You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ε ολα τα καλα εχει δηλαδη.κοντη 35 κιλα ειναι οτι πρεπει.δεν αρεσουν μονο στον kostasf16 οι κοντουλες και αδυνατες...απορω παντως πως ενα τετοιο μωρο δεν το λοκαρισε ακομα...η συγκεκριμενη που ποσταρα δεν ειναι καμια κουκλαρα αλλα...
ειναι κοντη, ειναι 35κιλα, ειναι 3-holer, ειναι bi, ειναι παρτουζιαρα, κανει deepthroat και ειναι ex-devilsden girl!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 712
- Πόντοι
- 4.255
παλι πουστηδες να ποσταρω???
Αχ,βρε Ζαν.......τι μ'εκανες????Καλα τα ειχα ξεχασει τα "κοριτσια"!!!!Παλι μ΄'αναψες φωτιες!!!!!την επομενη φορα ειπες θα με πας καπου να δουμε τετοια "κοριτσια"...θυμασαι???
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 712
- Πόντοι
- 4.255
Θεσσαλονικεις(και μη) Ταυλανδοπληκτοι..........Μην Ξεχνατε το ραντεβου μας στις 29 Μαιου στο cafe Dragao(Περραιβου και Στρατηγη γωνια) στην Τουμπα.........παντως οποιος γουσταρει αυριο μετα τις 9 το βραδυ θα'μαι εγω εκει μαζι με Thailander,Taxidiwtis και αν μπορει και ο voltaire...........θα μαστε εκει να πιουμε καμια μπυριτσα και να αποχαιρετησουμε τον φιλο Taxidiwtis που φευγει για Thailand.............οποιος θελει και μπορει ας ερθει....θα'ναι χαρα μας να γνωρισουμε και αλλα παιδια.......
Αχ,βρε Ζαν.......τι μ'εκανες????Καλα τα ειχα ξεχασει τα "κοριτσια"!!!!Παλι μ΄'αναψες φωτιες!!!!!την επομενη φορα ειπες θα με πας καπου να δουμε τετοια "κοριτσια"...θυμασαι???
θα σε παω στο obsession που εχει ladyboys και κοριτσια μαζι, για να μην αισθανεσε αβολα!
αν θες ομως πιο hardcore καταστασεις, EZY bar!!!
Συνημμένα
ε ολα τα καλα εχει δηλαδη.κοντη 35 κιλα ειναι οτι πρεπει.δεν αρεσουν μονο στον kostasf16 οι κοντουλες και αδυνατες...απορω παντως πως ενα τετοιο μωρο δεν το λοκαρισε ακομα...
ο φ16 δεν ειναι σαβουρογαμης... ακολουθει τα βηματα του πιπινομανια!!!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχα οκ.για πες τωρα το obsession το διαβασα στις αρχες του thread.ειμαι στο 200 και κατι τωρα.συνεχιζω το διαβασμα κανονικα οσο μπορω.δεν γινεται να τα διαβασω ολα.για πες τωρα το ezy οπως το ειπς ειναι για ηαρδψορε καταστασεις ειπες.δεν πιστευω να εννοεισ αγορακια?εγω μετα απο θυληκα φυσικα μονο ladyboys θελω.αντε τελη σεπτεμβρη αν μπορεσω και κατηφορησω περιμενω να με πας σε πιπινι ladyboy χαχαχα.περιμενω σχολια για το μπαρακι.βεβαια ολα αυτα ειναι προθερμανση πριν παω παταγια.ακομα δεν εβγαλα διαβατηριο αποφασισα για το ξενοδοχειο.ο kostasf16 με επεισε για το roayal twins.πιστευω να συνεχιζει να το προτιμα...
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 712
- Πόντοι
- 4.255
Aντε να βαλω καμια φωτο απο ομορφα Ταυλανδακια.........Αφιερωμενα στους λατρεις του ειδους............
Αυτες ειναι μερικες φιλες μου απ'το tagged..........Rebeti,Ζαν,Suadam,Spyro,arximakaka,Thailander,Taxidiwtis,Pagtao,fysarmonika,voltaire kai λοιποι φιλοι......τα κοριτσια μας περιμενουν!!!
Μπορει λες καποιες φασαριες να μας εμποδισουν να παμε εκει????
Αυτες ειναι μερικες φιλες μου απ'το tagged..........Rebeti,Ζαν,Suadam,Spyro,arximakaka,Thailander,Taxidiwtis,Pagtao,fysarmonika,voltaire kai λοιποι φιλοι......τα κοριτσια μας περιμενουν!!!
Μπορει λες καποιες φασαριες να μας εμποδισουν να παμε εκει????
χαχα οκ.για πες τωρα το obsession το διαβασα στις αρχες του thread.ειμαι στο 200 και κατι τωρα.συνεχιζω το διαβασμα κανονικα οσο μπορω.δεν γινεται να τα διαβασω ολα.για πες τωρα το ezy οπως το ειπς ειναι για ηαρδψορε καταστασεις ειπες.δεν πιστευω να εννοεισ αγορακια?εγω μετα απο θυληκα φυσικα μονο ladyboys θελω.αντε τελη σεπτεμβρη αν μπορεσω και κατηφορησω περιμενω να με πας σε πιπινι ladyboy χαχαχα.περιμενω σχολια για το μπαρακι.βεβαια ολα αυτα ειναι προθερμανση πριν παω παταγια.ακομα δεν εβγαλα διαβατηριο αποφασισα για το ξενοδοχειο.ο kostasf16 με επεισε για το roayal twins.πιστευω να συνεχιζει να το προτιμα...
γιατι τα ladyboys τι νομιζεις οτι ειναι??? πρωην αγορακια με πουλακια!
το EZY εχει μονο ladyboys και μολις κατσεις θα σου ορμηξουν ολες-ολοι-ολα!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ε ενταξει οπως ειπαμε ειναι το τριτο φιλο.οκ πρωην αγορακια οπως το εγραψες αλλα πρωην οπως ειπαμε.το ezy στο νανα ειναι?και αφου μου απαντησεις αν ειναι στο νανα οταν φτασω ταιλανδη και ο ταριφας δεν βαζει ταξιμετρο μετα υπαρχει φοβος οτνα κατεβω να φυγει μαζι με τις βαλιτσες μοου μαζι?δηλαδη καποιοσ ταριφας να μου κλεψει τις βαλιτσες.ισως σας ακουγεται αστεο αλλα ξερω εγω?αν ο αλλος δνε βαζει ταξιμετρο τοτε πολλα να περιμενεις.
ε ενταξει οπως ειπαμε ειναι το τριτο φιλο.οκ πρωην αγορακια οπως το εγραψες αλλα πρωην οπως ειπαμε.το ezy στο νανα ειναι?και αφου μου απαντησεις αν ειναι στο νανα οταν φτασω ταιλανδη και ο ταριφας δεν βαζει ταξιμετρο μετα υπαρχει φοβος οτνα κατεβω να φυγει μαζι με τις βαλιτσες μοου μαζι?δηλαδη καποιοσ ταριφας να μου κλεψει τις βαλιτσες.ισως σας ακουγεται αστεο αλλα ξερω εγω?αν ο αλλος δνε βαζει ταξιμετρο τοτε πολλα να περιμενεις.
να ξερεις οτι γραφω εδω σχετιζετε με την πατταγια. δεν εχω καμια σχεση με μπανγκοκ, πουκετ κτλ...
οποτε το ezy ειναι στην πατταγια.
για τους ταριφες θα σε ενημερωσει ο αρχιμακακας. ειχε ωραιες εμπειρειες!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τελος παντων ισως να ειναι και μακακια ερωτηση.απλως επειδη απο αυτο το thread δεν εχω ακουει και τα καλυτερα για τους ταριφες εκει κατω.αν σκεφτομαι ετσι δεν λεει να παω κατω οπως και οπουδηποτε αλλου πιστευω.αυτα.djzan το ezy στο νανα ειναι?
djzan το ezy στο νανα ειναι?
αντε παλι...
καλα δεν διαβαζεις αυτα που γραφω???
σου εγραψα οτι δεν εχω σχεση με την πρωτευουσα.
το νανα ειναι στην πρωτευουσα, το ezy ειναι στην πατταγια.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Απο ολες τις φωτο θα επιλεξω ΤΟ ΠΡΩΤΟ....
ΑΥΤΟ ειναι πραγματικο κουκλακι...
Για δωσε πληροφοριες Λακη... ;)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
α ναι.φαινεται οτι η νερυικοτητα λογω της ανυπομονησιας που εχω για ταιλανδη με εχει αποπροσανατολισει.οκ συντροφε ταιλανδοπληκτε.κερναω ποτακι για την ταλαιπωρια παταγια αν ταιριαξει και ειμαστε κατω τελη σεπτεμβρη η οποια αλλη περιοδο.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συμφωνω ειναι το καλυτερο.αν αναμονει των πληροφοριων του λακη λοιπονΑπο ολες τις φωτο θα επιλεξω ΤΟ ΠΡΩΤΟ....