Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τριτοκοσμικη ειναι η καθε μπουρουχα πατσαβουρα ελληνιδα που την εχει δει γκομενα.
Πες τα ρε Zan, για μια στιγμή το σκέφτηκα, να αγναντεύω το απέραντο γαλάζιο ή να είμαι με εξαθλιομένες τριτοκοσμικές γκόμενες που με θέλουν για τα ευρώ μου :think:
μπααααα μάλλον το δεύτερο :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχθες το βραδυ ερχεται μια γκομενα στο μαγαζι που δουλευω...

- εχεις το ταδε τραγουδι???

- οχι.

- δεν το'χεις? σε παρακαλω βαλτο, θα σ'αγαπαω.

- δεν θελω να μ'αγαπας.

αντε γειαααααααααααα!!!  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ελα να πάμε στο νησί-έλα να πάμε στο νησί
  :dancing:          :dancing:          :dancing:          :dancing:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πάρτε και ένα τριτοκοσμικό εξαθλιωμένο μωρό  :headbang: :headbang: :headbang:

Καλημέρααααααααααααααααααααα......και με τη νίκη σήμερα! :rockon:

Αντε πάμε ΔΥΝΑΤΑ!!! :dancing:

εχεις παει με πολλες σαν αυτη ρε συ pagtao? o joyjoy δικιο εχει ως ενα βαθμο αλλα το χανει με τον τροπο που το λεει.

πολυ πιο τριτοκοσμικοι ειμαστε εμεις οι ελληνες που συμπεριφερομαστε καθημερινα και παντου σαν ζωα παρα αυτα τα κοριτσια που τα περισσοτερα κανουν αυτη τη δουλεια για την επιβιωση

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν σου φανηκαν πολλα η λιγα αλλα τα εκλεισα επιτοπου για να μην γινει κατι και αλαξω γνωμη
και παντα με γνωμονα το λαθος κεφαλι
Φιλε μου πριν απο ενα χρονο ημουνα ακριβως με τα ιδια ερωτηματα με σενα. Πηγα μονος μου για πρωτη φορα στην Μπανγκοκ και σε διαβεβαιω οτι μπορω να πω οτι ειναι καλλιτερα μονος σου.Ολα εκει φαινονται τοσο διαφορετικα αλλα και τοσο οικεια. Βεβαια Ελληνες για παρεα θα βρεις παντου αλλα μαλλον ελαχιστα θα τους χρειαστεις. Μην φοβασαι λοιπον να πας μονος σου.

dingo3005

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου πριν απο ενα χρονο ημουνα ακριβως με τα ιδια ερωτηματα με σενα. Πηγα μονος μου για πρωτη φορα στην Μπανγκοκ και σε διαβεβαιω οτι μπορω να πω οτι ειναι καλλιτερα μονος σου.Ολα εκει φαινονται τοσο διαφορετικα αλλα και τοσο οικεια. Βεβαια Ελληνες για παρεα θα βρεις παντου αλλα μαλλον ελαχιστα θα τους χρειαστεις. Μην φοβασαι λοιπον να πας μονος σου.
Δεν ειναι το θεμα οτι φοβαμαι το θεμα ειναι οτι με καποιον που ξερει 2 πραγματα παραπανω σιγουρα εχεισ να μαθεισ περισοτερα
Ευχαριστω για την συμβουλη σου old timer την αποθηκευω :kissass:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εχεις παει με πολλες σαν αυτη ρε συ pagtao? o joyjoy δικιο εχει ως ενα βαθμο αλλα το χανει με τον τροπο που το λεει.

πολυ πιο τριτοκοσμικοι ειμαστε εμεις οι ελληνες που συμπεριφερομαστε καθημερινα και παντου σαν ζωα παρα αυτα τα κοριτσια που τα περισσοτερα κανουν αυτη τη δουλεια για την επιβιωση
Φίλε εκεί έχει απ' όλα και κορίτσια σαν αυτό που πόσταρε ο Pagtao που το κάνουν για σούπερ εξτραδάκι της κανονικής δουλειάς τους και ως επί το πλείστον φτωχοκόριτσα που ζούνε μόνο από αυτό, το κοινό τους σημείο από ότι κατάλαβα με το φτωχό μου το μυαλό για όποιο λόγο και να το κάνουν είναι οι περισσότερες με ένα χαμόγελο στο στόμα και κοιτάνε να σε κάνουν να περάσεις καλά και μαζί με σένα να περάσουν και αυτές και η ουσία είναι αυτή, η βιτρίνα το τι παίζεται πίσω από τη βιτρίνα είναι άλλο
Καλό είνα το παλικάρι που έγραψε ότι θέλει να πάει και Ταιλάνδη και έχει αυτή την εικόνα να μην πάει με αυτή τη λογική που ομολογουμένος κακός έχω και εγώ, δηλαδή πάω κυρίως για σεξοτουρισμό, αλλά τουλάχιστον δεν τις βλέπω σαν ένα κομμάτι κρέας για να εκτονωθώ δεν πιέζω καταστάσεις αν βλέπω ότι περνάμε καλά προχωράω αν όχι πάω αλλού, μπορεί να κολλήσω με καμία (τι μπορεί), με την λογική του φίλου το αρχαιότερο επάγγελμα θα έπρεπε να καταργηθεί παντού όχι μόνο στην Ταιλάνδη και να μην υπάρχει το bourdela φτου κακά στο στόμα μου :2funny:
Οσο για τους τριτοκοσμικούς Ελληνες λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε, τυχαίο? δεν νομίζω

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι το θεμα οτι φοβαμαι το θεμα ειναι οτι με καποιον που ξερει 2 πραγματα παραπανω σιγουρα εχεισ να μαθεισ περισοτερα
Ευχαριστω για την συμβουλη σου old timer την αποθηκευω :kissass:
Αν μπορεσεις να διαβασεις τις πρωτες 200-300 σελιδες αυτου του θρεντ θα εχεις μαθει πολλα πραγματα αλλα μολις πας εκει θα τα ξεχασεις ολα.

dingo3005

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν μπορεσεις να διαβασεις τις πρωτες 200-300 σελιδες αυτου του θρεντ θα εχεις μαθει πολλα πραγματα αλλα μολις πας εκει θα τα ξεχασεις ολα.
Εχεις απολυτο δικιο και οπος ειπαι και ο πλεον ειδημον στο θρεντ για Οργάνωση ταξιδιού για Τhailand αν δεν το ζησεις και το δεις δεν θα το καταλαβεις.
κοιμαμε πιο νωρισ τα βραδια και εχω κανει τα κοπρανα μου παξιμαδια για να περασει πιο γρηγορα ο καιρος.
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ρωτησω το φαγητο στο δρομο που απο οτι διαβασα ειναι επι το πλειστον κατσαριδες
ειναι τουλαχιστον καθαρο η θα την βγαλω σε ενα κρεβατι και μια τουαλετα.
Γνωστες αλυσιδες εστιατοριων εκτος της πιτσας της καυτης εχει?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εχεις απολυτο δικιο και οπος ειπαι και ο πλεον ειδημον στο θρεντ για Οργάνωση ταξιδιού για Τhailand αν δεν το ζησεις και το δεις δεν θα το καταλαβεις.
κοιμαμε πιο νωρισ τα βραδια και εχω κανει τα κοπρανα μου παξιμαδια για να περασει πιο γρηγορα ο καιρος.
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ρωτησω το φαγητο στο δρομο που απο οτι διαβασα ειναι επι το πλειστον κατσαριδες
ειναι τουλαχιστον καθαρο η θα την βγαλω σε ενα κρεβατι και μια τουαλετα.
Γνωστες αλυσιδες εστιατοριων εκτος της πιτσας της καυτης εχει?
Σιγουρα φιλε μου δεν εχεις καταλαβει που θα πας με το ακριβοπληρωμενο εισιτηριο σου.....ουτε κατσαριδες,ουτε ακριδες ,ουτε σαυρες.Αυτα ειναι για τους γραφικους.....τα ξενοδοχεια ειναι πολυ καλα και απο φαγητο παιζει απο MC DONALD'S ,PIZZA HUT...μεχρι ινδικο-ταιλανδεζικο,μεχρι και μπριζολιτσες στα καρβουνα(2nd round)
To φαγητο ομως ειναι δευτερευον......σημασια εχει το  :tits: :knockinb: :tits2: :s&m_1:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
bon appetit!!!  :2funny:

Συνημμένα

• DSC_0494.jpg
    DSC_0494.jpg
    190,4 KB · Εμφανίσεις: 47

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ζαν........σαν καλαμαρακια ηταν οι ακριδες!!!!δεν ηταν ασχημες....Παντως για τον φιλο που ρωταει για το φαγητο....εχουν καταπληκτικο ΡΥΖΙ!!!!Εγω ετρωγα 3 συγκεκριμενα φαγητα στην Πατταγια..........Καο-πατ-και(ρυζακι με κοτοπουλο)..........Καο-Κα(ι)-τι-αου-Μουσαπ(ρυζι με αυγα και κοτοπουλο).......Λατ-Ναααα(σουπα λαχανικων,θα τους πεις ομως οχι καυτερο!!!!)
και τα 3 ηταν υπεροχα πιατα!!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχθες το βραδυ ερχεται μια γκομενα στο μαγαζι που δουλευω...

- εχεις το ταδε τραγουδι???

- οχι.

- δεν το'χεις? σε παρακαλω βαλτο, θα σ'αγαπαω.

- δεν θελω να μ'αγαπας.

αντε γειαααααααααααα!!!  :2funny:

εισαι αντρας ρε μπραβο! καλα της εκανες!

εναλλακτικα επρεπε να της πεις
αμα επιμενεις κοπελια τραγουδι και πουτσος!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Που όρεξη για τέτοια πιάτα Lakis ......για την ώρα χωνεύουμε τα Κορεάτικα γκολ και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το Νιγηριανό  :knockinb: και το Αργεντίνικο  :fuck1:
Χάλια μαύραααααααααααααααααααα!! :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα μιλαμε η εθνικη ουτε καν βλεποταν...τετοιο εμετο δεν τον περιμενα!
περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Οι παικτες δεν ειχαν δυναμεις...νεκροι!
και ολο γιομες...αμπαλλοι. τοσα χρονια ιδιος κορμος και ακομα καμιναδες? ελεος

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αφιερωμενο στους λατρεις των πιο "λευκων" ταυλανδεζακιων  ;) 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι ψωλι@ ήταν αυτή που φάγαμε χτες από τα Κορεάτικα μηχανάκια..... :headbang:

Συνημμένα

• PNG0253.jpg
    PNG0253.jpg