Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να το χαίρεσαι το ονοματάκι σουκαλησπέρα κορίτσια με λένε αλέξανδρο
Να το χαίρεσαι το ονοματάκι σουκαλησπέρα κορίτσια με λένε αλέξανδρο
ελα !!! δεν σου στηθηκε ετσι ο αλεξανδρος?Να το χαίρεσαι το ονοματάκι σου
Καλησπέρα Fantastic girl, είμαι ο ΝαπολέωνΣυστήθηκε, καλό είναι να πείτε όλοι τα ονόματα σας. ;)
Γιώργο το δικό σου είναι αληθινό;
Βοναπάρτης ;Καλησπέρα Fantastic girl, είμαι ο Ναπολέων
Διαβασμένη σε βρίσκω! Μονο στο ύψος διαφέρουμεΒοναπάρτης ;
Πιο κοντός ακόμη;Διαβασμένη σε βρίσκω! Μονο στο ύψος διαφέρουμε
Συστήθηκε, καλό είναι να πείτε όλοι τα ονόματα σας. ;)
Γιώργο το δικό σου είναι αληθινό;
Πόσο ήταν ο Αυτοκράτωρ;Πιο κοντός ακόμη;
Πόσο ήταν ο Αυτοκράτωρ;
επ τι γινεται εδω?κλεβουμε μεθοδους αλεξ?Καλησπέρα Fantastic girl, είμαι ο Ναπολέων
Τύπε γιατι μας ενδιαφερει για ποιον λογο διαβαζουν οι γυναικες το μπου κομ?καλησπέρα λοιπόν και από εμένα... λέγομαι Μάριος
Ερώτηση κρίσεως προς τα κορίτσια...
Διαβάζετε το μπου καθαρά για χαβαλέ όπως θα διάβαζε ένας άντρας το cosmopolitan?
θέλετε να δείτε τις σκέψεις μας ?
Ή τελικά σας αρέσουν κάποιες άσχετες θεματολογίες?
Τύπε οταν οι μαθητές ακολουθούν τις μεθοδους του δασκάλου, δεν ειναι κλοπη. Ειναι δικαιωση (για τον δασκαλο).επ τι γινεται εδω?κλεβουμε μεθοδους αλεξ?
γεια σου ρε δασκαλε μορφη..Τύπε οταν οι μαθητές ακολουθούν τις μεθοδους του δασκάλου, δεν ειναι κλοπη. Ειναι δικαιωση (για τον δασκαλο).
Θα απαντήσω για εμένα ... νομίζω πως παίζουν και τα 3 σενάρια ... Και για την ιστορία η πρώτη επαφή με το site ήταν πριν μερικά χρόνια λόγω μιας ιστορίας ενός πολύ κοντινού προσώπου θέλησα να μαθω μεσω διαδικτύου για το τι παίζει με τα ταξίδια στην Ταϊλάνδη. Όπως ήταν φυσικό η αναζήτηση με οδήγησε στο boo .καλησπέρα λοιπόν και από εμένα... λέγομαι Μάριος
Ερώτηση κρίσεως προς τα κορίτσια...
Διαβάζετε το μπου καθαρά για χαβαλέ όπως θα διάβαζε ένας άντρας το cosmopolitan?
θέλετε να δείτε τις σκέψεις μας ?
Ή τελικά σας αρέσουν κάποιες άσχετες θεματολογίες?
Γεια σου Φαίη μουΛένε 1,70 περίπου ...