Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
NO PAY NO CURE!This is Thailand my friends.

Στόλαρχε αφού το λένε και οι ίδιες: No money-no honey

Το Euro αν σταματήσει στα 30  μπατ θα είμαστε τυχεροί,ίσως αραιώσει και η κίνηση κάτω, και τα κορίτσια κατεβάσουν τις τιμές αν και χλωμό.

Το πολύ-πολύ να στραφούμε στην Ελλάδα.....Θεσσαλονίκη....κουμπάρε μη γελάς!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
          Παίζουν και οι Scorpions σήμερα πάνω...το χάνω!!!!!!!!!! :headbang: :headbang:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Το Euro αν σταματήσει στα 30  μπατ θα είμαστε τυχεροί,ίσως αραιώσει και η κίνηση κάτω, και τα κορίτσια κατεβάσουν τις τιμές αν και χλωμό.

Οταν σου ειχα γραψει εγω οτι σε περασα για Θεσσαλονικιο :idiot:..........με αυτους που κανεις παρεα κολλησες και στο τελος θα γινεις και εσυ καρδασης.Χαλαραααααα. :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καποια στιγμη θα ανεβει η ισοτιμια μαγκες.απλως πρεπει αν περιμενουμε.πιστευω απο του χρονου αρχες θα συνελθει το ευρω γιατι φθινωπορο θα υπαρχουν απεργιες πορειες οχι μονο στην ελλαδα απο συνδικατα εγρατοπατερες και τρεχα γυρευε.θα φτωχυνουμε σιγουρα αλλα στο ευρω πιστευω οτι θα μεινουμε παροτι ακουω πολλα.δεν ειμαι ειδημων οκ απλως την πεποιθηση μου γραφω.κατα τα αλλααν περασουμε το τουνελ τους επομενους μηνεις θα γινουν καπως καλυτερα τα πραγματα γιατι απλουστατ δεν μπορουν να ινουν χειροτερα χαχαχα.τουλαχτιοσν ετσι πιστευω οψομεθα.μεχρι τοτε μαγκες υπομονη μεχρι να ξανανεβει το ευρω εφοσον και η ελλαδα συνεχιζει να εχει το ευρω.ειθε να περασουμε το τουνελ αυτο οσο το δυνατον πιο ανωδυνα.μετα εγω προσωπικα την εκανα φλεβαρη για τον παραδεισο με οδηγο της αφηγησεις και τις πολυτιμες πληροφοριες των συνοδοιπορων εδω και φυσικα τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι εκει καθοδηγεις εσυ τα πραγματα ετσι οπως πρπει να κανει ενας αντρας οχι να τρεχει σαν χαζοκαψουρης και σαλιαρης πισω απο την καθε εκφυλη σκροφα.

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
568 ευρω με τους φορους αλλα εχει ελαχιστες ημερομηνιες μονο για 17 ιουνιου αναχωρηση και δεν ξερω για επιστροφη.

η qatar εχει 660 ευρω απο ιουνιο και επιστροφη ιουλιο, με 2 ωρες αναμονη στο πηγαινε και 1 ωρα στο ελα, δεν ανεβαινεις 15 ιουνιο με qatar θα ειμαστε συνοδοιποροι :rockon: :rockon:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6

σορρυ για το υφος αλλα μην λεμε βλακιουλες!!!!!!!! τι εννοω...

αμα παει η ισοτιμια στο 30 τοτε σημαινει 1 ευρω 30 μπατ δηλαδη το 1000
σου θα σημεινει 33,3 ευρω για μια γκομενα αντι για 20 που ηταν εως προσφατα...και αντε να σου ριξει η γκομενα την τιμη που δεν πεφτουν κατω απο 1000 αυτες αφου ΔΕΝ τις νοιαζει ι ισοτιμια,οι τιμες ειναι ιδιες για αυτες σε μπατ για οτι αγοραζουν καθε μηνα. Δε θα σου παρει 1000 μπατ θα σου παρει 700 να σου πω εγω. δηλαδη 23,30 ευρω...
Οποτε για να πληρωνεις περιπου οπως παλια πρεπει να δινεις ΕΩΣ 700 μπατ.

ΟΛΑ τα αλλα αδελφε που θα ψωνιζεις να τρως να πινεις να κλανεις κτλ
δε θα ειναι αυξημενα λογο ισοτιμιας?

θα αλλαξεις 1000 ευρω και θα παρεις 30.000 μπατ αντι να παρεις 38000
μπατ που ειναι σημερα δηλαδη θα χασεις 8.000 μπατ δηλαδη αμεσως αμεσως
θα χασεις  210-266 ευρω αναλογα την ισοτιμια...θα χασεις ακομα τοσα αφου χανεις ηδη αλλα τοσα αν σκεφτεις οτι παντα ηταν στα 48-50 η ισοτιμια...με λιγα λογια χανεις με το καλημερα 500 ευρω!
ειναι πολλα τα λεφτα λεμε...οποτε μας συμφερει η ισοτιμια να ειναι υχψηλη και ας δινουμε 1500 στα κοριτσια,περισσοτερο μας συμφερει!

φιλικα
τζον

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε john μια κουβεντα για πλακα ειπε ο ανθρωπος,χαλαρωσε,για ποιες βλακειουλες μιλας?Ο ανθρωπος εχει κανει ισα με 10 ταξιδια στην Ταυλανδη,και στην δουλεια του εδω στην Ελλαδα εκτελει και χρεη λογιστη συν ολα τα αλλα.Και επειδη ειμαι και θεσσαλονικιος μια συμβουλη: χαλαρα φιλε μου χαλαρα,οχι και βλακειουλες........

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αντε να σας χαλαρωσω μ'ενα παλιο γαλλικο τραγουδι που το ακουγα οταν ημουν μικρος στο Βελγιο!
αχχχχ αναμνησεις!!! τωρα τ'ακουω και μου'ρχοντε αναμνησεις απο Πατταγια!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
            Παίζουν και οι Scorpions σήμερα πάνω...το χάνω!!!!!!!!!! :headbang: :headbang:

Φιλε Pagtao.....το δωματιο σε περιμενει και το αυτοκινητο για να σε παει.......εχεις ακομα καιρο!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Παιδες...........εκλεισα και εγω............23 Αυγ. με 22 Σεπτ.(Παταγια)....με Egypt air
ειναι καποιος απο εδω που θα ταξιδεψουμε μαζι???

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σορρυ για το υφος αλλα μην λεμε βλακιουλες!!!!!!!!

Thanks Κουμπάρο...αλλά να πω και μιά άλλη βλακειούλα που έκανα μια και το έφερε η κουβέντα
Το Δεκέμβρη άνοιξα λογαριασμό στη Kasikorn Bank στη Πατόνγκ (όπως όλοι οι συχνοί παλιοί ταξιδιώτες κάνουν)και έριξα μέσα χίλια μπατόπουλα από τα μετρητα που είχα μαζί μου για να μη τα έχω στο safe του ξενοδοχείου μου αλλά κυρίως για μελοντική χρήση.Φοβόμουν μάλιστα μήπως και έχανα αφού η ισοτιμία ήταν 1/50 και ίσως ανέβαινε.
Τι βλακεία μου να μη ρίξω μέσα 2-3 χήνες Ευρώπουλα :headbang: Παρόλα αυτά τα 50 χιλιάρικα μπατ παραμένουν σήμερα μέσα στο Ταυλανδικό λογαρασμό μου και τοκίζονται αχρείαστα να είναι που σήμερα θα καταντούσαν 37 χηνόπουλα και αυριανά 30 βασιλοσταμπαρισμένα και ανυπόμονα.. να προλάβουν να ξεπληρώσουν λυσσασμένα μπουμ-μπουνητά..
ο Βλάκας  :uglystupid:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λακη thanks much αλλά πολύ δουλειά.Πάμε για Jethro Tull τώρα τον Ιούλη, Tailander εισαι μέσα;Γιάννη αγαπησιάρη ετοίμασε τις δίμετρες που μου έταξες :2funny:
Παλιόπαιδα θα την κάνετε για κάτω τελικά τον Σεπτέμβρη, μπράβο ρε με το καλό. :dancing:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Thanks Κουμπάρο...αλλά να πω και μιά άλλη βλακειούλα που έκανα μια και το έφερε η κουβέντα
Το Δεκέμβρη άνοιξα λογαριασμό στη Kasikorn Bank στη Πατόνγκ (όπως όλοι οι συχνοί παλιοί ταξιδιώτες κάνουν)και έριξα μέσα χίλια μπατόπουλα από τα μετρητα που είχα μαζί μου για να μη τα έχω στο safe του ξενοδοχείου μου αλλά κυρίως για μελοντική χρήση.Φοβόμουν μάλιστα μήπως και έχανα αφού η ισοτιμία ήταν 1/50 και ίσως ανέβαινε.
Τι βλακεία μου να μη ρίξω μέσα 2-3 χήνες Ευρώπουλα :headbang: Παρόλα αυτά τα 50 χιλιάρικα μπατ παραμένουν σήμερα μέσα στο Ταυλανδικό λογαρασμό μου και τοκίζονται αχρείαστα να είναι που σήμερα θα καταντούσαν 37 χηνόπουλα και αυριανά 30 βασιλοσταμπαρισμένα και ανυπόμονα.. να προλάβουν να ξεπληρώσουν λυσσασμένα μπουμ-μπουνητά..
ο Βλάκας  :uglystupid:

φιλε pagtao..μια ερωτηση..πως ανοιξες λογαριασμο?...τι στοιχεια σου ζητησανε?..η διαδικασια ειναι ιδια με εδω ή πιο χαλαρα??για δωσε μας τα φωτα σου!..

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαρίστως.
Πανεύκολα με χαμόγελο και σε κερνάνε και νεράκι.Πας με το διαβατήριο και μία διεύθυνση διαμονής σου στη Ταιλάνδη (εγώ έδωσα του ξενοδοχείου μου).Κάνεις μία μικρή κατάθεση και αμέσως σου εκδίδουν το πράσινο βιβλιαράκι σου καταθέσεων-αναλήψεων.Αν θέλεις σου εκδίδουν και VISA με 300 μπατ και έχεις ασφάλεια ατυχήματος ύψους 5000 μπατ.Εγώ την έβγαλα η οποία είναι και συγχρόνως κάρτα ανάληψης από φαλάνγκ....εεεε ΑΤΜ εννοώ.Η υπάλληλος βγήκε μαζί μου έξω στο μηχάνημα και μου την ενεργοποίησε αμέσως.Μετά άλλαξα το Πιν.Επίσης μπορείς να ζητήσεις και Internet Banking για να κάνεις τις μεταφορές σου, υπογράφεις τα χαρτιά και το απόγευμα σου έρχονται οι κωδικοί (του e-banking) στο email σου.Τώρα όμως φίλε την πατήσαμε,που να το ξέραμε πιο πριν.Ειναι καλή ιδέα όμως για αυτούς που κουβαλάνε μετρητά,τα έχουν στο safe και φοβούνται τις κάρτες και τα ΑΤΜ.Πάνε στη Kasikorn της γειτονιάς και στα γκισέ-ταμεία όπως το παλιό καλό καιρό.Άσε που έχει και ωραίες υπαλλήλους και με χαμόγελο, οέο
Αντε για πάμε δυνατότερα :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για τους λάτρεις της Egypt air καλά νέα.Το αεροδρόμιο του Καίρου δεν έχει πια τα χάλια του.
Γίνανε νέες πτέρυγες, ιδού το βιντεάκι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καποια στιγμη θα ανεβει η ισοτιμια μαγκες.απλως πρεπει αν περιμενουμε.πιστευω απο του χρονου αρχες θα συνελθει το ευρω γιατι φθινωπορο θα υπαρχουν απεργιες πορειες οχι μονο στην ελλαδα απο συνδικατα εγρατοπατερες και τρεχα γυρευε.θα φτωχυνουμε σιγουρα αλλα στο ευρω πιστευω οτι θα μεινουμε παροτι ακουω πολλα.δεν ειμαι ειδημων οκ απλως την πεποιθηση μου γραφω.κατα τα αλλααν περασουμε το τουνελ τους επομενους μηνεις θα γινουν καπως καλυτερα τα πραγματα γιατι απλουστατ δεν μπορουν να ινουν χειροτερα χαχαχα.τουλαχτιοσν ετσι πιστευω οψομεθα.μεχρι τοτε μαγκες υπομονη μεχρι να ξανανεβει το ευρω εφοσον και η ελλαδα συνεχιζει να εχει το ευρω.ειθε να περασουμε το τουνελ αυτο οσο το δυνατον πιο ανωδυνα.μετα εγω προσωπικα την εκανα φλεβαρη για τον παραδεισο με οδηγο της αφηγησεις και τις πολυτιμες πληροφοριες των συνοδοιπορων εδω και φυσικα τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι εκει καθοδηγεις εσυ τα πραγματα ετσι οπως πρπει να κανει ενας αντρας οχι να τρεχει σαν χαζοκαψουρης και σαλιαρης πισω απο την καθε εκφυλη σκροφα.
Πόσο πέρνεις εσύ μισθό αγορίνα μου η μάλλον πόσο υπολογίζεις ότι θα βγάζεις κάθε μήνα μετά απο 6 μήνες και θα μου θές και Gledyboys?  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε κουμπαρε Pagtao πολυ καλη η περιγραφη σου και οι διευκρινισεις σου για το πως ανοιγεις τραπεζικο λογαριασμο στην Ταυλανδη.Μας καλυψες,δεν εχουμε καμμια απορια πανω σ'αυτο το θεμα.Η μαλλον τωρα που το ξανασκεφτομαι θα ηθελα να μου διευκρινισεις μια λεπτομερεια.Τον λογαριασμο πως τον γεμιζεις με baht? :2funny: :headbang: :dancing: :s&m_1:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φιλε john μια κουβεντα για πλακα ειπε ο ανθρωπος,χαλαρωσε,για ποιες βλακειουλες μιλας?Ο ανθρωπος εχει κανει ισα με 10 ταξιδια στην Ταυλανδη,και στην δουλεια του εδω στην Ελλαδα εκτελει και χρεη λογιστη συν ολα τα αλλα.Και επειδη ειμαι και θεσσαλονικιος μια συμβουλη: χαλαρα φιλε μου χαλαρα,οχι και βλακειουλες........

εμενα δε μου φανηκε να κανει πλακα για αυτο και εγραψα ολοκληρο post
αν κανει πλακα παω πασο,αν δεν κανει ομως...
τοτε ολοι εμεις ΔΕΝ κανουμε πλακα με τα λεφτα μας!
Den xreiazetai na eisai λογιστης στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ για να μην πεσεις εξω!
Λιγο μυαλο απλα...αλλιως πληρωνε κοροιδο που λενε!
Στην ελλαδα ομως για να επιβιωσεις ετσι οπως αλλαζουν φορους και νομους καθε μερα πρεπει να εισαι αρχιλογιστης οποτε respect στο φιλο μας και σε ολους τους λογιστες :))))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom