ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω εχω κριτικες για διαφορες κοπελες κριτκη για αθηνα πειραιωτισα τζουλια ξανθια κοπελα
εγω θελω να βγαζω της καθε κοπελας τα εσωρουχα μου αρεσουν τα μαυρα εσωρουχα
Σήμερα μου πε μια εισαι ο μονος που γαμάει κώλο τοση ώρα και δε χύνει.. χαχαχα
Αυτό τώρα πίανεται για κομπλιμέντο;
Μασαζονομαχε πηρα κουπονι δωρεαν 2 χοροι στο Καισσα. Αξιζει;
ακαποτα τσιμπουκια μου αρεσουν και πισωκολητο να γαμαω
Δεν ξέρω δεν έχω πάει. Στη θεση σου θα πηγαινα θα έπαιρνα ένα ποτάκι θα άραζα ... θα έπαιρνα και τους 2 κερασμενους χορους ισως επαιρνα και αλλον έναν και άντε γεια. 15 ευρώ κοστος για να κανεις την καυλαντα σου.
τα 89.990 ειναι "καλησπερα ειμαι ο αλεξανδρος"Αν ξεκινησεις να διαβαζεις 90.000 ποσταρισματα δικα μου, μαλλον θα αργησουμε πολυ.
Κατι εγραφαν στο θρεντ του Καισσα οτι δεν αφηνουν πολλα πιασιματα οι χορευτριες και οτι πρεπει να σηκωθεις να της φερεις απ το μπαρ για χορο γιατι κουβεντιαζουν με σπονσορες.
τα 89.990 ειναι "καλησπερα ειμαι ο αλεξανδρος"
Αν θες να με ακουσεις. Για να περάσεις καλά με τα λιγοτερα, Άθενς Κουϊνς ή στο αδερφάκι του στο Μπουρνάζι.
Αλκατραζ θα πηγαινα μονο για τον λογο που έγραψα δεν είναι να αφηνεις λεφτά σε αυτά τα μέρη με την νοοτροπια και την τακτική που έχουν.
Με 60 ευρω στο σπέσιαλ πριβε στο μπουρνάζι καρφώνεις την νικολ μέσα. Από το να πάει καποιος σε ένα άλλο να έχει πληρώσει κανα 100αρι και δουλεια να μην εχει κανει ακομα ...