You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Να καλωσορισω και εγω με τη σειρα μου τη φιλη Annoush. Μια γυναικεια παρουσια ειναι οχι απλως ευπροσδεκτη αλλα και απαραιτητη στο θρεντ για να ακουμε και την αποψη μιας ελληνιδας με ανοιχτο μυαλο. Εξαλλου εδω δε μιλαμε μονο για σεξ αλλα και για σχεσεις, κουλτουρα κτλ.
Φυσικα εσυ ξερεις καλυτερα, εχεις ομως αναρωτηθει οτι ισως ο αντρας σου γλυκαθει απο μια τετοια εμπειρια και μπορει να αρχισει να σου ζηταει εξτρας. Το λεω αυτο γιατι πολλα διαζυγια ξεκινανε με αφετηρια την Ταυλανδη. Ο νοων νοειτο ;). Επαναλαμβανω οτι εσυ ξερεις τον αντρα σου καλυτερα απο ολους απλα σου αναφερω τι εχει συμβει σε αλλα ζευγαρια.
Μη γινεις φαντομας απο το θρεντ , λεγε τη γνωμη σου που και που οποια και αν ειναι.
Φυσικα εσυ ξερεις καλυτερα, εχεις ομως αναρωτηθει οτι ισως ο αντρας σου γλυκαθει απο μια τετοια εμπειρια και μπορει να αρχισει να σου ζηταει εξτρας. Το λεω αυτο γιατι πολλα διαζυγια ξεκινανε με αφετηρια την Ταυλανδη. Ο νοων νοειτο ;). Επαναλαμβανω οτι εσυ ξερεις τον αντρα σου καλυτερα απο ολους απλα σου αναφερω τι εχει συμβει σε αλλα ζευγαρια.
Μη γινεις φαντομας απο το θρεντ , λεγε τη γνωμη σου που και που οποια και αν ειναι.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
την DIA την ξερετε επειδη την εχω αναφερει απο το προηγουμενο ταξιδι μου, ειναι ανακαλυψη του kontolagnou, εγω δεν ειχα προλαβει να την τεσταρω επειδη το απογευμα που φευγαμε την επαιρνα τηλ. να ερθει αλλα αυτη κοιμοταν, λιγο πριν μπουμε στο αεροπλανο με πηρε τηλ. αλλα καταλαβαινετε δεν γινοταν να γυρισω, στελναμε και κανα sms οσο ημασταν εδω και ολα καλα, οταν πηγα λοιπον μετα απο τον πρωτο μαραθωνιο την πηρα τηλ. και κλεισαμε ραντεβου στο λουσιφερ, καποια στιγμη μου στελνει sms και γραφει οτι δεν μπορουσε να ρθει, γαμω τα αγγλικα τους ομως γιατι δεν εννοουσε αυτο, εννοουσε οτι θα αργουσε λιγο, εγω οπως ηταν φυσικο αφου ειχα καταλαβει οτι δεν θα ερχοταν , χαλαρωσα και εκανα σκαναρισμα της περιοχης , να ξερετε οτι οταν ειμαι μαζι με ται τοτε σκανε ολα τα θεομουνα της ασιας μπροστα μου και μου χαμογελουν, οταν ειμαι μονος τοτε παπαρια. δεν απελπιστικα, γυρισα και χαμογελασα σε μια "ψηλη" αλλα με κορμι λαμπαδα και προσωπο μοναδικο (οι φωτος της σβηστηκαν) σκεφτηκα ας παρω και μια ψηλη ετσι για αλλαγη να βγαλω και φωτογραφιες της προκοπης γιατι οσοι βλεπαν την poui βαζαν αλλα με το μυαλο τους..
