εχεις παει με πολλες σαν αυτη ρε συ pagtao? o joyjoy δικιο εχει ως ενα βαθμο αλλα το χανει με τον τροπο που το λεει.
πολυ πιο τριτοκοσμικοι ειμαστε εμεις οι ελληνες που συμπεριφερομαστε καθημερινα και παντου σαν ζωα παρα αυτα τα κοριτσια που τα περισσοτερα κανουν αυτη τη δουλεια για την επιβιωση
Φίλε εκεί έχει απ' όλα και κορίτσια σαν αυτό που πόσταρε ο Pagtao που το κάνουν για σούπερ εξτραδάκι της κανονικής δουλειάς τους και ως επί το πλείστον φτωχοκόριτσα που ζούνε μόνο από αυτό, το κοινό τους σημείο από ότι κατάλαβα με το φτωχό μου το μυαλό για όποιο λόγο και να το κάνουν είναι οι
περισσότερες με ένα χαμόγελο στο στόμα και κοιτάνε να σε κάνουν να περάσεις καλά και μαζί με σένα να περάσουν και αυτές και η ουσία είναι αυτή, η βιτρίνα το τι παίζεται πίσω από τη βιτρίνα είναι άλλο
Καλό είνα το παλικάρι που έγραψε ότι θέλει να πάει και Ταιλάνδη και έχει αυτή την εικόνα να μην πάει με αυτή τη λογική που ομολογουμένος κακός έχω και εγώ, δηλαδή πάω κυρίως για σεξοτουρισμό, αλλά τουλάχιστον δεν τις βλέπω σαν ένα κομμάτι κρέας για να εκτονωθώ δεν πιέζω καταστάσεις αν βλέπω ότι περνάμε καλά προχωράω αν όχι πάω αλλού, μπορεί να κολλήσω με καμία (τι μπορεί), με την λογική του φίλου το αρχαιότερο επάγγελμα θα έπρεπε να καταργηθεί παντού όχι μόνο στην Ταιλάνδη και να μην υπάρχει το bourdela φτου κακά στο στόμα μου
Οσο για τους τριτοκοσμικούς Ελληνες λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε,
τυχαίο? δεν νομίζω