Justawoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γεια σου Φαίη μου
Καλησπέρα !!!♥
Γεια σου Φαίη μου
Ωωωω μα τι γλυκός!!!
μην βαζεις θαυμαστικα θα φας καταρα και μου πιανουν εμενα οι καταρες ;)
αυτα ειναι μαλακιες
Δεν τρώω γύρο. Πολύ σπάνιαπες το αγαπημενο σου γυραδικο
οι καταρες δεν ειναι μαλακιες τα φλυτζανια ειναι μαλακιες
αμα δεν φοβασαι τις καταρες στειλε μου σε πμ το ονομα ενος αγαπημενου σου προσωπου και βλεπουμε
Τύπε γιατι μας ενδιαφερει για ποιον λογο διαβαζουν οι γυναικες το μπου κομ?
Τυπισα μπορει να ναι ο μαυρος μαγοςΧαχαχαχαχαχα το συνεχίζεις !!!
Προσέχωαποφεύγεις τα κορεσμένα λίπη σε κοβω εγω ;)
Τυπισα μπορει να ναι ο μαυρος μαγος
Θα απαντήσω για εμένα ... νομίζω πως παίζουν και τα 3 σενάρια ... Και για την ιστορία η πρώτη επαφή με το site ήταν πριν μερικά χρόνια λόγω μιας ιστορίας ενός πολύ κοντινού προσώπου θέλησα να μαθω μεσω διαδικτύου για το τι παίζει με τα ταξίδια στην Ταϊλάνδη. Όπως ήταν φυσικό η αναζήτηση με οδήγησε στο boo .
Βλέποντας το site ένιωσα πραγματικά σαν να βλέπω τις σκεψεις των αντρών ... αλλά ταυτόχρονα επεσα και πανω σε πολυ ενδιαφέρουσες συζητήσεις γενικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.Με κάποια μέλη θύμωσα , με άλλα προβληματίστηκα,άλλες φορές γέλασα μέχρι δακρύων ...
Θα ήθελεςειναι αργα πια τα εχεις τα κιλακια σου
Το bou είναι είναι γνήσιος καθρεφτης της ανδρικής κοινωνίας. Σαφώς και θα βρεις τα πάντα..και τα καλά και τα άσχημα και τα περίεργα.. Αλλά πιστεύω ότι έχει πολύ αλήθεια σαν site και πέρα από την ανταλλαγή απόψεων πέρι αγοραίου έρωτα
Θα ήθελες να με δεις, αλλά δεν θα Σου κάνω τη χάρη.εμενα αδιαφορο μου ειναι που δε σεβεσαι το σωμα σου και τους περαστικους που σε κοιτανε με αποτροπιασμο
Ναι θα συμφωνήσω πως είναι ενας καθρέφτης της ανδρικής κοινωνίας , όπως ομως θέλετε εσεις οι άντρες να την παρουσιάζετε μεταξύ σας , με ότι αυτό περιλαμβάνει ... και για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο πιστέυω πως συμβαίνει αντίστοιχα και με γυναικεία site
Το bou είναι είναι γνήσιος καθρεφτης της ανδρικής κοινωνίας. Σαφώς και θα βρεις τα πάντα..και τα καλά και τα άσχημα και τα περίεργα.. Αλλά πιστεύω ότι έχει πολύ αλήθεια σαν site και πέρα από την ανταλλαγή απόψεων πέρι αγοραίου έρωτα
Εμείς δεν είμαστε απόλυτες ούτε επιθετικές. Εδώ δεν ανέχονται και δεν μπορούν να συζητήσουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Ναι θα συμφωνήσω πως είναι ενας καθρέφτης της ανδρικής κοινωνίας , όπως ομως θέλετε εσεις οι άντρες να την παρουσιάζετε μεταξύ σας , με ότι αυτό περιλαμβάνει ... και για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο πιστέυω πως συμβαίνει αντίστοιχα και με γυναικεία site
Εμείς δεν είμαστε απόλυτες ούτε επιθετικές. Εδώ δεν ανέχονται και δεν μπορούν να συζητήσουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Πολύ σωστάΝαι ειναι αλήθεια αν και πιστεύω αυτή η επιθετικότητα κατά βάθος δεν ειναι τιποτα περισσότερο απο αμυνα ! Άμυνα και αδυναμία !