Νέα

Τα θηλυκά μέλη ενός ανδροκρατούμενου φόρουμ. Πόσες είμαστε; Γράψτε εδώ κορίτσια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanastic girl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
OP
OP
Fanastic girl

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
16
Καρίνα μάζεψες πολύ κόσμο στο θέμα μου.  Μπράβο σουξέ.

Καλημέρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δω ματωμένο ταμπόν η σερβιέτα (live)

Αηδία και το θες και live τρομάρα σου. Εγώ κλαίω τη μοίρα μου που θα έρθει ο Σκωτσέζος απόψε και θα κάνουμε τίποτα κι εσύ παίζεις με τον πόνο μου.

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Αηδία και το θες και live τρομάρα σου. Εγώ κλαίω τη μοίρα μου που θα έρθει ο Σκωτσέζος απόψε και θα κάνουμε τίποτα κι εσύ παίζεις με τον πόνο μου.
Σε καθε περιπτωση παντα υπαρχουν αλλεs δυο πορτεs διαθεσιμεs :happy: :happy:

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Σε καθε περιπτωση παντα υπαρχουν αλλεs δυο πορτεs διαθεσιμεs :happy: :happy:

Σ'αυτό ελπίζω κι εγώ αλλά ενώ ο τύπος είναι καλός στο γαμήσι, 3 φορές τώρα που βρεθήκαμε δεν επιχείρησε κάτι άλλο. Κι εγώ δεν είμαι της πρωτοβουλίας. Οπότε αφού θέλει να έρθει, καλώς να ορίσει. Δεν του είπα για την έκπληξη!  :pipa1:

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Σ'αυτό ελπίζω κι εγώ αλλά ενώ ο τύπος είναι καλός στο γαμήσι, 3 φορές τώρα που βρεθήκαμε δεν επιχείρησε κάτι άλλο. Κι εγώ δεν είμαι της πρωτοβουλίας. Οπότε αφού θέλει να έρθει, καλώς να ορίσει. Δεν του είπα για την έκπληξη!  :pipa1:
Eγω παντα ξεκιναω απο πισω κ καποια φορα,για ποικιλια,παω κ μπροστα... :rose: :rose: :rose:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

Στρακι, μετά από τόσα χρόνο δεν αηδιάζω με τίποτα ...ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα .
Σε πιστέψαμε ... σαλτα γαμησου με τον Σκουτσεζο (τζαμπατζη ) και κοιτα μην σου ζητήσει και τα ρέστα που θα μείνει με το πουλί στο χέρι .... αν δεν τον πάρεις στην κωλαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom