Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εκτός και όταν πάει κάτω και μας στέλνει ανταποκρίσεις  :fuck1:  :s&m_1:  :lheel:  :s&m_2: ...κλπ τότε τη γλυτώνει τη διαγραφή ο γιατρός....Μ?
Εννοείτε ότι περιμένουμε ανταποκρίσεις και βιντεο-φωτογραφικό υλικό τόσο φροντιστήριο του έκανα κάπως πρέπει να το αποπληρώσει :2funny: :2funny: :2funny:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός και όταν πάει κάτω και μας στέλνει ανταποκρίσεις  :fuck1:  :s&m_1:  :lheel:  :s&m_2: ...κλπ τότε τη γλυτώνει τη διαγραφή ο γιατρός....Μ?

χαααχχααχαχ :grin: :grin: :grin:, παιζει free wireless στο hotel και θα παρω μαλλον λαπτοπ. η μαλακια που εκανα δεν τσεκαρα το το σιτε pamediakopes και ειχε με thai με μια μερα διαφορα το ιδιο διαστημα 534 ευρω. ειχα μπει στο επισημο της και ηταν πανω απο 830 ευρω. δηλαδη με 950 ευρω εκλεινα πακετο. τελικα τα ταξιδιωτικα πρακτορια ειναι για πεταμενα λεφτα. λιγο να ψαχτεις κανεις δουλεια

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Με τον ρυθμο που το ευρω κατρακυλαει εναντι του μπατ λεω να αλλαξω ροτα και να κοψω αζυμουθειο προς Βιετναμ-Καμποτζη μερια.....εχει να πει κανενας κατι??? :think:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Με τον ρυθμο που το ευρω κατρακυλαει εναντι του μπατ λεω να αλλαξω ροτα και να κοψω αζυμουθειο προς Βιετναμ-Καμποτζη μερια.....εχει να πει κανενας κατι??? :think:

Καμπότζη πανέμορφη χώρα, αλλά εκεί το σπορ είναι τράφικινγκ και δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να θέλει να το ενισχύσει. Πάντως είναι πάμφθηνη χώρα, οπωσδήποτε στην Σιεμ Ριπ ή Ανγκορ είναι το τοπ τοπίο, πάμφθηνο φαγητό, η Πνοπμ Πενχ έχει μελαγχολία γιατί εκεί βασανιστηκε κόσμος από τους χμερ ρουζ, πάς με τριάντα ευρω αλε ρετούρ από Μπανγκοκ, ταξίδι μιας ώρας. Ξενοδοχεία καλά και πάμφθηνα.

Βιετνάμ θα σου πω μετά τον Αυγουστο, αν και εκεί το τράφικινγκ είναι τραγικό.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πάς με τριάντα ευρω αλε ρετούρ από Μπανγκοκ, ταξίδι μιας ώρας. Ξενοδοχεία καλά και πάμφθηνα.

Βιετνάμ θα σου πω μετά τον Αυγουστο, αν και εκεί το τράφικινγκ είναι τραγικό.
Οταν λες πας με 30 ευρω .....εννοεις αεροπορικος ε?
Βιετναμ θα πας τον Αυγουστο?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

<<,Ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης και ένας αποστάτης υποστράτηγος, επικεφαλής του «επιχειρησιακού σχεδιασμού» των αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη, πυροβολήθηκε στο κεφάλι όταν ο στρατός απέκλεισε το κέντρο της Μπανγκόκ που έχει καταληφθεί από τα «κόκκινα πουκάμισα».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έκλεισαν την πρεσβεία τους στην Μπανγκόκ εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση. Την πρεσβεία της κλείνει για λόγους ασφαλείας την Παρασκευή και η Βρετανία.

Την Πέμπτη, η κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε άλλες 15 περιφέρειες της χώρας πέραν της πρωτεύουσας, με στόχο να εμποδίσει τους υποστηρικτές των διαδηλωτών από την υπόλοιπη Ταϊλάνδη να έρθουν στην Μπανγκόκ>>

Δεν παμε καλα λέ :knuppel:μεεεεεεεεε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ερωτηση για Qatar..
Εχει παρει κανενας τη πτηση με τη μεγαλη αναμονη των 14 ωρων στο πηγαινε?..δηλαδη αφιξη 6 το απογευμα στη Ντοχα και αναχωρηση την αλλη μερα στις 8 το πρωι για Μπανγκοκ?
Δινουν ξενοδοχειο?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ερωτηση για Qatar..
Εχει παρει κανενας τη πτηση με τη μεγαλη αναμονη των 14 ωρων στο πηγαινε?..δηλαδη αφιξη 6 το απογευμα στη Ντοχα και αναχωρηση την αλλη μερα στις 8 το πρωι για Μπανγκοκ?
Δινουν ξενοδοχειο?

Αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω σίγουρα..αλλά νομίζω όχι να σου πω επίσης επειδή έχω κάτσει στην Ντόχα 2 φορές σου λέω ότι δεν αξιζει μια..(μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως για το ξενοδοχείο)

ΕΡΩΤΗΜΑ.. Ψάχνεις με QATAR πτήση..και εχεις μεγάλη αναμονή για αυτό ρωτάς ή πληροφοριακά ;;  :think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ερωτηση για Qatar..
Δινουν ξενοδοχειο?

Ξενοδοχειο σου δινουν μονο σε περιπτωση καθυστέρησης της πτησης πανω απο 6 ωρες. Εαν εσυ επελεξες πτηση που η αναμονη -ενδιαμεσα των πτησεων- ειναι πανω απο 6 ωρες, τοτε δεν σου δινουν ξενοδοχειο.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ερωτηση για Qatar..
Δινουν ξενοδοχειο?
Από όσο ξέρω όλες αυτές οι αεροπορικές σε περίπτωση παραμονής πάνω από 8 ώρες σε βραδυνές πτήσεις δίνουν ξενοδοχείο με πρωινό, νομίζω το γράφει και στο site της η qatar

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω σίγουρα..αλλά νομίζω όχι να σου πω επίσης επειδή έχω κάτσει στην Ντόχα 2 φορές σου λέω ότι δεν αξιζει μια..(μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως για το ξενοδοχείο)

εγω μια φορα εκατσα στην Ντοχα για 8 ωρες αν θυμαμαμαι καλα, και περασα πολυ ωραια!
εκατσα σε ενα υπεροχο καφε, ακομα θυμαμαι τη μυρωδια απο ενα μαγαζι με μπαχαρικα, την επισκεψη μου σε μια λαικη αγορα...

πραγματικα θα ηθελα να ξαναπαω Ντοχα, εσας γιατι δεν σας αρεσε?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις μιλησα με τα γραφεια τους και οντως ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο...
Κι αυτο γιατι η Καταρ εχει κι αλλες πτησεις καθε μερα προς Μπανγκοκ με πολυ μικροτερη αναμονη,που εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις (εστω και εαν εχει θεση μονο σε business η first class)...
Στη περιπτωση βεβαια που υπαρχει μεγαλη αναμονη,μπορεις να βγεις εξω στη Ντοχα και να πας μια βολτα η και να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο με δικα σου εξοδα...Αφου βεβαια πληρωσεις συν 39 δολλαρια για να εκδωσεις τη βιζα...
Οποτε,η βρισκεις πτηση με μικρη αναμονη,η προσθετεις στο μπατζετ αλλο ενα 50ευρω τουλαχιστον,για βιζα-μετακινησεις απο και προς αεροδρομιο και μικροεξοδα...
Αν βεβαια εχεις τη 14ωρη αναμονη,και θες να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο,προσθετεις κι αλλο 50ευρω...
Η απλα καθεσαι στο αεροδρομιο...Κατι το οποιο δε μου περναει καν απο το μυαλο...Ειναι πολλες οι ωρες... ;)

@rafman
Απλα βρηκα μια πτηση σε πιο "λογικη" τιμη για Αυγουστο (στα 730 ευρω) με Καταρ...
Αλλιως δεν εχω καμμια ιδιαιτερη "καψα" να πεταξω με τη συγκεκριμενη εταιρια...
Προτιμω χιλιες φορες την Emirates,που στο κατω κατω δε θα με χαλαγε καθολου να εχω 14 ωρες αναμονη και να κατσω λιγο στο Ντουμπαι...Η τη Turkish,ωστε να κανω μια βολτα Κωνσταντινουπολη... ;)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μολις μιλησα με τα γραφεια τους και οντως ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο...
Κι αυτο γιατι η Καταρ εχει κι αλλες πτησεις καθε μερα προς Μπανγκοκ με πολυ μικροτερη αναμονη,που εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις (εστω και εαν εχει θεση μονο σε business η first class)...
Στη περιπτωση βεβαια που υπαρχει μεγαλη αναμονη,μπορεις να βγεις εξω στη Ντοχα και να πας μια βολτα η και να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο με δικα σου εξοδα...Αφου βεβαια πληρωσεις συν 39 δολλαρια για να εκδωσεις τη βιζα...
Οποτε,η βρισκεις πτηση με μικρη αναμονη,η προσθετεις στο μπατζετ αλλο ενα 50ευρω τουλαχιστον,για βιζα-μετακινησεις απο και προς αεροδρομιο και μικροεξοδα...
Αν βεβαια εχεις τη 14ωρη αναμονη,και θες να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο,προσθετεις κι αλλο 50ευρω...
Η απλα καθεσαι στο αεροδρομιο...Κατι το οποιο δε μου περναει καν απο το μυαλο...Ειναι πολλες οι ωρες... ;)

@rafman
Απλα βρηκα μια πτηση σε πιο "λογικη" τιμη για Αυγουστο (στα 730 ευρω) με Καταρ...
Αλλιως δεν εχω καμμια ιδιαιτερη "καψα" να πεταξω με τη συγκεκριμενη εταιρια...
Προτιμω χιλιες φορες την Emirates,που στο κατω κατω δε θα με χαλαγε καθολου να εχω 14 ωρες αναμονη και να κατσω λιγο στο Ντουμπαι...Η τη Turkish,ωστε να κανω μια βολτα Κωνσταντινουπολη... ;)

οντως δεν δινουν ξενοδοχειο..και γω που πεταξα τον μαρτιο ειχα ρωτησει για την αναμονη και ειχα την ιδια απαντηση..η καλυτερη ειναι η περιπτωση που ειχα μονο 2 ωρες αναμονη στο πηγαινε..1 ωρα στο ελα..

παντως να κατσεις στην ντοχα 6 η 8 ωρες..θα σαλταρεις..εδω 2 ωρες και δεν αντεχοτανε..ειναι τοσο μικρο το αεροδρομιο..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καποιος στο φορουμ πεταξε την πληροφορια πριν λιγες μερες οτι με την Agyptair που μενεις Καιρο για αρκετες ωρες ,οι της εταιριας σε περνουν με το πουλμαν...σε πανε μια βολτα μεχρι τις πυραμιδες και μετα αεροδρομιο για ΒΚΚ.
Αν αυτο ισχυει την επομενη φορα που θα κατεβω κατω θα την προτιμησω  :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάει και το skype χάλασε, μας δίνει τώρα μόνο 60 λεπτά ομιλίας σε κινητά των τιλάκ με 5 ευρώ το μήνα ενώ πριν ήταν απεριόριστος χρόνος,μας πήραν είδηση  :headbang:
Και με τέτοιες εποχές λιτότητας μάλλον θα ξαναρχίσω τα γράμματα  :coffee:
Ειναι και μακρυά τα δεκεμβριανά ταξίδια  :headbang:
Ευτυχώς πλησιάζει η συνάντηση και θα τα πούμε η τρελοπαρέα...Παταγιαοέο-Παταγιαοέο... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom