Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προφανως και δεν ΚΑΝΟΥΜΕ πλακα με τα λεφτα μας,ουτε και εγω.Οπως επισκεφθηκες προσφατα αυτη την χωρα ετσι την επισκεφθηκα και εγω ακριβως λιγο πιο μπροστα(ΠΑΣΧΑ) και μαλιστα και γω στο ΠΟΥΚΕΤ πηγα.Αλλα αστεια το ειπε,σοβαρα το ειπε δεν νομιζω οτι εχει και τοσο αξια.Με τοσες επισκεψεις σε αυτη την χωρα οι ισοτιμιες,τα barfine,τα go-go bars,τα beer bars,οι freelancers,η τομ-γιαμ,τα ladyboys,η ΠΑΤΑΓΙΑ, h walking street,η Patong,η bungla road, η soi crocodile,το kho samui,η bkk,οι farangs,οι κοκκινοι,οι κιτρινοι, oλα τα εχει ζησει για τα καλα στο πετσι του.Ειναι λιγο δυσκολο να λεει βλακειουλες,και το κυριωτερο δεν χρειαζεται καμμια υποστηριξη απο μενα(το κανω βεβαια για αλλους λογους για να με κανει κουμπαρο του με την ΝΙΜ).Αντε γιατι δεν πρεπει να μαλωνουμε ρε john εμεις,απο τους λιγους αφοσιωμενους στο PHUKET εδω μεσα. :dancing: :dancing:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πόσο πέρνεις εσύ μισθό αγορίνα μου η μάλλον πόσο υπολογίζεις ότι θα βγάζεις κάθε μήνα μετά απο 6 μήνες και θα μου θές και Gledyboys?  :grin:
αγορινα παρολο που ειμαι 35 δεν παιρνω τιποτα το ιδιαιτερο και πρωτα προτιμω κοριτσια.τωρα ξερω οτι θα την φαμε ολοι μας με την κριση αλλα δεν υπαρχει πιο φτηνος προορισμος απο τον παραδεισο.οκ boy?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αχχχχ τι μου κανεις...
ας κλεισω και'γω με Egypt!  ;)
παντως απο οτι διαβασα ειναι ταλαιπωρια ρε djzan.εχω καταλαηξει απο τα γραφομενα εδω οτι τελικα η thai αξιζει περισσοτερο.μπαινεις και βγαινεις κατευθειαν σοτν παραδεισο.οσο κερδος και να εχει η egypt air δεν αντεχεται η ταλαιπωρια...ασε που οτνα γυριζεις απο τα χαμογελαστα προσωπα θα πρεπει να δεις τις σκατοφατσες...εγω απο φθονοπωρο με thai θα κλεισω ας δωσω 100-200 ευρω παραπανω.θα κερδισω και 2 μερες χωρις ταλαιπωρια.αυτα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Thanks Κουμπάρο...αλλά να πω και μιά άλλη βλακειούλα που έκανα μια και το έφερε η κουβέντα
Το Δεκέμβρη άνοιξα λογαριασμό στη Kasikorn Bank στη Πατόνγκ (όπως όλοι οι συχνοί παλιοί ταξιδιώτες κάνουν)και έριξα μέσα χίλια μπατόπουλα από τα μετρητα που είχα μαζί μου για να μη τα έχω στο safe του ξενοδοχείου μου αλλά κυρίως για μελοντική χρήση.Φοβόμουν μάλιστα μήπως και έχανα αφού η ισοτιμία ήταν 1/50 και ίσως ανέβαινε.
Τι βλακεία μου να μη ρίξω μέσα 2-3 χήνες Ευρώπουλα :headbang: Παρόλα αυτά τα 50 χιλιάρικα μπατ παραμένουν σήμερα μέσα στο Ταυλανδικό λογαρασμό μου και τοκίζονται αχρείαστα να είναι που σήμερα θα καταντούσαν 37 χηνόπουλα και αυριανά 30 βασιλοσταμπαρισμένα και ανυπόμονα.. να προλάβουν να ξεπληρώσουν λυσσασμένα μπουμ-μπουνητά..
ο Βλάκας  :uglystupid:

Φιλε......τι  :cum: ημουν και δεν εκανα και εγω το ιδιο!!!!!που να το ηξερα???λεω κατσε ν'ανεβει λιγο ακομα το μπατ για να βαλω.......και περιμενε,περιμενε............εκανα μια τρυπα στο νερο

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Νομιζω οτι πρεπει να παω και να ζητησω κανα εισιτηριακι τζαμπα απο egypt,γιατι εγω εγραψα το πρωτο θετικο review και σας εβαλα στο τρυπακι να τη "ψαξετε"... ;) :grin:
Παντως εγω βαρεθηκα να περιμενω αλλο και εκλεισα με Qatar στα 720...Και μαλιστα με τις καλες ανταποκρισεις και στο πηγαινε και στο ελα...3 ωρες και 1.30 αντιστοιχα....
Για Αυγουστο μια χαρα ειναι... ;)

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενα χρονο πριν η qatar για την ιδια πτηση 450!!  γαμω την κριση  :headbang: :headbang:

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
για πειτε κανα αξιοπιστο σαιτ για να κλεισουμε εισητηριο ρε παλικαρια-αν κλεισουμε απο τα σαιτ τον εταιριων ερχεται πιο φτηνα..?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω σας τα ελεγα απο τις αρχες του χρονου,οτι τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα φετος...
"Καποιοι" δηθεν γνωστες,με περισια σιγουρια,επεμεναν οτι θα ξαναδουμε τα 400αρια εισιτηρια...
Που ειναι κυριοι λοιπον?..Ο-Ε-Ο?
Φτασαμε αρχες Ιουνιου και τιποτα...Περυσι ειχαν βγει οι προσφορες ηδη απο τα μεσα Μαιου...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ερωτηση...αμα ανοιξουμε λογαριασμο εκει κατω ποσο σιγουρα ειναι τα φραγμα μας?! μηπως παμε καμια μερα κατω και τα βρουμε στο απολυτο μηδεν!!!!!!!
υπαρχει φοβος? αληθεια,τι επιτοκια εχουν αυτοι?
οχι δυστυχως δεν εχω περισσεμα να στειλω σε λογαριασμο κατω εκει
αλλα ισως μια μερα αργοτερα να γινει και αυτο,αλλα εως τοτε θα εχουμε
παει μονιμα κατω οποτε...!!! χαχα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντω μεταξύ ο δαίμων του τυπογραφείου την έκανε πάλι
και έριξα μέσα χίλια μπατόπουλα από τα μετρητα που είχα μαζί μου

Εννοείται χίλια ευρώπουλα από τα μετρητά που πήρα μαζί μου...η συνέχεια γνωστή.
Ότι και να γίνει πάντως κάτω θα είναι το μυαλό όλων μας.
Υπάρχουν και μερικά τιπς για να βελτιώσουμε το εισόδημα μας και να τα ξοδέψουμε στο επιθυμητό μας ταξίδι.Εγώ τα εφαρμόζω από καιρό.Κόψιμο του καπνίσματος το οποίο μου δίνει 1800 ευρώ ετησίως.Διακοπή χαζών συνδρομών όπως Νοva,πάγια σε κινητές τηλεφωνίες (Χρησιμοποιώ Skype web phone-πάμφθηνο)τα οποία μου δίνουν περίπου ένα χιλιάρικο ακόμα.Κάτι χασαποταβέρνες κάτι κωλόμπαρα κομμένα.Μειώθηκε η χοληστερίνη και αυξήθηκε το εισόδημα.Οποιος αντέχει τα εφαρμόζει εγώ δεν έχασα και τίποτα αντιθέτως 3 χιλιαρικάκια και παραπάνω που τα προηγούμενα χρόνια πετούσα όπως ανέφερα, τώρα τα πέρνω μαζί μου στη Παττάγια και το Πουκέτ...οέο.Και γνωστόν που τα επενδύω... :tits: :s&m_1: :fuck2: :pipa1: :s&m_2:  :smitten: :sleeping: :happy:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και'γω τα'χω κοψει ολα! εκτος το τσιγαρο αλλα παιρνω καπνο πλεον και μου βγαινει πιο οικονομικα!
2 πακετα την ημερα καπνιζα. τωρα με τον καπνο με παει 2,5 μερες!  :dancing:
παλι καλα που δεν πινω!  :dancing:
δουλευω 5-6 μερες την εβδομαδα και οταν εχω ρεπο αραζω σπιτι!  :dancing:

ετσι οτι λεφτα βγαζω τα βαζω στην ακρη για το επομενο ταξιδι!  :dancing:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και'γω τα'χω κοψει ολα! εκτος το τσιγαρο αλλα παιρνω καπνο πλεον και μου βγαινει πιο οικονομικα!
2 πακετα την ημερα καπνιζα. τωρα με τον καπνο με παει 2,5 μερες!  :dancing:
παλι καλα που δεν πινω!  :dancing:
δουλευω 5-6 μερες την εβδομαδα και οταν εχω ρεπο αραζω σπιτι!  :dancing:

ετσι οτι λεφτα βγαζω τα βαζω στην ακρη για το επομενο ταξιδι!  :dancing:
Ερε αυτο το μυδι  :tits: τι ειναι ικανο να κανει??? :2funny: :2funny:
Κοψε λιγο απο εδω λιγο απο εκει κατι θα βγει....αυτο παντος που δεν θα κοψω ειναι το μασαζακι και το  :knockinb: στην Παταγια!!!Αντε και οι freeluncers στο Insomnia  :dancing:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θα κοψω:
Το τσιγαρο,το ποτο,τα κωλομπαρα,τα στριπτιτζαδικα,τις πουτανες,το καλο φαγητο,τα γκατζετ και θα πουλησω το αυτοκινητο.
Θα τον παιζω μονος μου 11 μηνες το χρονο η θα "βολευτω" με μια μπαζοελλεηνιδα για να φευγουν τα χοντραδια,θα τρωω φακες και φασολια,θα πουλησω τα λαπτοπ και θα παρω ενα πι-σι "800αρη πεντιουμ" και θα πηγαινω με τα ποδια στη δουλεια.
Ετσι θα εξοικονομησω λεφτα για να πηγαινω ενα μηνα το χρονο στη Ταυλανδη.
ΑΜΗΝ... :priest:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
για πειτε κανα αξιοπιστο σαιτ για να κλεισουμε εισητηριο ρε παλικαρια-αν κλεισουμε απο τα σαιτ τον εταιριων ερχεται πιο φτηνα..?

φιλε μου καλυτερα να κλεισεις απ'τα site της εταιρειας.......θα σου ερθει πιο φτηνα(τουλαχιστον με την Egypt εστσι ειναι)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Θα κοψω:
Το τσιγαρο,το ποτο,τα κωλομπαρα,τα στριπτιτζαδικα,τις πουτανες,το καλο φαγητο,τα γκατζετ και θα πουλησω το αυτοκινητο.
Θα τον παιζω μονος μου 11 μηνες το χρονο η θα "βολευτω" με μια μπαζοελλεηνιδα για να φευγουν τα χοντραδια,θα τρωω φακες και φασολια,θα πουλησω τα λαπτοπ και θα παρω ενα πι-σι "800αρη πεντιουμ" και θα πηγαινω με τα ποδια στη δουλεια.

Για σου Πιπίνο άρχοντα... :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως και εσύ κλαψομουνιάζεις για το ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΜΠΑΤΟ :uglystupid:

Έτσι δεν είναι;; :2funny: :2funny:

Αν θες θα στο αναλύσω ;)

Συνημμένα

• pentakosabato.jpg
    pentakosabato.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 19

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα κοψω:

παντως αξιζει εεε???

οχι βεβαια να κοψεις τα παντα και ουτε να πουλησεις οτι εχεις.
ασε που εχω κολησει τωρα να παρω ενα sony vaio και μια nikon d700! με δοσεις!  :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Μαζι σας και εγω,φιλοι!!!!κομμενες Ταβερνες και ποτα.............Κομμενα τα κινητα(τ'αλλαζω απο συμβολαιο σε παγιο).....ευτυχως ποτε μου δεν καπνιζα...........και γενικως κομμενα τα περιτα εξοδα.......και οταν εχω και εγω ρεπο μενω μεσα(λογω του οτι αν βγω εξω θα ξοδεψω)
Εστι.....σφιχτη οικονομια  για να "γουσταρουμε" κατω...........στο "χωριο" :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom