Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι συναγωνιστές ήρθε και η σειρά μου να κάνω αυτό το μαγικό ταξίδι¨
Εάν γνωρίζει κάποιος μπορεί να μου απαντήσει στα εξής.
Στη Μπανγκοκ στο εστιατόριο Scirocco (63 οροφο) ξέρουμε καθόλου ποσό μπορεί να κοστίσει ένα γεύμα?
Και με τα ταξί τι παίζει?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Λοιπόν φίλε μου για το πρώτο που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω αυτό φαντάζομαι θα στο πει κάποιος συναγωνιστής που ξέρει
τι παίζει, για το δεύτερο αν εννοείς από θέμα ποσότητας ταξί μην ανυσηχείς με το που θα βγαίνεις από το ξενοδοχείο θα υπάρχουν πάρα πολλά είτε αμάξια είτε τρίκικλα ή δίκικλα, θα πρέπει να κοιτάζεις να παίρνεις ταξί με ταξίμετρο και όχι αυτούς που σου πετάνε μια τιμή η οποία μπορεί να είναι τριπλάσια και πάνω από το κανονικό, επίσης θα προσέξεις όσο μπορείς αυτούς που μπορεί να σε κάνουν κύκλους για να κονομίσουν κάτι παραπάνω, συνήθως αναλόγος βέβαια και το που πάς το κόστος του ταξίμετρου είναι μεταξύ 1-4 ευρώ όχι για πολύ μακρινές αποστάσεις βέβαια, ένα μειονέκτημα του ταξί είναι και η φοβερή κίνηση που έχει στην bkk, μπορείς να χρησιμοποιείς το Μετρό ή το Skytrain που σε πάνε σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης όπως και να χει φίλε μη κολάς θα περάσεις μια χαρά απλά αν έχει ακόμα φασαρίες στους δρόμους μην πολυκυκλοφορείς χωρίς να βεβαιωθείς ότι όλα είναι εντάξει καλό ταξίδι και καλά  :knockinb:

kwstas_oeo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την ενημέρωση .
Aσε φιλέ πριν λίγο διάβασα κάτι ξένα sait γίνετε χαμός έχω ξενερώσει δεν ξέρω τι θα κάνω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Aσε φιλέ πριν λίγο διάβασα κάτι ξένα sait γίνετε χαμός έχω ξενερώσει δεν ξέρω τι θα κάνω.
ναι φιλε μου γαμησε τα,τρομερος προβληματισμος  :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν έχεις κλείσει ξενοδοχείο στην bkk τίποτα αν όχι μπορείς να πας σε άλλο μέρος Πατάγια, Πουκέτ που πρέπει να είναι ποιο ήρεμα, πάντος και στην bkk που ήμουν το Μάρτη και είχε και τότε διαδηλώσεις ίσως όχι τόσο όσο τώρα δεν πήρα χαμπάρι τίποτα ούτε στα κανάλια τους δεν λέγανε τίποτα είδα μόνο τους κοκκινοπουκαμισάδες έξω από το εμπορικό κέντρο της πόλης όταν πήγαινα προς το Χουαχίν (έτσι νομίζω ότι λεγόταν η περιοχή που πήγαινα)απλά πρόσεχε και θα πάνε όλα καλά

kwstas_oeo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Tο αστείο που είναι? Ο προβληματισμός είναι εάν θα γίνει το ταξίδι κλείνουν η μια μετά την άλλη οι πρεσβείες.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Tο αστείο που είναι? Ο προβληματισμός είναι εάν θα γίνει το ταξίδι κλείνουν η μια μετά την άλλη οι πρεσβείες.

Μην φοβάσαι ;)

Ούτως ή άλλως κάποια ήμερα θα πεθάνεις (και όλοι μας)  ;)

Τουλάχιστον εκεί θα πεθάνεις στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 

Global Truth :cheesy:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν έχεις κλείσει ξενοδοχείο στην bkk τίποτα αν όχι μπορείς να πας σε άλλο μέρος Πατάγια, Πουκέτ που πρέπει να είναι ποιο ήρεμα, πάντος και στην bkk που ήμουν το Μάρτη και είχε και τότε διαδηλώσεις ίσως όχι τόσο όσο τώρα δεν πήρα χαμπάρι τίποτα ούτε στα κανάλια τους δεν λέγανε τίποτα είδα μόνο τους κοκκινοπουκαμισάδες έξω από το εμπορικό κέντρο της πόλης όταν πήγαινα προς το Χουαχίν (έτσι νομίζω ότι λεγόταν η περιοχή που πήγαινα)απλά πρόσεχε και θα πάνε όλα καλά

τα πραγματα δεν φαινεται να ειναι τα ιδια με τον μαρτιο ομως..τοτε ειχε απλα διαδηλωσεις και ομιλιες και ειχαν κλεισει το κεντρο..τωρα πεφτει πιστολιδι και βομβα..16 ατομα νεκροι ειδα σημερα στο cnn..

αν μεινει ο φιλος μπανγκοκ θα πρεπει να αποφυγει κεντρο περιοχες οπως silom η khao san. αποψη μου φυγε για κανενα πουκετ η πατταγια και δεν θα καταλαβεις και πολλα..αν και η κατασταση ειναι πραγματικα δυσκολη..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το ευρω επεσε κατω απο τα 40 μπατ...Γυρω στα 39,5 ειναι τωρα... :-

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Προς επίδοξους επισκέπτες της Bangkok στη φωτογραφία που σας βάζω παρακάτω έχουμε την περιοχή που πρέπει να αποφύγετε ότι έχει γινει έγινε μέσα η στα όρια του συγκεκριμένου δακτυλίου. Γενικά η υπόλοιπη πόλη μπορεί να θεωρηθεί ακόμα ασφαλής αφού 500 μέτρα από τα επεισόδια η ζωή (μέχρι χτες τουλάχιστον) δεν έχει επηρεαστεί. Οι πρεσβείες κλείνουν διότι είναι πολύ κοντά στο δακτύλιο αυτό. Βέβαια επειδή το BTS και το MRT λειτουργούν κατά το δοκούν η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις είναι απίστευτη αφού γίνεται μόνο οδικώς. Το αεροδρόμιο επίσης φυλάσσεται από το στρατό.
x2_1574c28

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το ευρω επεσε κατω απο τα 40 μπατ...Γυρω στα 39,5 ειναι τωρα... :-
Ετσι το 1000μπατο long time έγινε 25 ευρώ, για κάποιον που πάει 10 μέρες μπορεί να μην είναι τεράστια διαφορά για κάποιον που πάει όμως 1-2 μήνες θα τη νιώσει τη διαφορά
και αναμένεται να πέσει ποιο κάτω το ευρώ

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όντως παρατηρούνται οικονομικές δυσκολίες (αν και το προαναφερθέν sirocco έχει την αίγλη του)...
Να και η λύση απο τον Φρεντο (δεν έχω εντοπίσει ακόμα που είναι το μαγαζί...  :) )

Πολλούς χαιρετίσματα στους φίλους Φαντομά, Voltaire, Σπύρο και στους μεγάλους οπαδούς του thread!

Συνημμένα

• funnyjampathai.jpg
    funnyjampathai.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 21

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μόλις εντοπίσθηκε το λεγάμενο και είναι Αγγλία  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι το 1000μπατο long time έγινε 25 ευρώ, για κάποιον που πάει 10 μέρες μπορεί να μην είναι τεράστια διαφορά για κάποιον που πάει όμως 1-2 μήνες θα τη νιώσει τη διαφορά
και αναμένεται να πέσει ποιο κάτω το ευρώ
Και αν υπολογισεις και την διαφορα στο short time , τα massage ,τα φαγητα , την διαμονη και τις μετακινησεις θα δεις πως το κοστος σιγα αλλα σταθερα ανεβαινει.....δεν παμε καθολου καλα λεμεεεε  :jerking:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πολυ απλα,εχει αυξηθει το κοστος ζωης σε σχεση με περυσι,λογω ισοτιμιας και πληθωρισμου,γυρω στο 25%...
Αν ειχες ενα μπατζετ 1000 ευρω ξερω γω για 10 μερες για διαμονη,φαγητο,ποτα,μετακινησεις,προσωπικα εξοδα και πηδημα,τωρα θες 1250 ΕΥΡΩ...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πολυ απλα,εχει αυξηθει το κοστος ζωης σε σχεση με περυσι,λογω ισοτιμιας και πληθωρισμου,γυρω στο 25%...
Αν ειχες ενα μπατζετ 1000 ευρω ξερω γω για 10 μερες για διαμονη,φαγητο,ποτα,μετακινησεις,προσωπικα εξοδα και πηδημα,τωρα θες 1250 ΕΥΡΩ...
Οπως και να εχει να κατεβω κατω πριν τον Νοεμβριο δεν παιζει....οποτε ευχομαι το ευρω να παρει καπως τα πανω του για να μετριασω την χασουρα.Παρ'ολα αυτα ομως καθε μερα μπαινω και κοιταω τις τιμες στα αεροπορικα για Ιουλιο.....μηπως...λεω μηπως βρω καμια ευκαιρια ...αλλα πουυυυυυ :headbang:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βαλε κε τα φαρμακα κε τα νοσοκομεια που θα χρειαστεισ ? κε μια στολη δυτη για να μην πιασεια aids 2500 κε αν την βγαλεισ καθαρη .

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
βαλε κε τα φαρμακα κε τα νοσοκομεια που θα χρειαστεισ ? κε μια στολη δυτη για να μην πιασεια aids 2500 κε αν την βγαλεισ καθαρη .

ρε φιλαρακι, τι σκαλωμα σε εχει πιασει και στο φορουμ αυτο αλλα και στις φιλιππινες που παρακολουθω και στα υπολοιπα με το aids στην ασια και τα ΣΝΜ..

αν δεν σαρεσει..υπαρχουν και αλλα μερη και αλλα νιμου να πηδηξεις..μην δημιουργεις ομως "φοβιες" στο καθενα που θελει να παρει 5 πληροφοριες απο εδω μεσα..

πηγαινε αλλου..και ασε εμας να "ρισκαρουμε"¨..κατα την αποψη σου..

οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα για εμας..

αντε "καληνυχτα"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom