asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αστους δεν το χουν καταλαβεισε λιγο στην ελλαδα θα ειναι χειροτερα
αστους δεν το χουν καταλαβεισε λιγο στην ελλαδα θα ειναι χειροτερα
Παρε μια Κροατισα νταλικιερησα και αντε για υπνοχρειαζεσε ενα ται μασαζ να ηρεμησεις!(η οιλ μασαζ, η μποντυ του μποντυ) αν σου κανανε (μασαζ) αυτα τα υπολειματα (οπως τις αποκαλεις) και αν εβλεπες τι ναζι εχουν κατι (τραβελια) εκει κατω, ολες αυτες οι διμετρες σλαβες θα σου φαινοτανε πλεον νταλικεριδες
Εκπληκτικές φωτογραφίες.
Ναι αλλά μάστορα δεν μας είπες το μπικίνι πόσο πάει για τη δίμετρη long time φυσικά, αν βγαίνει όσο το εισιτήριο της Ταιλάνδης μπορώ για ένα ΣΚ αντί για 2 βδομάδες στην Τάι, τώρα για τους εμφύλιους είμαι σίγουρος όλοι σε αυτό το thread αν βλέπαμε εισιτήρια με 400 ευρώπουλα θα γράψουμε στα φρύδια μας και πολέμους και όλα και θα πάμε για τις δικές μας μάχες κλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Πατάγια με tilac και boom boom... α ρε Ναύαρχε τι ωραία που περνάς και εμείς εδώ πήζει το νινί μαςΞεκουτιανατε ρε!!!!! εκει σκωτονονται τα κοκκινα με τα κιτρινα πουκαμισα, τραβατε ρε καμοια Κροατια που ειναι και κοντα να τρελαθηται στις διμετρες!!!!!!
αλλος ενας..ρε τι εχετε παθει και ασχολειστε με το φορουμ αυτο..πανε στο τρεχια-κροατια..λαθος κλικ πατησες..
ζαν πολυ ωραιος φιλε..και εγχειρησμενο βλεπω..σκεφτομαι να φορτωσω και γω ενα την επομενη φορα..!!
και αυτα τα contact lens τι κολημα τα εχουν..δες ματι!
λεγοντας της "sleep with me,
free brekfast"
Κατ αρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ σε ολα τα παιδια. Εγω θα συνφωνησω μαζι σου φιλε ...Με 160 Ευρω πηγαινε ελα ειμαι Ζαγκρεμπ και μετα Σπλιτ για τις διμετρες, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ λες να μην μου φαινεται περιεργο που θα πληρωσεις ενα καρο λεφτα να πας Ταυλανδη για να βρεις κατι υπολειματα γυναικων και κατι τραβελια με το ρισκο να πεσεις πανω στα κοκκινα πουκαμισα, σορρυ φιλε αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο οπως και αρκετων αλλων οπως και εσυ ο ιδιος ομολογεις.....κατ αρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ σε ολα τα παιδια.Εγω θα συνφωνησω μαζι σου φιλε
θα σε ρωτήσω το εξής απλό: πήγες???Κατ αρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ σε ολα τα παιδια. Εγω θα συνφωνησω μαζι σου φιλε ...
η διαφορα της Ευρωπαιας απο την μαιμου ειναι οπως η ημερα απο την νυκτα κατ εμε. Αλλα
περι ορεξεος ουδεις λογος...
Παρε μια Κροατισα νταλικιερησα και αντε για υπνο
Ετσι είναι φίλε γούστα είναι αυτά, σε σένα μπορεί να μην αρέσουν οι "μαιμούδες" σε μας τους σχολιαστές του συγκεκριμένου thread μας φτάνουν και μας περισσεύουν, για μένα πχ οι ποιο μουνάρες στο κόσμο ήταν πάντα οι Ιταλίδες και οι Ρωσίδες αλλά χρειάστηκε μια επίσκεψη στην Ταιλάνδη για να αναθεωρήσω και να βάλω και τις Ταιλανδές μέσα όχι μόνο στο θέμα ομορφιάς αλλά και γενικότερα στη συμπεριφορά και σε όλα, υπόψην στην Ταιλάνδη έχω δει μερικές από τις ποιο όμορφες γυναίκες ποτέ μου,Κατ αρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ σε ολα τα παιδια. Εγω θα συνφωνησω μαζι σου φιλε ...
η διαφορα της Ευρωπαιας απο την μαιμου ειναι οπως η ημερα απο την νυκτα κατ εμε. Αλλα
περι ορεξεος ουδεις λογος...
Με 160 Ευρω πηγαινε ελα ειμαι Ζαγκρεμπ και μετα Σπλιτ για τις διμετρες, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ λες να μην μου φαινεται περιεργο που θα πληρωσεις ενα καρο λεφτα να πας Ταυλανδη για να βρεις κατι υπολειματα γυναικων και κατι τραβελια με το ρισκο να πεσεις πανω στα κοκκινα πουκαμισα, σορρυ φιλε αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο οπως και αρκετων αλλων οπως και εσυ ο ιδιος ομολογεις.....
Ετσι είναι φίλε γούστα είναι αυτά, σε σένα μπορεί να μην αρέσουν οι "μαιμούδες" σε μας τους σχολιαστές του συγκεκριμένου thread μας φτάνουν και μας περισσεύουν, για μένα πχ οι ποιο μουνάρες στο κόσμο ήταν πάντα οι Ιταλίδες και οι Ρωσίδες αλλά χρειάστηκε μια επίσκεψη στην Ταιλάνδη για να αναθεωρήσω και να βάλω και τις Ταιλανδές μέσα όχι μόνο στο θέμα ομορφιάς αλλά και γενικότερα στη συμπεριφορά και σε όλα, υπόψην στην Ταιλάνδη έχω δει μερικές από τις ποιο όμορφες γυναίκες ποτέ μου,
μια βόλτα θα σε πείσει φίλε πιστεψέ με
free brekfast"
Δεν ξερω αν ξερει ή δεν ξερει το παλικαρι...ή απλα θελει να μας την αλλά αφου ειναι τοσο λαρτζ ο τύπος ας μας στειλει μια ανταποκριση τυπου pagtao απο Τσεχια-Ρωσια-Σερβια για να συγκρινουμε γιατι εμεις ειμαστε σαβουρο γαμηδες!!!..αν δεν ξερεις..δεν θα μιλας[/b]