zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ναι, αλλά επειδή με είπες άσχετη δε θα δε φιλήσουν
Τελικά τον έχεις μεγάλο
ή μικρό , είπες ;
Ναι, αλλά επειδή με είπες άσχετη δε θα δε φιλήσουν
κι εγω ειμαι ψιψινακι τρελο !
Τελικα πόσες ειμαστε?
Βαλτε ενα poll με νουμερα ποσες πιστευετε εσεις οτι ειμαστε.
Μετα απο 5 χρονια μας ξαναθυμηθηκες?Τελικα πόσες ειμαστε?
Βαλτε ενα poll με νουμερα ποσες πιστευετε εσεις οτι ειμαστε.
ωραιος τυπε,παιζει και να γαμησεις τωραΤο μπου χωρίς πενταγιότισσα είναι βαρετό Μην πω ότι και η ζωή χωρίς πενταγιότισσα είναι βαρετή...
Οχι,μονο με φωτο ολοσωμη θα μετρησεις,και παλι δεν ειναι σιγουροΕγώ μπαίνω, μια φορά την εβδομάδα ή το 10ήμερο και διαβάζω.
Κάθε πόσο θες δλδ να μπαίνω;
Δλδ πρέπει να γράφω κιολα για να μετράω;
Πρώτον φυσικά δεν μπορω να γνωριζω καθε πότε μπαινεις. Δευτερον φυσικα πρεπει να γραφεις για να μετράς.Εγώ μπαίνω, μια φορά την εβδομάδα ή το 10ήμερο και διαβάζω.
Κάθε πόσο θες δλδ να μπαίνω;
Δλδ πρέπει να γράφω κιολα για να μετράω;
SBBW, uk size 32, bra size 110 DD, sitting, smothering, squirter, bi, swinger BDSM
Οχι,μονο με φωτο ολοσωμη θα μετρησεις,και παλι δεν ειναι σιγουρο
Μετράς απο τη στιγμή που έχεις account. Δε νομίζω οτι όοοοοοολα τα μέλη γραφουν καθημερινά.Πρώτον φυσικά δεν μπορω να γνωριζω καθε πότε μπαινεις. Δευτερον φυσικα πρεπει να γραφεις για να μετράς.
Βαλε και βλεπουμεΜονο τα boobs μου δλδ δε μετράνε;
Ναι σωστά είναι παλιό θέλει ανανέωση, τώρα είμαι uk 26.SBBW, uk size 32, bra size 110 DD, sitting, smothering, squirter, bi, swinger BDSM
Βαλε και βλεπουμε
SBBW, uk size 32, bra size 110 DD, sitting, smothering, squirter, bi, swinger BDSM
Εσυ λες να κάνω ετσι επειδη δεν ξερω?έχεις 90k μυνήματα σε ένα μπουρδελοφόρουμ αλλά δε ξέρεις τι είναι το sitting?
το 110 DD εξακολουθει?Ναι σωστά είναι παλιό θέλει ανανέωση, τώρα είμαι uk 26.
Το DD παντως εξακολουθεί.....το 110 DD εξακολουθει?