Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τα παιδια που ημασταν κατω μαζι τον μαρτιο ειχαν παθει πλακα!!!

οριστε αλλη μια!!!  ;)

Συνημμένα

• DSC_0517.jpg
    DSC_0517.jpg
    182,8 KB · Εμφανίσεις: 48

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
djzan...Πολυ τη "ξασπρισες" τη φωτο με το photoshop και εχουν αλλοιωθει τα χαρακτηριστικα... :grin:
Για βαλε και την original,να τη δουμε καλυτερα... ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
djzan...Πολυ τη "ξασπρισες" τη φωτο με το photoshop και εχουν αλλοιωθει τα χαρακτηριστικα... :grin:
Για βαλε και την original,να τη δουμε καλυτερα... ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κανω δοκιμες με το lightroom. η original πολυ θολη ειναι.

Συνημμένα

• DSC_0517 (1200 x 797).jpg
    DSC_0517 (1200 x 797).jpg
    142,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Kostas καλοσώρισες στο club των τρελλών για thai-μωρά μελών,
Φίλε Baron γράψε μας πληροφορίες, εμπειρίες και τιμοκατάλογο για τις γυναικάρες της Ανατολικής Ευρώπης και μετά ξαναμιλάμε.Εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι δεν αντιλέγουμε ότι είναι θεές, πλην όμως σε καμία χώρα του κόσμου δεν θα βρεις τον συνδυασμό που μας προσφέρει η Ταυλάνδη.Δηλαδή φτηνές διακοπές στα τροπικά σε χώρα με ευγενικούς φιλόξενους και πάντα με χαμόγελο πολίτες,απίστευτη κουζίνα, ατέλειωτη διασκέδαση,έρωτες και ασταμάτητο σεξ.Οσο για τα κορίτσια μας...είναι μέχρι να πας, οι φωτογρταφίες τις αδικούνε αν και ο djzan μας έχει τρελάνει με τα ποσταρίσματα του.
Και πάλι ο καθένας ορίζει τη μοίρα του, η δικιά μου πάντως είναι γραμμένη στις παραλίες του Πουκέτ, στο βυθό των ΠιΠι, στη ζεστή άμμο της Σαμούη,στους καταρράκτες του Koh Chang, τα δάση της Chang Mai,στα Go-go's της Walking Steet, στις πίστες της Insomnia και της   Lucifer και φυσικά στη soi crocodile της Bangla :rockon: :rockon: :rockon:  ΟΕΟ

Πάμε δυνατάαααααα!!!!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Kostas καλοσώρισες στο club των τρελλών για thai-μωρά μελών,
Φίλε Baron γράψε μας πληροφορίες, εμπειρίες και τιμοκατάλογο για τις γυναικάρες της Ανατολικής Ευρώπης και μετά ξαναμιλάμε.Εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι δεν αντιλέγουμε ότι είναι θεές, πλην όμως σε καμία χώρα του κόσμου δεν θα βρεις τον συνδυασμό που μας προσφέρει η Ταυλάνδη.Δηλαδή φτηνές διακοπές στα τροπικά σε χώρα με ευγενικούς φιλόξενους και πάντα με χαμόγελο πολίτες,απίστευτη κουζίνα, ατέλειωτη διασκέδαση,έρωτες και ασταμάτητο σεξ.Οσο για τα κορίτσια μας...είναι μέχρι να πας, οι φωτογρταφίες τις αδικούνε αν και ο djzan μας έχει τρελάνει με τα ποσταρίσματα του.
Και πάλι ο καθένας ορίζει τη μοίρα του, η δικιά μου πάντως είναι γραμμένη στις παραλίες του Πουκέτ, στο βυθό των ΠιΠι, στη ζεστή άμμο της Σαμούη,στους καταρράκτες του Koh Chang, τα δάση της Chang Mai,στα Go-go's της Walking Steet, στις πίστες της Insomnia και της   Lucifer και φυσικά στη soi crocodile της Bangla :rockon: :rockon: :rockon:  ΟΕΟ

Πάμε δυνατάαααααα!!!!!!!

Εχεις δεν εχεις την ριχνεις στο τελος. :grin: :grin:

ΣΩΣΤΩΤΑΤΟΣ :rockon: :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλο ενα lb με πολυ αγαπη απο μενα!!!  :-* :grin:

Συνημμένα

• DSC_1769.jpg
    DSC_1769.jpg
    196 KB · Εμφανίσεις: 50

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ !!!!!
Ενας ενας σκατε μυτη :grin: :grin:
Ναστε ΚΑΛΑ ρε κολοπαιδα  :grouphug: :grouphug:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
αλλος ενας..ρε τι εχετε παθει και ασχολειστε με το φορουμ αυτο..πανε στο τρεχια-κροατια..λαθος κλικ πατησες.. :2funny:

ζαν πολυ ωραιος φιλε..και εγχειρησμενο βλεπω..σκεφτομαι να φορτωσω και γω ενα την επομενη φορα..!!

και αυτα τα contact lens τι κολημα τα εχουν..δες ματι! :knockinb:

Ποιο ειναι εγχειρισμενο????????!!!!!!Μακαρι να ηταν!!!!!!!Zan!!!!!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Ναι αλλά μάστορα δεν μας είπες το μπικίνι πόσο πάει για τη δίμετρη long time φυσικά, αν βγαίνει όσο το εισιτήριο της Ταιλάνδης μπορώ για ένα ΣΚ αντί για 2 βδομάδες στην Τάι, τώρα για τους εμφύλιους είμαι σίγουρος όλοι σε αυτό το thread αν βλέπαμε εισιτήρια με 400 ευρώπουλα θα γράψουμε στα φρύδια μας και πολέμους και όλα και θα πάμε για τις δικές μας μάχες κλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Πατάγια με tilac και boom boom... α ρε Ναύαρχε τι ωραία που περνάς και εμείς εδώ πήζει το νινί μας

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πεσ τα φιλε!!!!!!!ετσι ειναι

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα καινουργιος και εγω στο σαιτ αλλα εχω μαθει αρκετα απο ολους σας

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σπέρα και σένα, όλοι οι καλοί χωράνε
Hallo Welcome!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
και εγω πριν μερικα χρονια ημουν(και ειμαι) τις αποψης οτι οι Ανατολικο-Ευρωπαιες ειναι ΤΑ απολυτα ΘΗΛΥΚΑ..........ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ
αλλα το "πακετο" Ταυλανδης(και συγκεκριμενα Πατταγιας)  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στο ΚΟΣΜΟ!!!!
και απο τοτε που πηγα Ταυλανδη,δεν με ενδιαφερουν ουτε ελληνιδες ουτε ανατολικο-ευρωπαιες.........το μονο που σκεφτομαι ειναι η ωρα που θα ξαναφυγω!!!

Βεβαια και οι 2 "ρατσες" εχουν τις χαρες τους..........επειδη εχω "δοκιμασει" και απ'τα 2 και επειδη εγω δινω βαση και στην ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ στο κρεβατι αλλα και γενικως την συμπεριφορα προς τον ανδρα,ΜΕ ΤΑ 1000 Ταυλανδεζες!!!!!

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ΟΚ αλλα επετρεψε μου να προτειμω μια διμετρη Σλαυα-Ουγγαρεζα-Ρουμανια-Βαλτικια και ας μην ξερει 100% τη θελω στο κρεβατι θα το καταλαβει στην πορεια......

λοιπόν μικρούλι (γιατί σίγουρα εισαι μικρούλης)
και να διαβάσεις τις 1518 σελίδες του thread
δεν υπέρχει να πάρεις χαμπάρι για τι μιλάμε εδώ, όλοι εμείς που έχουμε πάει ταιλάνδη.
¨
Για αυτό καλύτερα να περισσεύουν τα σχόλια για μία χώρα που δεν έχεις την παρακιμρή ιδέα.
Υ.Σ. δεν υπάρχει χώρα στην ευρώπη που να μην την έχω ζήσει από την καλή και την ανάποδη.

αν σε φωτίσει ο Θεός να επισκευτείς αυτήν την χώρα
μόνο σε παρακαλώ μην γυρίσεις να μας πεις...
"επέστρεψα και έπαθα κατάθλιψη" ή "έιχα ήδη κατάθλιψη όταν περίμενα στο αεροδρόμιο για να επιστρέψω ελλάδα"

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μόνο σε παρακαλώ μην γυρίσεις να μας πεις...
"επέστρεψα και έπαθα κατάθλιψη" ή "έιχα ήδη κατάθλιψη όταν περίμενα στο αεροδρόμιο για να επιστρέψω ελλάδα"

Αυτο ξαναπεστω.....σε καθε ταξιδι τα ιδια εχω παθει!!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα στα καινουρια παιδια και σας ευχομαι καλο ταξιδι :rockon:
Κανε θεουλη μου αυτη η ΤΗΑΙ ΑΙΡ να βγαλει μερικα 400σαρισια εισητηρια,αφου το ξερεις οτι ολο το χρονο ημουνα καλο παιδι :s&m_1: :s&m_2: :knockinb:,και ασε ολους αυτους τους απιστους να λενε οτι  :jerking: τους κατεβασει το κατω  :bigdick:
Σε ευχαρηστω εκ τον πρωτερων  :priest:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο ξαναπεστω.....σε καθε ταξιδι τα ιδια εχω παθει!!!!

α ρε καλιγουλα ακομα θυμαμε πως είχανε κάνει τον φίλο σου και γελάω.........

έχω έρθει απο τις 8 Μαΐου και λέω να αρχίσω τα ΧΑΝΑΧ...............

έκατσα 25 μέρες,τις πρώτες 5 πήρα καμοιά 15αρια,και όλες τις υπόλοιπες έκατσα με μόνο μία...........

έχω γνωρίσει αρκέτες γυναίκες στη ζωή μου και δεν σας λέω αριθμό γιατί θα λέτε παλι λαλακίες............

αύτη η τελευταία ήταν το κάτι αλλο............

και έτσι για τη ιστορία ήταν 1.68 στο ύψος και 67 κιλά και μάλλον δεν έμοιαζε με κλασική Ταιλανδεζα...........

το μόνο που μπορώ να πω ήταν τέλεια, στα πάντα, και το ενοώ στα πάντα.................

και αυτα τα λέει καποιος που συνζουσε με Ρωσίδα 3 χρόνια..............

τώρα οποιος είναι μάγκας θέλω να του πω ότι στη Πατάγια έχει πάρα πολλές ρωσίδες τουρίστριες,

και είναι πιο εύκολο να μαμίσεις ρωσίδα στη Ταιλάνδη παρά στη Ρωσία.............[size=10pt][/size]

τέλος πάντων η δικιά μου γνώμη είναι-Ταΐλανδεζα, παπάγια σαλάτ, και ξερό ψωμί.-

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα στα καινουρια παιδια και σας ευχομαι καλο ταξιδι :rockon:
Κανε θεουλη μου αυτη η ΤΗΑΙ ΑΙΡ να βγαλει μερικα 400σαρισια εισητηρια,αφου το ξερεις οτι ολο το χρονο ημουνα καλο παιδι :s&m_1: :s&m_2: :knockinb:,και ασε ολους αυτους τους απιστους να λενε οτι  :jerking: τους κατεβασει το κατω  :bigdick:
Σε ευχαρηστω εκ τον πρωτερων  :priest:

φίλε και τσάμπα να είναι το εισητιριο ,για να περάσεις καλά τώρα θέλεις 120-150 ευρώπουλα τη μέρα......

ένα χρόνο πρίν 100 ευρώπουλα ήταν αρκέτα,πήγα και πέρισι και φέτος για αυτό τα λέω αυτά.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ενημερωνω μετα απο 8 μερες στην pattaya ,  ολες κοντες και μελαχροινες και αδυνατες, παραδεισος δηλαδη,  ειναι ολα περιποιημενα αψογα και κοντα,   δεν εχουν ιχνος λιπους πανω τους, η κυταριτιδα σταματαει στα συνορα...  
το φορουμ εχει ενημερωθει  πριν απο χρονια,
εκει εχει ΜΟΝΟ κοντες. μην το κουραζουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom