Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι καθεσαι και εξηγεις τωρα σε καποιους που αμφιβαλω αν εχουν βγει εξω απο την Ελλαδα.
Μπα φιλε μου ,βγηκαν, απλα πηγανε μια βολτα μεχρι το Σαντανσκι ή αντε βαρια μεχρι το Βελιγραδι,πηδηξανε με 150 ευρωπουλα καμια τελειωμενη και το παιζουν στους φιλους τους οι απολυτοι fuckers δειχνοντας τους φωτο απο την mis Σερβια-Κροατια . :birdman:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε red baron.
Επέτρεψε μου να σου πω την άποψη μου ως έχων μακρά θητεία στις Ανατολικές χώρες και παντρεμένος με ρωσσίδα.
Μπορεί λοιπόν οι ανατολικές να υπερέχουν αντικειμενικά έμφανισιακά αλλά στο κρεβάττι μπροστά και στην πιο μπαζο Ταϋλανδη δεν πιάνουν μια. Μόνο αν πας με Ταϋλανδή θα το καταλάβεις ! Σπεύσε λοιπόν και άσε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ετσι, μονο σε φωτογραφιες θα την βλεπεις!  :2funny:
Την ιδια εχεις δικιο την εχω δει μονο απο φωτογραφιες, αλλα μην νομιζεις οτι αυτες που ειδα και γνωρησα οταν πηγα εκει ηταν και πολυ διαφορετικες......

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μπα φιλε μου ,βγηκαν, απλα πηγανε μια βολτα μεχρι το Σαντανσκι ή αντε βαρια μεχρι το Βελιγραδι,πηδηξανε με 150 ευρωπουλα καμια τελειωμενη και το παιζουν στους φιλους τους οι απολυτοι fuckers δειχνοντας τους φωτο απο την mis Σερβια-Κροατια . :birdman:
Ζαγκρεμπ-Ριγιεκα-Σπλιτ αν ενδειαφερεσαι, τωρα ποσο τελειωμενες μπορει να ειναι γυναικες στην Αν. Ευρωπη τι να σου πω!!!! απλα εκτειθεσαι!!!!!!!!! παντως σιγουρα δεν ειναι 1.50 με το ζορι και με πιθανη εξαρτηση (ξερεις πουλακι μπροστα)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ζαγκρεμπ-Ριγιεκα-Σπλιτ αν ενδειαφερεσαι, τωρα ποσο τελειωμενες μπορει να ειναι γυναικες στην Αν. Ευρωπη τι να σου πω!!!! απλα εκτειθεσαι!!!!!!!!! παντως σιγουρα δεν ειναι 1.50 με το ζορι και με πιθανη εξαρτηση (ξερεις πουλακι μπροστα)
Ωραια λοιπον Ζαγκρεμπ και τα συναφη ,οταν παρεις αεροπλανο και ταξιδεψεις καμια δεκαρια ωρες μακρια απο το καβουκι σου θα δεις και θα μαθεις οτι δεν εχουν πουλακι ολες οι Ταιλανδεζες  :uglystupid:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σύντροφε red baron.
Επέτρεψε μου να σου πω την άποψη μου ως έχων μακρά θητεία στις Ανατολικές χώρες και παντρεμένος με ρωσσίδα.
Μπορεί λοιπόν οι ανατολικές να υπερέχουν αντικειμενικά έμφανισιακά αλλά στο κρεβάττι μπροστά και στην πιο μπαζο Ταϋλανδη δεν πιάνουν μια. Μόνο αν πας με Ταϋλανδή θα το καταλάβεις ! Σπεύσε λοιπόν και άσε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Το οτι οι Ταυλανδες και οι λοιπες Ινδο-Κινεζες ειναι σκλαβες το ξερει και η κουτση μαρια και αυτο προερχεται εν μερει απο την κουλτουρα τους αλλα και απο την αθλια οικονομικη κατασταση των χωρων τους (η Αλβανια ειναι παραδεισος για αυτους), αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και ομορφες, υσταιρουν σε υψος ειναι ακολες και αβυζες ασε τα τραβελια.... ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τα γουστα του βεβαια και το τι θελει αλλα και τι μπορει, μην σας ζαλιζω αλλο με Κροατισες κ.λ.π Καλη τυχη σε οσους πανε εκει κατω ειδικα τωρα που τα πραγματα ειναι δυσκολα.....

