Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
δεν μου κανει εντυπωση, ισα ισα που θα θελα να υπαρχουν περισσοτερες γυναικες στο φορουμ ;)
Γυναίκες τριγύρω πολλές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές!
δεν μου κανει εντυπωση, ισα ισα που θα θελα να υπαρχουν περισσοτερες γυναικες στο φορουμ ;)
ισχυει, για την ακριβεια ας υπηρχε εστω και μια, αρκετη θα ητανΓυναίκες τριγύρω πολλές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές!
ισχυει, για την ακριβεια ας υπηρχε εστω και μια, αρκετη θα ηταν
Νομίζω μου είχες ξαναρωτησει το ίδιο πράγμα όταν πρώτο άνοιξα τον λογαριασμό μου πριν 1,5 χρόνοprofilaktika ωραίο nickname
τι ψάχνεις?
έχεις δει τι ψάχνω τελευταία? πεταμένες καπότες να τις αδειάζω στο στόμα μου αν μπορείς να με βοηθήσεις...
Και γιατί δεν πιάνεις δουλειά σαν καθαρίστρια στα μπουρδέλα?Και το κέφι θα κάνεις και μεροκάματο θα βγάζεις.profilaktika ωραίο nickname
τι ψάχνεις?
έχεις δει τι ψάχνω τελευταία? πεταμένες καπότες να τις αδειάζω στο στόμα μου αν μπορείς να με βοηθήσεις...
Νομίζω μου είχες ξαναρωτησει το ίδιο πράγμα όταν πρώτο άνοιξα τον λογαριασμό μου πριν 1,5 χρόνο
Και γιατί δεν πιάνεις δουλειά σαν καθαρίστρια στα μπουρδέλα?Και το κέφι θα κάνεις και μεροκάματο θα βγάζεις.
Στείλε τους dick pick και πάνω στη πουτσα γράψε τον αριθμό σουείμαι σταθερός στις απόψεις μου
επίσης το σπέρμα δεν χορταίνεται
τέλος, ούτε που σε θυμόμουν... αλλά θα χαρώ να σε μάθω
το ψάχνω ρε καυλιάρη... φαντάζομαι ότι και για εκεί ένα μέσον μου χρειάζεται, τι να τους στείλω, βιογραφικό?
κάντε μου κανα κονέ pls...
Καλά τυπε είσαι μορφή.Χαχαχα υποκλίνομαι.είμαι σταθερός στις απόψεις μου
επίσης το σπέρμα δεν χορταίνεται
τέλος, ούτε που σε θυμόμουν... αλλά θα χαρώ να σε μάθω
το ψάχνω ρε καυλιάρη... φαντάζομαι ότι και για εκεί ένα μέσον μου χρειάζεται, τι να τους στείλω, βιογραφικό?
κάντε μου κανα κονέ pls...
προσεχε τα ΣΜΝprofilaktika ωραίο nickname
τι ψάχνεις?
Μόνο κορίτσια δεν γράφουν εδώ πλέον.
Φώντα με λένε
Φώντα με λένε
ισχυει, για την ακριβεια ας υπηρχε εστω και μια, αρκετη θα ηταν
τον λιλα? αληθεια αυτος που εχει μπαναριστει και θελησει να διαγραψει τις ντροπιαστικες φωτο που εχει ανεβασει τι κανει?τυπε ειχαμε στο μπου ενα τυπο που νομιζε οτι ηταν γυναικα αλλα δεν ηταν πολυ πειστικος :S :S :S
αληθεια τελικα γυναικα εισαι?Μόνο κορίτσια δεν γράφουν εδώ πλέον.