Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sc520

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου ο καφές και το μπουμ μπουμ πάνε μαζί!!!!!
σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες....μπορώ να ρωτήσω σε ποιά παραλία είναι καλύτερα να μείνω?
και σε hotel με κόστος μέχρι 30ε....επίσης μπορείς να μου προτείνεις ημερήσια εκδρομή από εκεί?
όσο για τους νεκτούς πραγματικά στεναχωριέμαι με την όλη κατάσταση..ευχομαι να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα και αναίμακτα....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ειχαμε που ειχαμε ενα καρο σκατα στην Ελλαδα....ερχονται τωρα καιοι Ταιλανδοι με τις  :jerking: να μας αποτελειωσουν για τα καλα. :helpplea:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη στη Ταυλανδη και κανενας δε γνωριζει τι θα γινει...
Μεσα σε αυτο το "κυμα αβεβαιοτητας",οι ακυρωσεις πτησεων,εχουν παρει τη μορφη χιονοστιβαδας και οι εταιριες,βρισκονται στα προθυρα νευρικης κρισης...
Για τους "γενναιους" που θα ρισκαρουν ενα τετοιο ταξιδι,τωρα και στο αμεσο μελλον,ηδη αρχισαν οι προσφορες...
4-18 Αυγουστου,η Egypt απο τα "1000 και βαλε",επεσε στα 644 ευρω...
Και προβλεπω οτι θα ακολουθησουν και οι αλλες εταιριες με ακομα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμες...
Ολοι οι ναυλοι αυτοι βεβαια,που ανηκουν στη κατηγορια "economy restricted",ειναι "NON REFUNDABLE"...
Τι σημαινει πρακτικα αυτο?...
Οτι οποια και να ειναι η κατασταση τη περιοδο που εχεις κανονισει να πας,απαξ και το αεροδρομιο λειτουργει κανονικα και δεν υπαρχει απαγορευση πτησεων απο και προς Σουβαρναμπουμι,δε μπορεις να τους πεις "Ξερετε,φοβαμαι για τη σωματικη μου ακεραιοτητα και δε θελω να ταξιδεψω-δωστε μου τα λεφτα πισω"...
"Ιδου λοιπον η Ροδος,ιδου και το πηδημα" και "Οσοι πιστοι (ριψοκινδυνοι),προσελθετε"....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη στη Ταυλανδη και κανενας δε γνωριζει τι θα γινει...
Μεσα σε αυτο το "κυμα αβεβαιοτητας",οι ακυρωσεις πτησεων,εχουν παρει τη μορφη χιονοστιβαδας και οι εταιριες,βρισκονται στα προθυρα νευρικης κρισης...
Για τους "γενναιους" που θα ρισκαρουν ενα τετοιο ταξιδι,τωρα και στο αμεσο μελλον,ηδη αρχισαν οι προσφορες...
4-18 Αυγουστου,η Egypt απο τα "1000 και βαλε",επεσε στα 644 ευρω...
Και προβλεπω οτι θα ακολουθησουν και οι αλλες εταιριες με ακομα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμες...
Ολοι οι ναυλοι αυτοι βεβαια,που ανηκουν στη κατηγορια "economy restricted",ειναι "NON REFUNDABLE"...
Τι σημαινει πρακτικα αυτο?...
Οτι οποια και να ειναι η κατασταση τη περιοδο που εχεις κανονισει να πας,απαξ και το αεροδρομιο λειτουργει κανονικα και δεν υπαρχει απαγορευση πτησεων απο και προς Σουβαρναμπουμι,δε μπορεις να τους πεις "Ξερετε,φοβαμαι για τη σωματικη μου ακεραιοτητα και δε θελω να ταξιδεψω-δωστε μου τα λεφτα πισω"...
"Ιδου λοιπον η Ροδος,ιδου και το πηδημα" και "Οσοι πιστοι (ριψοκινδυνοι),προσελθετε"....
Αν οι τιμες πεσουν λιγο ακομα εγω θα αφησω εδω την Ροδο , και θα παω Παταγια για το πηδημα :bounce-glasses:
Και μια που θα κατεβω...θα παω και μια βολτα Βιετναμ η Καμποτζη :rockon:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν οι τιμες πεσουν λιγο ακομα εγω θα αφησω εδω την Ροδο , και θα παω Παταγια για το πηδημα :bounce-glasses:
Και μια που θα κατεβω...θα παω και μια βολτα Βιετναμ η Καμποτζη :rockon:

στειλε μνμα στα τιλακ και πες:

ερχομαι ετοιμοπολεμος..με τα σακιδια..καπνογονα..μασκες..κτλ..(καποτες)

