Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαχα και ομως φιλε μοιαζουν πολυ θυληκα.ενταξει δεν λεω τις ξεχωριζεις αλλα δεν τουσ φαινεται.ειδικα αν καποιοσ δεν ειναι μυημενος στην ταιλανδη δεν μπορει να τις ξεχωρισει.πολλοι την εχουν πατησει ετσι.παντως πρωτα προτιμω γυναικες ασιατισες και μετα ladyboys.εσυ λατρης των παταγιανων γυναικων εισαι?σε ποια περιοχη της ταιλανδης κανεις καταθεσεις?θελω οπσδωποτε να παω στο νανα.δεν ξερω ποιο μπαρακι αξιζει περισσοτερο εκει.εσενα ποιο σου αρεσει περισσοτερο στην μπανγκοκ?επισης θα ηθελα πολυ να κανω κατι με τισ ελευθερες αυτες που βγαινουν σε μαγαζια που δεν εχουν τουριστες.ειτε προκειται για αυτες που εχουν πιο λευκη επιδερμιδα ειτε οχι.αλλα αυτο ισως μου παρει χρονο πολυ δεν ξερω...

ασχετος ειναι μ'αυτο το thread.  :tickedoff:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ασχετος ειναι μ'αυτο το thread.  :tickedoff:
μα καινοουργιος ειμαι djzan.το ειπα στην αρχη.για αυτο περιμενω απο εσας τους παλιους να μου μαθετε τα μυστικα της ταιλανδης.βεβαια αν δεν τα ζησεις οι αφηγησεις ειναι περιττες και ανεπαρκεις...δεν εχω διαβασει olo το thread ακομα.παρεπιπτοντως το τελευταιο μωρο με το στρατιωτικο καυλοσορτσακι ειναι απιθανο.και εγω φιλε αν μπορεσω την περιοδο που ειπες λεω να κανω το πρωτο μου δεκαημερο ταξιδι.εσυ ποσες μερες σχεδιαζεις να πας καλως εχοντων των πραγματων βεβαια...φιλικα κοστας.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στη Μπανγκοκ γινεται χαμος...
Επενεβη ο στρατος...
Διαλυθηκε το συγκεντρωμενο πληθος που ειχε "στρατοπεδευσει" στο κεντρο και τωρα αρχισαν το "ανταρτικο πολης"...Βαζουν φωτιες και σπανε τα παντα...Πολλα κτιρια και εμπορικα κεντρα εχουν παραδοθει στις φλογες...
Το Θυμαστε το εμπορικο κεντρο Central World και διπλα το ZEN?
Εγω ειχα παει τελευταια φορα εκει για να ακουσω TIESTO...
Ε...Δεν υπαρχει πια...

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια εχομε απαγορευση της κυκλοφοριας στην Πατταγια, ολα κλειστα απο 20.00-06.00
και βλεπομε...
Αντε και μια φορα να παμε νωρις σπιτι! :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Παιδια εχομε απαγορευση της κυκλοφοριας στην Πατταγια, ολα κλειστα απο 20.00-06.00
και βλεπομε...

Breaking NEWS !

Pattaya Curfew

τα 7/11 ολα κλειστα με εχωντας βαλει κολλημενες εφημεριδες στα παραθυρα.
εμπορικα κεντρα ΟΛΑ κλειστα.

στα εστιατορια αστυνομια διακριτικα ζηταει απο ολους τελειωσουν γευμα τους και επιστρεψουν ξενοδοχειο τους.

τα σχολεια τους αυριο κλειστα μεχρι νεωτερας.

επισης λενε οτι η απαγορευση κυκλοφοριας μπορει να ισχυσει για ακομη 3 μερες οσο αφορα την πατταγια.

φημες λενε οτι ερχονται κοκκινοπουκαμισαδες απο την laem chabang.... προς τον "παραδεισο"

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Τι? έφτασε μέχρι και εκεί??? πάει χάλασε ο κόσμος
ε όχι δεν έχει βόλτα σήμερα στην WS? :headbang: :headbang: :headbang: όταν βραδιάσει δηλαδή οι συναγωνιστές που είναι κάτω τώρα ότι προλάβουν να φορτώσουν μέχρι τις 8
Αυτό είναι που λέμε "πουτάνες στα κρεβάτια σας"
Ασχετο μόλις μου είπαν ότι η hol υποστηρίζει τηλέφωνα απεριόρηστα και στην Ταιλάνδη σε σταθερά φυσικά :think: τρέμε forthnet :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
ολοι με το που ακουσαν για την απαγορευση κυκλοφοριας εσπευσαν αγορασουν προμηθειες για παν ενδεχομενο.

υπηρξε ενα περιστατικο με την συμφορηση του κοσμου.

εδω και ωρες τωρα ολα τα εμπορικα , 7/11, bar και disco φυσικα ειναι ΚΛΕΙΣΤΑ!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
another Breaking NEWS.

οι δρομοι που οδηγουν στην εισοδο και εξοδο της πατταγιας ειναι επισης ΚΛΕΙΣΤΟΙ απο κοκκινοπουκαμισαδες.

ας ελπισουμε οσοι επιστρεφουν με την βραδυνη της ΤΗΑΙ ή καποια αλλη πρωϊνη να ειχαν επιστρεψει νωριτερα στην πρωτευουσα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μα καινοουργιος ειμαι djzan.το ειπα στην αρχη.για αυτο περιμενω απο εσας τους παλιους να μου μαθετε τα μυστικα της ταιλανδης.βεβαια αν δεν τα ζησεις οι αφηγησεις ειναι περιττες και ανεπαρκεις...δεν εχω διαβασει olo το thread ακομα.παρεπιπτοντως το τελευταιο μωρο με το στρατιωτικο καυλοσορτσακι ειναι απιθανο.και εγω φιλε αν μπορεσω την περιοδο που ειπες λεω να κανω το πρωτο μου δεκαημερο ταξιδι.εσυ ποσες μερες σχεδιαζεις να πας καλως εχοντων των πραγματων βεβαια...φιλικα κοστας.

δεν το'γραψα για σενα, αλλα για τον αλλον. giorgospapa.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και βλεπομε...
:headbang: Τι ειπες τωρα ρε φιλε.......να μας φυλαει ο καλος θεουλης  :priest:
Αν τραβηξει και αλλο αυτο θα πεφτουμε στην Παταγια με αλεξιπτωτο  :dancing:

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα νομιζω οτι καποιος δεν θελει να ζουν οι ανθρωποι στον παραδεισο και προσπαει παντα να τον διαλυση

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
α ρε καλιγουλα ακομα θυμαμε πως είχανε κάνει τον φίλο σου και γελάω.........

έχω έρθει απο τις 8 Μαΐου και λέω να αρχίσω τα ΧΑΝΑΧ...............

έκατσα 25 μέρες,τις πρώτες 5 πήρα καμοιά 15αρια,και όλες τις υπόλοιπες έκατσα με μόνο μία...........

έχω γνωρίσει αρκέτες γυναίκες στη ζωή μου και δεν σας λέω αριθμό γιατί θα λέτε παλι λαλακίες............

αύτη η τελευταία ήταν το κάτι αλλο............

και έτσι για τη ιστορία ήταν 1.68 στο ύψος και 67 κιλά και μάλλον δεν έμοιαζε με κλασική Ταιλανδεζα...........

το μόνο που μπορώ να πω ήταν τέλεια, στα πάντα, και το ενοώ στα πάντα.................

και αυτα τα λέει καποιος που συνζουσε με Ρωσίδα 3 χρόνια..............

τώρα οποιος είναι μάγκας θέλω να του πω ότι στη Πατάγια έχει πάρα πολλές ρωσίδες τουρίστριες,

και είναι πιο εύκολο να μαμίσεις ρωσίδα στη Ταιλάνδη παρά στη Ρωσία.............[size=10pt][/size]

τέλος πάντων η δικιά μου γνώμη είναι-Ταΐλανδεζα, παπάγια σαλάτ, και ξερό ψωμί.-
Τι κάνεις ρε φίλε πως πάει ολά καλα? Εχω αφτές τις μέρες έλεγα να σε πάρω τηλ να τα πουμε...Εχω γυρίσει εδω και τρεις βδομάδες και ακομα δεν μπορων να μην σκεφτομαι τον παράδεισο. Ασε μίλησε ο φίλος μου με κάτω και όντως αληθευουν όλα περι απαγορεύσεις της κυκλοφορίας στην Πατάγια. Θυμασαί που μιλάγαμε και τον φίλο μου τον είχε ζαλίσει η αλλη να την πάρει..χα χα χα χα , ακόμα το θυμαμι και γελάω!!!!!

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελπιζω ολα να τελειωσουν γρηγορα χωρις πολους νεκρους γιατι δεν αξιζει σ αυτον το λαο να περναει αυτα τα ασχημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom