Bi-polar Bear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάντα φιλικά ήταν όλα αφου ήταν πρωήν και νυν κολητός μου.Ριχνετε και κανενα φιλικο?
Πάντα φιλικά ήταν όλα αφου ήταν πρωήν και νυν κολητός μου.Ριχνετε και κανενα φιλικο?
Αδιανοητο. Τα ιδια που λεει παντα ελεγε. Και κατ' ευθειαν μιουτ χωρις προειδοποιηση?ναι τωρα το ειδα κατα τυχη τσεκαρε.
τεσπα.
Και τι γίνετε αν δεν την έχεις και ξαφνικά αυτή που καθόταν για χρόνια σπιτι είναι αυτή που φέρνει τα λεφτά και πρέπει να πλένεις εσύ τα πιάτα;αυτο ισχυει.
ειναι μεγαλο πραγμα η δουλεια.
και αν δεν εχεις και την εχεις και την αλλη μεσα στα ποδια σου , γαμησε τα, δεν παλευεται.
Πρώην κολλητος, παντρευτηκατε γιατι δεν ειχατε κατι καλυτερο να κανετε, κανατε και δυο παιδια, πηγαινατε και με αλλους ελευθερα, χωρισατε γιατι σας τελειωσε, μεινατε φιλοι.Πάντα φιλικά ήταν όλα αφου ήταν πρωήν και νυν κολητός μου.
Το πλυσιμο των πιάτων γιατι σχετιζεται με το ποιος φερνει τα λεφτα στο σπιτι?Και τι γίνετε αν δεν την έχεις και ξαφνικά αυτή που καθόταν για χρόνια σπιτι είναι αυτή που φέρνει τα λεφτά και πρέπει να πλένεις εσύ τα πιάτα;
Ναι τον κολητό μου; Δε μετράει; Δεν έχεις ακούσει ποτέ για φιλίες που μπλεξανε; Το σενάριο σου, καμία σχέση, απάντησα πιο πάνω.Πρώην κολλητος, παντρευτηκατε γιατι δεν ειχατε κατι καλυτερο να κανετε, κανατε και δυο παιδια, πηγαινατε και με αλλους ελευθερα, χωρισατε γιατι σας τελειωσε, μεινατε φιλοι.
Εχεις ερωτευτει ποτέ?
Και τι γίνετε αν δεν την έχεις και ξαφνικά αυτή που καθόταν για χρόνια σπιτι είναι αυτή που φέρνει τα λεφτά και πρέπει να πλένεις εσύ τα πιάτα;
Δλδ εσύ την θέλεις να δουλεύει, να μαγειρεύει, να πλένει, να συδερώνει και αυτός να αράζει, να την παίζει όλη μέρα με τσόντες και να μην κανει τιποτα ε; Εγώ ξέρω οτι υπάρχει αυτος που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι και αυτός που πλένει τα πιάτα. Αν δουλεύουν και οι δυο αλάζει λιγο το σχέδιο.Το πλυσιμο των πιάτων γιατι σχετιζεται με το ποιος φερνει τα λεφτα στο σπιτι?
Να όμως που όσο κι αν δεν σας αρέσει συμβαίνει μερικές φορές.αν σου πω δεν το εχω σκεφτει ποτε ?
δεν εχει περασει καν απο το μυαλο μου ?
ανεκαθεν ειχα στο μυαλο μου οτι οι γυναικες κανουν τις δουλειες του σπιτιου και ο αντρας φερνει το μαρουλι σπιτι
το αντιθετο δεν το εχω σκεφτει ποτε
Δεν σε καταλαβα μαναρι. Κι εγω πλενω τα πιατα πολλες φορες. Και μαγειρευω επισης. Και μια χαρα δουλευω. Τα κουτάκια "ο ενας δουλευει, ο αλλος πλενει πιατα" πού τα ειδες γραμμενα?Δλδ εσύ την θέλεις να δουλεύει, να μαγειρεύει, να πλένει, να συδερώνει και αυτός να αράζει, να την παίζει όλη μέρα με τσόντες και να μην κανει τιποτα ε; Εγώ ξέρω οτι υπάρχει αυτος που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι και αυτός που πλένει τα πιάτα. Αν δουλεύουν και οι δυο αλάζει λιγο το σχέδιο.
Δλδ εσύ την θέλεις να δουλεύει, να μαγειρεύει, να πλένει, να συδερώνει και αυτός να αράζει, να την παίζει όλη μέρα με τσόντες και να μην κανει τιποτα ε; Εγώ ξέρω οτι υπάρχει αυτος που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι και αυτός που πλένει τα πιάτα. Αν δουλεύουν και οι δυο αλάζει λιγο το σχέδιο.
Απο την αλλη δεν καταλαβα, αυτος ηταν ανεργος, ουσιαστικα η τυπισσα τον ζούσε απο ενα σημειο και περα, πώς ζει τωρα που χωρισανε???ναι βεβαια μπορει ο ανθρωπος να εψαχνε για δουλεια και να μην εβρισκε
δεν σημαινει οτι τον παιζει ολη μερα
ασχετα αν δεν ειχε αποτελεσμα
βεβαια στα ζευγαρια που δουλεουνε και οι δυο
παλι η γυναικα το απογευμα κανει τις δουλειες και ο αντρας βλεπει τηλεοραση (σαρβαααααιβορ !!!! )
Εγώ; Εσείς. Αυτό λέω. Εσείς έχετε φτιάξει αυτό το μοντέλο, "εγω δουλεύω, εσύ στο σπίτι". Δεν μπορώ ΚΑΙ να δουλεύω ΚΑΙ να τακάνω όλα, ειδικά όταν εσύ δεν δουλεύεις και είσαι όλη μέρα σπίτι και κλαίς τη μοίρα σου. Έλα στη θέση μιας γυναίκας του φορουμ πχ, των επαγγελματιών, που δουλεύουν κολόμπαρα ή βίζιτες για συμπλήρωμα και γυρνάει αργά και κουρασμένη. Δλδ ο άλλος δε θα κάνει τιποτα;Δεν σε καταλαβα μαναρι. Κι εγω πλενω τα πιατα πολλες φορες. Και μαγειρευω επισης. Και μια χαρα δουλευω. Τα κουτάκια "ο ενας δουλευει, ο αλλος πλενει πιατα" πού τα ειδες γραμμενα?
Αυτός ή εγω;Απο την αλλη δεν καταλαβα, αυτος ηταν ανεργος, ουσιαστικα η τυπισσα τον ζούσε απο ενα σημειο και περα, πώς ζει τωρα που χωρισανε???
Απο την αλλη δεν καταλαβα, αυτος ηταν ανεργος, ουσιαστικα η τυπισσα τον ζούσε απο ενα σημειο και περα, πώς ζει τωρα που χωρισανε???
Αυτος.Αυτός ή εγω;
Ναι σωστά δεν τον έπαιζε όλη μέρα, έπλενε και τα πιάτα :-)ναι βεβαια μπορει ο ανθρωπος να εψαχνε για δουλεια και να μην εβρισκε
δεν σημαινει οτι τον παιζει ολη μερα
ασχετα αν δεν ειχε αποτελεσμα
βεβαια στα ζευγαρια που δουλεουνε και οι δυο
παλι η γυναικα το απογευμα κανει τις δουλειες και ο αντρας βλεπει τηλεοραση (σαρβαααααιβορ !!!! )
Γλυκιά μου οταν θα παντρευτω βιζιτα θα σου πω τοτε αν θα με απασχολει ποιος θα πλενει τα πιατα.Εγώ; Εσείς. Αυτό λέω. Εσείς έχετε φτιάξει αυτό το μοντέλο, "εγω δουλεύω, εσύ στο σπίτι". Δεν μπορώ ΚΑΙ να δουλεύω ΚΑΙ να τακάνω όλα, ειδικά όταν εσύ δεν δουλεύεις και είσαι όλη μέρα σπίτι και κλαίς τη μοίρα σου. Έλα στη θέση μιας γυναίκας του φορουμ πχ, των επαγγελματιών, που δουλεύουν κολόμπαρα ή βίζιτες για συμπλήρωμα και γυρνάει αργά και κουρασμένη. Δλδ ο άλλος δε θα κάνει τιποτα;
Ναι σωστά δεν τον έπαιζε όλη μέρα, έπλενε και τα πιάτα :-)
Μπορουσατε να βρειτε μια συμβιβαστικη λυση, οπως να του τον παιζεις εσυ ενω επλενε τα πιατα.Ναι σωστά δεν τον έπαιζε όλη μέρα, έπλενε και τα πιάτα :-)