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

[size=14pt]Πεμπτη 20/5/10 Γενικη Απεργια !!![/size]

Καλουνται τα μελη του φορουμ να ακολουθησουν το πανο που θα γραφει:

''Πορεια κανουμε μαζικη,
να φτηνηνει το μουνι,
για το καθε παλληκαρι,
μονο μ΄ενα κατοσταρι''!!!!

Αριμπαααα!!!!!!!!!!! Αντε να δουμε την υγεια μας......

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μιλάω για σκλάβες ή για παθητικές γυναίκες. Μιλώ για γυναίκες που ξέρουν ακριβώς τι θέλει ο κάθε άντρας στο κρεβάττι!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν μιλάω για σκλάβες ή για παθητικές γυναίκες. Μιλώ για γυναίκες που ξέρουν ακριβώς τι θέλει ο κάθε άντρας στο κρεβάττι!
Ναι ΟΚ αλλα επετρεψε μου να προτειμω μια διμετρη Σλαυα-Ουγγαρεζα-Ρουμανια-Βαλτικια και ας μην ξερει 100% τη θελω στο κρεβατι θα το καταλαβει στην πορεια......

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ολοι εχετε δικιο ρε αλανια, μην σφαζεστε για το τρυπιδι καμιας πουτανιτσας, μερικοι ομως μπορει να εχουν βαρεθει τα 2μετρα και να θελουν αρωμα σε μικρο μπουκαλι, ε;;;  ;) ;) ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ναι ΟΚ αλλα επετρεψε μου να προτειμω μια διμετρη Σλαυα-Ουγγαρεζα-Ρουμανια-Βαλτικια και ας μην ξερει 100% τη θελω στο κρεβατι θα το καταλαβει στην πορεια......

φιλαράκο, άσε καλύτερα!
μην πας Ταϊλανδη!
ολες κοντές και άσχημες,
ακρίβεια,
δεν ξέρουν να πηδιούνται,
σε ταράζουν στο ξύλο και στις προσβολές....
μπορεί να πετύχεις και σε τραβέλι καρατέκα και να σε γαμήσει αφού σε δείρει!

άσε φιλαράκι.....μακρυά!

και άσε τους τρελους σ αυτό το θρεντ να λένε για Ταϊλάνδες και μαλακίες!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το οτι οι Ταυλανδες και οι λοιπες Ινδο-Κινεζες ειναι σκλαβες το ξερει και η κουτση μαρια και αυτο προερχεται εν μερει απο την κουλτουρα τους αλλα και απο την αθλια οικονομικη κατασταση των χωρων τους (η Αλβανια ειναι παραδεισος για αυτους), αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και ομορφες, υσταιρουν σε υψος ειναι ακολες και αβυζες ασε τα τραβελια.... ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τα γουστα του βεβαια και το τι θελει αλλα και τι μπορει, μην σας ζαλιζω αλλο με Κροατισες κ.λ.π Καλη τυχη σε οσους πανε εκει κατω ειδικα τωρα που τα πραγματα ειναι δυσκολα.....
Βαρώνε μου δεν είναι θέμα σκλαβιάς ή πείνας μόνο, το κατέχουν αυτές οι γυναίκες το άθλημα απλά και λόγο κουλτούρας
τώρα μην σου φένεται παράξενο που σου την πέφτουμε οι Ταιλαδόπληκτοι εδώ μέσα μιας και μπήκες πρώτος να σχολιάσεις και κριτικάρεις αυτούς που γουστάρουν τις Ταιλανδές γιατί όπως είπα και ποιο πριν οι συγκεκριμένες εκτός από όμορφες για αυτούς που τους αρέσουν τα σχιστομάτικα, εξωτικά κοντούλια ίσως (όχι απαραίτητα όμως) μωρά συνδιάζουν εκτός από ομορφιά και άλλα πράγματα νάζι, συμπεριφορά απέναντί σου, στο κρεβάτι είναι άπιαστες και όχι κρυόκολες σαν τις Ευρωπαίες που λες (μιλάω σε μέσους όρους φυσικά γιατί παντού υπάρχουν εξεραίσεις) για τα ladyboys που λες σε κάποιους μπορεί να αρέσουν αλλά δεν σημαίνει ότι έχει μόνο ladyboys στην Ταιλάνδη, εγώ πχ για να συνέλθω μετά από ταξίδι στην Ταιλάνδη για να παρατηρήσω όμορφη εδω στο δρόμο πχ πρέπει να περάσει κανά τρίμινο (λογικό αν έχω συνηθίσει να τις βλέπω εκεί όλες με σορτσάκια), το θέμα είναι ότι το ταξίδι στην Ταιλάνδη είναι το νούμερο 1  προορισμού για σεξοτουρισμό για όλα αυτά που σου προσφαίρει αν δεις και το galop σε αντίστοιχο thread βγαίνει μακράν πρώτη και ποιο φτήνη, όσο για το άκωλες που λες δεν ισχύει έχουν οι ποιο πολλές και γαμώ τα κορμάκια και τους κώλους, ακόμα και οι ποιο άσχημες στο πρόσωπο, η λέξη κυταρίτιδα δεν υπάρχει εκεί όσο για τους κινδύνους που έχει τώρα ένα ταξίδι εκεί όλοι τους καταλαβαίνουμε και ο καθένας πράτει όπως καταλαβαίνει, εγώ πάντα ήθελα να κάνω ένα ταξίδι προς Οκρανία μεριά αλλά είμαι σίγουρος ότι στο συνολικό πακέτο δεν θα συγκρίνεται με αυτο τις Ταιλάνδης
Σου προτείνω να δοκιμάσεις μια φορά αυτό ταξίδι εκτός και αν τελικά τόσο πολύ απεχθάνεσαι τα κοντούλια όπως λες Ασιάτικα
Ολα αυτά φιλικά από ένα Ταιλανδόπληκτο

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το εχουμε ξαναπει.
Η γυναικα απαγορευεται να ειναι ανω του 1.70 και το βυζι,οπως και το κωλομερι,πρεπει να χωραει ΟΛΟΚΛΗΡΟ μεσα στη χουφτα...
ΤΕΛΟΣ... :grin:
ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ!!! :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γεια σας μαγκες.ειμαι ενας καινουργιος εδω που εχει ταξιδεψει και εχει τρελαθει με τις περιγραφες σας.δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο απο το πρωτο μου ταξιδι στην ταιλανδη...ναι ειμαστε ολοι υγειεις να πηγαινοουμε ταιλανδη να κανουμε το ρεσετ μαςμπορει αν ειναι δυσκολοι καιροι αλλα πιστευω οτι θα στρωσουν λιγο τα πραγματα εστς και αν παμε μερικα χρονια πισω οικονομικα.μπορει να μην ειμαστε οι φραγκατοι ευρωπαιοι αλλα τουλαχιστον θα εχουμε τα φραγκα να πηγαινουμε ταιλανδη χωρις να δινουμε ενα σωρο λεφτα για τριημερα σε ελλαδα που η ακριβεια ειναι πλεον περαν καθε φαντασιας και μετα αναρωτιουνταιπου παει ο τουρισμος...δεν εχω παει ακομα ταιλανδη αλλα καταφερατε να με κανετε ταιλανδοπληκτο...χαχαχα.εχετε απιστευτο κορυφαιο μοναδικο χιουμορ αλλα πανω απο ολα αυτα που γραφετε και ο τροπος με τον οποιο τα γραφετε με εχουν μαγεψει.ευχομαι να μαγευτω και οταν παω ταιλανδη...σας θελω ολους εδω και στην ταιλανδη φυσικα δυνατους αισιοδοξους και κορυφαιους εραστες φιλοι συνοδοιποροι της ταιλανδης.ενασ καινουργιος ταιλανδοπληκτος φιλος... :)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
γεια σας μαγκες.ειμαι ενας καινουργιος εδω που εχει ταξιδεψει και εχει τρελαθει με τις περιγραφες σας.δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο απο το πρωτο μου ταξιδι στην ταιλανδη...ναι ειμαστε ολοι υγειεις να πηγαινοουμε ταιλανδη να κανουμε το ρεσετ μαςμπορει αν ειναι δυσκολοι καιροι αλλα πιστευω οτι θα στρωσουν λιγο τα πραγματα εστς και αν παμε μερικα χρονια πισω οικονομικα.μπορει να μην ειμαστε οι φραγκατοι ευρωπαιοι αλλα τουλαχιστον θα εχουμε τα φραγκα να πηγαινουμε ταιλανδη χωρις να δινουμε ενα σωρο λεφτα για τριημερα σε ελλαδα που η ακριβεια ειναι πλεον περαν καθε φαντασιας και μετα αναρωτιουνταιπου παει ο τουρισμος...δεν εχω παει ακομα ταιλανδη αλλα καταφερατε να με κανετε ταιλανδοπληκτο...χαχαχα.εχετε απιστευτο κορυφαιο μοναδικο χιουμορ αλλα πανω απο ολα αυτα που γραφετε και ο τροπος με τον οποιο τα γραφετε με εχουν μαγεψει.ευχομαι να μαγευτω και οταν παω ταιλανδη...σας θελω ολους εδω και στην ταιλανδη φυσικα δυνατους αισιοδοξους και κορυφαιους εραστες φιλοι συνοδοιποροι της ταιλανδης.ενασ καινουργιος ταιλανδοπληκτος φιλος... :)
Καλός ήρθες φίλε στην παρέα των Ταιλανδόπληκτων
Σου εύχομαι να κάνεις σύντομα και εσύ το ταξίδι στον παράδεισο της Ταιλάνδης

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οπως το ειπες φιλε.περιμενω πως και πως και αν δεν βρω παρεα απο εδω γιατι εξω δυσκολο να παω με καποιον απο τους φιλους μου εφυγα μονος μου 20-25 μερες τον φλεβαρη σιγουρα και μπορει απο σεπτεμβρη που θα στρωσουν τα οικονομικα μου...εχω παει με γιαπωνεζα το 98 στην μυκονο και δεν μπορω να το ξεχασω με τιποτα.ασε που ητνα θεικο μωρο...επισης εχω παθει την πλακα μου με τα ladyboys.φυσικα προτιμω τα θυληκα πρωτα αλλα και ta ladyboys ειναι πανεμορφα εστω τα οχι ολα αλλα τα περισσοτερα απο αυτα.ειχα δει μια κατοι που ητνα πρωταθλητρια στο μουαι ται οταν ηταν αντρας.τωρα οπως την ειδα στο ντοκυμαντερ ειναι κουκλαρα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το μονο που θελω ειναι να μην κρατησουν πολυ τα επεισοδια.να τελειωσουν απο σεπτεμβρη αν γινεται...vonmakouli σου εστειλα μηνυμα.με 3 χιλιαρικα περναω καλα ταιλανδη μαζι τα αεροπορικα?για 3 βδομαδες θελω να παω και να την γυρισω λιγο...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ποσταρα μερικες φωτο στο athens festival επειδη ειδα καποιες πολυ ωραιες φωτογραφιες ενος τυπου και ηθελα την γνωμη του για τις δικες μου. και βρεθηκε ενας τυπος να με βρισει επειδη νομιζει οτι αυτη ειναι ανηλικη. lol. και που να'ξερε τι ειναι στην πραγματικοτητα.
ειναι ανω των 18 το κουκλι αυτο?φιλε θεικο μωρο.πανεμορφη.την ξερεις προσωπικα η πηρες την φοτο απο αλλου?επαθα πλακα.παρακαλω δωσε μου μια απαντηση.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι ανω των 18 το κουκλι αυτο?φιλε θεικο μωρο.πανεμορφη.την ξερεις προσωπικα η πηρες την φοτο απο αλλου?επαθα πλακα.παρακαλω δωσε μου μια απαντηση.

20χρoνων lb απο walking street, Pattaya. short time 700baht + 300baht tip απο μενα για τις φωτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom