Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
Ναυαρχε μου!!!!!!!Καλα εισαι?????τι ρωτΑω?????Φυσικα και εισαι καλα!!!!!!!!ετσι να περνας καλα.........αρχες σεπτεμβριου θα τα πουμε και απο κοντα.......αντε......σε πεθυμησα!!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Laki η συγκέντρωση των Βορείων θα είναι ιστορική προβλέπω καμμιά πενηντάρα ίσως παραπάνω το μαγαζί μας χωράει ή να ανοίξουμε το ναό της Τούμπας....έγραψα ξέρω :2funny:

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:think:για να ετοιμαζομαστε για την καινουργια πατριδα

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ολες οι πληροφοριες που θα μας δωσετε οι παλιοι ευπροσδεκτες [σχετικα με επιχειρησης] :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαι εμεις που ειμαστε αρειανοι τι θα κανουμε Pagtao?Τελικα αυτη η χωρα ισως και να ειναι η μοναδικη στον κοσμο που μπορει να ενωσει αρειανους και παοκτσακια.(Εκτος αν χωριστουμε σε κοκκινους και κιτρινους).
Φιλε Pagtao μολις χθες πηρα στα χερια μου το dvd απο την πασχαλινη περιπετεια στο Phuket.Βλεπω και ξαναβλεπω τις φωτο,βλεπω και ξαναβλεπω τα βιντεο,και τα υπεροχα εκεινα συναισθηματα,απο τις μικρες καθημερινες περιπετειες στην bungla road,ερχονται ξανα μπροστα μου.Και εν μεσω των οσων απιθανων γινονται στην χωρα μας,μεσα στα χιλια μυρια προβληματα που κουβαλαει ο καθενας μας,ειναι μια μικρη αχτιδα αισιοδοξιας που μου ξαναδημιουργειται.Που θα παει,κατι θα γινει τελευταια στιγμη.Κατι θα γινει,και θα σταματησουν τα οσα λυπηρα γινονται στην χωρα του Χαμογελου.Κατι θα γινει ρε γαμωτο,και παλι θα τα βολεψουμε με τα οσα γινονται εδω.Και θα ερθει η ωρα-δεν ειναι μακρια- που θα ξαναπραγματοποιησουμε αυτο το ταξιδι απολαυση.(Δεν πιστευω να κοιμαμαι και να βλεπω ονειρο ε?)

Thailander

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου,φιλε Κωστα.........με το καλο αρχες Σεπτεμβριου θα ειμαι στην Πατταγια για κανα μηνα...ακομα δεν εχω κλεισει τιποτα..αναμενω....αναμενω να δω που θα παει η κατασταση με τις φασαριες........αλλα πιστευω μεχρι τον σεπτεμβριο δεν θα εχουμε προβλημα.........φυσικα εισαι ευπροσδεκτος να βρεθουμε στην Πατταγια.......μαζι με τον Zan........βεβαια αν μπορεις να ερθεις Θεσ/νικη 29 Μαιου εχουμε μeeting ολοι οι "Ταυλανδοπληκτοι" της Βορ.Ελλαδος..........Zan,θα ερθεις???????

Zan και Pagtao,ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!Ειμαι απλα ενας ταπεινος υπηρετης της Πατταγιας και των "πεταλουδων" της Πατταγιας........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εσυ φιλε Λακη θα ερθεις μαζι μου Πατταγια για εκπαιδευση ενος μηνος στο μαθημα της παρτουζας  :2on1:.
Στο τελος θα δωσεις εξετασεις, και αν μου μηνεις μετεξεταστεος θα τιμωρηθεις με αλλον ενα μηνα διαμονη για σκληροτερη εκπαιδευση και
ξανα εξετασεις (θεωρητικα και πρακτηκα)...

...Αντε γιατι πολλη αγαπουλης την βλεπεις κατω. :grin: :grin: :grin:

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ φιλε Λακη θα ερθεις μαζι μου Πατταγια για εκπαιδευση ενος μηνος στο μαθημα της παρτουζας  :2on1:.
Στο τελος θα δωσεις εξετασεις, και αν μου μηνεις μετεξεταστεος θα τιμωρηθεις με αλλον ενα μηνα διαμονη για σκληροτερη εκπαιδευση και
ξανα εξετασεις (θεωρητικα και πρακτηκα)...

...Αντε γιατι πολλη αγαπουλης την βλεπεις κατω. :grin: :grin: :grin:

Πέστα χρυσόστομε (Thailander) αλά όπως μας είπε δεν θα ξανακάνει τα ίδια λάθη,
θα δούμε ο Σεπτέμβριος είναι κοντά.

Υ.Γ.
Καλώς όρισες στο forum και χρόνια πολλά για την γιορτή σου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χρονια πολλα στους Κωστηδες ταιλανδοπληκτους

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Χρόνια πολλά παιδιά και καλά ταξίδια σε όλους...  ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να ρε πιπι προσφορα
για 10 λεπτα η τιμη ηταν 536 ευρο με διαθεσιμοτητα 4 θεσεων, μετα τα 10 λεπτα πηγε 705 ευρο.
καποιος απο το φορουμ πηρε τικετ με 536?
και την ιδια στιγμη το σαιτ της ται το εχει 836 ευρο ιδιες ημερομηνιες
η χθεσινη πτηση της ται (20/5) δεν ηρθε λογω ελλειψης επιβατων,

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
θα δούμε ο Σεπτέμβριος είναι κοντά
Δεν το κατάλαβες σωστά...
Δεν θα ξανακάνει τα ίδια λάθη με τις [size=16pt]ίδιες [/size]γκόμενες.  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα δούμε ο Σεπτέμβριος είναι κοντά.

Υ.Γ.
Καλώς όρισες στο forum και χρόνια πολλά για την γιορτή σου.

εεεμμμ δεν μου τον προσεχατε καλα τον φιλο μου οταν ελειπα εγω λογω υποχρεωσεων.  :knockinb:

αλλα η πετρα του σκανδαλου ημουν εγω που του γνωρισα την αρραβωνιαρα.  :s&m_1:

ααααααααχχχχ ποτε θα ξαναβρεθουμε ολοι κατω??? για φαγητο στο royal garden, για ποτακι και ματι στο diamond agogo και για τρελλο ξενυχτι στο insomnia!!! (παρεα με τις μαυρες)  :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... :headbang:

Κουμπάρο κάτι παίζει στην άκρη του τούνελ ίσως και να ξαναπάμε Παράδεισο...αλλά και η κόλαση της Πατάγιας δε με χαλάει :2funny:

[size=15pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ [/size]

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Πατταγια χθες θυμιζε μια πολη βγαλμενη απο θριλερ του Χιτσκοκ...
Ευκαιρια για αρκετους καταστηματαρχες να κανουν καποιες επισκευες/ανακαινησεις στα κωλομαγαζα τους :dancing:
Οι σεκιουριταδες στις δοξες τους, να μια καλη δουλεια για οποιον ενδιαφερεται!
Παμε για φρεσκα αυριο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χρονια πολλα σε ολους τους Ταυλανδοπληκτους Κωστηδες!! :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
και τι γινεται αν καποιος εφευγε μ'αυτη την πτηση???
Το σιγουρο ειναι οτι θα τον παει η ΤΗΑΙ σε ξενοδοχειο,με δωρεαν υπνο και φαγητο,εαν βεβαια δεν τον "τακτοποιησει" να ταξιδεψει με αλλη εταιρια...
Και αν "γκρινιαξει" και λιγο,θα παρει και κανα εισιτηριο δωρεαν,η θα πιστωθει ο λογαριασμος του με καποιο ποσο η εκπτωση για την επομενη φορα που θα ταξιδεψει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom