εχει και ψηλες μπασκετμπολιστριες!!
Πρωί-πρωί με τις μπασκεμπολίστριες ....μερικές μάλιστα ρίχνουν κάτι τρίποντα....
εχει και ψηλες μπασκετμπολιστριες!!
Ξερεις πόσους Ελληνες έχει στην Παταγια που την βγάζουν με 120-150 μπατ την ημέρα; Δεν φαντάζεσαι πόσουςφίλε και τσάμπα να είναι το εισητιριο ,για να περάσεις καλά τώρα θέλεις 120-150 ευρώπουλα τη μέρα...... ένα χρόνο πρίν 100 ευρώπουλα ήταν αρκέτα,πήγα και πέρισι και φέτος για αυτό τα λέω αυτά.
Αυτό φίλε μου το συζητάγαμε λίγες σελίδες ποιο πίσωεχω παει και εγω στον παραδεισο αλλα το θεμα ειναι πως μενεις για παντα στον παραδεισο
Ας βγαλουν φτηνα εισητηρια και θα δεις ποσα λεφτα θα χρειαστω.....φίλε και τσάμπα να είναι το εισητιριο ,για να περάσεις καλά τώρα θέλεις 120-150 ευρώπουλα τη μέρα......
ένα χρόνο πρίν 100 ευρώπουλα ήταν αρκέτα,πήγα και πέρισι και φέτος για αυτό τα λέω αυτά.
Σε ιστορικο χαμηλοτερο απο το 2006 ευρω-δολλαριο 1,21.....γαμω την τυχη μουΕλευθερη πτωση...
djzan και τα δυο μωρα που εχεις στην φοτο ειναι ladyboys?σοβαρα?εχω παθει πλακα φιλε πρεπει να βρεθουμε σε καποια συναντηση εμεις αν μενεις αθηνα αλλιως κανονιζουμε να παμε κατω.ειναι θεοτρελα μωρακια μιλαμε...περιμενω νεα σου.ποτε λες να πας κατω?ακουσα οτι θα επεμβουν τα ενωμενα εθνη να γινει ανακωχη λενε.εγω μετα το καλοκαιρι θα μπορεσω και σιγουρα ενα μηνα τον φλεβαρη.περιμενω νεα σου συνοδοιπορε.αλλο ενα lb με πολυ αγαπη απο μενα!!! :-*
Μπα οι βόρειοι μας τρώνε φίλε είναι ποιο πολλοί οι ταιλανδοπλητοι της βορείου Ελλάδος μακράν, Θεσσαλονίκη συμπρωτεύουσα παρά την Πατάγια ε Λάκη ωραία δε θα ταν?οταν γινει συναντηση αθηνα των παλιων του thread περιμενω να κανονισουμε.
Ναύαρχε μου έχω κάνει έρευνα αγοράς βρήκα από internet γκαρσονιέρες στην Πατάγια που ξεκινάνε από 10χίλιαρο ειδικά μία μου έχει γιαλίσει με 16000 και μιλάμε για γαμάτες επιπλομένες με 24h security κοινή πισίνα μεγαλία άπιαστα για εδώ, και ένα σπιτάκι που το ζαχαρώνω 120τμ με πάρκινγκ, επιπλομένο 2 bedroom, 24h security τα πάντα όλα με 26000 ήηηηημαρτον ρε με 26χιλιαρικάκια και εδώ δεν παίρνεις ούτε τη χέστρα με αυτά, αν μου κάτσει κανά τζόκερ που δε παίζω καλά θα ταν προς το παρόν τα βλέπω στο internet και ονειρεύομαι πως θα ταν η μέρα της μετακόμισης στην Τάι, πολύ υπομονή να κάνω ίσως και πολύ δουλειά και αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραστικά αργότερα στην Τάι ή εδώ με βλέπω να σου 'ρχομαιΑντε ρε μη κανετε ετσι, θα φτιαξουν τα πραγματα, πιστευω οτι σε κανενα διμηνο που θα αρχισει η μεγαλη ζητηση πετρελαιου θα ανεβει παλι το ευρω.
Εδω τωρα τι τιμες να ριξουν οι Ταιλανδοι, πιο κατω δε παει, ας κοψουμε κανενα go go και καμια μπυριτσα οποτε θα ερθει μια η αλλη.
Επισης το εχω ξαναπει τα κοριτσια δεν ζητανε πλεον 2χιλιαρα και 3χιλιαρα, τουλαχιστον για Πατταγια που εχω αμεση επαφη επι αρκετους μηνες.
Τωρα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του, εγω σας ειχα περασει παλαιοτερα καποια μυνηματα, αλλα φαινεται οτι μαλλον δεν ακουτε μερικοι.
Λοιπον καντε καμια συγκεντρωση εκει στην Ελλαδα, πεστε τα, ε και καπως ετσι θα περναει ο καιρος, παντως εδω ρε Buddy οι μερες περνανε φυσεκι!
Τελος επειδη με ρωτανε καποια παιδια για τιμες διαμερισματων, ειπαμε με 15 χιλιαρικα ευρω βρισκεις περιοχη κεντρικη Πατταγια και καποια νοτια Πατταγια που δεν συνιστω γιατι ειναι Αραβικο γκετο.
φιλε οταν λες τιμες εννοεις για αγορα?γραφει εδω στο thread σχετικα με τιμες εξοχικων σε ταιλανδη?καπου κοντα στα μερη που μας ενδιαφερουν αλλα σε καλη περιοχη οχι σε κακοφημη.τωρα οι φραγκατοι που εχουν εξοχικα εκει δεν ξερω σε ποιες περιοχες τα αγοραζουν και ποσο κοστιζουν.περιμενω ενημερωση φιλοι ταιλανδοπληκτοι.Αντε ρε μη κανετε ετσι, θα φτιαξουν τα πραγματα, πιστευω οτι σε κανενα διμηνο που θα αρχισει η μεγαλη ζητηση πετρελαιου θα ανεβει παλι το ευρω.
Εδω τωρα τι τιμες να ριξουν οι Ταιλανδοι, πιο κατω δε παει, ας κοψουμε κανενα go go και καμια μπυριτσα οποτε θα ερθει μια η αλλη.
Επισης το εχω ξαναπει τα κοριτσια δεν ζητανε πλεον 2χιλιαρα και 3χιλιαρα, τουλαχιστον για Πατταγια που εχω αμεση επαφη επι αρκετους μηνες.
Τωρα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του, εγω σας ειχα περασει παλαιοτερα καποια μυνηματα, αλλα φαινεται οτι μαλλον δεν ακουτε μερικοι.
Λοιπον καντε καμια συγκεντρωση εκει στην Ελλαδα, πεστε τα, ε και καπως ετσι θα περναει ο καιρος, παντως εδω ρε Buddy οι μερες περνανε φυσεκι!
Τελος επειδη με ρωτανε καποια παιδια για τιμες διαμερισματων, ειπαμε με 15 χιλιαρικα ευρω βρισκεις περιοχη κεντρικη Πατταγια και καποια νοτια Πατταγια που δεν συνιστω γιατι ειναι Αραβικο γκετο.
Φίλε αν το ψάξεις στο intenet πχ google θα βρεις πολλά και αυτά μέσα από μεσητικά εκεί στην Ταιλάνδη με προμήθειες κτλ πόσο μάλλον αν πας εκεί και ψαχτείς όλο και κάτι φτηνότερο θα βρεις από αυτά στα site με το κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου φυσικάφιλε οταν λες τιμες εννοεις για αγορα?γραφει εδω στο thread σχετικα με τιμες εξοχικων σε ταιλανδη?καπου κοντα στα μερη που μας ενδιαφερουν αλλα σε καλη περιοχη οχι σε κακοφημη.τωρα οι φραγκατοι που εχουν εξοχικα εκει δεν ξερω σε ποιες περιοχες τα αγοραζουν και ποσο κοστιζουν.περιμενω ενημερωση φιλοι ταιλανδοπληκτοι.