Καλησπέρα
Τον νομο του πικερ τον γνωριζετε ;
Καλησπέρα
Επειδή κάτι ανέφερες για μαθήματα φιλοσοφίας , θα πρεπει να σε πληροφορήσω πως πρώτα πρεπει να ξεπεράσεις τους σκοπέλους που λέγονται : "μαθαίνω να επικοινωνώ" "μαθαίνω να μιλάω"
δεν γνώριζα, αν και παλιός εδώ, την ύπαρξη του θέματος.
Ενδιαφέρον ότι μας διαβάζουν γυναίκες....πλην των δικων μας, όπου μπροστά τους είμαστε κύριοι....
Θα σκαναρω τα post...να δω τί λένε κι αυτές για μας.
Καλαααα! Εσύ???
Τον νομο του πικερ τον γνωριζετε ;
Στον εαυτο σου πές τα αυτα βρε ηλιθια που δεν καταλαβαινεις τι σου γινεται εδω μέσα για άλλη μιλαμε για σενα καταλαβαινεις
τρεις λαλουν και δυο χορευουν!
Στέρεψαν τα τρολ από τον ανδρικό πληθυσμό του site, και κάνουμε άνοιγμα και στον θηλυκό;Τον νομο του πικερ τον γνωριζετε ;
Αχ μωρέ... Έχεις τα θεματακια σου...
εγω εκανα μια ερωτηση .. εσυ γιατι πεταγεσαι;;;δικηγορος τους εισαι ;Στέρεψαν τα τρολ από τον ανδρικό πληθυσμό του site, και κάνουμε άνοιγμα και στον θηλυκό;
Δεν μου απάντησε πριν η Fey και ανησυχώ.
Δεν μου απάντησε πριν η Fey και ανησυχώ.
Οπου να ναι θα διαγραφει το θρεντ και θα ειναι και η κάθε Φεη παρελθον!
Θα μπει στο χρονοντουλαπο του μπου
Πες στον Ζιρο να διαγράψει το θρεντ
πιάνει χωρο εδω με τις ηλιθιες
εγω εκανα μια ερωτηση .. εσυ γιατι πεταγεσαι;;;δικηγορος τους εισαι ;
ειναι ο κλασσικος τροπος μπας και γαμησουν ..οταν δεν σε παιζουν σηκωνεσαι και φευγεις δεν παρακαλας
στο λεω γιατι φαινεται πολυ ασχημο και επειδη δεν γουσταρω να βλεπω αντρες να γινονται κατινες
πηγαινε παρακατω εσυ κανεις σαν αυτους που στελνουν μηνυματα και επειδη προφανως και δεν θα τους κατσει η αλλη αρχιζουν επιθεσεις
για τη δικια σου υστεροφημια μην απαντησεις ουτε σε εμενα μονο κερδισμενος θα βγεις απο αυτο
απλα οι αντρες τρωνε γκολ απο μονη τους
ισχυει !!!τα κοριτσια γνωριζουν το νομο του πικερ και εγκρινουν
οπως ξερεις και εσυ πολυ ευκολα οι γυναικες καταλαβαινουν την σημαντικοτητα του νομου και μας δινονται
δεν ειναι τυχαιο που οι πικεριστες εχουν επιτυχια σε μεγαλυτερο βαθμο στις γυναικες απο τους υπολοιπους
τα παραδειγματα ειναι πολλα
ειναι ο κλασσικος τροπος μπας και γαμησουν ..
η ουσια ειναι ο νομος του πικερ ! οποιος τον ακολουθει εχει την αξιοπρεπεια του 100 %