Κωστα παληκαρι μου να σου κανω καποιες ερωτησεις.
1)γιατη δεν δινεις τριπλα τσιμπουκια?
2)γιατη καθεσε στην παταγια που ειναι μαπα και δεν πας προς πουκετ η εστω κο σαμουη?
ko samui δεν ειναι οτι το καλυτερο υπαρχει, ειναι ομορφο, ωραιο, farang-friendly, αλλα πολυ κλεψια παιζει εκει, οταν εχει πανσεληνο και κανουν το παρτυ στην παραλια πολυς κοσμος χανει τα λεφτα του απο ελαφροχερηδες,
για το οτι η παταγια δεν ειναι και οτι το καλυτερο συμφωνω και εγω, απλα εχει μεγαλη μαζωξη το οποιο στην ουσια δεν προσφερει και πολλα, απο την αλλη η μπανγκοκ πρεπει να εισαι ποιο advance για να την περπατησεις σωστα, ο βορρας ειναι ακριβος αλλα εχει καλυτερες επιλογες, και τελος μας μενει το πουκετ στο οποιο εισαι στην patong που μπορεις να διασκεδασεις , να φλερταρεις, να κανεις αρκετες δραστηριοτητες, αλλα εχεις και την διεξοδο να πας σε ποιο ομορφα μερη κοντα εκει, για να ευχαριστηθεις και λιγο ησυχες διακοπες, το μειονεκτημα του πουκετ ομως ειναι οτι ειναι αρκετα νοτια και τα επιπεδα υγρασιας ειναι υψηλοτερα απο τις βορειες περιοχες.
τωρα αυτο που λες για τριπλα τσιμπουκια, θα απαντησω οτι δεν εχει αξια να το κανεις, σκοπος του ταξιδιου ειναι τα συνδυασεις ολα με ενα μετρο για να εχουν και καποια αξια, αλλωστε δυσκολα τις παντρευεις μεταξυ τους.
η προσωπικη μου τοποθετηση επι του θεματος ειναι να εχεις μονο μια γυναικα εκει κατω. για τους εξης πρακτικους λογους, μιας και δινουμε σημερα εμφαση στο sex attitude.
με μια μονο γυναικα λοιπον θα σε μαθει καλυτερα , θα την μαθεις και εσυ, και το σεξ μπορει να γινει καλυτερο, και μπορεις να εχεις και την σχεσουλα ετσι, να την σεβεσαι και να σε σεβεται, βεβαια πρεπει να κρινεις οτι αυτη η κοπελα δεν ειναι μονο για τα λεφτα, αλλα αποζηταει να βγαζει το χαρτζιλικι περνωντας και εκεινη λιγο ευχαριστα, θα ειναι καλη συμβουλος στο που θα φατε, θα πιειτε, που μπορειτε να ταξιδεψετε, που θα μπορεσεις να ψωνισεις και τα σχετικα.
τωρα θα μου πειτε ξεκιναμε να κανουμε ολο αυτο το ταξιδι για να εχουμε μονο μια γυναικα? εγω θα απαντουσα ΝΑΙ εφοσον τηρουνται καποιες προυποθεσεις, αλλωστε οπως και να γινει θα ειναι μια γυναικα διαφορετικη απο τις ελληνιδες που εχουμε εδω, και κανουμε και διακοπες.
βεβαια το θεμα επιδεχεται μεγαλης συζητησεως και εμβαθυνσης.