το πολυ πολυ να "αποκλειστουμε" μαζι στο ξενοδοχειο.. :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καπετάνιε με την ξεφτίλα του euro, με τις πολιτικές ταραχές εκεί,
με την μουνοθύελα που έχει έρθει από Bangkok
και με τους λίγους falang εκεί, έκανα μία σκέψη, ότι μήπως εσείς οι μόνιμοι θα πρέπει
να τις εκπαιδεύεται για 500 baht long time?
Εγώ ήδη έχω χάσει 2 μισθούς και -10% για τους υπόλοιπους
και σκέφτομε τι πρέπει να κόψω για να ξανάρθω Pattaya.
Νομίζω ότι και αυτές πρέπει να κόψουν κάτι για να μας βοηθήσουν να ξανάρθουμε.
On the way...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γαμώτο πάνω που είχα φτιαχτεί και είχα βρεί και τις κατάλληλες δικαιολογίες για κοπάνα 10 ημερών τον Ιούλιο.....
Α βρε rafmanάκο...  :headbang:

Το αίμα βάφει εντονότερα τα «Κόκκινα Πουκάμισα» των αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από το ξέσπασμα εμφύλιου πολέμου, ενώ για τέταρτη μέρα χθες μέσα στους δρόμους της Μπανγκόκ ο στρατός πυροβολούσε αδιακρίτως στο ψαχνό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε τουλάχιστον 33 και των τραυματιών πάνω από 240 - όλοι πολίτες. Ηδη έχουν ξεπεράσει τους 60 οι νεκροί και τους 1.600 οι τραυματίες (6 δημοσιογράφοι ανάμεσά τους) από τις 12 Μαρτίου, οπότε κλιμακώθηκαν οι επιχειρήσεις άγριας κρατικής καταστολής κατά τις διαδηλώσεις των δεκάδων χιλιάδων, φτωχών κυρίως, Ταϊλανδών πολιτών που ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Αμπισίτ Βετζατζίβα και εκλογές, καθώς και την επιστροφή στη χώρα του εξόριστου πρώην πρωθυπουργού Θακσίν Σιναουάτρα. Και διέξοδος δεν διαγράφεται από το πολύνεκρο πολιτικό αδιέξοδο, μετά την επίμονη άρνηση της ταϊλανδικής κυβέρνησης στην πρόταση που διατύπωσαν οι ηγέτες των εξεγερμένων για διενέργεια διαπραγματεύσεων με τη μεσολάβηση αξιωματούχων των Ηνωμένων Εθνών. «Απευχόμαστε άλλες απώλειες», έλεγε χθες ο Ναταγούτ Σαϊκούα, ένας εκ των ηγετών των «Κόκκινων Πουκαμίσων», ζητώντας να αποσυρθεί ο στρατός από τους δρόμους ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για διάλογο.

«Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε τώρα», είπε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός, ποντάροντας πάντα στη βία των όπλων για να διατηρηθεί στην εξουσία του παραπαίοντος εξακομματικού κυβερνητικού συνασπισμού του. Ηδη έχει κηρύξει σε κατάσταση πολιορκίας το ένα τέταρτο της χώρας του των 67 εκατομμυρίων πληθυσμού, 22 εξεγερμένες επαρχίες κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά, επιδιώκοντας έτσι να εμποδίσει και άλλους αντιφρονούντες να μετακινηθούν προς την πρωτεύουσα.

Μέχρι αργά χθες τη νύχτα, κυρίως στην περιοχή Μπον Κάι της συνοικίας Ράμα IV της Μπανγκόκ, με τα πολυτελή ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα, οι διαδηλωτές αντιμετώπιζαν με μολότοφ και πυρπολούμενα λάστιχα ως πρόχειρα οδοφράγματα τις επιθέσεις των στρατιωτικών λόχων και τις ενέδρες των ελεύθερων σκοπευτών. Δεύτερη πολυάνθρωπη διαδήλωση σχηματίστηκε στη γειτονική εργατική συνοικία Κλονγκ Τοέι. Τραυματίες μεταφέρονταν στα νοσοκομεία πάνω σε μηχανάκια, αφού τα ασθενοφόρα δεν πλησιάζουν τις περιοχές των συγκρούσεων μετά τον θάνατο δύο τραυματιοφορέων.

Στο μεταξύ, κάπου 5.000 αντιφρονούντες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, παραμένουν υπό στρατιωτική πολιορκία στον 3,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων καταυλισμό τους μέσα στην πόλη. Ταμπουρωμένοι πίσω από τείχη αυτοσχέδιων οδοφραγμάτων αψηφούν τις στρατιωτικές δυνάμεις, παρά τις ελλείψεις σε τρόφιμα, νερό, φάρμακα και εφόδια. Μερικές δεκάδες γυναικόπαιδα και γέροι έχουν βρει καταφύγιο σε βουδιστικό ναό.

ΠΡΕΖΑ TV
17-5-2010

:think: Να πάω? Και άν γυρίσω με τσιρότα και  φασιωμένος με φέσια σαν χεσοσεϊχης ? Τί κάνουμε?

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
περα απο την πλακα..τωρα μολις εμαθα μιλωντας με το "μετωπο" οτι θα διακοψουν την παροχη ηλεκτρικου ρευματος σε κεντικα σημεια της μπανγκοκ καθως και οτι σκεφτονται να βγαλουν αποφαση για απαγορευση της κυκλοφοριας στην μπανγκοκ..επισης εχουν κυρηξει σε κατασταση εκτακτου αναγκης και αλλες επαρχιες εκτος μπανγκοκ..παντως απο οτι μου ειπε πατταγια και πουκετ δεν επηρεαζεται προς το παρον..

γενικα η κατασταση ειναι σοβαρη ομως..

τι σκατα εναν παραδεισο ειχαμε και τον εχουν κανει κολαση..(προς το παρον ας ελπιζουμε)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν νομιζω να γινεται τιποτα στη πατταγια, οποτε παιρνεις κατευθειαν ενα ταξακι και σε 1,30 ωρα εισαι εκει.
εχουμε και τον ανταποκριτη μας cristobal εκει για να μας ενημερωνει τι συμβαινει!
αν δω καμια προσφορα στα 350-400ευρω εχω φυγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
δεν νομιζω να γινεται τιποτα στη πατταγια, οποτε παιρνεις κατευθειαν ενα ταξακι και σε 1,30 ωρα εισαι εκει.
εχουμε και τον ανταποκριτη μας cristobal εκει για να μας ενημερωνει τι συμβαινει!
αν δω καμια προσφορα στα 350-400ευρω εχω φυγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zan......και εγω μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αναπαραγω ενα μονο σχολιο απο την ιστοσελιδα..

"Is this the Land Of Smiles?...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποσταρα μερικες φωτο στο athens festival επειδη ειδα καποιες πολυ ωραιες φωτογραφιες ενος τυπου και ηθελα την γνωμη του για τις δικες μου. και βρεθηκε ενας τυπος να με βρισει επειδη νομιζει οτι αυτη ειναι ανηλικη. lol. και που να'ξερε τι ειναι στην πραγματικοτητα.

Συνημμένα

• DSC_0504.jpg
    DSC_0504.jpg
    173,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC_0506 (797 x 1200).jpg
    DSC_0506 (797 x 1200).jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 19

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ξεκουτιανατε ρε!!!!! εκει σκωτονονται τα κοκκινα με τα κιτρινα πουκαμισα, τραβατε ρε καμοια Κροατια που ειναι και κοντα να τρελαθηται στις διμετρες!!!!!!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκουτιανατε ρε!!!!! εκει σκωτονονται τα κοκκινα με τα κιτρινα πουκαμισα, τραβατε ρε καμοια Κροατια που ειναι και κοντα να τρελαθηται στις διμετρες!!!!!!

αλλος ενας..ρε τι εχετε παθει και ασχολειστε με το φορουμ αυτο..πανε στο τρεχια-κροατια..λαθος κλικ πατησες.. :2funny:

ζαν πολυ ωραιος φιλε..και εγχειρησμενο βλεπω..σκεφτομαι να φορτωσω και γω ενα την επομενη φορα..!!

και αυτα τα contact lens τι κολημα τα εχουν..δες ματι! :knockinb:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αλλος ενας..ρε τι εχετε παθει και ασχολειστε με το φορουμ αυτο..πανε στο τρεχια-κροατια..λαθος κλικ πατησες.. :2funny:

ζαν πολυ ωραιος φιλε..και εγχειρησμενο βλεπω..σκεφτομαι να φορτωσω και γω ενα την επομενη φορα..!!

και αυτα τα contact lens τι κολημα τα εχουν..δες ματι! :knockinb:
Με 160 Ευρω πηγαινε ελα ειμαι Ζαγκρεμπ και μετα Σπλιτ για τις διμετρες, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ λες να μην μου φαινεται περιεργο που θα πληρωσεις ενα καρο λεφτα να πας Ταυλανδη για να βρεις κατι υπολειματα γυναικων και κατι τραβελια με το ρισκο να πεσεις πανω στα κοκκινα πουκαμισα, σορρυ φιλε αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο οπως και αρκετων αλλων οπως και εσυ ο ιδιος ομολογεις.....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σε λιγο στην ελλαδα θα ειναι χειροτερα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Με 160 Ευρω πηγαινε ελα ειμαι Ζαγκρεμπ και μετα Σπλιτ για τις διμετρες, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ λες να μην μου φαινεται περιεργο που θα πληρωσεις ενα καρο λεφτα να πας Ταυλανδη για να βρεις κατι υπολειματα γυναικων και κατι τραβελια με το ρισκο να πεσεις πανω στα κοκκινα πουκαμισα, σορρυ φιλε αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο οπως και αρκετων αλλων οπως και εσυ ο ιδιος ομολογεις.....
χρειαζεσε ενα ται μασαζ να ηρεμησεις!(η οιλ μασαζ, η μποντυ του μποντυ) αν σου κανανε (μασαζ) αυτα τα υπολειματα (οπως τις αποκαλεις) και αν εβλεπες τι ναζι εχουν κατι (τραβελια) εκει κατω, ολες αυτες οι διμετρες σλαβες θα σου φαινοτανε πλεον νταλικεριδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom