Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
αυτη η κοπελα ειναι τρελλο μουνι, νομιζω ομως οτι ντοπαρεται, σε σχεση με τις υπολοιπες διαφερει πολυ, χορευει πολυ νευρικα συνεχεια, κοιταει στους καθρεπτες το ειδωλο της εχει σκουλαρικια στο χειλος στο φρυδι, τατου πολλα, την ειχα σταμπαρει απο την αθηνα, οταν την ειδα απο κοντα επαθα, ενα βραδυ που αποφασισα να την παρω την κερναω ενα ποτο και ηθελε 1500 μπατ για μια ωρα, ως οτου αποφασισω σηκωθηκε νευρικα και πηγε να ντυθει, πριν απο μενα ειχε κανονισει με εναν αλλον και μαλλον εμενα μου ειπε για μια ωρα για να με αποφυγει, με απαλαξε απο το διλημα, πριν λιγο ειχα διαβασει το ποστ του φαντομα για τα ναρκωτικα στην ταυλανδη, ηταν ομως τρελο μουνι, της εβαλα και 20 μπατ στην καλτσα για γουρι, την επομενη φορα ισως την παρω, εφοσον ο στοχος εχει λοκαριστει πρεπει το βλημα να φυγει, τι f16 ειμαστε, ο flynow βλεπω να παθαινει πλακα στην πατταγια, ολα δειχνουν οτι θα μαστε παρεα, οποτε θα καθοδηγηθει σωστα στα της πατταγια, καμαρωστε το μωρο λοιπον, απιστευτα κουκλακια μιλαμε. στο boesche ενιωθα χιου χεφνερ. γι αυτο λεω και ξαναλεω, ειτε σας αρεσουν οι ασιατισες ειτε οχι, δεν εχει καμια σημασια, το σεξ σκηνικο στην πατταγια δεν υπαρχει αλλου, εγω ημουν συνεχως εκπληκτος με αυτα που εβλεπα.
 

Συνημμένα

  • club_boesche_pic03.jpg
    club_boesche_pic03.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 68
  • club_boesche_pic048.jpg
    club_boesche_pic048.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 60
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα την ΑΜ την έχω βάλει στο στόχαστρο μου για τον Νοέμβρη. Μου φαίνεται πολύ γλυκούλα και έχει και το σωστό ύψος! Πάω τώρα να δω το club Boesch. 
λαθος κανεις flynow, δεν εχει υψος, πηδας ομως ενα μικρο εργο τεχνης, ολα πανω της ειναι αρμονικα φτιαγμενα αλλα μικρα, μπιμπελο απο τα λιγα, ειναι η κοντη βασιλισα της πατταγια
 

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
817
Κριτικές
37
Like
1.566
Πόντοι
8.165
λαθος κανεις flynow, δεν εχει υψος, πηδας ομως ενα μικρο εργο τεχνης, ολα πανω της ειναι αρμονικα φτιαγμενα αλλα μικρα, μπιμπελο απο τα λιγα, ειναι η κοντη βασιλισα της πατταγια
Το σωστό ύψος εννοούσα ότι είνα κοντούλα.¨Εργο τέχνης από τα λίγα.
Μόλις μίλησα με τον πράκτορα μου, άλλαξα την επιστροφή για τις 17- δύο μερούλες περισσότερες. Μου την ψιλοέδωσε η ζέστη και αποφάσισα αυτή την αλλαγή. Θα μου δώσει λίγο παραπάνω χρόνο για να προσαρμοστώ στην όμορφη Παττάγια.
 

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
178
Like
6
Πόντοι
1
Κώστα μόλις κόλλησα κι εγώ Ταυλανδίτιδα. :rockon: :boobies: :crazy: :sperm: :headbang2: :bounce:
 

rey(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πει κανεις...για τους εχθεσινους συναγωνιστες..συμεριλαμβανομενου και του ωραιου απογευματος.
Απο που να ξεκινησω και που να καταληξω.
ο φ16 χειμαρρος..τι χειμαρρος καταραρακτης και η απολαυση ειναι οτι ο  ανθρωπος δεν τα αφηγειται απλα..τα ξαναζηηηηηηηηηηηηη το βλεπεις καθαρα γυαλιζουν τα ματια του πρωτογνωρο παθος παντα ετσει κωστη.Oσο για τον αλλο κωστη(bmw)ειχα την αισθηση οτι τον κοσμο τον εχουν ανακαλυψει οι γνωστοι σε ολους μας θαλασσοποροι(κολομβος...κλπ)μιλωντας ομως με τον bmw...ανακαλυπτεις οτι δεν ειναι ακριβως ετσει...χαχαχα ο ανθρωπος μιλαει για διαφορα μερη του πλανητη  και σου δινει την αισθηση οτι αναφερεται απλα στην γειτονεια που μεγαλωσε,παντα ετσει κωστη..και εις αλλα με υγεια.Οσο για τον Μιμικο...καλα ο μικρος περναει ανευ εξετασεων τον παω με χιλια...ολα καλα να πανε κωστη...και να καν εις το ταξιδι σου στην ωρα του...που ειμαι σιγουρος οτι ετσει θα γινει.Οσο για τον συμπαθεστατο flynow...προσοχη γιατρεμου εκει που θα πας μην σου φυγουν τα σφραγισματα...χαχαχα..αν και εισαι οκ γιατι θα πας υπο την καθοδηγηση παναξιων συναγωνιστων..τι συναγωνιστες δηλαδη οπλαρχηγοι ειναι οι ανθρωποι.
Αυτα ενοιωθα την αναγκη να γραψω χαρηκα για τους φιλους που ξανασυναντησα οσο..και για τους φιλους που πρωτογνωρισα..να ειστε καλα περασα ομορφα.Φευγω για το εξοχικο μου στο νησι..τα λεμε απο δευτερα.
Γεια και  χαρα σας.
 

Επισκέπτης
καλησπερα εχω διαβασει πολλες αποψεισ και γνωμες και εχω συγκινιθει παρα πολυ...γιαυτο και εκλεισα ταξιδι για μπανγκοκ και πουκε....παρακαλω πολυ αν ξερει κανεις πληροφοριες για το     
seaview hotel sthn patong αν δεχετε κοριτσια στο δωματιο?παιζει κανα τσιγαρο εκει?κανα joint?αν μπορει να δωσει καποιος πληροφοριες.......ευχαριστω....
 

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Μηνύματα
123
Like
0
Πόντοι
1
διπλωμα οδηγησης διεθνες χρειαζεται οπωσδηποτε και να εχεις μια εμπειρια απο οδηγηση αριστερα

ειναι λιγο τουρλουμπουκι η οδηγηση

εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να εμπλακω στο παραμικρο ατυχημα εκει κατω

δεν εχω προβλημα στο να οδηγώ αριστερα. Νομίζω όμως τα νοικιάρικα έχουν μικτη ασφαλεια όπως παντού και εκτός απο ενα ποσο που σε απαλλάσει από την ευθύνη δεν έχεις άλλο πρόβλημα εαν προκαλέσεις ατύχημα τουλάχσιτον χωρίς τραυματισμό. εκτός αν εκεί ισχύει κατι άλλο. Ο λόγος που επιμένω είναι ότι φοβαμαι όπως οδηγάνε εκεί να είμαι σε καρότσα φορτηγού και να πηγαίνω και φοβαμαι και τα μηχανακια. Βλέπεις δουλεύω σε νοσοκομείο...
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
ELF24 εσύ πότε πας Thai?
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Αντε να βαλω και εγω μια φωτο που ξεθαψα απο τη 1 και μοναδικη φορα που πηγα Πατταγια

 

Συνημμένα

  • DSC00080.JPG
    DSC00080.JPG
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 21

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Μηνύματα
67
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα αγαπητοί συναθλητές. Θα ήθελα να παρουσιαστώ λέγοντας οτι γράφτηκα στο forum μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο thread...Το παρακολουθώ εδώ και κάμποσους μήνες, χοντρικά από τη σελίδα 30, 30 κάτι νομίζω και ειλικρινά έχω κολλήσει από περιγραφές και ιστορίες. Τόσο που σιγά σιγά ψήνομαι για ταξιδάκι και εγώ προς τα μέρη τούτα. Παρά το γεγονός οτι δεν είμαι τόσο φαν του συγκεκριμένου τύπου γυναίκας, (τείνω προς το Ανατολικό μπλοκ), έχω εντυπωσιαστεί από όσα ακούω και βέβαια βλέπω σε photos.

Συγνώμη για το μακροσκελές του πρώτου μου μηνύματος, και παρά το οτι δεν προσφέρω κάτι σημαντικό σε όσα καταγράφετε, έχω μια παρατήρηση να κάνω: Από τα όσα έχετε πει μέχρι τώρα, μου έχει εδώ και μήνες καρφωθεί στο μυαλό μου η φράση ενός παιδιού που είπε το παρακάτω εκπληκτικό: οτι ένα ταξίδι εκεί σε βοηθάει να κάνεις reset στη ζωή σου. Δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε αλλά επειδή το θυμάμαι σα να το διάβασα τώρα, ειλικρινά νιώθω οτι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι.

(Θα συμφωνήσω οτι οι συμπεριφορές που παρουσιάζετε, δεν έχουν καμιά σχέση με αυτές που προκύπτουν από το ανατολικό μπλοκ)

Τέλος, αφού σας ευχαριστήσω που διαβάσατε όλο αυτό, να μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω το icon που ήθελα να βάλω σε μήνυμά μου κάμποσους μήνες τώρα:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Καλησπέρα από το αεροδρόμιο της Bangkok αναμένοντας την πτήση για επιστροφη στην Αθήνα . Θα αναφερθώ εν καιρώ στην σεξουαλικές μου εμπειρίες που δεν είναι και πολλές. Πηγαίνοντας την 1η ημέρα στην walking street, σταμάτησα δεξιά, 30μέτρα πριν, σε ένα bar όπου είχε Thai Boxing να δω, πριν ξεκινήσω την περιπλάνηση μου. Η 1η κοπέλα που μου χαμογέλασε, κάθεται, πάλι χαμογελώντας, δίπλα μου, ήρθε μαζί μου στο αεροδρόμιο να με αποχαιρετήσει. Πως πέρασα μαζί της κάποια άλλη φορά ίσως τα πω, πάντως από τότε δεν χωρίσαμε ούτε για να πάμε ο καθένας ξεχωριστά στην τουαλέτα. Θέλω μόνο να πω όμως τώρα ότι έχασα άδικα τόσα χρόνια από την ζωή μου περιμένοντας κάποια ανδροπαρέα να έρθω εδώ, διότι φοβόμουνα να έρθω μόνος, για να γνωρίσω αυτήν την υπέροχη χώρα με τους θαυμάσιους χαμογελαστούς ανθρώπους. Πέρασα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου. Δεν καταλάβαινα ποτέ γιατί τόσοι είχανε κώλυμα και ερχόντουσαν εδώ. Τους νόμιζα ανώμαλους, ότι ίσως κυνηγάγανε αγοράκια και κοριτσάκια. Τώρα κατάλαβα. Όλοι μα όλοι, κάνουνε ένα γενικό reset στην ζωή τους εδώ. Πίσω στην Ταϊλάνδη αφήνουνε τα προβλήματα τους που κουβάλησαν μαζί από την χώρα τους, διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά, κολύμπησαν σε φανταστικές παραλίες, γνώρισαν υπέροχες γυναίκες, ερωτεύτηκαν ξανά την ζωή. Και εμένα με είχε πάρει από κάτω, από μια μαλακισμένη καψούρα, τόσα χρόνια εάν είχα έρθει εδώ, πολλά θα είχα κάνει διαφορετικά στην ζωή μου. Προς νέους συνοδοιπόρους: μην βλέπετε το ταξίδι εδώ σαν ένα ατέλειωτο γαμήσι. Δεν είναι έτσι, και θα το δείτε αμέσως μόλις έρθετε. Δείτε το σαν ένα πάτημα του reset στην ζωή σας. Και θα με θυμηθείτε όταν έρθετε και αναχωρήσετε από εδώ, πόσα θα έχουν αλλάξει. Δεν μπορώ το περιγράψω δυστυχώς με λόγια.
σε αυτο το θρυλικο ποστ του φιλου zaichik ειναι το ζουμι για την ταυλανδη, και γι αυτα που γραφει οσοι τη γνωριζουν θελουν να πηγαινουν μονο εκει. ξαναδιαβαστε το με ΠΡΟΣΟΧΗ.  εδω αναφερεται και το reset.
απολαυστε το λοιπον παλι.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
σημερα θα γενικολογησω και θα περιγραψω μια φαση που δεν την περιμενα, απογευματακι λοιπον ,μετα το μπανιο και το φαγητο στην πισινα, αν ειχε προυπαρξει σεξ εκεινο το πρωι δεν θυμαμαι, τι σημασια εχει αλλωστε σε ενα σεξ τριπ. τεσπα, πηγαινουμε σε ενα ναο του βουδα οπου προσευχηθηκαμε, σε αλλο ποστ θα περιγραψω την διαδικασια της προσευχης γιατι νομιζω δεν εχει αναφερθει απο κανεναν.
λοιπον μετα τραβαμε για το δωματιο της να αλλαξει ρουχα για το βραδυ, τι ρουχα δηλαδη, ενα μικροσκοπικο σορτσακι ξεφτισμενο στις ακρες, στριγκακι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ το μισο να φαινεται ,εξαιτιας του ημουν συνεχως καυλομενος, και απο πανω ενα μεγαλο σουτιεν το οποιο ειχε την αμερικανικη σημαια, δηλαδη στο αριστερο βυζι ειχε τα αστερια και στο δεξι τις ριγες, στα ποδαρακια ειχε γοβιτσες μαλλον 7αποντες, ετσι ωστε οταν στεκοταν μπροστα μου βλεποντας εκει που εβλεπα και εγω, στηριζα το πηγουνι μου ακριβως πανω στην κορυφη του κεφαλιου της, ετσι εβλεπα τριγυρω τις υπολοιπες μουνιτσες ανετα, χωρις να με παιρνει χαμπαρι.
επανερχομαι πηγαινοντας στο δωματιο της λιγο πολυ περιμενα τι θα δω, ειχα και παλαιοτερα παει σε δωματια απο κοπελες, μικρα χωρις κλιματισμο και ζουσαν 3 με 4 μαζι, η συγκεκριμενη εμενε μονη της, ανεβαινοντας στο κλιμακοστασιο της πολυκατοικιας οκ λιγο θλιβερα, μολις μπηκα μεσα ομως σοκαριστικα, καθισα στο κρεβατι το οποιο δεν ειχε στρωμα, ειχε κατι σα λεπτο παπλωμα για στρωμα. πολυ μικρο δωματιο, με εναν ανεμιστηρα στον τοιχο, παραθυρο που εχασκε, μπανακι πολυ μικρο, ντουλαπα μινιατουρα, μετα απο λιγο ειχα ενα σφιξιμο και οσο αυτη εκανε μπανιο μου εφυγαν μερικα δακρυα, σκουπιστικα και εβαλα τα γυαλια του ηλιου να μην με παρει χαμπαρι, ματαια ομως , οταν βγηκε απο το μπανιο και καθησε κοντα μου εκλαιγα ηδη με λυγμους στην αγκαλια της σα μωρο, οταν με ρωτησε γιατι κλαιω της ειπα οτι δεν μπορουσα να ζησω χωρις αυτην, τι να ελεγα , οτι επαθα σοκ με το δωματιο της ? αναρωτηθηκα πως απο αυτα τα αχουρια βγαινουν αυτοι οι αγγελοι, ξερω ειναι χαζο που αντεδρασα ετσι, οι ανθρωποι αυτοι ειναι ευτυχισμενοι ετσι, δηλαδη οι ευρωπαιοι ειναι καλυτερα με το στρες κτλ. ποτε δεν σου δινουν την αισθηση της μιζεριας οι ταυλανδοι, στην πατταγια υπαρχουν καμια δεκαρια ζητιανοι, και ειναι ζητιανοι λογω σωματικων προβληματων, στην παραλια ειναι μια νανος πουλαει τσιχλες,ειναι μακιγιαρισμενη παντα και ειναι με κοντα ακρα, παραμορφωμενη. χαμογελαει παντα ομως.
αυτα επαθα στοο δωματιο της, φευγοντας περασαμε απο μια τεραστια αγορα με απιστευτα πραγματα και φαγητα με μυρωδιες τρελες.
μετα απο το σοκ ηθελα να μιλησω σε καποιον και ο καταληλοτερος ηταν ο φαντομας τον οποιο και πηρα τηλεφωνο.
απο την πρωτη φορα που πηγα στην ταυλανδη ηθελα να κανω μια "καλη πραξη" , μια ταυλανδεζα ειτε να τη φερω στην ελλαδα, ειτε να την παντρευτω και ας με αφησει μετα, δεν με νοιαζει, εγω νιωθω την αναγκη να κανω κατι σαν καλη πραξη γι αυτες, να "σωσω" μια απο αυτες. ξερω δεν με εχουν αναγκη, εγω ομως αυτο νιωθω, και ισως γινει καποτε.
οταν διαβασουν τα τελευταια λογια ξερω οτι ο λορδος θα γελαει ο φαντομας θα εχει φρικαρει και ο von θα χαμογελαει διακριτικα.
 

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον σύντροφοι νομιζω πως έχω πάθει ψύχωση με το θρεντ... ή μάλλον με την Ταυλανδη! :2funny: έχω διαβάσει ολες του τις σελιδες πάνω απο 4 φορές και θα το ξαναδιαβάσω!Μια φιλη μου χθες μου προτεινε να μου δώσει ένα βιβλίο με τίτλο ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ και της λεώ "τι να το κάνω,εχω το bourdela.com".Πράγματι, το θρεντ αποτελει τον καλύτερο οδηγό διακοπών για τη συγκεκριμένη χώρα! Κώσταφ16 θα σου προτεινα να γραψεις βιβλίο με τίτλο "Pattaya,η θετικη πλευρά του σεξοτουρισμού"! Περεπιπτόντως μέχρι πρότεινος νομιζα πως είμαι σεξομανής,τελικά έκανα λάθος,με βοηθησες να το ξεκαθαρίσω! Και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον φίλο Vonmakouli για τον καταπληκτικό του οδηγό(τον έχω εκτυπώσει και θα τον πάρω μαζί μου)!!
Αχ!, ο Οκτώβρης θα αργήσει πολύ ακομα να ρθει??? :dancing:
 

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Μηνύματα
74
Like
0
Πόντοι
0
KOSTASF16, σαν να ακούω τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό. Η αίσθηση, όντως, που σου μένει φεύγοντας είναι πικρή. Τέλος πάντων, σε λίγες ώρες πηγαίνω να συναντήσω τη καρδιά μου. Για να μην με πάρει με τη μία από κάτω, θα ψάξω να βρω μια γκόμενα που συνάντησα στο προηγούμενο ταξίδι, σε μια disco κοντά στο Big C και η οποία είχε δικό της αυτοκίνητο!!! Δεν θυμάμαι μάρκα αλλά ήταν πολυτελές και καλύτερο από το δικό μου!!! Αυτή που λέτε με πήγε στο ξενοδοχείο με το αμάξι, ανέβηκε στο δωμάτιο, αλλά επειδή ήταν αργά και τα είχαμε πιεί ελαφρώς, μας πήρε και τους δύο ο ύπνος. Το πρωί ξύπνησε νωρίτερα και έφυγε. Γαμώτο.
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια που μου παρείχατε. Δεν είχα πρόθεση να στεναχωρήσω κανέναν.
Σας εύχομαι καλές διακοπές. Ευχηθείτε μου καλή δύναμη.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
παιζει κανα τσιγαρο εκει?κανα joint?αν μπορει να δωσει καποιος πληροφοριες.......ευχαριστω....

Τωρα εγω διαβαζοντας το παραπανω σχολιο να κλαψω η να γελασω πεστε μου εσεις? Η αποθεωση μαλιστα ειναι οτι εκτος του οτι ρωταει αν παιζει τιποτα, θελει να του δωσουμε και πληροφοριες  :headbang: :headbang: :headbang: Τελικα αναρωτιεμαι αν μερικοι διαβαζετε τι γραφουμε η απλα γραφετε για να γεμιζουμε σελιδες. Ποσο μαλλον οταν εχει προηγηθει εκτεταμενη αναλυση επι του θεματος απο πολλους φιλους και μαλιστα με αποκαλυπτικες φωτος που δειχνουν που καταληγουν (και εχουν καταληξει ηδη) οι αμετρητοι ανεγκεφαλοι ξενοι που αποπειραθηκαν να δοκιμασουν εδω τετοιες πρακτικες. Να επαναλαμβανω τα ιδια, βαριεμαι, απλως επεμβαινω για να μην παρασυρονται οι νεοι απο τετοια ποστς που μονο κακο κανουν. Με τις υγιειες μας, μηπως φταει η ζεστη εκει περα ρε παιδια γιατι διαβαζω παλι για καυσωνα.

απο την πρωτη φορα που πηγα στην ταυλανδη ηθελα να κανω μια "καλη πραξη" , μια ταυλανδεζα ειτε να τη φερω στην ελλαδα, ειτε να την παντρευτω και ας με αφησει μετα, δεν με νοιαζει, εγω νιωθω την αναγκη να κανω κατι σαν καλη πραξη γι αυτες, να "σωσω" μια απο αυτες. ξερω δεν με εχουν αναγκη, εγω ομως αυτο νιωθω, και ισως γινει καποτε.
οταν διαβασουν τα τελευταια λογια ξερω οτι ο λορδος θα γελαει ο φαντομας θα εχει φρικαρει και ο von θα χαμογελαει διακριτικα.

Κωστα μου δινεις αφορμη για να γραψω. Συγνωμη κιολας αλλα με εχεις ψυχολογησει λαθος. Ισως και εγω τελικα εσενα, γιατι δε με εκπλησσει τοσο αυτο που ειπες οσο το οτι το ειπες εσυ. Αν το ελεγε καποιος αλλος δε θα ειχα φρικαρει αλλα απλως θα ειχα τους ενδοιασμους μου για ενα τετοιο εγχειρημα. Το λεω αυτο γιατι παντρεια με μπαροβια εχει περισσοτερες πιθανοτητες να αποτυχει παρα το αντιθετο. Ειμαι κυνικος το παραδεχομαι, αλλα οχι χωρις λογο, εχω δει και ακουσει τοσα πολλα στα χρονια μου εδω που ο οποιοσδηποτε στη θεση μου, τις ιδιες αποψεις θα ειχε. Εγω προσωπικα δε θα το συνιστουσα στον αδερφο μου η στον κολλητο μου εκτος πια κι αν  ειναι περιπτωση εξαιρεση που σιγουρα υπαρχει. Απο την αλλη βεβαια και οπως ειχε πει και ο Μιμικος, για εσας που ερχεστε 1-2 φορες το χρονο, οι επιλογες σας εδω ειναι περιορισμενες και για αυτους που ψαχνονται για κατι πιο σοβαρο αργα η γρηγορα σε μπαροβια καταληγουμε. Για να λεμε του στραβου το δικιο, πολλες μπαροβιες βαζουν κατω σε πολλα θεματα πολλες δυτικες γυναικες. Επαναλαμβανω και παλι οτι "διαμαντια" μεσα σε μπαρς υπαρχουν και θα ηθελα να τις εβλεπα να "σωθουν" περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο γιατι εχω δει πολυ καλα που/πως καταληγουν αν παραμεινουν εκει για πολλα χρονια. Ακριβως το ιδιο ισχυει (δηλαδη ασχημη καταληξη) και για πολλους αντρες που εθιζονται απο τη σεξ σκηνη και παγιδευονται χωρις να το εχουν παρει χαμπαρι.
Το κλειδι στη συνταγη της επιτυχιας ειναι να τις προλαβετε στην αρχη (μερικες βδομαδες αντε μηνες το πολυ) πριν σκληρυνουν απο την ψυχοφθορα τριβη με τη βιομηχανια. Αν βρειτε ενα τετοιο διαμαντι και εφωσον ψαχνεστε για κατι παραπανω μαζι της, το επομενο βημα ειναι να την ΒΓΑΛΕΤΕ απο εκει μεσα το συντομοτερο. Τροποι υπαρχουν αλλα θελει πολυ προσοχη και συνεχη παρακολουθηση τουλαχιστον στην αρχη μεχρι να σιγουρευτουμε οτι δε θα ξαναπεσει παλι στα ιδια η οτι δε μας κοροιδευει. Ολες οι περιπτωσεις που εγω προσωπικα εχω συναντησει επιτυχημενης σχεσης μπαροβιας/ξενου ειναι αντιγραφη της παραπανω συνταγης. Να προσθεσω εδω οτι αυτες οι κοπελλες-διαμαντια ειναι πολυ πιθανον να βγουν και καλυτερες απο μερικες τυπισσες της λεγομενης καλης κοινωνιας που μπορει να ειναι καλομαθημενες/απαιτητικες κτλ. Το γεγονος οτι οι μπαροβιες-διαμαντια ειναι φτωχες, δεν ειναι απαραιτητα μειονεκτημα γιατι πολλες ειναι μαθημενες στη σκληρη ζωη και περα του οτι θα σας ακολουθησουν πιστα ακομη και στο βορειο πολο, ειναι ολιγαρκεις υπο την προυποθεση οτι εσεις θα τις μαθετε ετσι απο την αρχη. Πολυ σημαντικο αυτο. Εξαλλου ηδη θα ειναι ικανοποιημενες που θα εχουν ξεφυγει απο το "τουνελ" της βιομηχανιας.

Κώσταφ16 θα σου προτεινα να γραψεις βιβλίο με τίτλο "Pattaya,η θετικη πλευρά του σεξοτουρισμού"!
Φιλε γραψε λαθος, θετικη πλευρα του σεξοτουρισμου δεν υπαρχει καμια περα απο αυτην που ανελυσα παραπανω (μερικες κοπελλες που σωζονται). Αν θελει καποιος βεβαια να του γραψω για την αρνητικη πλευρα του σεξοτουρισμου, θα γεμισουμε ολοκληρους τομους. Εκτος βεβαια και αν μερικοι εχουν τοσο παραμυθιασει τον εαυτο τους περι "θετικης πλευρας", τους βολευει να εθελοτυφλουν και επιμενουν να μη βλεπουν περα απο την ομορφη βιτρινα.
Ακομη και το οικονομικο επιχειρημα οτι δηθεν ενισχυεται ο τουρισμος καταρριπτεται ανετα σα χαρτινος πυργος. Ισως να ισχυε παλια οταν ο τουρισμος στην Ταυλανδη ηταν στα σπαργανα αλλα οχι πλεον. Ο σεξοτουρισμος περισσοτερη ζημια εχει κανει και συνεχιζει να κανει στην Ταυλανδη παρα καλο. Ο λογος γιαυτο ειναι οτι για καθε σεξοτουριστα που ερχεται και αφηνει λεφτα αλλος ενας κανονικος τουριστας δεν ερχεται γιαυτον ακριβως το λογο (της ασχημης εικονας που εχει η Ταυλανδη στο εξωτερικο). Με λιγα λογια η Ταυλανδη δε χρειαζεται πλεον το σεξοτουρισμο για να σταθει στα ποδια της τουριστικα, το τουριστικο προιον που προσφερει ειναι δυνατο απο μονο του και χωρις τα μπαρς.

Να συμπληρωσω και το φιλο ΙΙΙΙΙΙ οτι συμβαινει με τους περισσοτερους που ερχονται στην αρχη. Συνεβη και σε μενα οταν ειχα πρωτοερθει και αν υπηρχε αυτο το θρεντ τοτε, θα με βλεπατε πρωτο και καλυτερο περισσοτερο και απο τον ιδιο τον Κωστα.
Καλο ταξιδι και ελα με το χαμογελο στα χειλη  :cheesy:.  Αλλιως δεν μπαινεις μεσα  :2funny:
 

Επισκέπτης
φιλο τισ κλινικες και τισ απεξαρτησεις αστες για το μεγκα και τον αλφα........η ισως θα ηταν καλυτερα να πας εσυ εκει που λες για απεξαρτηση απο τα κομπλεξ που κουβαλας........το μην του φιλου φαντομα το σεβομαι και το εκτιμω...ομως μπορουσε να το ειχε διατυπωσει καλυτερα.....απο κει και περα αν εσυ ζεις σε ουτοπιες ειναι φυσικο να προσβαλεσαι...τι να κανουμε ομως?συμβαινουν και αυτα.......ο ηλιος ειναι για ολους σαυτη την γη οσο και να σε πειραζει.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom