Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
613
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άσχετο λίγο αλλά η επανάληψη δεν έβλαψε ποτέ κανένα όσοι σκέφτεστε για Οκτώβριο - Νοέμβριο να πάτε και δεν έχετε κάνει τα εμβολιάκια σας (τουλάχιστον ηπατίτιδα) καλό θα είναι να τα βάλετε από τώρα στο πρόγραμμα! Προσέχουμε για να έχουμε! ;)
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
δεν ειναι κατι απλο να πηγαινουμε να κανουμε εμβολια καθε 3 και 5 ουτε να κανουμε εμβολια χωρις να υπαρχει λογος
οταν υπαρχει προβλημα σε μια χωρα στο λενε και πρεπει να προσκομισεις χαρτι οτι τα εκανες γιατι μπορει να μην σε αφησουν να μπεις
εγω προσωπικα εχω κανει εμβολια οταν πηγα hong kong 1969  αιγυπτο 1996
ινδια 1978 .Βεβαια γινονται συστασεις για αποφυγη νερου οπου υπαρχει προβλημα η διαφορων φαγητων απο τα πρακτορεια η απο τις αεροπορικες εταιρειες με φυλλαδια.
 

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
613
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο σε αυτό!!! Απλά αναφέρομαι στην ηπατίτιδα κυρίως γιατί πιστεύω πως το μεγαλύτερο ποσοστό όσων θα πάνε αφού διαβάσουν το thread για το συγκεκριμένο σκοπό διατρέχουν εν δυνάμει κίνδυνο... Μπορεί (και μακάρι) να κάνω λάθος. Το εμβόλιο της ηπατίτιδας πάντως από πληροφορίες που πήρα μετά την έλευση των μεταναστών στην Ελλάδα έχει γίνει απαραίτητο ακόμα και αν δεν ταξιδεύεις στο εξωτερικό! (Αν ανήκεις στις λεγόμενες ομάδες υψηλού κινδύνου φυσικά!)
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
ξεχασα να αναφερω ομως οτι
οταν πηγα στο hong kong ειχα κανει μια σειρα απο εμβολια σε διαστημα 2 μηνων στην Αυστραλια επειδη το ταξιδι ηταν τουριστικο με καραβι με πολλες στασεις
παρολα αυτα κολλησα τρυχοφαγο και με ταλαιπωρησε για 7 μηνες ευτυχως εληξε αισια αυτη η περιπετεια
θα μου πεις οτι ειναι δερματοασθενεια αλλα και που κολλησα? γιατι δεν ειναι κολλητικη αρρωστεια
τελος παντων ετσι για την ιστορια το ανεφερα
αν εννοεις ομως ατομα με προβλημα πρεπει να το σκεφτουν οταν πανε σε χωρες με καποιο μικρο κινδυνο μολυνσης
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
επειδη πριν λιγο κοιμομουν και ειδα ονειρο οτι ημουν στην ταυλανδη, λεω να γραψω ενα ποστακι για ενα νησακι απεναντι απο την πατταγια που πηγα για δευτερη φορα, ετσι για να μη λετε οτι δεν παω στα νησια της ταυλανδης.
ξυπνητηρι στις 11.30 το πρωι λοιπον ,εχοντας τη "σχεση" μου διπλα σηκωνομαστε λοιπον με το ζορι ψιλομετανιωμενος που το ειχα αποφασισει αφου και στην πισινα καλα περναω, αφηστε που δεν προλαβαιναμε για την πρωινη πιπα. παιρνουμε ταξι λοιπον να παμε στο δωματιο της να αλλαξει (τα βραδια ντυνοταν ξεκωλε), το ταξι λοιπον αφου εκανε ενα μεγαλο γυρο της πολης μας αφησε σε ενα ασχετο μερος, παιρνουμε μηχανακι ταξι, απο ενα , η δικια μου ταξιτζου ηταν γυναικα, φτανουμε στο δωματιο της αλλαζει και με τα ιδια μηχανακια παμε στο λιμανι κατευθειαν στο φερυ, για τιμωρια μαλλον αφου δεν ειχαμε βγαλει εισητηρια απο πριν πληρωσα 200 μπατ για δυο ατομα, ενω ηταν 20 κανονικα. τεσπα με πιασαν κωτσο.
απο κει και περα ηταν ονειρικα,
συνεχιζω..
 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδια για εναν που θελει να παει πρωτη φορα μονος του ξερετε κανενα
καλο μερος? θα παω τα χριστουγεννα λεω για καταδυσεις αλλα θα συνδυασω και τα αλλα γνωστα.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
στο φερυ λοιπον με πολυ gfe για κανα μισαωρο φτανουμε στο νησακι koh larn , το gfe ειχε χαθει γιατι η κυρια ειχε ζαλιστει απο το ασθενες κουνημα, η πρωτη παραλια του νησιου ηταν μικρη, εκει ειχαμε παει με ταχυπλοο τον φλεβαρη με αλλους συναγωνηστες, τοτε ημασταν 4 farangs και 3 ταυλανδεζες ειχαμε νοικιασει ταχυπλοο με οδηγο 2000 μπατ το οποιο μας περιμενε να φυγουμε οποτε θελαμε, στην εν λογω μερα τωρα το φερυ μας πηγε στην επομενη παραλια που ηταν μεγαλυτερη με περισοτερα εστιατορια και πολλα τζετ σκι ,το νερο ηταν τελειο, εβγαλα πολλες φωτο και βιντεο αλλα σβηστηκαν, αραξαμε στις σαιζ λονγ, δεν ειχε πολυ κοσμο γιατι ηταν περιπου 2 και μιση και ειχαν αρχισει να φευγουν,  ειχε και μια μικρη παραλια λιγο πιο διπλα ονειρικη αλλα δεν ειχε μαγαζι για φαγητο, την αλλη φορα θα παμε σιγουρα. το νησακι μαλλον θα ειχε και αλλες παραλιες γιατι μολις φτασαμε ειχε μηχανακια ταξι για να σε πανε.
πολυ χαλαρα λοιπον κολυμπησαμε φαγαμε και ολα παραδεισενια και καλα. 3 ωριτσες αξεχαστες, που μονο σε τετοια μερη με τετοια παρεα μπορεις να ζησεις. αυτα ειναι που σε κανουν οταν γυρνας να μην "κλαις" ουτε ενα ευρο απο αυτα που χαλασες εκει.
ηθελα να ξαναπαω αλλα βαριομουν το φερυ και το "αγριο" ξυπνημα το πρωι . next time  σιγουρα  
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
koh larn,  καθολου παρθενο νησι πλεον, καλυπτει ομως τις απλες αναγκες ενος farang σαν εμενα :rockon:
 

Συνημμένα

  • 540719145nRPmsF_fs.jpg
    540719145nRPmsF_fs.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 540720058lzUyua_fs.jpg
    540720058lzUyua_fs.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 540720086ZHNktI_fs.jpg
    540720086ZHNktI_fs.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 59

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
Να ζησεις Μιμικο αρχοντα, Xρυσοστομε. Τελικα ο φιλος Μιμικος αν και μικροτερος σε ηλικια απο μαλλον ολους μας και αν και εχει ερθει λιγες φορες, εχει μπει στο νοημα πολυ περισσοτερο απο αρκετους στο θρεντ. Επρεπε να δωσεις και λινκ ομως για να σε πιστεψουν. Θα σταθω σε μερικα σημεια που αξιζουν να τονιστουν.

1) Το honeymoon period εχει διαρκεια 4 χρονια (εγω θα ελεγα πολυ λιγοτερο αλλα τελος παντων) και οι δυτικοι επιστρεφουν στις πατριδες τους (τον τελευταιο χρονο εφυγε πολυς κοσμος αλλα οχι απαραιτητα στις πατριδες τους). Οι δυτικοι ερχονται εδω με πολλες προσδοκιες στην αρχη αλλα  συντομα οπως εχω τονισει επαναφερονται εκ των πραγματων στην πραγματικοτητα. Δεν ειναι δυνατον το ονειρο να διαρκεσει για παντα. Ρε παιδια σκεφτειτε το και λιγο ωριμα. Το ιδιο ειναι να τρως το αγαπημενο σου φαγητο καθε μερα και το ιδιο ειναι να το απολαμβανεις μια-δυο φορες την εβδομαδα? Το ιδιο το εκτιμας? Ποσο μαλλον οταν σιγα-σιγα αρχιζει και βλεπει κανεις καθαρα και πολλα αλλα μειονεκτηματα (μερικα τα ανεφερε ο Μιμικος). Αλλο να ζεις κατι 15 μερες το χρονο και αλλο να τα εχεις διπλα σου. Τα γυαλια του τουριστα καποια στιγμη θα βγουν θελουμε δε θελουμε. Ισως εσεις περνατε καλυτερα ως τουριστες απο εναν μονιμο που μενει στην Παταγια  ;)
Επισης μη συγκρινετε με το τι εκανα εγω. Οπως εχω πει η περιπτωση μου ειναι τελειως διαφορετικη απο τη δικη σας γιατι εχω ζησει τη μιση μου ζωη (το δευτερο μισο) στην ξενιτια.    Τι Ελλαδα, τι Αμερικη, τι Γαλλια, τι Ταυλανδη το ιδιο μου κανει μπορει μεθαυριο να βρεθω στην Αργεντινη!

2) Αυτα που ειπε Μιμικος για τους farangs ιδιως το "ενας farang ειναι παντα farang" ειναι περα για περα αληθεια. Ποτε δεν προκειται να αφομοιωθειτε απο την τοπικη κοινωνια οτι και να κανετε. Παντα θα ειστε ξενοι και πολιτες δευτερης κατηγοριας και πολλες φορες πολιτες χωρις δικαιωματα. Μηπως εχετε την εντυπωση οτι εγω εχω αφομοιωθει παρολο που μιλαω, γραφω και διαβαζω τη γλωσσα και εχω και γυναικα Ταυλανδη? Ουτε στο ελαχιστο και γιαυτο ειμαι πολυ προσεκτικος στις κινησεις μου, προσπαθω να μη δινω δινω καθολου δικαιωματα, σεβομαι την κουλτουρα τους ακομη και οταν οι αρχες μου εναντιωνονται, κραταω χαμηλο προφιλ και προσεχω πολυ τις σχεσεις μου με ολους ανεξαιρετως τους Ταυλανδους (απο το γειτονα, το συναδελφο μεχρι και το σκουπιδιαρη).

3) Συμφωνω και επαυξανω σε αυτα που ειπε και με τις κοπελλες. Αυτο το "δεν προκειται να σε καταλαβουν πραγματικα" σπαει καρυδια. Περα για περα αληθεια. Αποδεικνυεται και απο το μεγαλο ποσοστο αποτυχιας σχεσεων μεταξυ ξενων με Ταυλανδες. Το να πετυχετε καλη γυναικα ειναι λαχειο παντου, μην ξεγελιεστε απο την προσκαιρη ανατολιτικη περιποιηση, εχει ο καιρος γυρισματα. Οσο περισσοτερο μενω με τη δικια μου τη γυναικα, βασει των εμπειριων που εχω και κανοντας αναποφευκτα συγκρισεις με αλλα ζευγαρια ξενων/Ταυλανδες σκεφτομαι ποσο τυχερος τελικα επεσα. Αλλα ακομη και εγω, περασα δια πυρος και σιδηρου για να φτασω στο σημειο να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτο που εχω. Το να ψαχνεις για γυναικα στην Ταυλανδη οντας αβγαλτος και χωρις εμπειρια, ειναι πιο επικινδυνο απο το να πεσεις σε κακη περιπτωση ελληνιδας.

συντροφε φαντομα σε ευχαριστω για επευθυμιες σου και την στηριξη στα γραφομενα μου , με συγκινειτε οταν δινετε τετοια αξια στα ταπεινα μου γραφομενα και με βοηθατε να μπορεσω να ανοιχτω ακομη παραπανω απεναντι σας και να μοιραστω περισσοτερη γνωση μαζι σας, οπως επισης να αποροφησω και να σκεφτω τις αποψεις σας,
ειμαι πολυ χαρουμενος για την ομαδικοτητα που εχει δημιουργηθει, και το πληθος των αποψεων.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ειμαι πολυ χαρουμενος για την ομαδικοτητα που εχει δημιουργηθει, και το πληθος των αποψεων.
ναι αλλα δεν εχουμε διαβασει καμια απο τις "περιπετειουλες" εκει κατω, μονο εμενα αφηνετε να τα λεω χαρτι και καλαμαρι..
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
η αριστερη κοπελα, θεωρητικα χοντρη και νταρντανα για τα δεδομενα της περιοχης, καθοταν διπλα μου οσες φορες πηγα στο συγκεκριμενο  αγκο γκο, φορουσε αυτο το μεταξωτο φουστανι που βλεπετε και την περναγα για γκαρσονα η μανατζερ ,κατι τετοιο τελως παντων, μιλουσαμε μερικες φορες γενικως αλλα δεν την ρωτησα αν ηθελε να ρθει μαζι μου, τη συγκεκριμενη μερα που καταλαβα οτι κανει οτι και  οι αλλες ηταν αργα γιατι ειχα κανονισει με την ΑΜ  την πιο κοντη του μαγαζιου. η νταρντανα λοιπον ηταν η κοπελα της διπλανης πορτας, πολυ λευκο δερμα καθολου ξεκωλο σοβαρη και συνεσταλμενη, μου ηρθαν στο μυαλο αυτα που ελεγαν οι παλιοι συναγωνιστες, οτι δηλαδη καλυτερα ειναι να επιλεγουμε κοπελες χαμηλων τονων και οχι εξτριμ καταστασεις,  ονομα δεν θυμαμαι, διαλεχτε, ολες τις λενε nut  nan  nun nis ken kim κτλ.τα μπουτια της συνεσταλμενης ηταν σφιχτα και ζουμερα, δεν ακουμπησα, απο την εμπειρια μου το λεω, και βεβαια δερμα κορυφαιο ως συνηθως.
 

Συνημμένα

  • club_boesche_pic076.jpg
    club_boesche_pic076.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 32

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
613
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κώστα έκανες μια βόλτα από το hi5?? Μιλάμε για χιλιάδες μωρά του γούστου σου!!!:))
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
817
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
η αριστερη κοπελα, θεωρητικα χοντρη και νταρντανα για τα δεδομενα της περιοχης, καθοταν διπλα μου οσες φορες πηγα στο συγκεκριμενο  αγκο γκο, φορουσε αυτο το μεταξωτο φουστανι που βλεπετε και την περναγα για γκαρσονα η μανατζερ ,κατι τετοιο τελως παντων, μιλουσαμε μερικες φορες γενικως αλλα δεν την ρωτησα αν ηθελε να ρθει μαζι μου, τη συγκεκριμενη μερα που καταλαβα οτι κανει οτι και  οι αλλες ηταν αργα γιατι ειχα κανονισει με την ΑΜ  την πιο κοντη του μαγαζιου. η νταρντανα λοιπον ηταν η κοπελα της διπλανης πορτας, πολυ λευκο δερμα καθολου ξεκωλο σοβαρη και συνεσταλμενη, μου ηρθαν στο μυαλο αυτα που ελεγαν οι παλιοι συναγωνιστες, οτι δηλαδη καλυτερα ειναι να επιλεγουμε κοπελες χαμηλων τονων και οχι εξτριμ καταστασεις,  ονομα δεν θυμαμαι, διαλεχτε, ολες τις λενε nut  nan  nun nis ken kim κτλ.τα μπουτια της συνεσταλμενης ηταν σφιχτα και ζουμερα, δεν ακουμπησα, απο την εμπειρια μου το λεω, και βεβαια δερμα κορυφαιο ως συνηθως.
Κώστα αυτή η νταρντάνα που λες με το ολόλευκο δέρμα βάζει κάτω πολλές μα πολλές ελληνίδες. Τελικά το club boesche φαίνεται ότι διαθέτει ποικιλία μωρών. Θα το ελέγξω προσεκτικά τον νοέμβρη.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
εσυ να κανεις τους ελεγχους και να μας τα δινεις ετοιμα  λοοοοοολ
 

Επισκέπτης
Κωστα παληκαρι μου να σου κανω καποιες ερωτησεις.
1)γιατη δεν δινεις τριπλα τσιμπουκια?
2)γιατη καθεσε στην παταγια που ειναι μαπα και δεν πας προς πουκετ η εστω κο σαμουη?
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
Κωστα παληκαρι μου να σου κανω καποιες ερωτησεις.
1)γιατη δεν δινεις τριπλα τσιμπουκια?
2)γιατη καθεσε στην παταγια που ειναι μαπα και δεν πας προς πουκετ η εστω κο σαμουη?

ko samui δεν ειναι οτι το καλυτερο υπαρχει, ειναι ομορφο, ωραιο, farang-friendly, αλλα πολυ κλεψια παιζει εκει, οταν εχει πανσεληνο και κανουν το παρτυ στην παραλια πολυς κοσμος χανει τα λεφτα του απο ελαφροχερηδες,
για το οτι η παταγια δεν ειναι και οτι το καλυτερο συμφωνω και εγω, απλα εχει μεγαλη μαζωξη το οποιο στην ουσια δεν προσφερει και πολλα, απο την αλλη η μπανγκοκ πρεπει να εισαι ποιο advance για να την περπατησεις σωστα, ο βορρας ειναι ακριβος αλλα εχει καλυτερες επιλογες, και τελος μας μενει το πουκετ στο οποιο εισαι στην patong που μπορεις να διασκεδασεις , να φλερταρεις, να κανεις αρκετες δραστηριοτητες, αλλα εχεις και την διεξοδο να πας σε ποιο ομορφα μερη κοντα εκει, για να ευχαριστηθεις και λιγο ησυχες διακοπες, το μειονεκτημα του πουκετ ομως ειναι οτι ειναι αρκετα νοτια και τα επιπεδα υγρασιας ειναι υψηλοτερα απο τις βορειες περιοχες.

τωρα αυτο που λες για τριπλα τσιμπουκια, θα απαντησω οτι δεν εχει αξια να το κανεις, σκοπος του ταξιδιου ειναι τα συνδυασεις ολα με ενα μετρο για να εχουν και καποια αξια, αλλωστε δυσκολα τις παντρευεις μεταξυ τους.
η προσωπικη μου τοποθετηση επι του θεματος ειναι να εχεις μονο μια γυναικα εκει κατω. για τους εξης πρακτικους λογους, μιας και δινουμε σημερα εμφαση στο sex attitude.
με μια μονο γυναικα λοιπον θα σε μαθει καλυτερα , θα την μαθεις και εσυ, και το σεξ μπορει να γινει καλυτερο, και μπορεις να εχεις και την σχεσουλα ετσι, να την σεβεσαι και να σε σεβεται, βεβαια πρεπει να κρινεις οτι αυτη η κοπελα δεν ειναι μονο για τα λεφτα, αλλα αποζηταει να βγαζει το χαρτζιλικι περνωντας και εκεινη λιγο ευχαριστα, θα ειναι καλη συμβουλος στο που θα φατε, θα πιειτε, που μπορειτε να ταξιδεψετε, που θα μπορεσεις να ψωνισεις και τα σχετικα.

τωρα θα μου πειτε ξεκιναμε να κανουμε ολο αυτο το ταξιδι για να εχουμε μονο μια γυναικα? εγω θα απαντουσα ΝΑΙ εφοσον τηρουνται καποιες προυποθεσεις, αλλωστε οπως και να γινει θα ειναι μια γυναικα διαφορετικη απο τις ελληνιδες που εχουμε εδω, και κανουμε και διακοπες.

βεβαια το θεμα επιδεχεται μεγαλης συζητησεως και εμβαθυνσης.
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Είναι το τι ζητάει ο καθένας.Αλλος θέλει το σταθερό,άλλος την ποικιλία , άλλος ομαδικό έρωτα , άλλος ladyboys , άλλος είναι gay , άλλος πάει γαι καταδύσεις κλπ . Νομίζώ ότι τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν νόημα διόι "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". Βέβαια το να γράφει ο καθένας την άποψή του και τις προτημίσεις του είναι καλό για όλους.

kostasf16: που είναι οι photos?  :P
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
mimikos2000.Συμφωνώ και επαυξάνω, στα περί γυναίκας που ανέφερες. Σύντομος και περιεκτικός. Εγώ πήγα για σέξι μαραθώνιους, μετά όμως κατάλαβα τι θα πρέπει να κάνω για να περάσω καλά. Εκτιμώ και αγαπώ τον φίλο ΚώσταΦ, αλλά είναι λίγο αδικαιολόγητη η επιμονή του με την Πατάγια. Εγώ Οκτώβρη ίσως περάσω (να δείξω και στην συνέχεια εγκαταλείψω έναν φίλο που θα θέλει του δείξω κατατόπια, φοβάται πάει μόνος χωρίς παρέα παρά του αντιθέτου συμβουλές μου), αλλά δεν αξίζει μείνεις πάνω από 3 μέρες (2 νύκτες παραμονή, ίσα ίσα να ανάψω ένα κερί στον Ναό Lucifer) και αυτό διότι πέφτει κοντά Μπαγκόγκ και έχει απευθείας πτήσεις για Πουκέτ και Κο Σαμούι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom