παρολα τα χτυπηματα που δεχομαι (πλακα κανω) θα συνεχισω να αφηγουμαι τις εντυπωσεις μου και οχι μονο απο το τελευταιο ταξιδι, νιωθω βεβαια λιγο αβολα γιατι ξαφνικα ειμαι ο μονος που δεν παω εκει για τις φυσικες ομορφιες της χωρας και παω μονο να μαμησω, λες και οι αλλοι στα νησια ζωγραφιζουν και γραφουν ποιηματα.. τεσπα,
εγω λοιπον ο sexmaniac ενα απογευμα στην πατταγια (παντα πατταγια) ενω ειχα στειλει την "σχεση" μου στο δωματιο της για λιγο για να κοιμηθω, πηγα απεναντι στο εμπορικο κεντρο να βρω ενα κοντο που ειχα μπανισει απο τον απριλη, και οποτε το εβλεπα δεν ημουν μονος και δεν μπορουσα να του μιλησω, αυτη τη φορα δεν ηταν μεσα και εστριψα να παω για walking street να παρω t shirts για δωρα, μετα απο λιγο ομως πετυχαινω δυο κοπελες να μπαινουν σε ενα 7/11, ασυναισθητα αφου την ειχα λοκαρει τη μια απο πριν την πιανω απο το μπρατσο και αρχιζω να την τραβαω χαλαρα μαζι μου, αυτη λιγο κολωσε, και κοιταξε την αδελφη της η οποια την προετρεψε να ερθει μαζι μου, χωρις και γω να το πολυκαταλαβω πηγαμε στο ξενοδοχειο οπου επακολουθησε σεξουαλικη πραξη ελαφρως πετυχημενη με απολυτο gfe παντα, αφου να φανταστειτε οτι δεν την αφησα να κανει μπανιο, ηταν πεντακαθαρη παντως. μετα καταλαβα οτι δεν ηταν οσο κοντη επρεπε, το χαμογελο της ηταν γνησιο ταυλανδεζικο, βελουδινο δερμα κτλ. αν ημουν μονος θα την κρατουσα σιγουρα, αλλα πατταγια και μονος δεν παει, οι φωτο ειναι απο αυτη, δουλευε σε κωμοτηριο, και δεν ειμαι σιγουρος αν ψωνιζοταν γενικως γιατι δεν ηταν στα γνωστα μερη της παραλιας, το ονομα της δεν το θυμαμαι.