Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναύαρχε μου έχω κάνει έρευνα αγοράς βρήκα από internet γκαρσονιέρες στην Πατάγια που ξεκινάνε από 10χίλιαρο ειδικά μία μου έχει γιαλίσει με 16000 και μιλάμε για γαμάτες επιπλομένες με 24h security κοινή πισίνα μεγαλία άπιαστα για εδώ, και ένα σπιτάκι που το ζαχαρώνω 120τμ με πάρκινγκ, επιπλομένο 2 bedroom, 24h security τα πάντα όλα με 26000 ήηηηημαρτον ρε με 26χιλιαρικάκια και εδώ δεν παίρνεις ούτε τη χέστρα με αυτά, αν μου κάτσει κανά τζόκερ που δε παίζω καλά θα ταν  :2funny: προς το παρόν τα βλέπω στο internet και ονειρεύομαι πως θα ταν η μέρα της μετακόμισης στην Τάι, πολύ υπομονή να κάνω ίσως και πολύ δουλειά και αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραστικά αργότερα στην Τάι ή εδώ με βλέπω να σου 'ρχομαι
τελεια φιλε.το μονο που πρεπει να περιμενουμε ειναι να δουμε ποτε θα βγουμε στην συνταξη...χαχαχα.τοτε να παμε να μεινουμε εκει μονιμα.αν εχεισ καποιο μονιμο εισοδημα δεν το συζηταω ειναι μακραν κορυφαια επιλογη αρκει να ειμαστε σε ηλικια που να εχουμε αντοχες ακομα...εξαρταται βεβαια σε ποια ηλικια θα πας ταιλανδη.αν βγεις συνταξη στα 55 εχεις 15-20 χρονια μπροστα σου να την ζησεις εστω πιο περιορισμενα απο οτι στα 40 σου.αν βγεις ομως στα 65 και 70 οπως ακουγεται κλαυτα χαραλαμπε...οξομεθα φιλοι αναλογα τη οικονομικη κατασταση του καθενος ειπαμε και τις επαγγελαμτικες του υποχρεωσεις...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γεια σου παμεγγιστε φιλε f16.σου εστειλα και μυνημα.τι νεα?ποτε βλεπεις να κατηφοριζεισ προσ τα κατω?καποαι συγκεντρωση αθηνα παιζει?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τελεια φιλε.το μονο που πρεπει να περιμενουμε ειναι να δουμε ποτε θα βγουμε στην συνταξη...χαχαχα.τοτε να παμε να μεινουμε εκει μονιμα.αν εχεισ καποιο μονιμο εισοδημα δεν το συζηταω ειναι μακραν κορυφαια επιλογη αρκει να ειμαστε σε ηλικια που να εχουμε αντοχες ακομα...εξαρταται βεβαια σε ποια ηλικια θα πας ταιλανδη.αν βγεις συνταξη στα 55 εχεις 15-20 χρονια μπροστα σου να την ζησεις εστω πιο περιορισμενα απο οτι στα 40 σου.αν βγεις ομως στα 65 και 70 οπως ακουγεται κλαυτα χαραλαμπε...οξομεθα φιλοι αναλογα τη οικονομικη κατασταση του καθενος ειπαμε και τις επαγγελαμτικες του υποχρεωσεις...
Φίλε επειδή σύνταξη δεν παίζει να πάρω το βλέπω τώρα που είμαι στα 32, αν λέω αν καταφέρω να μαζέψω κανά φράγκο και σιγά σιγά να μετακινούμαι ανατολικά αν έχεις εισόδημα βέβαια τότε αλλάζει το πράγμα έχεις ένα + παραπάνω, όπως είπε και o συναγωνιστής joe άλλοι περνάνε και με 150 μπατ (μόνο που δεν βγαίνει το long time :think:) :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε επειδή σύνταξη δεν παίζει να πάρω το βλέπω τώρα που είμαι στα 32, αν λέω αν καταφέρω να μαζέψω κανά φράγκο και σιγά σιγά να μετακινούμαι ανατολικά αν έχεις εισόδημα βέβαια τότε αλλάζει το πράγμα έχεις ένα + παραπάνω, όπως είπε και o συναγωνιστής joe άλλοι περνάνε και με 150 μπατ (μόνο που δεν βγαίνει το long time :think:) :2funny: :2funny: :2funny:
καλη σκεψη αλλα το θεμα ειναι αν εχεις οικονομικη δυνατοτητα.δηλαδη αν δεν εχεις καβαντζα μετρητα η εισοδημα απο ακινητα κ.τ.λ. τοτε πως να την βγαλεις εκει?μονο αν ανοιξεις μια επιχειρηση με ολα τα ρισκα που εχει και φυσικα να πιασουν τοπο τα λεφτα που θα ριξεις.αλλιως φιλε αν εισαι στο μεροκαματο και δεν εχεις εξασφαλισει οικονομικα το μελλον σου δυσκολα κανεισ το βημα αυτο.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αυριο πρωι στην ομονοια με πορεια στο συνταγμα με το Π.Α.Μ.Τ
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάμε να διαμαρτηρηθούμε, κάτω οι νέοι φόροι να φτηνήνουν τα εισιτήρια οι αισχροκερδοίς αεροπορικές, ποιο φτηνό long time και sort time που να ορίζεται στο 2ωρο και όχι στο ένα ξεμπούκομα, η bkk και τα υπόλοιπα μέρη να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Πατάγια στην οικονομική πολιτική, τα ποτά και τα φαγητά μπορεί να διατηρήσουν τις τιμές τους (μην τα θέλουμε και όλα) κάτι άλλο ξέχασα? :think:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πάμε να διαμαρτηρηθούμε, κάτω οι νέοι φόροι να φτηνήνουν τα εισιτήρια οι αισχροκερδοίς αεροπορικές, ποιο φτηνό long time και sort time που να ορίζεται στο 2ωρο και όχι στο ένα ξεμπούκομα, η bkk και τα υπόλοιπα μέρη να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Πατάγια στην οικονομική πολιτική, τα ποτά και τα φαγητά μπορεί να διατηρήσουν τις τιμές τους (μην τα θέλουμε και όλα) κάτι άλλο ξέχασα? :think:
:think: Αααα και κατι αλλο....να φτιαξουν οι παπαρες οι Παταγιανοι τους υπονομους γιατι τα Χριστουγεννα που ημουν εκει η σκατιλα ευοδιαζε παντου ολη μερα  :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σωστος αυατ που μας ενδιαφερουν πιο πολυ πρεπει φτηνηνουν.δεν ειμαστε πλουσιοι.αν ειμασταν θα τα ταξιδευαμε παντου σχεδον και τηα ειχαμε ως κορυφη την ταιλανδη...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
djzan και τα δυο μωρα που εχεις στην φοτο ειναι ladyboys?σοβαρα?εχω παθει πλακα φιλε πρεπει να βρεθουμε σε καποια συναντηση εμεις αν μενεις αθηνα αλλιως κανονιζουμε να παμε κατω.ειναι θεοτρελα μωρακια μιλαμε...περιμενω νεα σου.ποτε λες να πας κατω?ακουσα οτι θα επεμβουν τα ενωμενα εθνη να γινει ανακωχη λενε.εγω μετα το καλοκαιρι θα μπορεσω και σιγουρα ενα μηνα τον φλεβαρη.περιμενω νεα σου συνοδοιπορε.

και τα 2 ladyboys ειναι!
δεν μενω αθηνα. μενω πολυ βορεια!
αν θες συναντηση μπες στο thai.gr. εκει διοργανωνουν συναντησεις.
σεπτεμβριο η οκτωμβριο θα ξανακατεβω. αν ολα πανε καλα βεβαια!

ψηνεσε για ladyboys εεεεε???  :grin:

οριστε αλλη μια! η γνωστη Nicky!!! απο τις πιο ομορφες της πατταγια!  :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• DSC_1122-2.jpg
    DSC_1122-2.jpg
    172,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC_1135.jpg
    DSC_1135.jpg
    165,6 KB · Εμφανίσεις: 39

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου παμεγγιστε φιλε f16.σου εστειλα και μυνημα.τι νεα?ποτε βλεπεις να κατηφοριζεισ προσ τα κατω?καποαι συγκεντρωση αθηνα παιζει?

ο φ16 θα κανει πολυ καιρο να ξαναπαει!!!  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:think: Αααα και κατι αλλο....να φτιαξουν οι παπαρες οι Παταγιανοι τους υπονομους γιατι τα Χριστουγεννα που ημουν εκει η σκατιλα ευοδιαζε παντου ολη μερα  :2funny:

θα σου καθαρισουν και την θαλασσα να κανεις τα μπανακια σου!!!  :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και τα 2 ladyboys ειναι!
δεν μενω αθηνα. μενω πολυ βορεια!
αν θες συναντηση μπες στο thai.gr. εκει διοργανωνουν συναντησεις.
σεπτεμβριο η οκτωμβριο θα ξανακατεβω. αν ολα πανε καλα βεβαια!

ψηνεσε για ladyboys εεεεε???  :grin:

οριστε αλλη μια! η γνωστη Nicky!!! απο τις πιο ομορφες της πατταγια!  :-* :-* :-* :-*
πολυ ωραιο μωρο φιλε αν και τα δυο προηγουμενα ηταν καλυτερα ειδικα το πρωτο πρωτο που σου εστειλα μηνυμα πριν.οχι μονο ψηνομαι αλλα καιω...κοθκλια ειναι.φυσικα ψηφιζω κοριτσακια αλλα και τα ladyboys ειναι ψηλα στην προτιμηση μου.ο kostasf16 εχει βγαλει κατι φοτο με φοβερα μωρα.εννοειται οτι δεν θα την βγαλω μονο με ladyboys εκει αλλα μερικες μερες λεω να τους αφιερωσω...ψαχνομαι επισης για κατι clubs massage που ειχε γραψει ενας συνοδοιπορος εδω.που σε αλοιφουν τα ταιλανδεζακια και κρεμονται με χερουλια απο τιν οροφη καθωςσ περπατανε με τα ποδια πανω σου και μετα σου δινουν τον αριθμο αν εισαι ικανοποιημενος.εννοειται οτι σε εχουν κανει λιωμα με το σεξ που σου εχουν κανει.σου βαζουν μονες το προφυλακτικο στην αρχη και μετα ακολουθει η καθοδος των θυληκων ταιλανδεων...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάλι έχω μία απορία...ο Ladyboy, η Ladyboy..ή το Ladyboy? :think:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παιζει ρολο ?? και στα 3 πούστη γαμας..
χαχα και ομως φιλε μοιαζουν πολυ θυληκα.ενταξει δεν λεω τις ξεχωριζεις αλλα δεν τουσ φαινεται.ειδικα αν καποιοσ δεν ειναι μυημενος στην ταιλανδη δεν μπορει να τις ξεχωρισει.πολλοι την εχουν πατησει ετσι.παντως πρωτα προτιμω γυναικες ασιατισες και μετα ladyboys.εσυ λατρης των παταγιανων γυναικων εισαι?σε ποια περιοχη της ταιλανδης κανεις καταθεσεις?θελω οπσδωποτε να παω στο νανα.δεν ξερω ποιο μπαρακι αξιζει περισσοτερο εκει.εσενα ποιο σου αρεσει περισσοτερο στην μπανγκοκ?επισης θα ηθελα πολυ να κανω κατι με τισ ελευθερες αυτες που βγαινουν σε μαγαζια που δεν εχουν τουριστες.ειτε προκειται για αυτες που εχουν πιο λευκη επιδερμιδα ειτε οχι.αλλα αυτο ισως μου παρει χρονο πολυ δεν ξερω...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολυ ωραιο μωρο φιλε αν και τα δυο προηγουμενα ηταν καλυτερα ειδικα το πρωτο πρωτο που σου εστειλα μηνυμα πριν.οχι μονο ψηνομαι αλλα καιω...κοθκλια ειναι.φυσικα ψηφιζω κοριτσακια αλλα και τα ladyboys ειναι ψηλα στην προτιμηση μου.ο kostasf16 εχει βγαλει κατι φοτο με φοβερα μωρα.εννοειται οτι δεν θα την βγαλω μονο με ladyboys εκει αλλα μερικες μερες λεω να τους αφιερωσω...ψαχνομαι επισης για κατι clubs massage που ειχε γραψει ενας συνοδοιπορος εδω.που σε αλοιφουν τα ταιλανδεζακια και κρεμονται με χερουλια απο τιν οροφη καθωςσ περπατανε με τα ποδια πανω σου και μετα σου δινουν τον αριθμο αν εισαι ικανοποιημενος.εννοειται οτι σε εχουν κανει λιωμα με το σεξ που σου εχουν κανει.σου βαζουν μονες το προφυλακτικο στην αρχη και μετα ακολουθει η καθοδος των θυληκων ταιλανδεων...

εννοειτε οτι προτιμω περισσοτερο τα κοριτσια!

κοριτσι με 500μπατ short time απο walking street!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC_1983.jpg
    DSC_1983.jpg
    166,3 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSC_1978.jpg
    DSC_1978.jpg
    168,1 KB · Εμφανίσεις: 63

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom