειχα ποσταρει και εδω τις 2 φωτογραφιες που εβαλε ο τυπος.
εψαξα παντως απο αρχες μαρτιου αλλα δεν τις ειδα εδω στα ποστ μου. σκεφτομαι επισης αν οντως τις εβαλα και καποιος τις πηρε και εκανε καποια αναφορα σε συντονιστη για να τις σβησουνε.

της εστειλα μηνυμα και της ζητησα συγνωμη. ελπιζω να με συγχωρεσει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καποιος εκλεψε 2 φωτογραφιες μου απο pattaya addicts

η κοπελα το ανακαλυψε και μου'στειλε μηνυμα οτι δεν θελει τις φωτογραφιες της στο facebook.

τις εσβησα απο το pattaya addicts και εκανα report στο facebook.

εστειλα μηνυμα και στην κοπελα και της ζητησα συγνωμη λεγοντας της οτι μου κλεψανε τις φωτογραφιες απο το laptop.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχουν τετοια ατομα και κανουν αυτα τα πραγματα.
ρε,

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ?????????????

ανεβαζεις στο νετ φωτο απο γκομενες που ουτε το ξερουν, ουτε συγκαταθεση εχουν δωσει και μετα ρωτας γιατι υπαρχουν τετοια ατομα που κανουν τετοια πραματα ??

τί πραματα ? σαν αυτα που κανεις εσυ ο ιδιος ??

και μετα τιμωντας και τα μπατζάκια σου, λες και ψεματα στη γκομενα οτι στις εκλεψαν ??

ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ??

- και ποσα ζορια τραβαει το παληκαρι που μου εσβησε το ποστ, θεωρωντας οτι ελευθερια λογου ειναι να φυγει το δικο μου και να μεινει το δικο σου ????  :P

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Morning Boss.
Ο καιρός περνάει.Εδώ τη βγάζω Σπαρτιάτικα για να γεμίσει ο κουμπαράς.Θέλει δε θέλει θα σπάσει το γουρουνάκι και θα γεννήσει την κατάλληλη ώρα.Ευτυχώς δε θα περιμένω εννιά μήνες αλλά πεντέμισι.Η Μπουμ μάλλον κατέβηκε για κανένα ψιλό τι να κάνει το καημένο.Μου λείπει η ζωντάνια της και το όμορφο της χαμόγελο :smitten:....
Α δε μου είπες τα κρεβάτια στο Joptien Palace είναι Κing size? :think:.....σπαρτιάτικα ξεσπαρτιάτικα θα κάνω ένα δυό παρτάκια :tits:  :s&m_2::tits: 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε,

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ?????????????

ανεβαζεις στο νετ φωτο απο γκομενες που ουτε το ξερουν, ουτε συγκαταθεση εχουν δωσει και μετα ρωτας γιατι υπαρχουν τετοια ατομα που κανουν τετοια πραματα ??

τί πραματα ? σαν αυτα που κανεις εσυ ο ιδιος ??

και μετα τιμωντας και τα μπατζάκια σου, λες και ψεματα στη γκομενα οτι στις εκλεψαν ??

ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ??

- και ποσα ζορια τραβαει το παληκαρι που μου εσβησε το ποστ, θεωρωντας οτι ελευθερια λογου ειναι να φυγει το δικο μου και να μεινει το δικο σου ????  :P

στο pattaya-addicts παρα πολλοι κανουν trip reports ποσταροντας δικες τους φωτογραφιες και χωρις καποια συγκαταθεση.
εμενα αυτο που με πειραξε ειναι οτι καποιος εκανε ενα ψευτικο προφιλ χρησιμοποιωντας 2 φωτογραφιες μου και το ανεφερε στην κοπελα που την εχω και αυτη φιλη στο facebook, με σκοπο να ενοχληθει η κοπελα και να νομιζει οτι εγω το εκανα.
επισης δεν τις ποσταρα σε ανοιχτο φορουμ για ολους αλλα σε advance section που υποτιθετε οτι τα μελη ειναι αξιοι εμπιστοσυνης. πραγματικα δεν με νοιαζει αν τις πηρε ολες τις φωτογραφιες, αρκει να μην εκανε κατι τετοιο.
οπως επισης και εδω. παρα πολλα μελη ποσταρουν φωτογραφιες τους απο τα ταξιδια τους στην Ταυλανδη. δεν νομιζω να εχουν παρει ολοι συγκαταθεση. το θεμα ειναι να μην γινονται τετοιου ειδους βλακειες.

δεν ξερω για πιο ποστ μιλας.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Dingo3005,μην ακους κανεναν αλλο,παρα μονο το Μονολυκο.
Με 1880 ευρω (ειδικα τωρα που εχει υποτιμηθει το ευρω εναντι του μπατ πανω απο 25%),θα τη περασεις ζωη χαρισαμενη...
Θα γυρισεις ολη τη Ταυλανδη,η για την ακριβεια,(για να μην ειμαι και υπρβολικος),θα πας μονο Μπανγκοκ,Παταγια,Πουκετ,Κραμπι,Κο Σαμουι,Κο Τσανγκ,Τσανγκ Μαι,"Κρητη-Κερκυρα και Νιο" (ομορφονια με ομορφονιο),"Στη Παρο και στη Ναξο" (τον αερα μου ν' αλλαξω),"Μυκονο και Σαντορινη" (σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι).

Υπογραφη:Ενα "αμερικανακι"... ;)

dingo3005

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Dingo3005,μην ακους κανεναν αλλο,παρα μονο το Μονολυκο.
Με 1880 ευρω (ειδικα τωρα που εχει υποτιμηθει το ευρω εναντι του μπατ πανω απο 25%),θα τη περασεις ζωη χαρισαμενη...
Θα γυρισεις ολη τη Ταυλανδη,η για την ακριβεια,(για να μην ειμαι και υπρβολικος),θα πας μονο Μπανγκοκ,Παταγια,Πουκετ,Κραμπι,Κο Σαμουι,Κο Τσανγκ,Τσανγκ Μαι,"Κρητη-Κερκυρα και Νιο" (ομορφονια με ομορφονιο),"Στη Παρο και στη Ναξο" (τον αερα μου ν' αλλαξω),"Μυκονο και Σαντορινη" (σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι).

Υπογραφη:Ενα "αμερικανακι"... ;)
χα χα καλο αμερικανακι
ντομο αριγκατο σεμπαι

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
περα απο την πλακα.
εχω πει οτι ο καθενας κανει διαφορετικα εξοδα.
καποιος που δεν πινει πολυ, δεν τρωει πολυ και δεν μαμαει 2-3 γκομενες την ημερα, μια χαρα θα του φτασουν τα λεφτα.
και αναλογως απο που παιρνεις γκομενα. απο gogo, απο beer bar η freelancer.

ο φιλος liberog0 εγραψε οτι ετρωγε 150-200ευρω τις πρωτες μερες παταγια.
εγω την πρωτη μερα στο πρωτο μου ταξιδι εφαγα το πολυ 60ευρω. βρηκα μια γκομενα το πρωι και ημασταν ολη μερα μαζι.

οποιος παει πρωτη φορα καλο ειναι να ξερει και να'χει διαβασει οσες πληροφοριες μπορει.
και να ξερει που μπορει να γλυτωσει λεφτα.

για τον φιλο dingo του προτεινω να παει λιγες μερες μπανγκοκ και μετα παταγια, η μονο παταγια!
αυτα τα 2 μερη του φτανουν για πρωτο ταξιδι!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα που ειμαι και εντελως ασχετος απο τεχνολογια και απο τεχνικους ορους μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω καμμια φωτογραφια;

dingo3005

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
dingo, να τα εκανες καλυτερα 11880!  :2funny:

1888 τυχαιο δεν νομιζω
ο κυβος εριφθει μονο παταγια τελικα και αφτο χαρη στην αξια καθοδηγηση του ??? ξερει αυτος
παντος ευχαριστω ολους για την βοηθεια εισαστε ολοι παλικαρια.
και επιδη εχω και παθος με την φωτογραφια μολισ με το καλο η το κακο επιστρεψω θα ποσταρω μοναδικα τοπια απαραμιλης ομορφιας

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
1888 τυχαιο δεν νομιζω
ο κυβος εριφθει μονο παταγια τελικα και αφτο χαρη στην αξια καθοδηγηση του ??? ξερει αυτος
παντος ευχαριστω ολους για την βοηθεια εισαστε ολοι παλικαρια.
και επιδη εχω και παθος με την φωτογραφια μολισ με το καλο η το κακο επιστρεψω θα ποσταρω μοναδικα τοπια απαραμιλης ομορφιας

Ποτε φευγεις,φιλε μου????μπορει να συναντηθουμε κατω!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
φιλε Πιπινο για δες λιγο αυτο το δημοσιευμα...........Eiναι απ'το site Thainews

BANGKOK, 14 June 2010 (NNT) – Thai Airways International Plc (THAI) will launch promotions to boost the confidence of foreign passengers after the domestic political situation has eased off.

THAI President, Piyasvasti Amranand, elaborated that the campaign would aim to correct the international community's perception of the situation in Thailand so tourists would come back to visit the beautiful destination again.

The president added that THAI would use pricing incentives and promotions to stimulate and lure foreign passengers.

Mr Piyasvasti deemed the political problem as a main negative factor in harming the airline business, which is incomparable to the rising gasoline price and the volcano eruption in Iceland.

70% of the THAI passengers are foreigners travelling to Thailand, and the airline was negatively affected as a result of the country's political situation. The president concluded that the airline business could recover upon the revocation of travel warnings to Thailand.

News ID: 255306140023

Reporter : Santibhap Ussavasodhi
    News Date : 14 June 2010

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ GOOGLE

BANGKOK, 14 Ιουνίου 2010 (ΝΝΤ) - Ταϊλάνδη Airways International Plc  θα προκηρύξει προσφορές για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των ξένων επιβατών, μετά την εσωτερική πολιτική κατάσταση που έχει χαλαρώσει

Ο Προεδρος της ΤΗΑΙ, Piyasvasti Amranand, θα καταρτιστει εκστρατεία  που θα έχει ως στόχο να διορθώσει την αντίληψη της διεθνούς κοινότητας για την κατάσταση στην Ταϊλάνδη, ώστε οι τουρίστες να έρχονται πίσω για να επισκεφθείτε το όμορφο προορισμό και πάλι.

Ο Πρόεδρος πρόσθεσε ότι η ΤΗΑΙ θα χρησιμοποιήσει τα κίνητρα τιμών και προσφορές να τονώσει και να δελεάσουν ξένους επιβάτες.

Ο κ. Piyasvasti θεωρείται το πολιτικό πρόβλημα ως κύριος αρνητικός παράγοντας για να βλάπτουν την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών, η οποία είναι ασύγκριτη με την άνοδο της τιμής της βενζίνης και την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία.

70% των επιβατών της ΤΗΑΙ ειναι αλλοδαποι που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, και της αεροπορικής εταιρείας επηρεάστηκαν αρνητικά και λόγω της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Ο πρόεδρος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αεροπορική εταιρία θα μπορούσε να ανακτήσει από την ανάκληση των προειδοποιήσεων ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Λες??????Λες να εχουμε καμια καλη Προσφορα Ιουλιο-Αυγουστο???

Ευχαριστω το "αδελφο" site aπ'το οποιο πηρα το δημοσιευμα........Ευχαριστω,φιλε(Ξερεις εσυ ποιος εισαι!!!)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom