Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Μην τον ακουτε τον Pagtao!!!Mια χαρα ειναι(για την ηλικια του!!!)Κουκλος σε λεω!!! :-* :-* :-* :-* :-*

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
djan, ειχες προτεινει ενα καλα ανταλλακτηριο λιγο πριν την ws , μπορεις να δωσεις πιο details, soi κτλ. ευχαριστω

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
djan, ειχες προτεινει ενα καλα ανταλλακτηριο λιγο πριν την ws , μπορεις να δωσεις πιο details, soi κτλ. ευχαριστω

δεν ειναι σε soi, ειναι στην beach road πριν την walking street.

στο βαθος της φωτο μπορεις να δεις την πυλη της κολασεως!  :grin:

Συνημμένα

• DSC_0039 (1200 x 797).jpg
    DSC_0039 (1200 x 797).jpg
    192,1 KB · Εμφανίσεις: 19

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φίλοι μου αυτό το Θρεντ αρχισα να το διαβάζω όταν μου γενήθηκε η επιθυμία να πάω Ταυλάνδη. Ταξιδεψα σε αρκετα μέρη και Ελπιζω να παω και στην χώρα αυτή , αλλά ρε παιδιά για να μείνω μόνιμα σε κάποια άλλη χώρα μου φαίνεται αδύνατο. Σίγουρα θα με θεωρείτε κοπλεξικο ή ότι έχω τα χρήματα και την άνεση να περνάω καλά και εδώ. Δεν ειμαι κομπλεξικος ούτε είμαι χεσμένος στο τάληρο. Και εγω είμαι αγανακτησμένος με το κράτος μας και την κοινωνια που έχουμε κτίσει, τα λεφτά τα φέρνω οριακά και με πολύ κόπο , σιχαινομαι την κακή ποιότητα και την κακή ηθική που έχουμε σαν άνθρωποι, πολλές φορές ήμουν στο αμήν να φύγω (κυριολεκτικα ) . Ομως αυτό που μπορει να σου δώσει αυτός ο ευλογημένος , πραγματικα απο τον θεό , τόπος αγγίζουν μεταφυσικά όρια. πόσες φορές που ήμουνα στις μαύρες μου ,με πιστωτικές να λήγουν και με τα δάνεια να με  κυνηγάνε , έκατσα απλά και κοίταξα τον ήλιο μας και λούστηκα μέσα στις ακτίνες του , και ξαφνικά ένα χαμόγελο ζωντάνευε μέσα μου . και έτσι απλά ένιωθα μια ζεστή ικανοποίηση να διατρέχει το κορμί μου και με μιας το σκότος διαλύθηκε. Και όταν κάποιο Σαββατοκύριακο πετάγομαι σε κάποια παραλία και απλα κάθομαι και ρεμβάζω αυτό το Μπλε και γαλάζιο του ουρανού και της Θάλασσάς , που πραγματικα ο συνδιασμός είναι μοναδικος στην χώρα μας με κάνει να αισθάνομαι ένα κομματι του σύμπαντος και να καταλαβαίνω ότι στο τέλος δεν μετράνε και πολλά πράγματα , αλλά τα λίγα και αληθινά. Αυτό είναι που με κρατάει ακόμα και με βοήθησε να αποφήγω κακοτοπιές . Καιπάντα σκέφτομαι " στο κάτω κάτω ρε κουφάλες , αυτό δεν μπορείτε να μου το πάρετε !!!"
   μαλλον εχεις πολυ καλο μεσο, και παρ ολες τις αντιξοοτητες περιμενεις να μπεις στο δημοσιο και να αραξεις (ρεμβαζεις οπως λες) αλλιως δεν εξηγητε το κολλημα που εχεις με το μπουρδελο (που δε γαμας) (οχι εσυ προσωπικα) ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και όταν κάποιο Σαββατοκύριακο πετάγομαι σε κάποια παραλία και απλα κάθομαι και ρεμβάζω αυτό το Μπλε και γαλάζιο του ουρανού και της Θάλασσάς , που πραγματικα ο συνδιασμός είναι μοναδικος στην χώρα μας με κάνει να αισθάνομαι ένα κομματι του σύμπαντος......

Ωραία περιγραφή συνάδελφε.Που να πας και Ταυλάνδη.Μετά θα δεις το πραγματικό σύμπαν απο τα γαλαξιακά ταξίδια που θα κάνεις....άκου που σου λέω :woldman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Νοικιασα λοιπον ενα αυτοκινητο και ξεκιναω με τον μουναρο για ταξιδι παραλιακο προς νοτο. Αφου ειδαμε Βουδες καθιστους ορθιους και ξαπλωμενους, φτασαμε στην Τσα Αμ, λιγο νοτια της Μπανγκοκ και πηραμε ξενοδοχειο παμφτηνο 400 μπατ το δικλινο.Ολα ηταν ενταξει, εγω ειχα και εναν μπογο απο απλυτα και εβαλα την κοπελα να ρωτησει αν μπορουμε να δωσουμε ρουχα για πλυσιμο. Βεβαιως και γινεται μας απανταει θα ερθει αργοτερα καποιος να τα παρει και το πρωι θα ειναι ετοιμα. Κανουμε λοιπον ενα ντουζ και ερχεται στο κρεββατι για να εμπεδωσει αυτο για το οποιο την προσελαβα. Μου κανει κατι πιπες ρουφηχτες μου γλυφει τα αρχυδια, της κανω ενα συγιρισμενο γλυφομουνι και τον βαζω μεσα. Κανω καμμια δεκαπενταρια μαστορικα κουνηματα, και το γκομενακι ολο και ερχοτανε πιο πολυ στο πεδιο της καυλας. Αρχισε να μου παταει τον κολο για να μπαινει πιο βαθεια ο πουτσος στο ηδονισμενο μουνακι της, και εκεινη τη στιγμη χτυπαει η πορτα. Ητανε ο τυπος για τα ρουχα. Αστον να φυγει να τελειωσουμε το γαμησι, και μετα δινουμε τα ρουχα της λεω. ΟΚ μου απαντα αυτη, μα ελα που ο τυπος απεξω δεν το εβαζε κατω και χτυπαγε συνεχως τη πορτα. Που να γαμησεις κατω απο τετοιες συνθηκες λοιπον αντε πηγαινε του τα ρουχα και ελα για τον πουτσο. Πηγαινει στη πορτα, και ο τυπος ειχε φυγει. Ελα γρηγορα για τον πουτσο λοιπον και ενω καταλαβαινετε το  καυλι μου λογω της σκατοκαταστασεως ειχε μαλακωσει, και ηθελε παλι χαδια. Ερχεται στο κρεββατι, και αυτη τη φαση θελω να την αποτυπωσετε. Αυτη ειναι ορθια στο κρεββατι με στραμμενα τα υπεροχα οπισθια της προς τα μενα, εγω της ανοιγω καθισμενος στο κρεββατι με τα δυο χερια τα κολομερια και καρφωνω τη γλωσσα μου στο ξυρισμενο  μουνακι της. Αυτη σκυβει λιγο περισσοτερο και ακουμπαει το δεξι της χερι το στρωμα, και με το αριστερο πιανει τον πουτσο μου μεσα απο τα μπουτια της, και μου παιζει τον πουτσο. Που εισαι ρε μανα να δεις τι καλο πραμα τρωει και να καμαρωσεις τον κανακαρη σου σκεφτομαι εγω τωρα, γιατι αυτη η σταση ειναι πραγματικα απαιχτη, και δεν την εχω ξανακανει. Μονο σε τσοντες την εχω δει, και εκει με παραλλαγες. Και τωρα συμβαινει το ασυλληπτο. Αυτος ο μαλακας απο εξω χτυπαει παλι την πορτα. Καποια μιζα θα επαιρνε φαινομενικα, και δεν ηθελε μαλλον να την χασει με τιποτε. Ηθελα να τον σκοτωσω. Φανταζεστε φαση ολο καυλα, να ρουφατε ωμο και μελατο το ζουμερο μουνακι της και να σας τη χαλαει ο υπαλληλος του ξενοδοχειου για να παρει μια μιζα της ταξεως 10 η 20 μπατ? Εγω αν ειχα φωτογραφια αυτη τη φαση τωρα, θα χτυπαγα και μια μ.....α τιμης εννεκεν. Και μου τη χαλαει ο μαλακας.
μαγκες συγνωμη αν σας ξενερωνω που εβαλα κατι πολυ παλιο απο αυτο το thread αλλα ο mathima solfez ειναι γιγαντας.δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια διαβαζοντας αυτο.απο τα καλυτερα αυτου του thread.mathima solfez εισαι θεος.να θυμουντια οι παλιοι και να μαθαινουμε εμεις οι νεοι.συνεχισε ετσι mathima solfez!χαχαχα...

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
   μαλλον εχεις πολυ καλο μεσο, και παρ ολες τις αντιξοοτητες περιμενεις να μπεις στο δημοσιο και να αραξεις (ρεμβαζεις οπως λες) αλλιως δεν εξηγητε το κολλημα που εχεις με το μπουρδελο (που δε γαμας) (οχι εσυ προσωπικα) ;)
Φίλε ελευθερος επαγγελματίας είμαι και δουλεύω τις άπειρες ώρες . Αλλά πάντα μπορείς να δημιουργείς στιγμές όπου μπορείς να αισθανθεις καλά. Και το τι θέλεις στην ζωή σου είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Αλλος ολοκλειρώνεται με το να πηδάει τριτοκοσμικές εξαθλιωμένες γκόμενες , που χωρις τα ευρώ του δεν θα τον είχαν ούτε για χέσιμο. Αλλοι θέλουν την γαληνη και την ισορροπία και μια μοσχοβίτισα με ανοιγμένα τα πόδια  :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες συγνωμη αν σας ξενερωνω που εβαλα κατι πολυ παλιο απο αυτο το thread αλλα ο mathima solfez ειναι γιγαντας.δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια διαβαζοντας αυτο.απο τα καλυτερα αυτου του thread.mathima solfez εισαι θεος.να θυμουντια οι παλιοι και να μαθαινουμε εμεις οι νεοι.συνεχισε ετσι mathima solfez!χαχαχα...

χαχαχαχα γαματο!
εμενα οταν ειχε χαλασει το safe μου ειπε η ρεσεψιον οτι θα ερθει ο τυπος στις 9 το πρωι ειναι καλα?! και λεω ΟΧΙ!
αν εγω μαμαω εκεινη την ωρα η κοιμαμαι να με κοψη πανω στα γαμισια η στις αγκαλιες?! λεω λοιπον ο θεος...

εχω αδειασει το safe,μολις φυγω απο το δωματιο ας παει να το φτιαξει,μετα τις 12-1 το μεσημερι,θα σας ενημερωσω και κατω,οχι πρωι ομως...ετσι και εγινε! δεν ξερεις ποτε θα ερθει και ειναι ρισκο τετοιες αχρρειαστες επιλογες!

dingo3005

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλοι μου ανθρωποι κατ αρχας να σας ενημερωσω εκ τον προτερων οτι ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο site γι αυτο παρακαλω να μου συνχωρησετε τα οποια λαθη κανω λογο απειριας αν και ενημερωνομαι τακτικα (1 φορα τον μηνα) :headbang:
Τις προηγουμενες 5 μερες εχω λιωσει να διαβαζω τις εμπειριες σας απο Ταιλανδη και κατεληξα εχτες στις 11.26 να κλεισω το ακριβο αλλα απαρετητο εισητηριο για Μπανκογκ 820 ευρω με ΤΗΑΙ.
Σιγουρα οσα και να διαβασω αν δεν το ζησω απο κοντα δεν μπορω να εχω αποψη.
Πιστευω οτι θα ειναι εμπειρια ζωης και θα ηθελα να την μοιραστω με Ελληνες που θελουν να περνανε καλα και να γνωρισουν αυτο το μαγευτικο μερος.
Αναχωρω 01-10-10 χωρις δυνατοτητα αλλαγης εισητηριου και θα μεινω 19 μερες.
Προγραμα ανυπαρκτο γενικα οτι κατσει αν βρισκεται καποιος εκει η σκοπευει να το οργανωσει παρακαλω να εποικινωνισει μαζι μου.
Συνηθιζω να ταξιδευω μονος αλλα σιγουρα εδω θα χρειαστω παρεα.
Θελω να γαμαω καθε μερα αλλα δεν ειναι ο μοναδικος σκοπος του ταξιδιου μου αυτος.
Δεν ειμαι φραγκατος αλλα σκοπευω να χαλασω 1850 συνολικα και να μην μενω για πολυ στο ιδιο μερος.
Ευχαριστω για την υπομονη σας

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αλλος ολοκλειρώνεται με το να πηδάει τριτοκοσμικές εξαθλιωμένες γκόμενες , που χωρις τα ευρώ του δεν θα τον είχαν ούτε για χέσιμο.
χεχεχε αυτοί μάλλον είμαστε εμείς που γράφουμε σε αυτό το thread ε?
Το πιάσαμε το υπονοούμενο

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάρτε και ένα τριτοκοσμικό εξαθλιωμένο μωρό  :headbang: :headbang: :headbang:

Καλημέρααααααααααααααααααααα......και με τη νίκη σήμερα! :rockon:

Αντε πάμε ΔΥΝΑΤΑ!!! :dancing:

Συνημμένα

• Pin.JPG
    Pin.JPG
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 26

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
χεχεχε αυτοί μάλλον είμαστε εμείς που γράφουμε σε αυτό το thread ε?
Το πιάσαμε το υπονοούμενο

τριτοκοσμικη ειναι η καθε μπουρουχα πατσαβουρα ελληνιδα που την εχει δει γκομενα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάρτε και ένα τριτοκοσμικό εξαθλιωμένο μωρό  :headbang: :headbang: :headbang:

Καλημέρααααααααααααααααααααα......και με τη νίκη σήμερα! :rockon:

Αντε πάμε ΔΥΝΑΤΑ!!! :dancing:

pagtao, ισως τελικα να παω καρπαθο. θα ξερω την κυριακη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom