Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Κάτω δεξιά
Από "Ιδού" αρχίζει;
Κάτω δεξιά
Aυτο εγραψε πριν λιγο. Λες να διαβασε και καμια δική μου εκει που περιγραφω ακριβως πως γλειφω τις βυζομπαλάρες από τις λαδοκορες;;;
πλακα θα εχει να διαβαζει πως γαμαμε
Διαβαζεις τις κριτικές μας ;;
Φυσικά! Μου άρεσε ιδιαίτερα ένα thread που κάποιος ήταν έξαλλος επειδή η πουτάνα τον συμβούλεψε να κινείται πιο αργά. Λύθηκα στο γέλιο μιλάμε.
Έχω διαβάσει και κριτικές. Κακό είναι; Τι διαφορά έχει από μια ερωτική ιστορία; Άσε που φτάνει στην ουσία πιο γρήγορα. Τα βαριέμαι αυτά με τις πολλές λεπτομέρειες.
οχιΩραία τα λες αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Μήπως πρέπει να αρχίσω να χρεώνω Έχει χρόνια που το λέω για πλάκα. Είμαι υποτακτική οπότε εκ των πραγμάτων προσφέρω υπηρεσίες. Δε νομίζεις;
Φυσικά! Μου άρεσε ιδιαίτερα ένα thread που κάποιος ήταν έξαλλος επειδή η πουτάνα τον συμβούλεψε να κινείται πιο αργά. Λύθηκα στο γέλιο μιλάμε.
Eμενα μια μου χε πει "ηρέμισε δε γαμάς αρκούδα" και μια αλλη μου χε πει "σιγα καλέ δεν ειναι μπασκέτα το μουνί"
Καλο ε?
εγω παω με μιλφακια και νεαρες τανες και φοιτητριες
Τέλειο! Εμένα τα αγαπημένα μου είναι "Είσαι καθαρή" που με ξενέρωσε για ευνόητους λόγους και "Δεν έχεις κυτταρίτιδα. Η πρώην μου είχε περισσότερη". Υπόψη ήταν η πρώτη φορά και με τους δύο και ήμουν ξαπλωμένη με τα πόδια ανοιχτά. Αυτό θα πει ρομαντισμός ε;
Ποσο κατω και ποσο δεξια? Ας πουμε Κύπρο?
καλα φιλε αν ειναι κομωδινο μια γκομενα εχεις πολλα νευρα αλλα να σου φανε τα λεφτα ειναι χειροτερο