Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναυαρχε μου.......τα σεβη μου..........Τι κανεις??Αντε και σε 2 μηνες περιπου θα τα πουμε απο κοντα
Για πατταγια εχεις να προτεινεις κατι??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αντε Λακη δωστου με φορα, τωρα που ειναι ζεστο το πραμα :2funny:
Προτεινω καβουροποδαρα ξυδατα μπεγλεμε!  :rockon: ε και μετα καντιλακ και βλεπουμε για πιο μετα, παντως το σιγουρο ειναι οτι θα την προλαβουμε την ανατολη! :2funny:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
29 και σήμερα είναι πολλές?
Αντε ρε φαγώθηκες θα τα πούμε κάτω μερικές μέρες
Εκλεισα σήμερα με Thai 623 euro 8/7 με 23/7 μόνο Πατάγια
καλά δεν είναι?
3 φορές μέσα σε ένα χρόνο, ελπίζω να έρθει ο κορεσμός γιατί αυτά τα ταξίδια με έχουν γονατίσει οικονομικά :2funny: :2funny:

κουφαλιτσα, δεν αντεχεις μακρια μου :2funny: :2funny:θα περασουμε λιγες μερες μαζι,εχει να πεσει πολυ γελιο :grin: :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
κουφαλιτσα, δεν αντεχεις μακρια μου :2funny: :2funny:θα περασουμε λιγες μερες μαζι,εχει να πεσει πολυ γελιο :grin: :grin:
Εκτός και αν μου κόψει τελευταία στιγμή την άδεια το αφεντικούλη σε βάζω μέσο να μην κάνει κανά αστείο :2funny:
Θέλω να έχεις κανονίσει κατάσταση, όταν έρθω να έχεις βρει τα ποιο όμορφα και ποιο παθιάρικα να με γλιτώσεις από το ψάξιμο :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Και εγω νομιζα οτι εφυγες για Βοστωνη :2funny:
Ανεβηκα χθες πανω με κατι φιλες και ταυτοχρονα για μια δουλειτσα, ε και ειπαμε να πιουμε
καμια στην climax!
αν δεν ειχα δουλεια πρωι πρωι θα ερχομουνα για μια μπυριτσα
εχω πολλους μηνες να παω κλιμαξ αναρωτιεμαι αν εχει μπει καθολου νεο αιμα   :grin:

αληθεια η πτωση του ευρω δε σε εχει ανησυχησει καθολου? κατω στο "χωριο" πολλοι συνταξιουχοι ειναι σε αναμμενα καρβουνα...να κανω εδω και μια παρενθεση και να πω οτι αποδεικνυεται για μια ακομη φορα ποσο σημαντικο ειναι να βγαζει κανεις λεφτα στο τοπικο νομισμα αντι να ειναι στο ελεος των αγορων και των διακυμανσεων

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε αλλη παστα οι μπαγκογκεζες, δεν ξερω μηπως ειχα πιει λιγο παραπανω

Χμ :think: έχει γούστο να μετακομίσουμε....αν είναι σαν εκείνες  :tits:  :tits2: του Diamond...τις θυμάσαι ε;...τότε πουλάμε το εξοχικό στο χωριό και πάμε πρωτεύουσα, ή μάλλον το κρατάμε για τα Σαββατοκύριακα και όταν έρχονται οι φίλοι Ελλαδίτες  :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χμ :think: έχει γούστο να μετακομίσουμε....αν είναι σαν εκείνες  :tits:  :tits2: του Diamond...τις θυμάσαι ε;...τότε πουλάμε το εξοχικό στο χωριό και πάμε πρωτεύουσα, ή μάλλον το κρατάμε για τα Σαββατοκύριακα και όταν έρχονται οι φίλοι Ελλαδίτες  :dancing:

pagtao, καποια μου θυμιζει αυτη...  :think:
μηπως την ειδαμε στο diamond???  ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί και να είναι εκείνη που λέμε αλλά την αδικεί η φωτό όταν πάω σπίτι θα ποστάρω μια καλύτερη να δεις και εσύ.

Αντε καλό μεσημέρι σχολάω και πάω για σιέστα :sleeping:  :s&m_2:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν ειχα δουλεια πρωι πρωι θα ερχομουνα για μια μπυριτσα
εχω πολλους μηνες να παω κλιμαξ αναρωτιεμαι αν εχει μπει καθολου νεο αιμα   :grin:

αληθεια η πτωση του ευρω δε σε εχει ανησυχησει καθολου? κατω στο "χωριο" πολλοι συνταξιουχοι ειναι σε αναμμενα καρβουνα...να κανω εδω και μια παρενθεση και να πω οτι αποδεικνυεται για μια ακομη φορα ποσο σημαντικο ειναι να βγαζει κανεις λεφτα στο τοπικο νομισμα αντι να ειναι στο ελεος των αγορων και των διακυμανσεων
Kαλο ειναι μ'αρεσε, τα κοριτσια που τραγουδανε Elizabeth ειναι ολα τα λεφτα!
Σιγουρα ανησυχω για το ευρω, ποσον μαλιστα οι χαμηλοσυνταξιουχοι στο χωριο!
Εχω ομως μια ψιλοπροβλεψη... αν η BP τα παρει στο κρανιο και θελει να βγαλει τα σπασμενα
απο τη ρυπανση, τοτε θα εχομε αυξηση της τιμης του πετρελαιου και αντιστροφη των ορων στην αγορα με ανεβασμα του ευρω εναντι του δολλαριου :rockon:
Θα τα πουμε απο κοντα.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω τωρα που ανοιξα δουλειες με Ταυλανδη βρηκε να πεφτει το ευρω και δεν μπορω να κανω πισω,τωρα που μπηκαμε στο χωρο  θα χορευουμε :fuck1: ακομα και αν πεσει στα 30 μπατ :tickedoff: Απο εκει και κατω  :headbang:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Buddy, στα δυσκολα σε θελω, τωρα θελει ψυχη!

Be brave.Take risks.Nothing can substitute experience! :think:

Paulo Coelho.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο άνθρωπος έχει ένα δαιμόνιο μέσα του που τον παρακινεί και τον καθοδηγεί στις πράξεις του.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ 770-399 π.Χ.

(Πατταγιοδαιμόνιο τελικά είναι)
Pagtao 2010 μ.Χ.
Ο δικος μας ο δαιμονας ειναι μεσα στο βρακι μας. (Κωλογερος  1956-2037)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα.kwlo_geros τι σκεφτεσαι αν κανεις τωρα που θα παρεις συνταξη?μεταξυ πατριδας, παραδεισου και διαφορων αλλων ταξιδιων θα κινεισαι φανταζομαι?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
29 και σήμερα είναι πολλές?
φυσικα και ειναι,

η ται "κραταει" καλες τιμες και τον ιουλιο, δεν υπαρχει λογος βιασυνης gia egypt qatar κτλ,  ετσι αποφευγετε και τις σκατοφατσες των αραβων τις οποιες θα φατε στη μαπα  ετσι και αλλιως στην ταιλανδη

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φυσικα και ειναι,

η ται "κραταει" καλες τιμες και τον ιουλιο, δεν υπαρχει λογος βιασυνης gia egypt qatar κτλ,  ετσι αποφευγετε και τις σκατοφατσες των αραβων τις οποιες θα φατε στη μαπα  ετσι και αλλιως στην ταιλανδη
Μόλις είδα στα 623 με thai δεν το σκέφτηκα καθόλου βουρ
28 και σήμερα :dancing: :dancing: :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αχχχχχχχχχχχχ ποτε θα φυγουμε εμεις????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• DSC_0264.jpg
    DSC_0264.jpg
    178,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • DSC_1392.jpg
    DSC_1392.jpg
    183,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC_1399.jpg
    DSC_1399.jpg
    193,1 KB · Εμφανίσεις: 41

djzan

Μέλος