Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Α,ρε Ζαν......τι με θυμισες τωρα???παμε goodfellas??? :grin: :grin: :grin: :grin:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λόγο έλλειψης χρόνου δυστυχώς δεν παρακολουθώ τον ιστό. Επειδή η ύφεση είναι πλέον προφανής και στους μη οικονομολόγους φαντάζομαι ότι κάποιοι θα το σκέφτονται σοβαρά για κάτω μόνιμα. Η δική μου συμβουλή είναι ΜΗΝ το σκέφτεστε. Το μέρος είναι ωραίο για διακοπές μόνο. Τώρα αν κάποιος είναι μεγάλος σε ηλικία χωρίς υποχρεώσεις με σταθερό εισόδημα χμ... και πάλι θέλει πολύ σκέψη να μείνεις μόνιμα εκεί. Η χώρα είναι αντιφαλάνγκ (δυστυχώς) , το βιοτικό επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό και χρήματα δεν μπορείς να κάνεις ακόμα και αν έχεις κεφάλαιο και ξέρεις τι γλώσσα (καλά , αν ανήκεις στη βασιλική οικογένεια ή στην κλίκα του Ταξίμ άλλη ιστορία). Αυτά και ελπίζω να μη σας κόβω τα φτερά.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λόγο έλλειψης χρόνου δυστυχώς δεν παρακολουθώ τον ιστό. Επειδή η ύφεση είναι πλέον προφανής και στους μη οικονομολόγους φαντάζομαι ότι κάποιοι θα το σκέφτονται σοβαρά για κάτω μόνιμα. Η δική μου συμβουλή είναι ΜΗΝ το σκέφτεστε. Το μέρος είναι ωραίο για διακοπές μόνο. Τώρα αν κάποιος είναι μεγάλος σε ηλικία χωρίς υποχρεώσεις με σταθερό εισόδημα χμ... και πάλι θέλει πολύ σκέψη να μείνεις μόνιμα εκεί. Η χώρα είναι αντιφαλάνγκ (δυστυχώς) , το βιοτικό επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό και χρήματα δεν μπορείς να κάνεις ακόμα και αν έχεις κεφάλαιο και ξέρεις τι γλώσσα (καλά , αν ανήκεις στη βασιλική οικογένεια ή στην κλίκα του Ταξίμ άλλη ιστορία). Αυτά και ελπίζω να μη σας κόβω τα φτερά.
Και μια  και μιλαμε για οικονομικα οι τελευταιες προβλεψεις μιλανε για 1 ευρω ισο με 1 δολλαριο. Αρα 1 ευρω ισο με 33 μπατ.Αν φυσικα εχουμε ευρω μετα απο 3-4 μηνες.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Γι΄αυτούς και για άλλους λόγους πολλοί άρχισαν να το σκέφτονται για έξω. Δεν είμαι εναντίον , είμαι αρνητικός για το συγκεκριμένο μέρος (ανέφερα τους λόγους παραπάνω). Φυσικά , για διακοπές ψηφίζω ναι  ;) Οι λόγοι έχουν αναφερθεί στις μυριάδες των ποστ αυτού του νήματος  :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάλι χωρίς να θέλω να επανέρχομαι στο εξής θέμα που είχε συζητηθεί παλιότερα απλά για ιστορικούς λόγους και λόγους εσωτερικής κατανάλωσης που λένε, θα αναφέρω αυτό που είπε ένας μόνιμος έλλην παταγιανός που τρώει τη συνταξή του στην πατάγια και συντηρεί ένα 17χρονο με την μάνα της σε ένα συναδελφό μου στην δουλειά που είχε πάει πριν από 3 χρόνια πατάγια χωρίς να σημαίνει ότι ασπάζομαι ή υποστηρίζω την άποψη, ότι "η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο και η Ταιλάνδη είναι ένα μπουρδέλο, μόνο που στο ένα μπουρδέλο γαμάς και στο άλλο μπουρδέλο σε γαμάνε"

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οτι ποιο γαματο ακουσα τελευταια...

παντως απο τα "λιγα" που προλαβα να ζησω τις 3 φορες που πηγα κατω θα πω το εξης...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι καλυτερα να πας ΜΟΝΟ για διακοπες αν εισαι νεος καπως,μη παντρεμενος κτλ κτλ γιατι ειναι δυσκολο οσο και να δικτιοθεις να κανεις καποια λεφτα,να ζησεις αξιοπρεπως κτλ. Και
πανω απο ολα πρεπει να μαθεις και τι γλωσσα για να μη σε πιανουν κοτσο...

Η μονη περιπτωση που πιστευω εγω οτι καποιος μπορει να παει μονιμα κατω ειναι να ειναι παπουδελι χωρις υποχρεωσεις και να παιρνει τη συνταξουλα του απο το μερος του...να την τρωει κατω...απλα πραγματα.

Θα σας πω κατι απλο που ειδα κατω στο πουκετ και ξεχασα να το αναφερω.

ΟΙ Τουκ-τουκ τζιδες βαρουσαν απειρες μυγες...ΜΗΔΕΝ δουλεια...
και ειναι και ταυλανδοι...εγω πιστευω οτι αν εχεις μια καλη ιδεα
και αρχισεις να κανεις καποια στοιχεωδη λεφτα εκει κατω για τα δεδομενα τους...τοτε θα σε φανε λαχανο και δε θα παρεις μυρωδια,ουτε θα βρεθει καποιος να σε βοηθησει! Ενω αντιθετα αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα αμα πειραξεις π.χ ενα Αλβανο τοτε θα σε γαμισει και το κρατος και οι Αλβανοι! απλα πραγματα...οποτε Ελλαδιτσα η αλλη χωρα για λεφτα και πολλες γαματες διακοπες εκει κατω!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρχιμηχανικέ πως εκφράζεσαι έτσι....στα μπουρδέλλα βρίσκεσαι; :2funny:

Μην παρασύρεσαι πάντως γιατί και οι συνταξιούχοι μας που ζούν κάτω είδαν τη σύνταξη τους  να μειώνεται (εκτός τις περικοπές του δημοσιου).Επερναν 50.000 μπατ ας πούμε το μήνα και τώρα πέρνουν 35.000 μετά την πτώση του ευρώ και τις περικοπές. :headbang:
Σκέψου τώρα κάποιον που έχει ενοίκιο 15.000 μπατ του μένουν 20.000 να περάσει δηλαδή 666 μπατ την ημέρα,απειροελάχιστα για Ευρωπαίο σε ξένη χώρα.Θα μου πεις πιο καλά εκεί και με 500 μπατ την ημέρα παρά εδώ στο μπουρδέλλο.Συμφωνώ αλλά θα είναι πολλά δύσκολο γιατί εμάς τους καλοπερασάκηδες θα μας κακοφανεί.Εξάλλου στην Ταυλάνδη δεν έχεις χρήμα δε σε ξέρει κανείς.Ειδικά εκεί στα τουριστικά τα μέρη που για μας ήταν σεξοπαράδεισος με τα δυνατά μας ευρώ.Κάποτε.Πάντως εάν σε κάποιον αρέσει η χώρα και όχι μόνο το ανελέητο μαμίσι με διαφορετικές και τρίδιπλα κάθε νύχτα ίσως η μονογαμική σχέση με μερικά τσιλιμπουρδίσματα θα ήταν οικονομικότερη λύση.Θα το δοκιμάσω με την αραβωνιάρα  :smitten: και όσο αντέξω.
Αυπνίες και σήμερα είναι και μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη :headbang: 

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μου αυτό το Θρεντ αρχισα να το διαβάζω όταν μου γενήθηκε η επιθυμία να πάω Ταυλάνδη. Ταξιδεψα σε αρκετα μέρη και Ελπιζω να παω και στην χώρα αυτή , αλλά ρε παιδιά για να μείνω μόνιμα σε κάποια άλλη χώρα μου φαίνεται αδύνατο. Σίγουρα θα με θεωρείτε κοπλεξικο ή ότι έχω τα χρήματα και την άνεση να περνάω καλά και εδώ. Δεν ειμαι κομπλεξικος ούτε είμαι χεσμένος στο τάληρο. Και εγω είμαι αγανακτησμένος με το κράτος μας και την κοινωνια που έχουμε κτίσει, τα λεφτά τα φέρνω οριακά και με πολύ κόπο , σιχαινομαι την κακή ποιότητα και την κακή ηθική που έχουμε σαν άνθρωποι, πολλές φορές ήμουν στο αμήν να φύγω (κυριολεκτικα ) . Ομως αυτό που μπορει να σου δώσει αυτός ο ευλογημένος , πραγματικα απο τον θεό , τόπος αγγίζουν μεταφυσικά όρια. πόσες φορές που ήμουνα στις μαύρες μου ,με πιστωτικές να λήγουν και με τα δάνεια να με  κυνηγάνε , έκατσα απλά και κοίταξα τον ήλιο μας και λούστηκα μέσα στις ακτίνες του , και ξαφνικά ένα χαμόγελο ζωντάνευε μέσα μου . και έτσι απλά ένιωθα μια ζεστή ικανοποίηση να διατρέχει το κορμί μου και με μιας το σκότος διαλύθηκε. Και όταν κάποιο Σαββατοκύριακο πετάγομαι σε κάποια παραλία και απλα κάθομαι και ρεμβάζω αυτό το Μπλε και γαλάζιο του ουρανού και της Θάλασσάς , που πραγματικα ο συνδιασμός είναι μοναδικος στην χώρα μας με κάνει να αισθάνομαι ένα κομματι του σύμπαντος και να καταλαβαίνω ότι στο τέλος δεν μετράνε και πολλά πράγματα , αλλά τα λίγα και αληθινά. Αυτό είναι που με κρατάει ακόμα και με βοήθησε να αποφήγω κακοτοπιές . Καιπάντα σκέφτομαι " στο κάτω κάτω ρε κουφάλες , αυτό δεν μπορείτε να μου το πάρετε !!!"

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως εάν σε κάποιον αρέσει η χώρα και όχι μόνο το ανελέητο μαμίσι με διαφορετικές και τρίδιπλα κάθε νύχτα ίσως η μονογαμική σχέση με μερικά τσιλιμπουρδίσματα θα ήταν οικονομικότερη λύση.Θα το δοκιμάσω με την αραβωνιάρα  :smitten: και όσο αντέξω.
Αυπνίες και σήμερα είναι και μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη :headbang: 
Ετσι είναι δυστυχώς, πάνε τα περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς, πάνε τα 5άστερα ξενοδοχεία (όχι ότι πρέπει να έχουν τρελή διαφορά) αυτή τη φορά συμβιβάζομαι με ξενοδοχείο του 1000μπατου και κάνω και τεμενάδες κιόλας, έχω εντοπίσει κάποια και είμαι στο στάδιο της επιλογής μπορεί να κλείσω από δω μπορεί και εκεί απευθείας :think:
Οταν και αν με το καλό κατέβω θα στέλνω τους αγωνιστικούς χεραιτισμούς από κάτω :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Το μέρος είναι ωραίο για διακοπές μόνο.
:offtopic:
αν καποιος διαβαζε μονο αυτην την προταση δε θα ηθερε για ποια χωρα μιλας
ξερω πως το λες για την Ταυλανδη αλλα πολλες φορες το εχω ακουσει αυτο εγω προσωπικα  να το λενε για την Ελλαδα
αν καταλαβα καλα ουτε καν αυτο δεν ισχυει πια (δηλαδη οτι η Ελλαδα αξιζει μονο για διακοπες) γιατι πολλοι ελληνες πανε διακοπες αλλου λογω της ακριβειας οπως μαρτυρα και αυτο το θρεντ

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να εκφρασει γνωμη/ες αν δεν εχει ολες τις απαντησεις. :think:
Και μιλαμε για τον συγκεκριμενο δημοφιλη προορισμο που λεγεται Ταιλανδη!
Η χωρα δεν ειναι μονο για διακοπες, ειναι για χιλια δυο πραγματα που μπορει καποιος να κανει, εφοσον εχει τις δυνατοτητες και δεν μιλαμε μονο οικονομικες. :think:
Στην Ταιλανδη ζουνε εκατονταδες χιλιαδες ξενοι, ο καθενας για δικους του λογους.
Λοιπον καλυτερα να σκεπτομαστε καλα πριν πουμε κατι που δεν γνωριζουμε η να περναμε καποιες πληροφοριες που πηραμε μεσω ιντερνετ η με ενα δεκαημερο ταξειδακι μας στην Ταιλανδη και τα μαθαμε ολα!
Εμεις αποδω δεν ενθαρρυνομε κανενα να ερθει να ζησει η να κανει δουλειες εδω, για τον απλουστατο και μονο λογο, οσοι λιγοτεροι τοσο καλυτεροι.

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να εκφρασει γνωμη/ες αν δεν εχει ολες τις απαντησεις. :think:
Και μιλαμε για τον συγκεκριμενο δημοφιλη προορισμο που λεγεται Ταιλανδη!
Η χωρα δεν ειναι μονο για διακοπες, ειναι για χιλια δυο πραγματα που μπορει καποιος να κανει, εφοσον εχει τις δυνατοτητες και δεν μιλαμε μονο οικονομικες. :think:
Στην Ταιλανδη ζουνε εκατονταδες χιλιαδες ξενοι, ο καθενας για δικους του λογους.
Λοιπον καλυτερα να σκεπτομαστε καλα πριν πουμε κατι που δεν γνωριζουμε η να περναμε καποιες πληροφοριες που πηραμε μεσω ιντερνετ η με ενα δεκαημερο ταξειδακι μας στην Ταιλανδη και τα μαθαμε ολα!
Εμεις αποδω δεν ενθαρρυνομε κανενα να ερθει να ζησει η να κανει δουλειες εδω, για τον απλουστατο και μονο λογο, οσοι λιγοτεροι τοσο καλυτεροι.

Κλασική Ελληνες πατράκιδες...Σόρυ που το λέω έτσι άκομψα, αλλά είναι η αλήθεια.
Οταν κάπου περνάς καλά, δεν θες να "ξυπνήσεις" και τους άλλους γιατί μπορεί να βγεις χαμένος  ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ταξιδεψα σε αρκετα μέρη και Ελπιζω να παω και στην χώρα αυτή , αλλά ρε παιδιά για να μείνω μόνιμα σε κάποια άλλη χώρα μου φαίνεται αδύνατο

Εμ.....ειναι μια να μην ξεκινήσεις.....μετά μας ξαναλές αν πας για μόνιμος ή όχι  :2funny:

Η αληθεια ειναι οτι ειναι καλυτερα να πας ΜΟΝΟ για διακοπες αν εισαι νεος καπως

Δηλαδή εγώ που είμαι εξηντάρης και μπυροκοιλιάς δε θα περάσω καλά; :think:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάλι χωρίς να θέλω να επανέρχομαι στο εξής θέμα που είχε συζητηθεί παλιότερα απλά για ιστορικούς λόγους και λόγους εσωτερικής κατανάλωσης που λένε, θα αναφέρω αυτό που είπε ένας μόνιμος έλλην παταγιανός που τρώει τη συνταξή του στην πατάγια και συντηρεί ένα 17χρονο με την μάνα της σε ένα συναδελφό μου στην δουλειά που είχε πάει πριν από 3 χρόνια πατάγια χωρίς να σημαίνει ότι ασπάζομαι ή υποστηρίζω την άποψη, ότι "η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο και η Ταιλάνδη είναι ένα μπουρδέλο, μόνο που στο ένα μπουρδέλο γαμάς και στο άλλο μπουρδέλο σε γαμάνε"
Και το τελευταιο καιρο χωρις σαλιο. :fuck1:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εμ.....ειναι μια να μην ξεκινήσεις.....μετά μας ξαναλές αν πας για μόνιμος ή όχι  :2funny:

Δηλαδή εγώ που είμαι εξηντάρης και μπυροκοιλιάς δε θα περάσω καλά; :think:
Εσυ τωρα 3 νοσοκομες χρειαζεσαι και εντατικη παταγιοθεραπεια.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αρπα την αφεντικό πρωί-πρωί  :bottom:
Μπα δεν με αγγιζει εμενα τετοια μιζερια φιλε, την εχω πεταξει απο πανω μου χρονια τωρα!
Αλοιμονο σε αλλους :think:
Misery is almost always the result of thinking...
Εμεις εχομε σταματησει να σκεπτομαστε, γιατι απλα σκεπτονται αλλοι για μας...
Και ζησατε εσεις καλα και εμεις καλυτερα.
Καλη τυχη σε ολους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom