Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καποιος στο φορουμ πεταξε την πληροφορια πριν λιγες μερες οτι με την Agyptair που μενεις Καιρο για αρκετες ωρες ,οι της εταιριας σε περνουν με το πουλμαν...σε πανε μια βολτα μεχρι τις πυραμιδες και μετα αεροδρομιο για ΒΚΚ.
Αν αυτο ισχυει την επομενη φορα που θα κατεβω κατω θα την προτιμησω  :rockon:
Αυτο ειχε συμβει προπερσι που πηγα με EGYPT...
Και επειδη κατι πηρε το αυτι μου,οτι τωρα το χρεωνουν 25 ευρω και δεν ειναι δωρεαν,καλο ειναι να παρεις τηλεφωνο στα γραφεια της EGYPT,να το επιβεβαιωσεις...
Παντως και να χρεωνουν 25 ευρω,νομιζω οτι τα αξιζει και με το παραπανω,μιας και εκτος απο τη βολτα στις Πυραμιδες,σε πανε και για φαι...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
απο το ''pamediakopes''...

Αναχώρηση
Εταιρία Πτήση Αναχώρηση Άφιξη
Swiss
LX-1839 Athens Int E. Venizelos (Athens)
17:25 (1/9/2010) (Zurich)
19:15 (1/9/2010)
Airbus A321 (Jet)
3h 30m ανταπόκριση στο (Zurich)
Swiss
LX-180 (Zurich)
22:45 (1/9/2010) Suvarnabhumi International (Bangkok)
14:35 (2/9/2010)
Airbus A340-300 (Jet)
Σημείωση :

* Η πτήση αναχωρεί Τετάρτη και φτάνει Πέμπτη

Διάρκεια : 17h 10m
Επιστροφή
Εταιρία Πτήση Αναχώρηση Άφιξη
Swiss
LX-181 Suvarnabhumi International (Bangkok)
23:15 (30/9/2010) (Zurich)
06:10 (1/10/2010)
Airbus A340-300 (Jet)
Σημείωση :

* Η πτήση αναχωρεί Πέμπτη και φτάνει Παρασκευή

3h 35m ανταπόκριση στο (Zurich)
Swiss
LX-1830 (Zurich)
09:45 (1/10/2010) Athens Int E. Venizelos (Athens)
13:25 (1/10/2010)
Airbus A321 (Jet)
Διάρκεια : 18h 10m
Τιμή Εισιτηρίων
Κατηγορία Επιβάτη Αριθμός Εισιτηρίων Τιμή Ανά Άτομο Φόρος Χρέωση Υπηρεσιών Συνολική Τιμή
Ενήλικας 1 280 € 331,31 € 611,31 €
Χρέωση Υπηρεσιών       8 € 8 €
Συνολικά 1 280 € 331,31 € 8 € 619,31 €

ειναι μόνο για σεπτεμβριο. έχει πάει κανείς???
αξίζει???

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρεεεε αφηστε τα ταξιδια και δειτε το αριστουργημα που εβγαλε η sirina production!
sex in the city of Athens με την Μαριαννα Ντουβλη!  :2funny:

ο Ζαφειρης βαρεθηκε να μαμαει Ταυλανδεζες και ειπε να μαμησει καμια Ελλεεινιδα παχουλη!  :grin:

αααα και το wesc μπλουζακι που φοραει στανταρ θα ειναι μαιμου απο το mikes shopping mall στην πατταγια με 200μπατ!  :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μολις μιλησα με τα γραφεια τους και οντως ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο...
Κι αυτο γιατι η Καταρ εχει κι αλλες πτησεις καθε μερα προς Μπανγκοκ με πολυ μικροτερη αναμονη,που εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις (εστω και εαν εχει θεση μονο σε business η first class)...
Στη περιπτωση βεβαια που υπαρχει μεγαλη αναμονη,μπορεις να βγεις εξω στη Ντοχα και να πας μια βολτα η και να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο με δικα σου εξοδα...Αφου βεβαια πληρωσεις συν 39 δολλαρια για να εκδωσεις τη βιζα...
Οποτε,η βρισκεις πτηση με μικρη αναμονη,η προσθετεις στο μπατζετ αλλο ενα 50ευρω τουλαχιστον,για βιζα-μετακινησεις απο και προς αεροδρομιο και μικροεξοδα...
Αν βεβαια εχεις τη 14ωρη αναμονη,και θες να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο,προσθετεις κι αλλο 50ευρω...
Η απλα καθεσαι στο αεροδρομιο...Κατι το οποιο δε μου περναει καν απο το μυαλο...Ειναι πολλες οι ωρες... ;)

@rafman
Απλα βρηκα μια πτηση σε πιο "λογικη" τιμη για Αυγουστο (στα 730 ευρω) με Καταρ...
Αλλιως δεν εχω καμμια ιδιαιτερη "καψα" να πεταξω με τη συγκεκριμενη εταιρια...
Προτιμω χιλιες φορες την Emirates,που στο κατω κατω δε θα με χαλαγε καθολου να εχω 14 ωρες αναμονη και να κατσω λιγο στο Ντουμπαι...Η τη Turkish,ωστε να κανω μια βολτα Κωνσταντινουπολη... ;)

Εγώ λέω να κάνεις λίγο υπομονή αν είναι να κατέβεις Αύγουστο πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα
να το κοιτάξεις από αρχές Ιουλίου και μετά..

Παίζουν πολλά..

Πιστεύω ότι η THAI θα ξανά βγάλει πάλι προσφορές..
Μπορεί να υπάρξουν και εξελίξεις με τους κόκκινους και να γίνουν ακυρώσεις..

και άλλα... (όποτε λίγο υπομονή) :uglystupid:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ρεεεε αφηστε τα ταξιδια και δειτε το αριστουργημα που εβγαλε η sirina production!
sex in the city of Athens με την Μαριαννα Ντουβλη!  :2funny:

ο Ζαφειρης βαρεθηκε να μαμαει Ταυλανδεζες και ειπε να μαμησει καμια Ελλεεινιδα παχουλη!  :grin:

αααα και το wesc μπλουζακι που φοραει στανταρ θα ειναι μαιμου απο το mikes shopping mall στην πατταγια με 200μπατ!  :2funny:
Τι Ταιλανδόπληκτος είναι ο τύπος?
γνωστός στα λιμέρια της Πατάγια?

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δικό μας παιδί δλδ ο Ζαφείρης?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
εγω μια φορα εκατσα στην Ντοχα για 8 ωρες αν θυμαμαμαι καλα, και περασα πολυ ωραια!
εκατσα σε ενα υπεροχο καφε, ακομα θυμαμαι τη μυρωδια απο ενα μαγαζι με μπαχαρικα, την επισκεψη μου σε μια λαικη αγορα...

πραγματικα θα ηθελα να ξαναπαω Ντοχα, εσας γιατι δεν σας αρεσε?

Κουκλάρα μου εσύ  :smitten: :smitten:

Κοίτα αν πάρεις και 2,3 βιβλία, να διαβάσεις στο αεροδρόμιο (μια που είσαι του σπορ) :grin:
μπορεί να νομίσεις ότι έπεσες σε όαση της ερήμου με κελεμπίες, καμήλες, και βεδουίνους :uglystupid:

Έτσι οι ώρες θα περάσουν  :headbang:

Αλλά εγώ δεν διαβάζω πολύ :cheesy:

PS: Συνεπώς το ότι σου άρεσε η Ντόχα δεν μου φαίνεται παράξενο :uglystupid:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγώ λέω να κάνεις λίγο υπομονή αν είναι να κατέβεις Αύγουστο πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα
να το κοιτάξεις από αρχές Ιουλίου και μετά..

Παίζουν πολλά..

Πιστεύω ότι η THAI θα ξανά βγάλει πάλι προσφορές..
Μπορεί να υπάρξουν και εξελίξεις με τους κόκκινους και να γίνουν ακυρώσεις..

και άλλα... (όποτε λίγο υπομονή) :uglystupid:
Καλα..μεχρι Ιουλιο δε περιμενω,γιατι εχω κι αλλες 4 εσωτερικες πτησεις να κλεισω...
Αλλα σιγουρα θα περιμενω μηπως βγαλει η Emirates,στις αρχες Ιουνιου...
Για ΤΗΑΙ δεν υπαρχει περιπτωση ειπαμε...Ειναι ολες οι πτησεις κλεισμενες...Εκτος και εαν βαλει εξτρα πτησεις η μεγαλυτερα αεροπλανα...
Και εαν ξεκινησει το χορο η Emirates,ισως εχουμε εξελιξεις και στις αλλες εκτος ΤΗΑΙ..

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η ελληνικη εταιρεια hellenicimperialairways ξεκιναει απευθειας πτησεις για νοτια αφρικη απο ιουνιο για αμερικη απο ιουλιο και για αυστραλια μεχρι τελους του ετους!  (λετε να κανει και καμια ενδιαμεση σταση μπανγκοκ?)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τι λεει η Ντουβλη.....το ειδε κανενας?
Να ναι καλά οι συναγωνιστές στο αντίστοιχο thread το κατέβασα το μεσημεράκι
έχει βγει σε rapid και torrent, βέβαια δε λέει και τίποτα πηδιέται σαν κλασική ελλεινήδα πρέπει να πάει μία Ταιλάνδη για φροντιστήριο :2funny: :2funny: :2funny:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
θα μας πει κανεις τι συμβαινει στην ταιλανδη? εχουμε πολιτικες εξελιξεις, θανατους, το πραγμα κλιμακωνεται. οι περισοτερρες πρεσβειες εχουν κλεισει στην μπανγκοκ. εχουν μπει πανω απο 15 επαρχειες σε κατασταση αναγκης. εχει επηρεαστει ο τουρισμος? την παταγια την εχει επηρεασει??

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
θα μας πει κανεις τι συμβαινει στην ταιλανδη? εχουμε πολιτικες εξελιξεις, θανατους, το πραγμα κλιμακωνεται. οι περισοτερρες πρεσβειες εχουν κλεισει στην μπανγκοκ. εχουν μπει πανω απο 15 επαρχειες σε κατασταση αναγκης. εχει επηρεαστει ο τουρισμος? την παταγια την εχει επηρεασει??
Από ότι είδα τώρα στο cnn μάλλον πυροβολήσανε τον αρχηγό των κοκκινοπουκαμισάδων κάποιο στρατηγό, για αυτό καλύτερα θα μας πουν οι συναγωνιστές που είναι εκεί τι παίζει τώρα
χωρίς να είμαι ειδικός δεν νομίζω να επηρεάζεται άμεσα η Πατάγια, όταν ήμουν κάτω ούτε που κατάλαβα αναταραχές είναι λες και η πατάγια είναι ξεχωριστό κράτος
Αναμένομαι τις εξελίξεις

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καποιος στο φορουμ πεταξε την πληροφορια πριν λιγες μερες οτι με την Agyptair που μενεις Καιρο για αρκετες ωρες ,οι της εταιριας σε περνουν με το πουλμαν...σε πανε μια βολτα μεχρι τις πυραμιδες και μετα αεροδρομιο για ΒΚΚ.
Αν αυτο ισχυει την επομενη φορα που θα κατεβω κατω θα την προτιμησω  :rockon:

Φιλε μου,ετσι ειναι..απλα οταν πας απο Αθηνα-Καιρο εχεις 2 επιλογες
1)Βολτα στις Πυραμιδες(με 25 ευρω η βιζα)
2)Ξενοδοχειο(δωρεαν)

ετσι τουλαχιστον μου ειπανε οταν πηρα τηλ. και ρωτησα πριν 10 μερες

kwstas_oeo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές ήρθε και η σειρά μου να κάνω αυτό το μαγικό ταξίδι¨
Εάν γνωρίζει κάποιος μπορεί να μου απαντήσει στα εξής.
Στη Μπανγκοκ στο εστιατόριο Scirocco (63 οροφο) ξέρουμε καθόλου ποσό μπορεί να κοστίσει ένα γεύμα?
Και με τα ταξί τι παίζει?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom