arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν φίλε μου για το πρώτο που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω αυτό φαντάζομαι θα στο πει κάποιος συναγωνιστής που ξέρειΦίλοι συναγωνιστές ήρθε και η σειρά μου να κάνω αυτό το μαγικό ταξίδι¨
Εάν γνωρίζει κάποιος μπορεί να μου απαντήσει στα εξής.
Στη Μπανγκοκ στο εστιατόριο Scirocco (63 οροφο) ξέρουμε καθόλου ποσό μπορεί να κοστίσει ένα γεύμα?
Και με τα ταξί τι παίζει?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
τι παίζει, για το δεύτερο αν εννοείς από θέμα ποσότητας ταξί μην ανυσηχείς με το που θα βγαίνεις από το ξενοδοχείο θα υπάρχουν πάρα πολλά είτε αμάξια είτε τρίκικλα ή δίκικλα, θα πρέπει να κοιτάζεις να παίρνεις ταξί με ταξίμετρο και όχι αυτούς που σου πετάνε μια τιμή η οποία μπορεί να είναι τριπλάσια και πάνω από το κανονικό, επίσης θα προσέξεις όσο μπορείς αυτούς που μπορεί να σε κάνουν κύκλους για να κονομίσουν κάτι παραπάνω, συνήθως αναλόγος βέβαια και το που πάς το κόστος του ταξίμετρου είναι μεταξύ 1-4 ευρώ όχι για πολύ μακρινές αποστάσεις βέβαια, ένα μειονέκτημα του ταξί είναι και η φοβερή κίνηση που έχει στην bkk, μπορείς να χρησιμοποιείς το Μετρό ή το Skytrain που σε πάνε σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης όπως και να χει φίλε μη κολάς θα περάσεις μια χαρά απλά αν έχει ακόμα φασαρίες στους δρόμους μην πολυκυκλοφορείς χωρίς να βεβαιωθείς ότι όλα είναι εντάξει καλό ταξίδι και καλά