Justawoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κατι που να μπορεις να κρινεις και να ξέρεις υπάρχει τελοςπαντων;
Πολλά... εσυ εχεις την αντιληπτική ικανότητα να κατανοήσεις την διαφορά μεταξύ εκτίμησης, άποψης και γνώσης ?
Κατι που να μπορεις να κρινεις και να ξέρεις υπάρχει τελοςπαντων;
σκασεΠολλά... εσυ εχεις την αντιληπτική ικανότητα να κατανοήσεις την διαφορά μεταξύ εκτίμησης, άποψης και γνώσης ?
να κανεις χαζη πανω σε τι θεματα?
δεν σε θελουμε ρε σαβουρα πανε γαμησου..Προφανώς οχι ...
δεν σε θελουμε ρε σαβουρα πανε γαμησου..
Πολλά... εσυ εχεις την αντιληπτική ικανότητα να κατανοήσεις την διαφορά μεταξύ εκτίμησης, άποψης και γνώσης ?
τωρα κουβεντα προσπαθεις να μου πιασεις?Δεν ρωτησε κανεις τη γνώμη σου ...
ελα ρε ανελαβε εσυ γιατι διαβαζω αλλο θεμα και η κατε κολλησε στα αρχιδια μουΑρχισες τις μαλακιες σαν την άλληνε
ελα ρε ανελαβε εσυ γιατι διαβαζω αλλο θεμα και η κατε κολλησε στα αρχιδια μου
να βρει κανενα εξω στη κοινωνια και να μαθει αυτον ουτε λογοςειπε οτι θέλει να μαθει πως σκέφτονται οι άντρες
Φαιη διαβασε τις κριτικες μας για το πώς γαμαμε τα μουνάκια να δεις πως σκεφτομαστε !
στεναχωρηθηκα ρε γαμωτο τωρα... :'(Εντελώς πληροφοριακά να γνωρίζετε πως οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις σας , σας χαρακτηρίζουν και φυσικά ο οποιοσδήποτε νοήμον μπορεί να αντιληφθεί περι τίνος πρόκειται ...
Εντελώς πληροφοριακά να γνωρίζετε πως οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις σας , σας χαρακτηρίζουν και φυσικά ο οποιοσδήποτε νοήμον μπορεί να αντιληφθεί περι τίνος πρόκειται ...
ναιείναι αδύνατον μια γυναίκα , αδύνατη , όμορφη και με αγόρι να κανει χάζι εδω μεσα ?
Γιατι εγω σε έβρισα ρε φαιη σου ειπα να διαβασεις τις κριτικές μου! Σε κανενα αλλο σαιτ δεν θα ειχες αυτη την δυνατοτητα ε μπηκες σε αυτο αρα θες το κατι παραπανω .... διαβασε καμια λοιπον!
Εντελώς πληροφοριακά να γνωρίζετε πως οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις σας , σας χαρακτηρίζουν και φυσικά ο οποιοσδήποτε νοήμον μπορεί να αντιληφθεί περι τίνος πρόκειται ...
Κοιτα να δεις συμπτωση ,ακριβως το ιδιο θα εγραφα κι εγω για σενα...