Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γιατί έχεις έχθρα με την pentagiotissa?Δεν το λεω αξιοκρατια οτι εισαι εσυ ενεργή και ο Λακης μιουταρισμενος.
Εσυ επρεπε να εχεις παρει πόδι απο πολυ καιρο.
Γιατί έχεις έχθρα με την pentagiotissa?Δεν το λεω αξιοκρατια οτι εισαι εσυ ενεργή και ο Λακης μιουταρισμενος.
Εσυ επρεπε να εχεις παρει πόδι απο πολυ καιρο.
Εχθρα δεν εχω με την κυρία. Το να ειναι καποιος εχθρος μου σημαινει οτι εχει καποια αξια.Γιατί έχεις έχθρα με την pentagiotissa?
Εχθρα δεν εχω με την κυρία. Το να ειναι καποιος εχθρος μου σημαινει οτι εχει καποια αξια.
Υπάρχει κοπέλα αυτή τη στιγμή στα μπουρδέλα που ενώ εγώ τελειώνω επιμένει να με κρατάει στο δωμάτιο και να τη γλείφω μέχρι να τελειώσει κι αυτή. Πώς είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει κάποιος ότι στα μπουρδέλα γίνεται έρωτας; Αγάπες μου, κούκλες μου, εγώ σας λατρεύω. Είστε η ζωή μου, γελάω όταν γελάτε και κλαίω όταν κλαίτε κι εσείς.
Οσο δεν υπαρχουν ολοσωμα προφυλακτικα δεν την αγγιζα ούτε με την απειλη οπλου.εγω πιστευω οτι την γουσταρεις καταβαθος αλλα ντρεπεσαι να το πεις.
Οσο δεν υπαρχουν ολοσωμα προφυλακτικα δεν την αγγιζα ούτε με την απειλη οπλου.
Επειδή πάει με άλλους κι όχι μαζί σου;Οσο δεν υπαρχουν ολοσωμα προφυλακτικα δεν την αγγιζα ούτε με την απειλη οπλου.
Οσο δεν υπαρχουν ολοσωμα προφυλακτικα δεν την αγγιζα ούτε με την απειλη οπλου.
Oυτως ή αλλως ό,τι κι αν πω εγω, μετα θα μπει εκεινη και θα πει οτι γκρινιαζω επειδη δεν μου εκατσε, και θα την πιστεψεις. Αρα γιατι συζηταμε?Επειδή πάει με άλλους κι όχι μαζί σου;
ελα ρε λακαρε
Επειδή πάει με άλλους κι όχι μαζί σου;
Την συγκεκριμενη την εχει χυσει ολη η αραπιαΕπειδή πάει με άλλους κι όχι μαζί σου;
Δεν θα το κάνω χωρίς επιχειρήματα.Oυτως ή αλλως ό,τι κι αν πω εγω, μετα θα μπει εκεινη και θα πει οτι γκρινιαζω επειδη δεν μου εκατσε, και θα την πιστεψεις. Αρα γιατι συζηταμε?
Σου ξαναειπα οτι μαζι σου δεν εχω τιποτα. Ό,τι αλλο θελεις μπορουμε να το συζητησουμε.Δεν θα το κάνω χωρίς επιχειρήματα.
Αν δεν θες να συζητάς μαζί μου το καταλαβαίνω .
αν τα πινει η τα φτυνει να συζητησετεΣου ξαναειπα οτι μαζι σου δεν εχω τιποτα. Ό,τι αλλο θελεις μπορουμε να το συζητησουμε.
Δεν ξέρω κανέναν τώρα σας μαθαίνω . Τι θες εσυ να συζητήσουμε ;Σου ξαναειπα οτι μαζι σου δεν εχω τιποτα. Ό,τι αλλο θελεις μπορουμε να το συζητησουμε.
Δεν ξέρω κανέναν τώρα σας μαθαίνω . Τι θες εσυ να συζητήσουμε ;
αν τα πινει η τα φτυνει να συζητησετε