Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οδηγιες για αναζητηση φτηνων εισιτηριων στο ιντερνετ...
Καρατσεκαρισμενο οτι το pamediakopes.gr εχει τις καλυτερες τιμες,αλλα το χρησιμοποιουμε μονο για search...Γιατι η Qatar,Gulf,Emirates εχουν στο δικο τους site,ακομα καλυτερες τιμες...Αν σωνει και καλα θελετε να κλεισετε μεσω ιντερνετ και να πληρωσετε με πιστωτικη,πηγαινετε στα site των εταιριων και γλυτωνετε γυρω στα 10-15 ευρω το "καπελο" του pamediakopes.
Αυτο βεβαια δεν ισχυει για το site της ΤΗΑΙ,που ειναι "φαρμακειο"...
Εναλλακτικα,περνετε τηλεφωνο τα γραφεια των εταιριων στην Ελλαδα,κανετε τηλεφωνικη κρατηση και το πληρωνετε μετρητα περνωντας απο τα γραφεια τους για να το παραλαβετε...

@Κωστα
H THAI για Σεπτεμβρη στο pamediakopes,μου βγαινει 823 ευρω για ολες τις ημερομηνιες...Ειναι νωρις βεβαια ακομα για να κλεισεις για Σεπτεμβρη..Πιστευω οτι θα βγαλει προσφορα γυρω στα 700 ευρω μεσα στον Ιουλιο για τις πτησεις του Σεπτεμβρη...
Αν και απο τη ΤΗΑΙ ολα να τα περιμενεις,μιας και ειναι μακραν η πιο δημοφιλης εταιρια...
Αν επισης εχεις κανενα φιλο πρακτορα,κλεισε απο τωρα τα εισιτηρια και πες του να στα κρατησει.Συνηθως η ΤΗΑΙ,στις πτησεις που δεν βγαζει με καποια "special" προσφορα,δινει το περιθωριο στα πρακτορεια που ειναι καλοι πελατες,να κανουν προκρατησεις και να τα πληρωσουν μεχρι και 40-45 μερες πριν τη πτηση.Αν τα κλεισεις δηλαδη απο τωρα στα 823 ευρω,το deadline για να τα πληρωσεις,θα ειναι τον Ιουλιο...Ε,μεχρι τοτε θα δεις και τι παιζει...Αν βγαλει καμμια καλη προσφορα,τα ακυρωνεις και κανεις καινουρια κρατηση... ;)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Καρατσεκαρισμενο οτι το pamediakopes.gr εχει τις καλυτερες τιμες,αλλα το χρησιμοποιουμε μονο για search...Γιατι η Qatar,Gulf,Emirates εχουν στο δικο τους site,ακομα καλυτερες τιμες...Αν σωνει και καλα θελετε να κλεισετε μεσω ιντερνετ και να πληρωσετε με πιστωτικη,πηγαινετε στα site των εταιριων και γλυτωνετε γυρω στα 10-15 ευρω το "καπελο" του pamediakopes.
Εναλλακτικα,περνετε τηλεφωνο τα γραφεια των εταιριων στην Ελλαδα,κανετε τηλεφωνικη κρατηση και το πληρωνετε μετρητα περνωντας απο τα γραφεια τους για να το παραλαβετε...

@Κωστα
H THAI για Σεπτεμβρη στο pamediakopes,μου βγαινει 823 ευρω για ολες τις ημερομηνιες...Ειναι νωρις βεβαια ακομα για να κλεισεις για Σεπτεμβρη..Πιστευω οτι θα βγαλει προσφορα γυρω στα 700 ευρω μεσα στον Ιουλιο για τις πτησεις του Σεπτεμβρη...
Αν και απο τη ΤΗΑΙ ολα να τα περιμενεις,μιας και ειναι μακραν η πιο δημοφιλης εταιρια...
Αν επισης εχεις κανενα φιλο πρακτορα,κλεισε απο τωρα τα εισιτηρια και πες του να στα κρατησει.Συνηθως η ΤΗΑΙ,στις πτησεις που δεν βγαζει με καποια "special" προσφορα,δινει το περιθωριο στα πρακτορεια που ειναι καλοι πελατες,να κανουν προκρατησεις και να τα πληρωσουν μεχρι και 40-45 μερες πριν τη πτηση.Αν τα κλεισεις δηλαδη απο τωρα στα 823 ευρω,το deadline για να τα πληρωσεις,θα ειναι τον Ιουλιο...Ε,μεχρι τοτε θα δεις και τι παιζει...Αν βγαλει καμμια καλη προσφορα,τα ακυρωνεις και κανεις καινουρια κρατηση... ;)

Φίλοι μάλλον βιάζεστε, οι νέες καλοκαιρινές τιμές-προσφορές δεν ανακοινώνονται ποτέ πριν από τα μέσα Ιουνίου. Περσι πήγα Αυγουστο ΒΚΚ με 1000 ευρώ business class με Gulf, η τιμή ισχυε μόνο μέσω γραφείου της εταιρείας στη Νικης αν θυμάμαι καλά, καλό είναι να κάνετε έλεγχο αγοράς. Ο Αυγουστος, που προτιμώ εγώ, είναι ακόμα μήνας προσφορών, και έτσι δεν βιάζομαι, ακόμα και τα εσωτερικά εισιτήρια της αιρ μπανγκοκ και της αιρ ασια είναι φθηνότερα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Σύμφωνοι αλλά με μια υποσημείωση το να γλυτώσεις 15 ευρώ (18 ευρώ για την ακρίβεια) και να μπλέκεσαι με τους Άραβες καμιά φορά
δεν είναι και ότι καλύτερο στην περίπτωση που θελήσεις να κάνεις αλλαγές ημερομηνιών / Ακυρώσεις και άλλες συνεννοήσεις.. ;)

Είναι ολίγον σπασαρχίδες :cheesy:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
800 eyra  3 aeroplana gia Poyket.....(me THAI)  :rolleyes:

ζηλεψε κανεις??????????????? ε??????????????????????  :dancing: :grin: :rockon:

ΜΑΙΟΣ  ;)

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλα τα παλικάρια,απο έναν παλιό...όσο παλιό βέβαια μπορεί να με πεί κάποιος,όταν υπάρχουνε άλλοι που είναι πολύ...παλαιότεροι!Βλέπετε,παρα τα 24 μου χρόνια,επι 3 χρόνια συνεχόμενα το κάνω αυτό το...τρομερό ταξίδι κάθε Σεπτέμβρη(ειναι η μοναδική περίοδος που λόγω δουλειάς με βολεύει)και φέτος,φυσικά,πάλι θα το κάνω.Οι παλιοί εδώ,σίγουρα θα με θυμούνται,καθότι αναλυτικότατος στο παρελθόν στις περιγραφές μου...αλλά για πείτε μου,τι νεα ρε παιδιά απο την Πατρίδα;Πώς πάει το νόμισμα εκεί;Τι διαφορές θα βρώ σε σχέση,με τον μαγευτικό περασμένο Σεπτέμβρη στα στενά της Πατάγια;Γιατί,φυσικά,εκεί παίζουμε εντός έδρας...ε;
Θα αρχίσουμε απο τώρα,να τα λέμε ξανα πιο συχνά...
ΥΓ:Όλες οι Ελληνίδες,είναι πουτάνες.Όλες.

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

μαλλον εφαγες ηττα και επανηλθες στο καλο παλιο σου εαυτο φιλε.. ;)

δεν ειναι πουτανες..μπαζα ειναι με συμπεριφορα φτιαγμενη για να ευνουχιζουν την ψυχολογια του αντρα!

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Buddy, η κουνιαδα κατεβαινει την αλλη βδομαδα Πατταγια, μηπως επιθυμεις κατι...
λεω ρε αδελφε φιλοι ειμαστε... :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλα τα παλικάρια,απο έναν παλιό...όσο παλιό βέβαια μπορεί να με πεί κάποιος,όταν υπάρχουνε άλλοι που είναι πολύ...παλαιότεροι!Βλέπετε,παρα τα 24 μου χρόνια,επι 3 χρόνια συνεχόμενα το κάνω αυτό το...τρομερό ταξίδι κάθε Σεπτέμβρη(ειναι η μοναδική περίοδος που λόγω δουλειάς με βολεύει)και φέτος,φυσικά,πάλι θα το κάνω.Οι παλιοί εδώ,σίγουρα θα με θυμούνται,καθότι αναλυτικότατος στο παρελθόν στις περιγραφές μου...αλλά για πείτε μου,τι νεα ρε παιδιά απο την Πατρίδα;Πώς πάει το νόμισμα εκεί;Τι διαφορές θα βρώ σε σχέση,με τον μαγευτικό περασμένο Σεπτέμβρη στα στενά της Πατάγια;Γιατί,φυσικά,εκεί παίζουμε εντός έδρας...ε;
Θα αρχίσουμε απο τώρα,να τα λέμε ξανα πιο συχνά...
Το νόμισμα σε σχέση με πέρσι το Σεπτέμβρη που ήμουν εκεί έχει πέσει αρκετά από 50αράκι το ευρώ τώρα έχει πάει στα 40 μπατ, για ένα χιλιάρι ευρώ που ήθελες να χαλάσεις το Σεπτέμβρη έπαιρνες 50000 τώρα παίρνεις 40000 με λίγα λόγια ένα 200ευρω το έχεις χάσει και να σκεφτείς ότι για αυτό φταίμε εμείς σαν χώρα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναύαρχε η μικρή ξέμεινε μάλλον και κατεβαίνει κάτω για λάδωμα.Εσυ ξέρεις από τέτοια γρασαρίσματα.Κοίταξε να της το σινιάρεις για να το βρώ έτοιμο τα Χριστούγενννα :2funny: :2funny:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα, απο 16 ιουνιου μεχρι 13 ιουλιου θα ειμαι παταγια, εκλεισα με qatar με 14 ωρες συνολο στο πηγαινε και 13 στο ελα, με 678 ευρω και μεσω agoda εκλεισα hotel για 27 νυκτες 414 ευρω!! δηλαδη εφτιαξα δικο μου πακετακι με 1092!! και η cel travel ηθελε 1230 ευρω συνολο για πουκετ. ευχαριστω για τις πληροφοριες σας, το παρακολουθω το thread πολλα χρονια

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το νόμισμα σε σχέση με πέρσι το Σεπτέμβρη που ήμουν εκεί έχει πέσει αρκετά από 50αράκι το ευρώ τώρα έχει πάει στα 40 μπατ, για ένα χιλιάρι ευρώ που ήθελες να χαλάσεις το Σεπτέμβρη έπαιρνες 50000 τώρα παίρνεις 40000 με λίγα λόγια ένα 200ευρω το έχεις χάσει και να σκεφτείς ότι για αυτό φταίμε εμείς σαν χώρα
Δηαλαδη φιλε μου πηγαινοντας κατω θα κανεις.......1)10 long time λιγοτερα,τουλαχιστον 2) 20 short time λιγοτερα 3)50 Thai massage λιγοτερα 4)80 ποτακια στο insomnia λιγοτερα και παει......!!!!
Διαλεγεις και περνεις :birdman:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα στην παρεα, απο 16 ιουνιου μεχρι 13 ιουλιου θα ειμαι παταγια, εκλεισα με qatar με 14 ωρες συνολο στο πηγαινε και 13 στο ελα, με 678 ευρω και μεσω agoda εκλεισα hotel για 27 νυκτες 414 ευρω!! δηλαδη εφτιαξα δικο μου πακετακι με 1092!! και η cel travel ηθελε 1230 ευρω συνολο για πουκετ. ευχαριστω για τις πληροφοριες σας, το παρακολουθω το thread πολλα χρονια
Πω πω ρε φιλε ,27 μερες Πατταγια....δεν θα βαρεθεις?
Ολο  :knockinb:..... :s&m_1:...... :pipa2:...... :tits2:.....χαλια,χαλια!
Μεγαλη μαλακια εκανες....δεν πηγαινες μια βολτα στην ομορφη και φτηνη Ελλαδα μας που και τις γυναικαρες σου θα ειχες αλλα και τα  :knockinb: θα πετουσες?
Χωρις πλακα τωρα Γιατρε μου σου ευχομαι καλο κουραγιο και να περασεις τελεια... :thumbsup:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ελα ρε λαλάκα επιτέλους αποφάσισες να γραφτείς όχι τίποτε άλλο με είχες πρήξει από το τηλέφωνο και πως θα πάω και που θα πάω .... να πρήξεις και κανέναν άλλο εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
και εγω λεω μαλακια εκανα :grin: :grin: :grin: :grin:. ελλαδα με τις λιτοδιαιτες ελληνιδες και ξερο ψωμι :grin: :grin: οταν γυρισω θα την αραξω και 2 μηνες σε ελληνικο νησι, ωραιος??? το μονο προβλημα μου ειναι τοσες μερες, μηπως βαρεθω?? :grin: :grin: :grin: αχχαχχαχα

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ρε λαλάκα επιτέλους αποφάσισες να γραφτείς όχι τίποτε άλλο με είχες πρήξει από το τηλέφωνο και πως θα πάω και που θα πάω .... να πρήξεις και κανέναν άλλο εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny:

δεν τον γνωριζω τον κυριο, παρακαλω στους admin να τον διαγραψουν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:offtopic:Εβγαλε η Lufthansa προσφορες τωρα για ταξιδια Αμερικη απο 1/10/2010 εως 12/12/2010...και παραθετω παραδηγμα Νεα Υορκη μονο με 399,ετσι και για λιγο φυσιολατρια :dancing:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και εγω λεω μαλακια εκανα :grin: :grin: :grin: :grin:. ελλαδα με τις λιτοδιαιτες ελληνιδες και ξερο ψωμι :grin: :grin: οταν γυρισω θα την αραξω και 2 μηνες σε ελληνικο νησι, ωραιος??? το μονο προβλημα μου ειναι τοσες μερες, μηπως βαρεθω?? :grin: :grin: :grin: αχχαχχαχα
Ετσι μπαραβο φιλε μου.....αυτους τους δυο μηνες στο Ελληνικο νησι που θα πας θα χωρτασεις  :knockinb:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εκτός και όταν πάει κάτω και μας στέλνει ανταποκρίσεις  :fuck1:  :s&m_1:  :lheel:  :s&m_2: ...κλπ τότε τη γλυτώνει τη διαγραφή ο γιατρός....Μ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom