αυτη παιδια ειναι η ΑΜ, μικροσκοπικη ταυλανδεζουλα, αρκετα ασπριδερη με petit χαρακτηριστικα, ειναι και φοιτητρια,δεν θυμαμαι τι μου ειπε οτι σπουδαζει, που να καταλαβω αφου τις πρωτες μερες κολυμπουσα σε πελαγη ηδονης στην πατταγια.
λοιπον την ειδα στο ago go clubboesche, χορευε, χαριτωμενα, στην αρχη ηθελα μια αλλη αλλα επελεξα αυτη γιατι ηθελα κατι πολυ κοντο υστερα απο την αρνηση της poui να ερθει μαζι μου. οταν γυρισα να τη φωναξω εμεινα καγκελο οταν την ειδα απεναντι να μιλαει με εναν κινεζο, σκεφτηκα οτι θα εφευγε μαζι του και με εφτιαξε ακομα πιο πολυ, ειχε λοκαριστει για την επομενη μερα ομως και γυρισα να τσεκαρω την επομενη κοντη, οταν την ξαναδα την ειδα μονη και ειπα στην μαμα του μαγαζιου να τη φωναξει, καθησε διπλα μου χαριτωμενα και την επιασα απο την μεση, ηταν οντως πολυ κοντη και ολα της τα χαρακτηριστικα ηταν εξαιρετικα μικροσκοπικα, χειλακια ματακια αυτακια ολα, νομιζω πψς πιο χαριτωμενη κοντη δεν υπαρχει στην πατταγια.οταν φανταστηκα το οργανο μου στο στομα της
σηκωθηκα και φυγαμε αφου ειχε ντυθει πρωτα, φορεσε τζινακι και γοβιτσες μια σταλια, περνωντας απο το lucifer καναμε μια σταση να δουμε την τραγουδιστρια, μετα απο λιγο βουρ για τεστ drive, στο δωματιο ηταν αψογη σε ολα, εκανε oral αρκετα καλο, δυσανασχετησε λιγο οταν το παρακανα, καβλιαρικα ομως, στο ιεραποστολικο ηταν πολυ καλη, το σωμα της πηρε τη σωστη θεση και φτασαμε ως το τελος του μικρου τουνελ ανετα, σε λιγοτερο απο μια ωρα ολα ειχαν τελειωσει με cim μετριο προς καλο. της ειπα να κοιμηθει μαζι μου αλλα ηταν ανενδοτη και εφυγε, της πηρα το τηλεφωνο, και φωτο, οι οποιες σβηστηκαν ομως, πολυ καλη επιλογη για μπιμπελοκατασταση, ηταν η πιο κοντη σε αυτο το ταξιδι, ολες οι επομενες κινηθηκαν στο ψυχολογικο οριο του 1.55, ηταν δηλαδη οριακα κοντες, την επομενη μερα ξαναπηγα στο μαγαζι με κοπελα και με κοιταγε διακριτικα και χαμογελουσε, ακομα ενα μπιμπελο δοκιμαστηκε με επιτυχια