Μολις μιλησα με τα γραφεια τους και οντως ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο...
Κι αυτο γιατι η Καταρ εχει κι αλλες πτησεις καθε μερα προς Μπανγκοκ με πολυ μικροτερη αναμονη,που εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις (εστω και εαν εχει θεση μονο σε business η first class)...
Στη περιπτωση βεβαια που υπαρχει μεγαλη αναμονη,μπορεις να βγεις εξω στη Ντοχα και να πας μια βολτα η και να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο με δικα σου εξοδα...Αφου βεβαια πληρωσεις συν 39 δολλαρια για να εκδωσεις τη βιζα...
Οποτε,η βρισκεις πτηση με μικρη αναμονη,η προσθετεις στο μπατζετ αλλο ενα 50ευρω τουλαχιστον,για βιζα-μετακινησεις απο και προς αεροδρομιο και μικροεξοδα...
Αν βεβαια εχεις τη 14ωρη αναμονη,και θες να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο,προσθετεις κι αλλο 50ευρω...
Η απλα καθεσαι στο αεροδρομιο...Κατι το οποιο δε μου περναει καν απο το μυαλο...Ειναι πολλες οι ωρες... ;)
@rafman
Απλα βρηκα μια πτηση σε πιο "λογικη" τιμη για Αυγουστο (στα 730 ευρω) με Καταρ...
Αλλιως δεν εχω καμμια ιδιαιτερη "καψα" να πεταξω με τη συγκεκριμενη εταιρια...
Προτιμω χιλιες φορες την Emirates,που στο κατω κατω δε θα με χαλαγε καθολου να εχω 14 ωρες αναμονη και να κατσω λιγο στο Ντουμπαι...Η τη Turkish,ωστε να κανω μια βολτα Κωνσταντινουπολη... ;)