Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ευχαριστω φιλε.βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος κωστας εδω που ειναι online τετοια ωρα.kai o kostasf16 ξημεροβραδιαζεται οπως εγω χαχαχα.λοιπον πριν λιγο ειδα τηλεοραση λενε συνολικα 53 νεκροι νομιζω και 400 και βαλε τραυματιες.το καλο ειναι πως ο πρωθυπουργος ειπε πως ειναι διαθεσιμος να συνομιλισει με τους διαδηλωτεσ.δεν θα κυρηξει εκλογες αλλα ειναι διαθεσιμος λεει να συνεργαστει.γενικως η κατασταση βαινει προσ εκτονωση νομιζω.αντε αν δουμε.πρωτα να ειμαστε καλα φιλοι συναγωνιστες της ταιλανδης και αν δεν κατσει καμια κεντα με εμας εδω ελλαδα με τα οικονομικα χειροτερη απο αυτη που ειμαστε πραγμα που το απευχομαι τοτε θα μπορεσουμε να κατηφορησουμε προς τον επιγειο αυτο παραδεισο.υγεια πρωτα και μετα λεφτα να υπαρχουν.

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και ειδικά στον KOSTASF16 τον ιδρυτή του Ταϊλάνδη sex trip...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• DSC_1264.jpg
    DSC_1264.jpg
    163,9 KB · Εμφανίσεις: 46

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλη μια!!!  :grin:

Συνημμένα

• DSC_1262.jpg
    DSC_1262.jpg
    166,6 KB · Εμφανίσεις: 31

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποσο θα ηθελα τωρα να ημουν πατταγια σε κανα μπαρακι παρεα με μωρα και με μια tiger στο χερι!!!  :'( :'( :'(

Συνημμένα

• DSC_1207.jpg
    DSC_1207.jpg
    154,6 KB · Εμφανίσεις: 40

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μα ολες μαυρες ειναι εκει!!!  :2funny:

οριστε μια ασπρουλιαρα για τον πιπινομανια!  :2funny:
Και οι κατσικες ασπρες ειναι... :zfuck:...Αυτο δε σημαινει πως πηδαω καθε τι που εχει ασπρο δερμα...
Οσον αφορα τη συγκεκριμενη γκομενα...Ας μη τη σχολιασω καλυτερα...
Αλλωστε ο καθε ανθρωπος "βλεπει" με τα δικα του ματια,κρινει και επιλεγει αναλογα με το γουστο του,το επιπεδο καλαισθησιας,καθως και με το μεχρι που "φτανει το χερι του"...
Κι εγω  θελω τη Playmate 2010,αλλα αν παω να της τη πεσω,στη καλυτερη θα απορησει με το θαρρος και θρασος μου και στη χειροτερη θα με αρχισει στις κλωτσιες... :grin:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορουσα να μην απαντησω....επρεπε να παρω τη γιαγια κ να της παρω κ τα 2000 μπατ που μου εδινε....θα εβγαζα ενα λονγκ τσαμπα...και τι εγινε?ζιγκολικι κ στην ταιλανδη.....μου λειπει.....η ταιλανδη εννοω και το τιλακ μου....καθε φορα ερωτευομαι.....ποτε θα ξαναπαμε καλιγουλα??????αντε τον ιουνιο φυγαμε ξεχασε τα τα υπολοιπα!!!!!!αααα και χαιρετισματα στο γιωργο

Μακάρι φίλε Μπόκο να φεύγαμε και αυριο αν γινότανε....από το στόμα σου και στου θεού το αυτί για τον Ιούνιο...Είσα ερωτιάρης, τι να σε κάνουμε, όποτε κατεύουμε έχεις και ένα έρωτα!!! Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάμε :2funny:(να έχουμε την υγεία μας πρώτα)!!!!!Πατάγια ολέ.. :rockon: :rockon: :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μα ολες μαυρες ειναι εκει!!!  :2funny:

οριστε μια ασπρουλιαρα για τον πιπινομανια!  :2funny:
τι να πω συγχαρητηρια απο τα πιο κουκλια που εχω δει μεχρι τωρα στο thread.βεβαια ακομα δεν εχω φτασει ουτε σην σελιδα 200 αλλα μεχρι να τελειςσει το καλοκαιρι θα το εχω διαβασει.μετα βουρ για κατω ταιλανδη.φιλε djzan τα λεμε συγχαρητηρια και παλι.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν ρίξε κάνα δυό "Μήτσους" να στανιάρουμε πρωί πρωί και δούνε οι νέοι τι θα πει ομορφιά
  :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1:  :2funny:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο εντονες διαμαρτυριες/διαβουλευσεις των απανταχου Πατταγιανων και οχι μονο,
σημερα κατα 99% η ws ανοιγει! :dancing:
Καλη συνεχεια λοιπον και οποιος αντεξει...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρόεδρε καλά τα νέα αλλά παίζεις με το πόνο μας :headbang:...
Για μας η ws είναι κλειστή και απλησίαστη (για την ώρα ελπίζουμε...)
Μας κλείσανε και την κάμερα του παγωτατζίδικου , ξέρεις ποια, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση λένε... :tickedoff:

:think: Πότε θα βάλουνε κάμερα και στη soi creocodile ... :s&m_2:

Πριν λίγο έριξε μπουρίνι στο νησί και μου θύμισε μπουρίνια στο Πούκετ τον Μάρτη... :'(
Αντε καλό Σαββατοκύριακο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και οι κατσικες ασπρες ειναι... :zfuck:...Αυτο δε σημαινει πως πηδαω καθε τι που εχει ασπρο δερμα...
Οσον αφορα τη συγκεκριμενη γκομενα...Ας μη τη σχολιασω καλυτερα...
Αλλωστε ο καθε ανθρωπος "βλεπει" με τα δικα του ματια,κρινει και επιλεγει αναλογα με το γουστο του,το επιπεδο καλαισθησιας,καθως και με το μεχρι που "φτανει το χερι του"...
Κι εγω  θελω τη Playmate 2010,αλλα αν παω να της τη πεσω,στη καλυτερη θα απορησει με το θαρρος και θρασος μου και στη χειροτερη θα με αρχισει στις κλωτσιες... :grin:

περιμενα μια αναλογη απαντηση!  :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι να πω συγχαρητηρια απο τα πιο κουκλια που εχω δει μεχρι τωρα στο thread.βεβαια ακομα δεν εχω φτασει ουτε σην σελιδα 200 αλλα μεχρι να τελειςσει το καλοκαιρι θα το εχω διαβασει.μετα βουρ για κατω ταιλανδη.φιλε djzan τα λεμε συγχαρητηρια και παλι.

η συγκεκριμενη που ποσταρα δεν ειναι καμια κουκλαρα αλλα...

ειναι κοντη, ειναι 35κιλα, ειναι 3-holer, ειναι bi, ειναι παρτουζιαρα, κανει deepthroat και ειναι ex-devilsden girl!  :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
περιμενα μια αναλογη απαντηση!  :2funny: :2funny:
Ε...Τωρα θα με μαθεις???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως στο επομενο μηνυμα σου ειπες και μια μεγαλη αληθεια...
Γκομενα της προκοπης που να κανει ολα αυτα που περιεγραψες,σπανιζει...
Συνηθως οσο πιο ομορφη ειναι,τοσο λιγοτερα κανει...Αν και υπαρχουν και εξαιρεσεις...
Κι αυτο δε συμβαινει μονο στη Ταυλανδη,αλλα παγκοσμιως..
Αν θες γυναικα για extreme καταστασεις στο κρεββατι,δε διαλεγεις απο το πανω ραφι... ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
η συγκεκριμενη που ποσταρα δεν ειναι καμια κουκλαρα αλλα...

ειναι κοντη, ειναι 35κιλα, ειναι 3-holer, ειναι bi, ειναι παρτουζιαρα, κανει deepthroat και ειναι ex-devilsden girl!  :rockon:

Όλα σένα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• DSC_0707 (900 x 598).jpg
    DSC_0707 (900 x 598).jpg