Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
φίλε και τσάμπα να είναι το εισητιριο ,για να περάσεις καλά τώρα θέλεις 120-150 ευρώπουλα τη μέρα...... ένα χρόνο πρίν 100 ευρώπουλα ήταν αρκέτα,πήγα και πέρισι και φέτος για αυτό τα λέω αυτά.
Ξερεις πόσους Ελληνες έχει στην Παταγια που την βγάζουν με 120-150 μπατ την ημέρα; Δεν φαντάζεσαι πόσους

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχω παει και εγω στον παραδεισο αλλα το θεμα ειναι πως μενεις για παντα στον παραδεισο

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εχω παει και εγω στον παραδεισο αλλα το θεμα ειναι πως μενεις για παντα στον παραδεισο
Αυτό φίλε μου το συζητάγαμε λίγες σελίδες ποιο πίσω
Πονεμένη ιστορία όταν έρχεται η άτιμη ώρα να φύγεις από εκεί

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα απ'το χωριο μας και ηρεμηστε! μεχρι εδω ακουγεστε :2funny:
Λοιπον εδω Πατταγια εχομε καλμα μπουνατσα, στη πρωτευουσα ομως απο το πρωι μονο τανκς βλεπεις και φωτιες, θα τελειωσει γρηγορα το πανηγυρι,ελπιζω με τις λιγοτερες απωλειες.
Πιο καλο παιδι χαρισε μπλουζακι με το εθνοσημο σε αλανιαρα, τι συγκινηση...παλι καλα που δεν κραταγε κανενα Τουρκο απο το χερι.
Ηρεμα παιδια αντε περναει ο καιρος, καλο κουραγιο :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φίλε και τσάμπα να είναι το εισητιριο ,για να περάσεις καλά τώρα θέλεις 120-150 ευρώπουλα τη μέρα......

ένα χρόνο πρίν 100 ευρώπουλα ήταν αρκέτα,πήγα και πέρισι και φέτος για αυτό τα λέω αυτά.
Ας βγαλουν φτηνα εισητηρια και θα δεις ποσα λεφτα θα χρειαστω.....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρόεδρε οι μέρες περνάνε σα σίφουνας στη Πατάγια εδώ όμως κολλάνε απελπιστικά ουτε το εξάμηνο δεν έσπασα ακόμα  :headbang: :headbang: :headbang:
Ασε την  ακρίβεια τη πτώση του ευρώ την μη πληρωμή μου για τρίμηνο, τη στέρηση και τη κατάθλιψη.
Δόξα τους θεούς υγεία να έχουμε τουλάχιστον ελπίδες και όνειρα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ελευθερη πτωση...

Συνημμένα

• baht to euro.png
    baht to euro.png
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα κατάφεραν τα αμερικανάκια, περίπου μας ισοφάρισαν  :huh:
Μας ματιάξανε ρε μας φάγανε όλοι δε ξαναλέω τίποτα σε κανένα για Ταϊλάνδη, που πάω τι κάνω ούτε και σεις να λέτε μπας και πάρουμε τα πάνω μας >:(

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μπορεί να φταίω και εγώ για την κατρακύλα της Ελλάδας και του ευρώ
Εκεί στην Πατάγια στο μεγάλο εμπορικό Central στο τελευταίο όροφο που είνα τα cinema γνώρισα ένα Αμερικανό που μόλις άκουσε ότι είμαι Ελληνας με ρώτησε "is Greece going to be bankrupt" και του είπα με σιγουριά "you can bet on it"
Λες να ταν κανα κερδοσκόπος? :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παιδια μπορει το ευρω να κατρακυλαει αλλα λογω της κρισης στην ταιλανδη εχει οικονομικες ευκαιριες τωρα.πρεπει να εχει πληγει ο τουρισμος νομιζω εκει.αν δεν κατσει καμια κεντα και παμε παλι στην δραχμη τοτε καλυτερα να περιμενουμε να ανεωει παλι το ευρω.τωρα βεβαια θα μου πειτε ποιος κρατιεται να μην παει ταιλανδη...εγω λογω οικονομικων δυσκολιων δεν το βλεπω να πηγαινω μεσα στο καλοκαιρι.απο σεπτεμβρη και βλεπουμε.παντως ευχομαι να μη παμε χειροτερα και γυρισουμε στην δραχμη.νομιζω πως δεν θα γινει αλλα ποιος ξερει?αλλωστε ποιος απο εμας εχει εμπιστοσυνη σε οσους βγαινουν στην τηλεοραση...τελος παντων το πιο σωστο που ακουσα ειναι οτι χρειαζεται εστω λιγη αισιοδοξια οτι θα παρανεινουμε στο ευρω χωρις να χρεωκοπησουμε εστω με θυσιες.κουραγιο συνοδοιποροι.μπορει να ερχονται δυσκολες μερες αλλα πιστευω οτι την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινουμε ταιλανδη θα την εχουμε.η υγεια μας πρωτα απο ολα και μετα την ευτυχια θα την βρισκουμε στην ταιλανδη μας πιστευω...ποτε θα υπαρξει συναντηση των συνοδοιπρων εδω αθηνα να τα πουμε απο κοντα?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ ένα δε μπορώ να καταλάβω,οι Ταϊλανδοί με τέτοια κρίση και με τέτοια μείωση τουριστικού ρεύματος δε κατεβάζουν τις τιμές τους :idiot: και οι κοπέλλες ακόμα τα ίδια ζητάνε διχίλιαρα και τριχίλιαρα ρε είναι στα καλά τους :uglystupid:...
Τόση μα τόση δύναμη έχει το μουνί πιά!! :huh:
Και όμως την έχει αυτή τη δύναμη παντού και πάντα χιλιάδες χρόνια τώρα.
Ειλικρινά εάν το ευρώ καταντήσει έτσι και αν αυτές δε κατεβάσουν τις τιμές το σκέπτομαι να ξανακατέβω κάτω...η μάλλον θα παντρευτώ τη Νιτ μου και θα ησυχάσω πια από τα λονγκ, τα σορτ τα μπαρ φάιν και τις καθημερινές μισθοδοσίες...άντε πιά  :headbang: :headbang: :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φιλε δεν πισετυω να αφησουνε να κατρακυλησει το ευρω ειδικα οι γερμανοι αλλα και οι υπολοιποι ευρωπαιοι.το θεμα ειναι να μην ξαναγυρισουμε εμεις στην δραχμη.πιστευω πως οχι αν και δνε μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη πλεον σε κανεναν...τουλαχιστον εχω την αισιοδοξια οτι θα παραμεινουμε στο ευρω και δεν θα χρεωκοπησουμε αλλα μαλλον θα υποφερουμε τα επομενα χρονια.τελος παντων ποιος ξερει...το θεμα ειναι να εχουμε την υγεια μας πρωτα απο ολα και μετα την ανεση να πηγαινουμε ταιλανδη να κανουμε το reset μας εκει και να περναμε καλα.οταν γινει συναντηση αθηνα των παλιων του thread περιμενω να κανονισουμε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αλλο ενα lb με πολυ αγαπη απο μενα!!!  :-* :grin:
djzan και τα δυο μωρα που εχεις στην φοτο ειναι ladyboys?σοβαρα?εχω παθει πλακα φιλε πρεπει να βρεθουμε σε καποια συναντηση εμεις αν μενεις αθηνα αλλιως κανονιζουμε να παμε κατω.ειναι θεοτρελα μωρακια μιλαμε...περιμενω νεα σου.ποτε λες να πας κατω?ακουσα οτι θα επεμβουν τα ενωμενα εθνη να γινει ανακωχη λενε.εγω μετα το καλοκαιρι θα μπορεσω και σιγουρα ενα μηνα τον φλεβαρη.περιμενω νεα σου συνοδοιπορε.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντε ρε μη κανετε ετσι, θα φτιαξουν τα πραγματα, πιστευω οτι σε κανενα διμηνο που θα αρχισει η μεγαλη ζητηση πετρελαιου θα ανεβει παλι το ευρω.
Εδω τωρα τι τιμες να ριξουν οι Ταιλανδοι, πιο κατω δε παει, ας κοψουμε κανενα go go και καμια μπυριτσα οποτε θα ερθει μια η αλλη.
Επισης το εχω ξαναπει τα κοριτσια δεν ζητανε πλεον 2χιλιαρα και 3χιλιαρα, τουλαχιστον για Πατταγια που εχω αμεση επαφη επι αρκετους μηνες.
Τωρα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του, εγω σας ειχα περασει παλαιοτερα καποια μυνηματα, αλλα φαινεται οτι μαλλον δεν ακουτε μερικοι.
Λοιπον καντε καμια συγκεντρωση εκει στην Ελλαδα, πεστε τα, ε και καπως ετσι θα περναει ο καιρος, παντως εδω ρε Buddy οι μερες περνανε φυσεκι!
Τελος επειδη με ρωτανε καποια παιδια για τιμες διαμερισματων, ειπαμε με 15 χιλιαρικα ευρω βρισκεις περιοχη κεντρικη Πατταγια και καποια νοτια Πατταγια που δεν συνιστω γιατι ειναι Αραβικο γκετο.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
οταν γινει συναντηση αθηνα των παλιων του thread περιμενω να κανονισουμε.
Μπα οι βόρειοι μας τρώνε φίλε είναι ποιο πολλοί οι ταιλανδοπλητοι της βορείου Ελλάδος μακράν, Θεσσαλονίκη συμπρωτεύουσα παρά την Πατάγια ε Λάκη ωραία δε θα ταν?

ΥΓ Pagtao τι λες τώρα και τα κορίτσια που θα περιμένουν εκεί τα σκέφτηκες? όλα αυτά τα ωραία μέρη, τα lb, σκέφτεσαι να νυκοκυρευτείς σαν και μένα, αυτή η Nind θα σε κάνει μονογαμικό ε? :grin: :grin: :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αντε ρε μη κανετε ετσι, θα φτιαξουν τα πραγματα, πιστευω οτι σε κανενα διμηνο που θα αρχισει η μεγαλη ζητηση πετρελαιου θα ανεβει παλι το ευρω.
Εδω τωρα τι τιμες να ριξουν οι Ταιλανδοι, πιο κατω δε παει, ας κοψουμε κανενα go go και καμια μπυριτσα οποτε θα ερθει μια η αλλη.
Επισης το εχω ξαναπει τα κοριτσια δεν ζητανε πλεον 2χιλιαρα και 3χιλιαρα, τουλαχιστον για Πατταγια που εχω αμεση επαφη επι αρκετους μηνες.
Τωρα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του, εγω σας ειχα περασει παλαιοτερα καποια μυνηματα, αλλα φαινεται οτι μαλλον δεν ακουτε μερικοι.
Λοιπον καντε καμια συγκεντρωση εκει στην Ελλαδα, πεστε τα, ε και καπως ετσι θα περναει ο καιρος, παντως εδω ρε Buddy οι μερες περνανε φυσεκι!
Τελος επειδη με ρωτανε καποια παιδια για τιμες διαμερισματων, ειπαμε με 15 χιλιαρικα ευρω βρισκεις περιοχη κεντρικη Πατταγια και καποια νοτια Πατταγια που δεν συνιστω γιατι ειναι Αραβικο γκετο.
Ναύαρχε μου έχω κάνει έρευνα αγοράς βρήκα από internet γκαρσονιέρες στην Πατάγια που ξεκινάνε από 10χίλιαρο ειδικά μία μου έχει γιαλίσει με 16000 και μιλάμε για γαμάτες επιπλομένες με 24h security κοινή πισίνα μεγαλία άπιαστα για εδώ, και ένα σπιτάκι που το ζαχαρώνω 120τμ με πάρκινγκ, επιπλομένο 2 bedroom, 24h security τα πάντα όλα με 26000 ήηηηημαρτον ρε με 26χιλιαρικάκια και εδώ δεν παίρνεις ούτε τη χέστρα με αυτά, αν μου κάτσει κανά τζόκερ που δε παίζω καλά θα ταν  :2funny: προς το παρόν τα βλέπω στο internet και ονειρεύομαι πως θα ταν η μέρα της μετακόμισης στην Τάι, πολύ υπομονή να κάνω ίσως και πολύ δουλειά και αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραστικά αργότερα στην Τάι ή εδώ με βλέπω να σου 'ρχομαι

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φιλε οταν λες τιμες εννοεις για αγορα?γραφει εδω στο thread σχετικα με τιμες εξοχικων σε ταιλανδη?καπου κοντα στα μερη που μας ενδιαφερουν αλλα σε καλη περιοχη οχι σε κακοφημη.τωρα οι φραγκατοι που εχουν εξοχικα εκει δεν ξερω σε ποιες περιοχες τα αγοραζουν και ποσο κοστιζουν.περιμενω ενημερωση φιλοι ταιλανδοπληκτοι.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φιλε οταν λες τιμες εννοεις για αγορα?γραφει εδω στο thread σχετικα με τιμες εξοχικων σε ταιλανδη?καπου κοντα στα μερη που μας ενδιαφερουν αλλα σε καλη περιοχη οχι σε κακοφημη.τωρα οι φραγκατοι που εχουν εξοχικα εκει δεν ξερω σε ποιες περιοχες τα αγοραζουν και ποσο κοστιζουν.περιμενω ενημερωση φιλοι ταιλανδοπληκτοι.
Φίλε αν το ψάξεις στο intenet πχ google θα βρεις πολλά και αυτά μέσα από μεσητικά εκεί στην Ταιλάνδη με προμήθειες κτλ πόσο μάλλον αν πας εκεί και ψαχτείς όλο και κάτι φτηνότερο θα βρεις από αυτά στα site με το κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου φυσικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom