Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
χρειαζεσε ενα ται μασαζ να ηρεμησεις!(η οιλ μασαζ, η μποντυ του μποντυ) αν σου κανανε (μασαζ) αυτα τα υπολειματα (οπως τις αποκαλεις) και αν εβλεπες τι ναζι εχουν κατι (τραβελια) εκει κατω, ολες αυτες οι διμετρες σλαβες θα σου φαινοτανε πλεον νταλικεριδες
Παρε μια Κροατισα νταλικιερησα και αντε για υπνο

Συνημμένα

• Miss Croatia 2009, Sarah Cosic 1.jpg
    Miss Croatia 2009, Sarah Cosic 1.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
H mis Kroatia πιάνει όσο όλα τα Go-go's της walking street αλλά να μην εμφανίζεται εδώ γιατί αμα τσαντιστεί η Mis Thai 2010 θα την λειώσει  :2funny:

Συνημμένα

• Mis Thailand.jpg
    Mis Thailand.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 22

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ξεκουτιανατε ρε!!!!! εκει σκωτονονται τα κοκκινα με τα κιτρινα πουκαμισα, τραβατε ρε καμοια Κροατια που ειναι και κοντα να τρελαθηται στις διμετρες!!!!!!
Ναι αλλά μάστορα δεν μας είπες το μπικίνι πόσο πάει για τη δίμετρη long time φυσικά, αν βγαίνει όσο το εισιτήριο της Ταιλάνδης μπορώ για ένα ΣΚ αντί για 2 βδομάδες στην Τάι, τώρα για τους εμφύλιους είμαι σίγουρος όλοι σε αυτό το thread αν βλέπαμε εισιτήρια με 400 ευρώπουλα θα γράψουμε στα φρύδια μας και πολέμους και όλα και θα πάμε για τις δικές μας μάχες κλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Πατάγια με tilac και boom boom... α ρε Ναύαρχε τι ωραία που περνάς και εμείς εδώ πήζει το νινί μας

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλος ενας..ρε τι εχετε παθει και ασχολειστε με το φορουμ αυτο..πανε στο τρεχια-κροατια..λαθος κλικ πατησες.. :2funny:

ζαν πολυ ωραιος φιλε..και εγχειρησμενο βλεπω..σκεφτομαι να φορτωσω και γω ενα την επομενη φορα..!!

και αυτα τα contact lens τι κολημα τα εχουν..δες ματι! :knockinb:

δηλαδη αν ειχε πουλι δεν θα την φορτωνες???  :2funny:

Συνημμένα

• DSC_0507 (797 x 1200).jpg
    DSC_0507 (797 x 1200).jpg
    96 KB · Εμφανίσεις: 23

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αχχχχχχ βλεπω φωτογραφιες απο το ezy bar στην walking street και τρελενομαι...  :headbang: :headbang: :headbang:

η Νut και η Νutty!!!  :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• post-199-127305256173 (600 x 900).jpg
    post-199-127305256173 (600 x 900).jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 28
  • post-199-127401015814 (675 x 900).jpg
    post-199-127401015814 (675 x 900).jpg
    123,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • post-199-127401755643 (600 x 900).jpg
    post-199-127401755643 (600 x 900).jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • post-199-127402129467 (600 x 900).jpg
    post-199-127402129467 (600 x 900).jpg
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Πατταγια παιδια ειναι ασφαλης μεχρι και τωρα δεν εχει ανοιξει μυτη, αν εξαιρεσεις κατι μαλακες με μηχανες μεγαλου κυβισμου που πινουνε καφε με τον Αγιο Πετρο...
Τα τελευταια νεα απο την πρωτευουσα εχουν να κανουν με ανακωχη και διαπραγματευσεις  σημερα, με ρολο ενδιαμεσου τα Ηνωμενα Εθνη.
Οι τιμες εχω την αισθηση οτι καπου εχουν πεσει λιγο, ενα παραδειγμα καποιος φιλος πηρε μωρο απο Ισομνια χθες με 800 Μπατ για περιπου 5 ωριτσες, λεγοντας της "sleep with me,
free brekfast"
Καλο κουραγιο, γεια χαρα.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν της πεις οτι εχει και μπουφε Zan, μπορει να κοψει και κανενα κατοσταρικο.
Αντε για σας δουλευει ο φιλος...

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με 160 Ευρω πηγαινε ελα ειμαι Ζαγκρεμπ και μετα Σπλιτ για τις διμετρες, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ λες να μην μου φαινεται περιεργο που θα πληρωσεις ενα καρο λεφτα να πας Ταυλανδη για να βρεις κατι υπολειματα γυναικων και κατι τραβελια με το ρισκο να πεσεις πανω στα κοκκινα πουκαμισα, σορρυ φιλε αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο οπως και αρκετων αλλων οπως και εσυ ο ιδιος ομολογεις.....κατ αρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ σε ολα τα παιδια.Εγω θα συνφωνησω μαζι σου φιλε
Κατ αρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ σε ολα τα παιδια. Εγω θα συνφωνησω μαζι σου φιλε ...
η διαφορα της Ευρωπαιας απο την μαιμου ειναι οπως η ημερα απο την νυκτα κατ εμε. Αλλα
περι ορεξεος ουδεις λογος...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
η διαφορα της Ευρωπαιας απο την μαιμου ειναι οπως η ημερα απο την νυκτα κατ εμε. Αλλα
θα σε ρωτήσω το εξής απλό: πήγες???
για να γνωρίσεις ΟΟΟΛΟ το πακέτο που σου προσφέρετε εκεί???
και κατ'εμέ η μα'ι'μού είναι η κάθε ''ευρωπαία'' με την συμπεριφορά της και όχι εκείνα τα υπέροχα πλασματάκια
γειά σου και σε σένανε...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν ειχα την δυνατοτητα (οικονομικη) να  :knockinb: την miss Κροατια-Σερβια-Λετονια-Ρωσια-ο διαολος τον πατερα,δεν θα λεγομουνα κολαρες-boy αλλα Βαρδινογιαννης-boy η Κοκκαλης-boy  :jerking:
Γι αυτο λεω να περιοριστω στα ωραια και μικρα Ταιλανδακια και να αφησω τις δυμετρες θεες για την παρτη σας  :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι είναι φίλε γούστα είναι αυτά, σε σένα μπορεί να μην αρέσουν οι "μαιμούδες" σε μας τους σχολιαστές του συγκεκριμένου thread μας φτάνουν και μας περισσεύουν, για μένα πχ οι ποιο μουνάρες στο κόσμο ήταν πάντα οι Ιταλίδες και οι Ρωσίδες αλλά χρειάστηκε μια επίσκεψη στην Ταιλάνδη για να αναθεωρήσω και να βάλω και τις Ταιλανδές μέσα όχι μόνο στο θέμα ομορφιάς αλλά και γενικότερα στη συμπεριφορά και σε όλα, υπόψην στην Ταιλάνδη έχω δει μερικές από τις ποιο όμορφες γυναίκες ποτέ μου,
μια βόλτα θα σε πείσει φίλε πιστεψέ με

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Με 160 Ευρω πηγαινε ελα ειμαι Ζαγκρεμπ και μετα Σπλιτ για τις διμετρες, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ λες να μην μου φαινεται περιεργο που θα πληρωσεις ενα καρο λεφτα να πας Ταυλανδη για να βρεις κατι υπολειματα γυναικων και κατι τραβελια με το ρισκο να πεσεις πανω στα κοκκινα πουκαμισα, σορρυ φιλε αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο οπως και αρκετων αλλων οπως και εσυ ο ιδιος ομολογεις.....

το να μπαινεις φιλε μου σε ενα φορουμ που ασχολειται με την ταυλανδη και να μας κοντραρεις λεγοντας οτι οι τσεχες και οι οποιεςδηποτε καυκασιες ειναι καλυτερες γκομενες η δεν ξερω και γω τι..ειναι δικαιωμα σου..αλλα μονο ενας κομπλεξικος κατα την αποψη μου θα το εκανε..ο οποιος θελει να αποδειξει στους υπολοιπους οτι ειναι μεγαλυτερος γαμιας απο τους αλλους..ε λοιπον ξερεις κατι..στα @@..μας
δεν μας ενδιαφερει..αν μας ενδιεφερε ή αν ηταν οσο καλα οσο λες..τωρα στο ζαγκρεμπ θα ηταν ολοι.. :2funny:

δεν θα κατσω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,(αν και με αυτα που βλεπω)τελειωνω εδω..γιατι ο τροπος σκεψης σου δεν εχει καμμια σχεση με τον δικο μου(δικο μας -ταυλανδοπληκτους)..κατσε να παριστανεις τον εραστη ..αλλα μη νομιζεις οτι και πολλοι απο εδω μεσα οπως και εγω δεν εχουμε εμπειριες και απο αλλες χωρες εκτος απο την ταυλανδη..δεν εισαι ο πρωτος που ταξιδεψε βαλκανια..ουτε ο τελευταιος..ξερουν πολλοι εδω μεσα τι παιζει και πολυ καλα μαλιστα..
τωρα οσο αφορα την αποψη σου για την ταυλανδη θα σου πω και μια κουβεντα που λενε στο χωριο μου:

..αν δεν ξερεις..δεν θα μιλας

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι είναι φίλε γούστα είναι αυτά, σε σένα μπορεί να μην αρέσουν οι "μαιμούδες" σε μας τους σχολιαστές του συγκεκριμένου thread μας φτάνουν και μας περισσεύουν, για μένα πχ οι ποιο μουνάρες στο κόσμο ήταν πάντα οι Ιταλίδες και οι Ρωσίδες αλλά χρειάστηκε μια επίσκεψη στην Ταιλάνδη για να αναθεωρήσω και να βάλω και τις Ταιλανδές μέσα όχι μόνο στο θέμα ομορφιάς αλλά και γενικότερα στη συμπεριφορά και σε όλα, υπόψην στην Ταιλάνδη έχω δει μερικές από τις ποιο όμορφες γυναίκες ποτέ μου,
μια βόλτα θα σε πείσει φίλε πιστεψέ με

τι καθεσαι και εξηγεις τωρα σε καποιους που αμφιβαλω αν εχουν βγει εξω απο την Ελλαδα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι λέτε τώρα, εδώ εμένα μου μιλάνε Εγγλέζικα στη δουλειά και μου ξεφεύγουν Ταυλανδέζικα... μιλάμε για τρελλό κόλλημα  :headbang: :headbang: :headbang:
Δέκα και απόψε.....μέχρι τη συνάντηση Βορείων και λοιπών  :dancing:  :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
..αν δεν ξερεις..δεν θα μιλας[/b]
Δεν ξερω αν ξερει ή δεν ξερει το παλικαρι...ή απλα θελει να μας την  :huh: αλλά αφου ειναι τοσο λαρτζ ο τύπος ας μας στειλει μια ανταποκριση τυπου pagtao απο Τσεχια-Ρωσια-Σερβια για να συγκρινουμε :crazy: γιατι εμεις ειμαστε σαβουρο :knockinb:γαμηδες!!! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom