KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ελα λορδε, για σενακαι λιγη φυσιολατρεια!!!
ελα λορδε, για σενακαι λιγη φυσιολατρεια!!!
χαχαχαχαχα.kwlo_geros τι σκεφτεσαι αν κανεις τωρα που θα παρεις συνταξη?μεταξυ πατριδας, παραδεισου και διαφορων αλλων ταξιδιων θα κινεισαι φανταζομαι?
Και μια και μιλαμε για οικονομικα οι τελευταιες προβλεψεις μιλανε για 1 ευρω ισο με 1 δολλαριο. Αρα 1 ευρω ισο με 33 μπατ.Αν φυσικα εχουμε ευρω μετα απο 3-4 μηνες.Λόγο έλλειψης χρόνου δυστυχώς δεν παρακολουθώ τον ιστό. Επειδή η ύφεση είναι πλέον προφανής και στους μη οικονομολόγους φαντάζομαι ότι κάποιοι θα το σκέφτονται σοβαρά για κάτω μόνιμα. Η δική μου συμβουλή είναι ΜΗΝ το σκέφτεστε. Το μέρος είναι ωραίο για διακοπές μόνο. Τώρα αν κάποιος είναι μεγάλος σε ηλικία χωρίς υποχρεώσεις με σταθερό εισόδημα χμ... και πάλι θέλει πολύ σκέψη να μείνεις μόνιμα εκεί. Η χώρα είναι αντιφαλάνγκ (δυστυχώς) , το βιοτικό επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό και χρήματα δεν μπορείς να κάνεις ακόμα και αν έχεις κεφάλαιο και ξέρεις τι γλώσσα (καλά , αν ανήκεις στη βασιλική οικογένεια ή στην κλίκα του Ταξίμ άλλη ιστορία). Αυτά και ελπίζω να μη σας κόβω τα φτερά.
Εγώ πάλι χωρίς να θέλω να επανέρχομαι στο εξής θέμα που είχε συζητηθεί παλιότερα απλά για ιστορικούς λόγους και λόγους εσωτερικής κατανάλωσης που λένε, θα αναφέρω αυτό που είπε ένας μόνιμος έλλην παταγιανός που τρώει τη συνταξή του στην πατάγια και συντηρεί ένα 17χρονο με την μάνα της σε ένα συναδελφό μου στην δουλειά που είχε πάει πριν από 3 χρόνια πατάγια χωρίς να σημαίνει ότι ασπάζομαι ή υποστηρίζω την άποψη, ότι "η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο και η Ταιλάνδη είναι ένα μπουρδέλο, μόνο που στο ένα μπουρδέλο γαμάς και στο άλλο μπουρδέλο σε γαμάνε"Λόγο έλλειψης χρόνου δυστυχώς δεν παρακολουθώ τον ιστό. Επειδή η ύφεση είναι πλέον προφανής και στους μη οικονομολόγους φαντάζομαι ότι κάποιοι θα το σκέφτονται σοβαρά για κάτω μόνιμα. Η δική μου συμβουλή είναι ΜΗΝ το σκέφτεστε. Το μέρος είναι ωραίο για διακοπές μόνο. Τώρα αν κάποιος είναι μεγάλος σε ηλικία χωρίς υποχρεώσεις με σταθερό εισόδημα χμ... και πάλι θέλει πολύ σκέψη να μείνεις μόνιμα εκεί. Η χώρα είναι αντιφαλάνγκ (δυστυχώς) , το βιοτικό επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό και χρήματα δεν μπορείς να κάνεις ακόμα και αν έχεις κεφάλαιο και ξέρεις τι γλώσσα (καλά , αν ανήκεις στη βασιλική οικογένεια ή στην κλίκα του Ταξίμ άλλη ιστορία). Αυτά και ελπίζω να μη σας κόβω τα φτερά.
Ετσι είναι δυστυχώς, πάνε τα περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς, πάνε τα 5άστερα ξενοδοχεία (όχι ότι πρέπει να έχουν τρελή διαφορά) αυτή τη φορά συμβιβάζομαι με ξενοδοχείο του 1000μπατου και κάνω και τεμενάδες κιόλας, έχω εντοπίσει κάποια και είμαι στο στάδιο της επιλογής μπορεί να κλείσω από δω μπορεί και εκεί απευθείαςΠάντως εάν σε κάποιον αρέσει η χώρα και όχι μόνο το ανελέητο μαμίσι με διαφορετικές και τρίδιπλα κάθε νύχτα ίσως η μονογαμική σχέση με μερικά τσιλιμπουρδίσματα θα ήταν οικονομικότερη λύση.Θα το δοκιμάσω με την αραβωνιάρα και όσο αντέξω.
Αυπνίες και σήμερα είναι και μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη
Το μέρος είναι ωραίο για διακοπές μόνο.
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να εκφρασει γνωμη/ες αν δεν εχει ολες τις απαντησεις.
Και μιλαμε για τον συγκεκριμενο δημοφιλη προορισμο που λεγεται Ταιλανδη!
Η χωρα δεν ειναι μονο για διακοπες, ειναι για χιλια δυο πραγματα που μπορει καποιος να κανει, εφοσον εχει τις δυνατοτητες και δεν μιλαμε μονο οικονομικες.
Στην Ταιλανδη ζουνε εκατονταδες χιλιαδες ξενοι, ο καθενας για δικους του λογους.
Λοιπον καλυτερα να σκεπτομαστε καλα πριν πουμε κατι που δεν γνωριζουμε η να περναμε καποιες πληροφοριες που πηραμε μεσω ιντερνετ η με ενα δεκαημερο ταξειδακι μας στην Ταιλανδη και τα μαθαμε ολα!
Εμεις αποδω δεν ενθαρρυνομε κανενα να ερθει να ζησει η να κανει δουλειες εδω, για τον απλουστατο και μονο λογο, οσοι λιγοτεροι τοσο καλυτεροι.
Ταξιδεψα σε αρκετα μέρη και Ελπιζω να παω και στην χώρα αυτή , αλλά ρε παιδιά για να μείνω μόνιμα σε κάποια άλλη χώρα μου φαίνεται αδύνατο
Η αληθεια ειναι οτι ειναι καλυτερα να πας ΜΟΝΟ για διακοπες αν εισαι νεος καπως
Και το τελευταιο καιρο χωρις σαλιο.Εγώ πάλι χωρίς να θέλω να επανέρχομαι στο εξής θέμα που είχε συζητηθεί παλιότερα απλά για ιστορικούς λόγους και λόγους εσωτερικής κατανάλωσης που λένε, θα αναφέρω αυτό που είπε ένας μόνιμος έλλην παταγιανός που τρώει τη συνταξή του στην πατάγια και συντηρεί ένα 17χρονο με την μάνα της σε ένα συναδελφό μου στην δουλειά που είχε πάει πριν από 3 χρόνια πατάγια χωρίς να σημαίνει ότι ασπάζομαι ή υποστηρίζω την άποψη, ότι "η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο και η Ταιλάνδη είναι ένα μπουρδέλο, μόνο που στο ένα μπουρδέλο γαμάς και στο άλλο μπουρδέλο σε γαμάνε"
Εσυ τωρα 3 νοσοκομες χρειαζεσαι και εντατικη παταγιοθεραπεια.Εμ.....ειναι μια να μην ξεκινήσεις.....μετά μας ξαναλές αν πας για μόνιμος ή όχι
Δηλαδή εγώ που είμαι εξηντάρης και μπυροκοιλιάς δε θα περάσω καλά;
Μπα δεν με αγγιζει εμενα τετοια μιζερια φιλε, την εχω πεταξει απο πανω μου χρονια τωρα!Αρπα την αφεντικό πρωί-πρωί