Το οτι οι Ταυλανδες και οι λοιπες Ινδο-Κινεζες ειναι σκλαβες το ξερει και η κουτση μαρια και αυτο προερχεται εν μερει απο την κουλτουρα τους αλλα και απο την αθλια οικονομικη κατασταση των χωρων τους (η Αλβανια ειναι παραδεισος για αυτους), αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και ομορφες, υσταιρουν σε υψος ειναι ακολες και αβυζες ασε τα τραβελια.... ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τα γουστα του βεβαια και το τι θελει αλλα και τι μπορει, μην σας ζαλιζω αλλο με Κροατισες κ.λ.π Καλη τυχη σε οσους πανε εκει κατω ειδικα τωρα που τα πραγματα ειναι δυσκολα.....
Βαρώνε μου δεν είναι θέμα σκλαβιάς ή πείνας μόνο, το κατέχουν αυτές οι γυναίκες το άθλημα απλά και λόγο κουλτούρας
τώρα μην σου φένεται παράξενο που σου την πέφτουμε οι Ταιλαδόπληκτοι εδώ μέσα μιας και μπήκες πρώτος να σχολιάσεις και κριτικάρεις αυτούς που γουστάρουν τις Ταιλανδές γιατί όπως είπα και ποιο πριν οι συγκεκριμένες εκτός από όμορφες για αυτούς που τους αρέσουν τα σχιστομάτικα, εξωτικά κοντούλια ίσως (όχι απαραίτητα όμως) μωρά συνδιάζουν εκτός από ομορφιά και άλλα πράγματα νάζι, συμπεριφορά απέναντί σου, στο κρεβάτι είναι άπιαστες και όχι κρυόκολες σαν τις Ευρωπαίες που λες (μιλάω σε μέσους όρους φυσικά γιατί παντού υπάρχουν εξεραίσεις) για τα ladyboys που λες σε κάποιους μπορεί να αρέσουν αλλά δεν σημαίνει ότι έχει μόνο ladyboys στην Ταιλάνδη, εγώ πχ για να συνέλθω μετά από ταξίδι στην Ταιλάνδη για να παρατηρήσω όμορφη εδω στο δρόμο πχ πρέπει να περάσει κανά τρίμινο (λογικό αν έχω συνηθίσει να τις βλέπω εκεί όλες με σορτσάκια), το θέμα είναι ότι το ταξίδι στην Ταιλάνδη είναι το νούμερο 1 προορισμού για σεξοτουρισμό για όλα αυτά που σου προσφαίρει αν δεις και το galop σε αντίστοιχο thread βγαίνει μακράν πρώτη και ποιο φτήνη, όσο για το άκωλες που λες δεν ισχύει έχουν οι ποιο πολλές και γαμώ τα κορμάκια και τους κώλους, ακόμα και οι ποιο άσχημες στο πρόσωπο, η λέξη κυταρίτιδα δεν υπάρχει εκεί όσο για τους κινδύνους που έχει τώρα ένα ταξίδι εκεί όλοι τους καταλαβαίνουμε και ο καθένας πράτει όπως καταλαβαίνει, εγώ πάντα ήθελα να κάνω ένα ταξίδι προς Οκρανία μεριά αλλά είμαι σίγουρος ότι στο συνολικό πακέτο δεν θα συγκρίνεται με αυτο τις Ταιλάνδης
Σου προτείνω να δοκιμάσεις μια φορά αυτό ταξίδι εκτός και αν τελικά τόσο πολύ απεχθάνεσαι τα κοντούλια όπως λες Ασιάτικα
Ολα αυτά φιλικά από ένα Ταιλανδόπληκτο