φορουσε παντελονι μαυρο και απο πανω κατι με μανικι και ειχε ωραια μαλλια πιασμενα κοτσο, κανονικη γυναικα δηλαδη σχεδον 1.60 και κορμι αλφαδι, ασχετο αν εμενα μου αρεσουν τα κοντοειδη καμια φορα ξεστρατιζω, συνεχιζω λοιπον, πινουμε μια μπυρα ,ακουμε την τραγουδιστρια να τραγουδαει και μολις τελειωνει φευγουμε. να πω οτι οσο ημασταν στο κλαμπ τη μυριζα στο λαιμο, ετσι μου αρεσε εκεινη τη στιγμη, και φυσικα μοσχομυριζε, φυσικα οπως ολες, παμε στο ξενοδ. με το μηχανακι της και μπαινουμε στο δωματιο, εκεινη τη στιγμη βλεπω στο κινητο αναπαντητες κλησεις παντου, ηταν απο την DIA και sms που εγραφε "ειμαι στο λουσιφερ , που εισαι?" , δεν μπορουσα να κανω κατι τοτε, της εγραψα οτι νομιζα οτι δεν θα ερχοταν και οτι κοιμομουν,
παμε με την ψηλη στο δωματιο, και αρχιζει να μιλαει στο κινητο της, μιλαγε πολυ καλα αγγλικα και εντονα, μου την εσπασε λιγο αλλα αντεξα. οταν το εκλεισε αρχισε να μου λεει οτι ηταν χωρισμενη με παιδι (καταλαβα οτι χαλασαν ολα) και οτι ο αντρας της φιλης της σλοβακος της την επεφτε και αυτη δεν του καοταν, και οντως αυτα ελεγε και στο τηλεφωνο, οταν με τα πολλα ηρθε στο κρεβατι και αρχισε τη "δουλεια" εγω ημουν ντεμι να τη διωξω, οταν της ειπα να συνεχισει λιγο ακομη την π... δυσανασχετησε λιγο ,και αυτο ηταν η αιτια να τη διωξω, με ειχε ξενερωσει απο πριν αλλα ηθελα να δοκιμασω λιγο. στραβωμενη εφυγε, η ωρα ομως ηταν 4και μιση και βαριομουν να παω να ψαξω για αλλη, και τοτε σκεφτηκα την DIA, ΘΥΜΗΘΗΤΕ τη με τη φωτο, και συνεχιζω μετα.
φορουσε παντελονι μαυρο και απο πανω κατι με μανικι και ειχε ωραια μαλλια πιασμενα κοτσο, κανονικη γυναικα δηλαδη σχεδον 1.60 και κορμι αλφαδι, ασχετο αν εμενα μου αρεσουν τα κοντοειδη καμια φορα ξεστρατιζω, συνεχιζω λοιπον, πινουμε μια μπυρα ,ακουμε την τραγουδιστρια να τραγουδαει και μολις τελειωνει φευγουμε. να πω οτι οσο ημασταν στο κλαμπ τη μυριζα στο λαιμο, ετσι μου αρεσε εκεινη τη στιγμη, και φυσικα μοσχομυριζε, φυσικα οπως ολες, παμε στο ξενοδ. με το μηχανακι της και μπαινουμε στο δωματιο, εκεινη τη στιγμη βλεπω στο κινητο αναπαντητες κλησεις παντου, ηταν απο την DIA και sms που εγραφε "ειμαι στο λουσιφερ , που εισαι?" , δεν μπορουσα να κανω κατι τοτε, της εγραψα οτι νομιζα οτι δεν θα ερχοταν και οτι κοιμομουν,
παμε με την ψηλη στο δωματιο, και αρχιζει να μιλαει στο κινητο της, μιλαγε πολυ καλα αγγλικα και εντονα, μου την εσπασε λιγο αλλα αντεξα. οταν το εκλεισε αρχισε να μου λεει οτι ηταν χωρισμενη με παιδι (καταλαβα οτι χαλασαν ολα) και οτι ο αντρας της φιλης της σλοβακος της την επεφτε και αυτη δεν του καοταν, και οντως αυτα ελεγε και στο τηλεφωνο, οταν με τα πολλα ηρθε στο κρεβατι και αρχισε τη "δουλεια" εγω ημουν ντεμι να τη διωξω, οταν της ειπα να συνεχισει λιγο ακομη την π... δυσανασχετησε λιγο ,και αυτο ηταν η αιτια να τη διωξω, με ειχε ξενερωσει απο πριν αλλα ηθελα να δοκιμασω λιγο. στραβωμενη εφυγε, η ωρα ομως ηταν 4και μιση και βαριομουν να παω να ψαξω για αλλη, και τοτε σκεφτηκα την DIA, ΘΥΜΗΘΗΤΕ τη με τη φωτο, και συνεχιζω μετα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οταν πηρα την dia τηλεφωνο το ειχε κλειστο, κρυος ιδρωτας με ελουσε, σκεφτηκα ,ενα βραδυ στην πατταγια χωρις σεξ, ε, δεν χαλασε κι ο κοσμος, ελα ομως που θα χαλουσε , ετσι στα καπακια ξαναπαιρνω και ο καλος βουδας την σηκωνει απο τον υπνο και μου απαντα, της ειπα οτι ξυπνησα και οτι ηθελα να ερθει, αυτη ηταν λιγο κρυωμενη και πηγε να αρνηθει αλλα την επεισα και πηρε ταξι και να ρθει, ειχε παει πεντε η ωρα , και την περιμενα στα σκαλια εξω απο το ξενοδ. με γαμησανε και τα κουνουπια βεβαια ,ειχα ενημερωσει την ρεσεψιονιστ την ΚΕΝ να μην πει τιποτα για την προηγουμενη και ειχα πληρωσει και το πεναλντι 100 μπατ επειδη ειχα φερει σε μια μερα και δευτερη κοπελα, η ΚΕΝ με ηξερε απο τις προηγουμενες φορες και καθε φορα που εφερνα και αλλη μου χαμογελουσε σκεφτομενη,"κοιτα να δεις που ερχονται απο την αλλη ακρη του κοσμου για να μας γαμησουν ,λες και δεν εχουν γυναικες στη χωρα τους". της εδωσα και 20 μπατ τιπ. ετσι λοιπον ηρθε η dia κοντα μου, και σας λεω οτι ηταν τοσο κουκλα που ο "σκληρος της πατταγια" κωλοσε, ειχα δει πολλες κουκλες αλλα αυτη ηταν ονειρικη ασιατισα.
σε επομενο ποστ θα σας πω λεπτομερεις απο το 24ωρο με την dia,
σε επομενο ποστ θα σας πω λεπτομερεις απο το 24ωρο με την dia,
τι εχει μαναρι μου και κλαις
αφου εχει απολα ο μπαξες (καλα ομοιοκαταληξια δεν παιζομαι)
οταν με το καλο πλησιαζει ο καιρος να πας θα εχεις περισσοτερες πληροφοριες μην αγχωνεσε
κωστα η πτωση κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι αποδεκτη
μιμικος τα λεω γιατι αυτα τα κολληματακια ισως τα εχουμε περασει λιγο πολυ ολοι γιαυτο επιμενω οτι ισως χρειαζεται να ειμαστε λιγο επαγγελματιες
και αναλογα με τους προορισμους διαμορφωνουμε το προγραμμα μας ετσι ωστε να εχουμε μια ποικιλια πχ να μην κουβαλαω μια γυναικα οπου πηγαινω.Επειδη ομως μας διακρινουν και τασεις φιλανθρωπιας και συμπονοιας αφηνουμε καποια πραγματα φλου και εκει αρχιζουν τα οποια μικροπροβληματα προκυπτουν.Βεβαια πολυ το κανουν γιατι εχουν μια ανασφαλεια στην κυκλοφορια εντος της χωρας και προτιμανε να εχουν μια γυναικα που να μιλα τη γλωσσα πραγμα που διευκολυνει τη κατασταση.
γιαυτο το λογο ειπα και ποιο πανω οτι η επικοινωνια ειναι βασικο θεμα και αν συνδυασεις (γλωσσα και ωραιο νινι) εκανες διανα.
psolaras
ακονισε τον εσυ και το ποιο ευκολο πραγμα ειναι να οργανωσεις το παρτυ της ζωης σου.Ελπιζω να μην περιμενεις να τα κανεις ολα αυτα δωρεαν.
αφου εχει απολα ο μπαξες (καλα ομοιοκαταληξια δεν παιζομαι)
οταν με το καλο πλησιαζει ο καιρος να πας θα εχεις περισσοτερες πληροφοριες μην αγχωνεσε
κωστα η πτωση κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι αποδεκτη
μιμικος τα λεω γιατι αυτα τα κολληματακια ισως τα εχουμε περασει λιγο πολυ ολοι γιαυτο επιμενω οτι ισως χρειαζεται να ειμαστε λιγο επαγγελματιες
και αναλογα με τους προορισμους διαμορφωνουμε το προγραμμα μας ετσι ωστε να εχουμε μια ποικιλια πχ να μην κουβαλαω μια γυναικα οπου πηγαινω.Επειδη ομως μας διακρινουν και τασεις φιλανθρωπιας και συμπονοιας αφηνουμε καποια πραγματα φλου και εκει αρχιζουν τα οποια μικροπροβληματα προκυπτουν.Βεβαια πολυ το κανουν γιατι εχουν μια ανασφαλεια στην κυκλοφορια εντος της χωρας και προτιμανε να εχουν μια γυναικα που να μιλα τη γλωσσα πραγμα που διευκολυνει τη κατασταση.
γιαυτο το λογο ειπα και ποιο πανω οτι η επικοινωνια ειναι βασικο θεμα και αν συνδυασεις (γλωσσα και ωραιο νινι) εκανες διανα.
psolaras
ακονισε τον εσυ και το ποιο ευκολο πραγμα ειναι να οργανωσεις το παρτυ της ζωης σου.Ελπιζω να μην περιμενεις να τα κανεις ολα αυτα δωρεαν.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Χθες εγινε σεισμος στην Ινδονησια..
Στο Πουκετ και σε αλλες παραθαλασσιες περιοχες της Ταυλανδης,εγινε "ασκηση ετοιμοτητας" για Τσουναμι..
Ηχησαν σειρηνες και εγινε ανακοινωση απο τα μεγαφωνα σε 4 γλωσσες,για εκκενωση της παραλιας..
Καλα παμε...
Στο Πουκετ και σε αλλες παραθαλασσιες περιοχες της Ταυλανδης,εγινε "ασκηση ετοιμοτητας" για Τσουναμι..
Ηχησαν σειρηνες και εγινε ανακοινωση απο τα μεγαφωνα σε 4 γλωσσες,για εκκενωση της παραλιας..
Καλα παμε...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αυτο σημαινει οτι θα πεσουν και οι τιμες!!! οι σεισμοι σε αυτες τις χωρες ειναι συχνο φαινομενο, εγω περυσι την ημερα που εφευγα εκανε σεισμο στο ενδιαμεσο της ταυλανδης με την ινδια, δημιουργηθηκε τσουναμι αλλα ευτυχως πηγε προς την πλευρα της ινδιας.Χθες εγινε σεισμος στην Ινδονησια..
Καλα παμε...
τσουναμι παλι ισως σε 50 χρονια
δεν ειναι απλο πραγμα και δεν δημιουργειτε απλα με ενα σεισμο
και δεν γινετε καθε μερα
μην παρασυρεστε απο τους ειδικους των ειδησεων
και ενα τανκερ αν περασει κοντα δημιουργει καποια ρευματα τα οποια μπορουν να γινουν επικινδυνα αν χαζευεις
δεν ειναι απλο πραγμα και δεν δημιουργειτε απλα με ενα σεισμο
και δεν γινετε καθε μερα
μην παρασυρεστε απο τους ειδικους των ειδησεων
και ενα τανκερ αν περασει κοντα δημιουργει καποια ρευματα τα οποια μπορουν να γινουν επικινδυνα αν χαζευεις
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Τζακάρτα
Τελευταία ενημέρωση 09:45
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην ανατολική Ινδονησία. Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 88χλμ από την επιφάνεια της Γης.
Αρχικά εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, ωστόσο, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.
πηγη in.gr
Πηγη: cnn.com
Τελευταία ενημέρωση 09:45
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην ανατολική Ινδονησία. Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 88χλμ από την επιφάνεια της Γης.
Αρχικά εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, ωστόσο, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.
πηγη in.gr
Πηγη: cnn.com
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αντε μηπως ακυρωσει κανενας κανενα εισιτηριο και βρω ποιο φθηνη πτηση
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
θα βγει τωρα ο kostasf16 και θα μας πει, εγω παω πατταγια οπου ειναι tsunami free area,
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τα τσουναμια στη Πατταγια τα δημιουργει Ο Κωστας,με τους "μαραθωνιους σεξ"-μεχρι τελικης πτωσεως!!!θα βγει τωρα ο kostasf16 και θα μας πει, εγω παω πατταγια οπου ειναι tsunami free area,
φιλε φαντομα,
ευλογη η απορια σου. εχουμε βρεθει πολλες φορες σε παρομοιες καταστασεις και ποτε μα ποτε δεν περασα λιγοτερο καλα απο οτι αυτος (χεχε)με την εννοια οτι ποτε δεν με εκανε να αισθανθω ασχημα τον εμπιστευομαι 100 % και πανω απο ολα τα σπαμε μαζι παντα προσωπικα υποστηριζω με νυχια και με δοντια την πολυγαμια και πιστευω οτι αν ηθελε και αλλη κοπελα στο σπιτι την δεχομουν πολυ ανετα. μαλλον στην ταυλανδη θα προσευχομαι στο Βουδα να βρουμε μια "καλη" κοπελιτσα!!
ευλογη η απορια σου. εχουμε βρεθει πολλες φορες σε παρομοιες καταστασεις και ποτε μα ποτε δεν περασα λιγοτερο καλα απο οτι αυτος (χεχε)με την εννοια οτι ποτε δεν με εκανε να αισθανθω ασχημα τον εμπιστευομαι 100 % και πανω απο ολα τα σπαμε μαζι παντα προσωπικα υποστηριζω με νυχια και με δοντια την πολυγαμια και πιστευω οτι αν ηθελε και αλλη κοπελα στο σπιτι την δεχομουν πολυ ανετα. μαλλον στην ταυλανδη θα προσευχομαι στο Βουδα να βρουμε μια "καλη" κοπελιτσα!!