You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγω λεω να φυγω για Παταγια......καλο μου ακουγεταιεμας φιλε για 10 χρονια θα μας αλαξουν τα φωτα ///οπου φυγει φυγει////
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα..παρακολουθω τις εξελιξεις με δεος στην ταυλανδη..φευγω 7 ιουνιου για 3 μηνες πουκετ κ ολοι μου την εχουν πεσει..που πας??εισαι τρελλος κ τετοια..ελπιζω να μη γενικευθει η κατασταση..ασχημα τα νεα βλεπω απο παταγια μερια..για να δουμε??τους χαιρετισμους μου σε ολους κ αναμενουμε
Το Θυμαστε το εμπορικο κεντρο Central World και διπλα το ZEN?
Εγω ειχα παει τελευταια φορα εκει για να ακουσω TIESTO...
Ε...Δεν υπαρχει πια...
Παλιότερα το λέγανε World Trade Center. Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους οι Ταιλανδοί, κλασσικά κουτοπόνηροι, άλλαξαν το όνομα σε Central World για να μην τους επιτεθούν οι... Άραβες!
Τελικά το έκαψαν μόνοι τους.
Είχα κάνει περατζάδα τον Απρίλιο ανάμεσά τους, με όλα τα εμπορικά της περιοχής κλειστά.
Παντελώς γελοίο 10000 κατευθυνόμενοι και χρηματοδοτούμενοι από τον Τακσίν βλάχοι, να κρατάνε αιχμάλωτη μια πόλη εκατομμυρίων.
Ενταξει ολα καλα, ηρεμη και ρομαντικη η χθεσινη/σημερινη νυκτα στην Πατταγια.
Πιθανως να εχομε και αλλη μια η δυο το πολυ απαγορευσεις, θα δουμε
Ενα καλο forum το οποιο παρεχει και γενικες πληροφοριες για Ταιλανδη ειναι το
teakdoor.com
Αυτα απο εδω προς το παρον, υπομονη το μονο που μενει...
Πιθανως να εχομε και αλλη μια η δυο το πολυ απαγορευσεις, θα δουμε
Ενα καλο forum το οποιο παρεχει και γενικες πληροφοριες για Ταιλανδη ειναι το
teakdoor.com
Αυτα απο εδω προς το παρον, υπομονη το μονο που μενει...
Απο οτι ανακοινωθηκε πριν απο λιγο, θα εχομε επισης απαγορευση κυκλοφοριας για 20/21/22 του μηνος.
Οι τραπεζες ειναι κλειστες για σημερα και αυριο, τα ATM βγαζουν κανονικα μπατ
Η πρωτευουσα εχει αρκετες εστιες φωτιας απ' οτι βλεπω τωρα, αυτο το Central World ειναι
ετοιμο να καταρευσει δεν εμεινε τιποτα!
Παραλια Jomtien αυτες τις νυχτες, δεν ειναι και ασχημα
Οι τραπεζες ειναι κλειστες για σημερα και αυριο, τα ATM βγαζουν κανονικα μπατ
Η πρωτευουσα εχει αρκετες εστιες φωτιας απ' οτι βλεπω τωρα, αυτο το Central World ειναι
ετοιμο να καταρευσει δεν εμεινε τιποτα!
Παραλια Jomtien αυτες τις νυχτες, δεν ειναι και ασχημα
Ξερεις κατι ρε Buddy, τον ανθρωπο δεν τον γερναει ο χρονος αλλα οι ανεκπληρωτες επιθυμιες τουΑ ρε Πρόεδρε πόσο δικαιώνεσαι για την επιλογή σου....Jomten.Φαντάζομαι πόσο αξία πήρε τώρα.Τσίμπα κανένα καβουράκι χτύπα και μια Singha εκεί που σκάει το κύμα και σταμάτα το χρόνο εκεί...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
djzan για ποσες μερες θα πας κατω?τελη σεπτεμβρη θα πας?εχεις βρει παρεα?βεβαια το πρωτο που μετραει ειναι να σταματησουν τα επεισοδεια εκει με τους κοκκινοπουκαμισαδες.δηλαδη κατευθυνονται στην παταγια να δειρουν τουριστες?αυτοι ειναι χειροτεροι απο αρκετους δικους μας που διψχνουν τους τουριστες εδω ειτε με αποκλεισμους ειτε με δυσφυμησεις ειτε με κλεψιες ειτε με ακριβεια ειτε με ελλειπεις παροχες...τελος παντων εμας το ενδαιφερον μας ειναι πρωτα στον παραδεισο της ταιλανδης.σατ 50 με 55 μου αν δεν εχω παντρευτει θα το σκεφτω σοβαρα να αγορασω εξοχικο εκει να μενω οσο γουσταρω.εδω ρε μαγκες ακουγα συζητηση στην μυκονο με κατι ασπρομαλληδες ανω των 60 σιγουρα που ειχαν ολοι εξοχικα στην ταιλανδη...εχει πολλους δικους μας εκει.djzan περιμενω να μου πεις.ισως το κανονισουμε αν θες να κατηφορισουμε μαζι.kostasf16 και vonmakouli περιμενω ποτε θα κανετε thai meeting αθηνα για να μυηθω ως νεο μελος!
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
..... τον ανθρωπο δεν τον γερναει ο χρονος αλλα οι ανεκπληρωτες επιθυμιες του
ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα ρε μορτη, πολυ μεγαλη. Ευγε!!!!!!!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φιλοι συνοδοιποροι της ταιλανδης σε ενα site στο προφιλ μου εχω ως μοττο μου της εξης ατακα."οι ανεκπληρωτοι ποθοι δεν σβηνουν ποτε".εδω και χρονια απο μια ταινια το πηρα.και η ταιλανδη ειναι ενας ανεκπληρωτος ποθος μου πλεον.ελα ομως που απο οτι διαωαζω εδω οσοι πατε δεν μπορειτε χωρις αυτη και πολλοι σκεφτεστε να μεινετε και μονιμα...
djzan για ποσες μερες θα πας κατω?τελη σεπτεμβρη θα πας?εχεις βρει παρεα?βεβαια το πρωτο που μετραει ειναι να σταματησουν τα επεισοδεια εκει με τους κοκκινοπουκαμισαδες.δηλαδη κατευθυνονται στην παταγια να δειρουν τουριστες?αυτοι ειναι χειροτεροι απο αρκετους δικους μας που διψχνουν τους τουριστες εδω ειτε με αποκλεισμους ειτε με δυσφυμησεις ειτε με κλεψιες ειτε με ακριβεια ειτε με ελλειπεις παροχες...τελος παντων εμας το ενδαιφερον μας ειναι πρωτα στον παραδεισο της ταιλανδης.σατ 50 με 55 μου αν δεν εχω παντρευτει θα το σκεφτω σοβαρα να αγορασω εξοχικο εκει να μενω οσο γουσταρω.εδω ρε μαγκες ακουγα συζητηση στην μυκονο με κατι ασπρομαλληδες ανω των 60 σιγουρα που ειχαν ολοι εξοχικα στην ταιλανδη...εχει πολλους δικους μας εκει.djzan περιμενω να μου πεις.ισως το κανονισουμε αν θες να κατηφορισουμε μαζι.kostasf16 και vonmakouli περιμενω ποτε θα κανετε thai meeting αθηνα για να μυηθω ως νεο μελος!
δεν ξερω ακριβως ποτε θα παω. αναλογα τα οικονομικα. και δυστηχως παραπανω απο 2βδομαδες δεν μπορω λογω δουλειας.
και δεν μου καθετε ενα 7αρι στο κινο. εχθες 6 στα 7 επιασα.
για παρεα εχω τον λακη. απο'τι μου ειπε θα κατεβει σεπτεμβριο για ενα μηνα! ρωτα τον και'συ!
αλλα και μονος να πας θα βρεις εκει παρεα!!! ;)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και εγω ρε φιλε δεν θα παω για πολυ.τον φλεβαρη λεω να παω για 3 βδομαδες τουλαχιστον.20-30 σεπτεμβρη ειναι πολυ καλα 10 μερουλες...μεχρι και δανειακι θα παρω αν χρειαστει...το μονο ασχημο ειναι οτι δεν εχω βγαλει διαβατηριο οσο απιστευτο και αν ακουγεται.θα το βγαλω απο τωρα μην τρεχω τελευταια στιγμη.djzan ο λακης ποιος ειναι?10 μερουλες καλα θα ειναι...αρκει βεβαια να παρω αδεια τοτε.δεν ξερω ακριβως ποτε θα παω. αναλογα τα οικονομικα. και δυστηχως παραπανω απο 2βδομαδες δεν μπορω λογω δουλειας.
και δεν μου καθετε ενα 7αρι στο κινο. εχθες 6 στα 7 επιασα.
για παρεα εχω τον λακη. απο'τι μου ειπε θα κατεβει σεπτεμβριο για ενα μηνα! ρωτα τον και'συ!
αλλα και μονος να πας θα βρεις εκει παρεα!!! ;)
και εγω ρε φιλε δεν θα παω για πολυ.τον φλεβαρη λεω να παω για 3 βδομαδες τουλαχιστον.20-30 σεπτεμβρη ειναι πολυ καλα 10 μερουλες...μεχρι και δανειακι θα παρω αν χρειαστει...το μονο ασχημο ειναι οτι δεν εχω βγαλει διαβατηριο οσο απιστευτο και αν ακουγεται.θα το βγαλω απο τωρα μην τρεχω τελευταια στιγμη.djzan ο λακης ποιος ειναι?10 μερουλες καλα θα ειναι...αρκει βεβαια να παρω αδεια τοτε.
ενας ειναι ο λακης!!!
lakisscorpio!!!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
α ναι εχω δει φοτο που εχει βαλει εδω.βεβαια γνωστος και μη εξαιρεταιος.λοιπον μολις περασουν οι πολλες οι ζεστες θα αρχισω διαιτα για να ειμαι σε φορμα φιλε εκει.ισως παω μια βδομαδα δεκα μερες για αυτο θα το κανονισουμε εφοσον ολα πανε καλα και τον φλεβαρη θα γινει τα κανονικο και μεγαλο πατημα του reset οπως ειχε γραψει πλαια στην αρχη ο φιλος συνοδοιπορος zaichik.το ασχημο επισης ειναι οτι δεν εχω visa και κανενος ειδους πιστωτικη.εκει ειναι απαραιτητη απο οτι εχω διαωασει σε παλαιοτερες αναφορες του thread.θα διαβασω ομως ολες τισ αναφορες και θα σε ρωτησω djzan σχετικα με το θεμα αυτο με pm γιατι δεν θελω να βγαινω εκει με πολλα στην τσεπη και να φαω καμια φολα.εννοειται οπως διαβασα διαβατηρια και πιστωτικες και αλλες καρτες στο χρηματοκιβωτιο του ξενοδοχειου.μονο φωτοτυπιες του διαωατηριου εξω αν και τα ξερετε οι περισσοτεροι...ενας ειναι ο λακης!!!
lakisscorpio!!!
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μην ανησυχεις μεγαλε....και τα μετρητα περνανε μια χαρα στα go-go barsα ναι εχω δει φοτο που εχει βαλει εδω.βεβαια γνωστος και μη εξαιρεταιος.λοιπον μολις περασουν οι πολλες οι ζεστες θα αρχισω διαιτα για να ειμαι σε φορμα φιλε εκει.ισως παω μια βδομαδα δεκα μερες για αυτο θα το κανονισουμε εφοσον ολα πανε καλα και τον φλεβαρη θα γινει τα κανονικο και μεγαλο πατημα του reset οπως ειχε γραψει πλαια στην αρχη ο φιλος συνοδοιπορος zaichik.το ασχημο επισης ειναι οτι δεν εχω visa και κανενος ειδους πιστωτικη.εκει ειναι απαραιτητη απο οτι εχω διαωασει σε παλαιοτερες αναφορες του thread.θα διαβασω ομως ολες τισ αναφορες και θα σε ρωτησω djzan σχετικα με το θεμα αυτο με pm γιατι δεν θελω να βγαινω εκει με πολλα στην τσεπη και να φαω καμια φολα.εννοειται οπως διαβασα διαβατηρια και πιστωτικες και αλλες καρτες στο χρηματοκιβωτιο του ξενοδοχειου.μονο φωτοτυπιες του διαωατηριου εξω αν και τα ξερετε οι περισσοτεροι...
Και δεν θελω να παρασυρεσε....στην Παταγια θα πας ,οχι στο Αφγανισταν,και εκατο ευρω στην τσεπη να εχεις δεν θα σου τα παρει κανενας...η πολη πιανει πατο οσον αφορα την εγκληματικοτητα
Μην ανησυχεις μεγαλε....και τα μετρητα περνανε μια χαρα στα go-go bars
Και δεν θελω να παρασυρεσε....στην Παταγια θα πας ,οχι στο Αφγανισταν,και εκατο ευρω στην τσεπη να εχεις δεν θα σου τα παρει κανενας...η πολη πιανει πατο οσον αφορα την εγκληματικοτητα
καλα μην παιρνεις ορκο κιολας. καλο ειναι να εχουμε λιγα λεφτα μαζι μας, οσα δηλαδη χρειαζομαστε και παντα στην μπροστινη τσεπη. τα υπολοιπα στο χρηματοκιβωτιο του ξενοδοχειου. καρτα μονο στο πρωτο ταξιδι χρησιμοποιησα. καλο ειναι ομως να εχεις μια καρτα για εκτακτη αναγκη. μετρητα χαλας λιγα στο αεροδρομιο και μετα στην beach road λιγο πριν την walking street.
Συνημμένα
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και τα ανεκπληρωτα λαθη. Και οσο ημουνα νεος προσπαθουσα να κανω οσο γινεται λιγοτερα Τωρα προσπαθω να κανω οσα γινεται περισσοτερα.Ξερεις κατι ρε Buddy, τον ανθρωπο δεν τον γερναει ο χρονος αλλα οι ανεκπληρωτες επιθυμιες του
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 700
- Πόντοι
- 4.255
α ναι εχω δει φοτο που εχει βαλει εδω.βεβαια γνωστος και μη εξαιρεταιος.λοιπον μολις περασουν οι πολλες οι ζεστες θα αρχισω διαιτα για να ειμαι σε φορμα φιλε εκει.ισως παω μια βδομαδα δεκα μερες για αυτο θα το κανονισουμε εφοσον ολα πανε καλα και τον φλεβαρη θα γινει τα κανονικο και μεγαλο πατημα του reset οπως ειχε γραψει πλαια στην αρχη ο φιλος συνοδοιπορος zaichik.το ασχημο επισης ειναι οτι δεν εχω visa και κανενος ειδους πιστωτικη.εκει ειναι απαραιτητη απο οτι εχω διαωασει σε παλαιοτερες αναφορες του thread.θα διαβασω ομως ολες τισ αναφορες και θα σε ρωτησω djzan σχετικα με το θεμα αυτο με pm γιατι δεν θελω να βγαινω εκει με πολλα στην τσεπη και να φαω καμια φολα.εννοειται οπως διαβασα διαβατηρια και πιστωτικες και αλλες καρτες στο χρηματοκιβωτιο του ξενοδοχειου.μονο φωτοτυπιες του διαωατηριου εξω αν και τα ξερετε οι περισσοτεροι...
Γεια σου,φιλε Κωστα.........με το καλο αρχες Σεπτεμβριου θα ειμαι στην Πατταγια για κανα μηνα...ακομα δεν εχω κλεισει τιποτα..αναμενω....αναμενω να δω που θα παει η κατασταση με τις φασαριες........αλλα πιστευω μεχρι τον σεπτεμβριο δεν θα εχουμε προβλημα.........φυσικα εισαι ευπροσδεκτος να βρεθουμε στην Πατταγια.......μαζι με τον Zan........βεβαια αν μπορεις να ερθεις Θεσ/νικη 29 Μαιου εχουμε μeeting ολοι οι "Ταυλανδοπληκτοι" της Βορ.Ελλαδος..........Zan,θα ερθεις???????
Zan και Pagtao,ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!Ειμαι απλα ενας ταπεινος υπηρετης της Πατταγιας και των "πεταλουδων" της Πατταγιας........