Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
ολο μελι και απο τηγανιτα τιποταμε σουτιέν ή χωρίς;
ολο μελι και απο τηγανιτα τιποταμε σουτιέν ή χωρίς;
Το DD παντως εξακολουθεί.....
Και σε κυνηγάει η μισή αστυνομία για "αρπαγή ανηλίκου". α και μετά ξέχνα το "βλέπω το παιδί μου", το δικαστήριο σου πετάει μερικά ωραία ασφαλιστικά μέτρα, ούτε απο τη σχολική γιορτή δε μπορείς να το πάρεις. το ξέρεις ότι για να βάλεις παιδί σε αεροπλάνο θέλει ληξιαρχικές γέννισης και οικογενειακής κατάστασης επικυρωμένες και αυτό άν είστε μαζί, θέλει και ειδική άδεια κτλ κτλ αν έχεις πάρει διαζύγιο, κάτι που δεν πρόκειτε να πάρεις αν έχεις τέτοιο ιστορικό στον αιώνα τον άπαντα.
μμμμμμμ μ'αρέσει πολυ το μέλι.....ολο μελι και απο τηγανιτα τιποτα
Όχι. Δεν είμαι δικηγόρος, απλά χωρισμένη με παιδιά.Εδω κάποτε έκανες νομικά σχόλια. Δικηγορος εισαι?
Πότε χωρισες?Όχι. Δεν είμαι δικηγόρος, απλά χωρισμένη με παιδιά.
Τι σημασία έχει αυτό;Πότε χωρισες?
Τι σημασία έχει αυτό;
Έχει μερικά χρόνια.
Οχι, οικονομική κρίση.κερατο ?
Κέρατο.Οχι, οικονομική κρίση.
Γαμισέ τα. Δε πειράζει, είμαστε ακόμα φίλοι και βρισκόμαστε συχνά.μαλακια.
Ριχνετε και κανενα φιλικο?Γαμισέ τα. Δε πειράζει, είμαστε ακόμα φίλοι και βρισκόμαστε συχνά.
Γαμισέ τα. Δε πειράζει, είμαστε ακόμα φίλοι και βρισκόμαστε συχνά.
Ριχνετε και κανενα φιλικο?
Τι εκανε λεει????αλεξ ο λακης γιατι εγινε muted ρε ?
Οι άωθρωποι χωρίζουν για χίλους δυο λόγους. Ποτέ δεν είναι μόνο ένας. Γενικός πάντως, όταν χάνετε τι δουλειά σας, ότι και να κάνουμε είναι στραβό.κοιτα αν δεν ειναι κερατο οπως λες ,
ειναι μαλακια να χωριζεις για τα οικονομικα .
κουτσα στραβα το παλευεις. τεσπα . γνωμη μου.
εγω ποτε δεν θα χωριζα για τετοιο λογο.
Οι άωθρωποι χωρίζουν για χίλους δυο λόγους. Ποτέ δεν είναι μόνο ένας. Γενικός πάντως, όταν χάνετε τι δουλειά σας, ότι και να κάνουμε είναι στραβό.
Τι εκανε λεει????
Εμεινε ανεργος και ξεσπαγε πανω σου τα νευρα του. Οκ το πιασαμε. Αυτο ομως δεν σημαινει "χωρισα λογω οικονομικης κρισης".Οι άωθρωποι χωρίζουν για χίλους δυο λόγους. Ποτέ δεν είναι μόνο ένας. Γενικός πάντως, όταν χάνετε τι δουλειά σας, ότι και να κάνουμε είναι στραβό.