Νέα

Τα Μυστικά του Siem Reap !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Mindreader πολλα respect για οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα, μας ταξιδευεις κι εμας με τις αφηγησεις σου!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Παράληψή μου και συγνώμη αλλά πιαστηκε το χέρι μου από το πρωι στο γραψιμο.

Ευχαριστώ λοιπον και δημοσίως τον φίλο pipinomaniac για τη σύσταση που μου έκανε σχετικά με τον τοπικο οδηγό μου στα αξιοθέατα.

Ο φιλος μου πλέον Da ( επώνυμο Mao ) αποδείχθηκε εξαιρετικος στην υπηρεσία που πρόσφερε.

Είναι κλασσικη περίπτωση ανθρώπου που του αρέσει το επάγγελμά του και το κάνει σωστά και με φιλότιμο.

Οποιος χτειαστει συστάσεις εδώ είμαστε !!

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Να'σαι καλα ρε φιλε για το κοπο που εκανες να μοιραστεις με μας τα παραπανω και να "ταξισεψεις" λιγο και εμας.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Φιλε Μαιντ,ευχαριστουμε για το πολυ καλο ποστ που εχεις κανεις!!!Να εισαι καλα και γερος και να κανεις χιλιαδες τετοια ταξιδια...

Οι κορεατισσες γενικως(εκτος της χωρας τους)ειναι πολυ δυσκολες!!!!εχω και εγω παρομοια εμπειρια με φιλο μου....αλλα μετα πηγα στο insomnia kai "επνιξα" εκει τον πονο μου!!!
:boobies: :boobies: :boobies:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
207
Πόντοι
21
Ωραία παρουσίαση, για ακόμη μια φορά.

Να είσαι καλά  :)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
- You Greek Man some years ago must have been a very fascinating man !! That's rare !! And good off course !!
Αυτό που είπε το είπε με καλή πρόθεση, προφανώς για να με κολακέψει. Αλλά τι το θές με γάμησε ( αντί να τη γαμήσω ) και ψόφησα !!!
Εφαγα τις δυο σε μια φόλες μου και ησύχασα. Μέ έτσουξε βέβαια !!
Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο προσπαθούσα να χωνέψω τη φόλα και ξεσπάθωνα. Γαμώ τη Κορέα σας, θα έρθω Σεούλ στο επόμενο ταξίδι και θα πάρω παραμάσχαλα καμιά δεκαριά πουτάνες εν είδη ''αντιποίνων''.   :grin: :grin: :grin:
Ακου εκεί ''Some years ago '' !!! Μωρή τώρα αν σε βάλω κάτω θα πείς το κορεάτη δεσπότη Παναγιώτη !! Μπα που να κατέβει ο Κιμ Γιονκγ Ουν κάτω και να σας πάρει όλες φαλάγγι !! :grin: :grin: :grin:
για δε της τα πες τύπε? επετρεψε μου αλλα θαρρώ οτι η "λευκη" κιτρινιαρα θεωρωντας οτι ειναι πιο μουνάρα αυθαδιασε και με υφος πατροναιζινγκ -που λένε και στο χωριο μου- διπλωματικά μεν σε απαξιώσε δε,επρεπε να τη ταπεινωσεις με τη σειρά σου με όλα αυτα που είπες απο μέσα σου και κανα "μαλλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι μωρη καριόλα" γιατι μη ξεχνας οτι στη παρουσα φάση δεν ησουν μονος σου αλλά εκπροσωπουσες όλους τους ελληνες βαλκάνιους ψωλάδες τσολιάδες τσοπάνηδες και αφου η κιτρινιαρα δεν εχει μαθει να σεβεται θα έπρεπε να τη κάνεις να μας φοβάται όπου και αν μας ξαναπετύχει,ο βαλκάνιος τσοπάνης kman θα την ειχε σιγυρισει οπως της αρμόζει,φιλικά πάντα :hi:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καποια λίγα λόγια για μένα, και το γενικότερο ''ταξιδιωτικό μου υπόβαθρο'' !!.

Ειμαι πενηνταρης. Σπούδασα στην αθήνα και έκανα ένα χρόνο μεταπτυχιακά στο Manchester. Ξεκινησα να δουλευω στα 24 μου.

Επι 12 χρονια δουλευα σε μια πολυεθνική στο τομέα των τηλεπικοινωνιών σαν υπεύθυνος πωλήσεων με έδρα το Μόντρεαλ στο Καναδά και το Ντάλας στις Ηνωμένες πολιτείες. Απο τα γραφεία αυτά είχα υπευθυνότητα πωλήσεων στη Βόρειο και στη Νοτια Αμερική. Ετσι ταξίδευα πολύ συχνά σε όλες αυτές τις χώρες μένοντας συνήθως  3-7 μέρες σε κάθε μία για επαγγελματικούς λόγους ( παρουσιάσεις, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια κλπ ).

Οποτε όμως ήθελα και μου άρεσε ένα μέρος συνδύαζα το επαγγελματικο ταξίδι με άδεια και διακοπές. Τη Νότια Αμερική την έχω γυρίσει 12 φορές σύνολο, ολες σχεδον τις πρωτευουσες. Επισης εχω μεινει στο Sao Paulo και στη Ρεσιφε στη Bραζιλια πιο μεγαλα χρονικα διαστηματα.

Στις διακοπες μου οταν δουλευα Αμερικη έχω παει κουβα (3 φορες ), santa doningo ( 2 φορες ) Cancun στο Μεξικο ( 2 φορες ), Καρταχένα ( Κολομβία) 3 φορές και Μαρακαίμπο ( Βενεζουλελα ) μια φορά. Επίσης απο 2 φορές στο Μανάους και στο Παντανάλ στη Βραζιλία.

Αργότερα έκανα την ίδια δουλειά με έδρα το city στο Λονδίνο και αρμοδιότητα σε άλλες ευρωπαικές και αφρικανικες γεωγραφικές περιοχές. Λιγο πολυ σε ολες τις Ευρωπαικες πρωτευουσες εχω ταξιδεψει για τριημερα έως και εφταημερα.

Στοκχολμη και Αμστερνταμ εχω μεινει πιο μεγαλα χρονικα διαστηματα. Επισης απο τη δουλεια στο Λονδινο ταξιδεψα στη Νιγηρια (Λαγος ) 3 φορες στο Μαροκο αλλες δυο, και στη Κενυα για δουλεια στο Ναιρομπι 3 φορές κσι για διακοπες στη Μομπασα 1 φορά. Επισης 2 φορες στο Γιοχανεσμπουργκ και μια φορα Ζαμπια στη Λουζακα και στο Λίβινγκστον.

Τα τελευταια 10 χρονια εχω γυρίσει Ελλάδα και κάνω την ίδια δουλειά για δυο διαφορετικές  Ελληνικές εταιρείες. Απο την Ελλαδα ταξιδεψα σε ολη τη Βαλκανικη πολλες φορες και Μοσχα, Κωνσταντινούπολη,  μια και εκει ηταν η αρμοδιοτητσ μου. Η μονη κοντινη και ενδιαφερουσα χωρα που δεν εχω παει ειναι η Ουκρανια.

Απο διακοπες  Αιγυπτο 2 φορες, Ταυλανδη 7 φορες, Ινδιες 1 φορα, και περυσι μια φορα Μαδαγασκαρη και Σευχέλες, για την οποία και άνοιξα σχετικό thread.

Τέλος  εμεινα και για 3 μηνες στη Τζιακαρτα (Ινδονησια ), και για 2 μηνες στο Τοκιο για επαγγελματικους λογους, και απο 1 εβδομαδα Σιγκαπουρη και Χονγκ Κογκ.

Εχω αλλαξει 14 διαβατηρια μεχρι στιγμης.
Ολο και κατι θα ξεχασα αλλα δεν εχει και πολλή σημασία.

Το παραπάνω '' ταξιδιωτικό βιογραφικό'' δίνεται απλά για να επισημάνω  ότι έχω αρκετή εμπειρία απο άλλες νοοτροπίες, άλλες κουλτούρες, άλλες χώρες γενικότερα
επαθα καταθλιψη

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αδερφε καλησπέρα και καλώς όρισες πίσω.
Διαβάζοντας το thread συνειδητοποίησα ότι σε ζηλέυω για τα μέρη που έχεις έχεις πάει,για τις εμπειρίες που έχεις ΄βιώσει σε αυτά και σημαντικότερο για το mentality που κατάφερες να δημιούργήσεις μέσω ταξιδιών,εκπαίδευσης δουλειάς.
:hi: :hi: :hi:
Μακάρι να σε έχει καλά ο Θεός και να κάνεις όσα περισσότερα ταξίδια μπορείς φίλε μου.
Πρώτον γιατί δεν πηγαίνουν "χαράμι" τέτοιες εμπειρίες σε άτομα όπως είσαι εσύ και δεύτερον γιατί έχεις την εσωτερική "ανάγκη" του να μοιράζεσαι.Να μοιράζεσαι αυτά τα ταξίδια με άτομα που ενδιαφέρονται να βιώσουν και αυτοί την εμπειρία ενός ταξιδιού και οι πολύτιμες πληροφορίες που τους παρέχεις τους κάνει το ταξίδι πιο κοντινό και πιο έυκολο στη πραγματοποίησή του,αλλά και για άτομα και αυτό είναι το σημαντικότερο, που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν (για λόγους οικονομικούς,οικογενειακούς,κτλ).
Για αυτούς (ένας από αυτούς είμαι και εγώ) είναι πολύ σημαντικό το ότι διαβάζοντας τη περιγραφές σου,"ζούνε" την εμπειρία."Μυρίζουν" τις μυρωδιές,"ακούνε" ήχους,"βλέπουν" γκομενάκια να τους χαμογελούν.

Πίστεψέ με,είναι σημαντικό και σε ευχαριστώ για όλες τις ενημερώσεις που έχεις κάνει εδώ για τα ταξίδια σου.

Καλά να είσαι αδερφέ.
Είναι πραγματικά ευχάριστο για μένα φίλε να βλέπω ότι η προσπάθεια που καταβάλω για να ποστάρω την εμπειρία μου πιάνει τοπο και κάποιοι άνθρωποι οπως εσύ  την εκτιμούν.

Ευχομαι ολοψυχα κάποτε οι εικόνες και οι περιγραφές που μετεφερα με τα ποστς μου να ζωντανέψουν μπροστά σας σε ένα πραγματικό ταξίδι.

Ευχαριστώ και πάλι και να είσαι καλά. :hi: :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να'σαι καλα ρε φιλε για το κοπο που εκανες να μοιραστεις με μας τα παραπανω και να "ταξισεψεις" λιγο και εμας.

Mindreader πολλα respect για οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα, μας ταξιδευεις κι εμας με τις αφηγησεις σου!

Ευχαριστώ πολυ για τη θετική ανταπόκριση στα ποστς μου φιλοι. Νσ είστε καλά !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε Μαιντ,ευχαριστουμε για το πολυ καλο ποστ που εχεις κανεις!!!Να εισαι καλα και γερος και να κανεις χιλιαδες τετοια ταξιδια...

Οι κορεατισσες γενικως(εκτος της χωρας τους)ειναι πολυ δυσκολες!!!!εχω και εγω παρομοια εμπειρια με φιλο μου....αλλα μετα πηγα στο insomnia kai "επνιξα" εκει τον πονο μου!!!
:boobies: :boobies: :boobies:

Ευχαριστώ πολυ φίλε !! :hi:

Για να πώ την αληθεια είχα μια εμπειρια με μια κορεάτισα στη ταιλάνδη στον αντίποδα αυτού που περιέγραψα σε αυτό το thread στη Καμπότζη.

Αλλά μετά απο αυτό το συμεριζομαι και ρο σέβομαι αυτό που γράφεις !!

Καλά να είμαστε και θα κατεβουμε καποτε και στη κορεατική χερσόνησο να μαθουμε με βαση περισσοτερα δεδομένα !! :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
για δε της τα πες τύπε? επετρεψε μου αλλα θαρρώ οτι η "λευκη" κιτρινιαρα θεωρωντας οτι ειναι πιο μουνάρα αυθαδιασε και με υφος πατροναιζινγκ -που λένε και στο χωριο μου- διπλωματικά μεν σε απαξιώσε δε,επρεπε να τη ταπεινωσεις με τη σειρά σου με όλα αυτα που είπες απο μέσα σου και κανα "μαλλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι μωρη καριόλα" γιατι μη ξεχνας οτι στη παρουσα φάση δεν ησουν μονος σου αλλά εκπροσωπουσες όλους τους ελληνες βαλκάνιους ψωλάδες τσολιάδες τσοπάνηδες και αφου η κιτρινιαρα δεν εχει μαθει να σεβεται θα έπρεπε να τη κάνεις να μας φοβάται όπου και αν μας ξαναπετύχει,ο βαλκάνιος τσοπάνης kman θα την ειχε σιγυρισει οπως της αρμόζει,φιλικά πάντα :hi:
Κοινότυπο μεν αλλά ....
Η "εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρύο" φίλε.

Με τα λόγια ακομα και αν γινονουν αγενής τιποτα δεν θα πετύχαινα.

Αλλά οσον αφορά τις κορεάτισες  "Ι'll be back" !! :grin: :grin: :grin:

Επιφυλάσομαι !! :grin: :grin:

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Εξαιρετικό νήμα !

Να 'σαι πάντα καλά να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις...χαίρομαι που κυριολεκτικά είσαι στον αντίποδα του ''όσο μπορείς'' του Κωνσταντίνου ...

Άντε και στα δικά μας ....

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
44
Πόντοι
1
Έχω μείνει άφωνος (με την καλή έννοια)! Οι 8 σελίδες του νήματος αναγνώστηκαν σχεδόν μόνες τους! Σωστή περιγραφή, ωραίες φωτογραφίες και φαίνεσαι αξιόλογος άνθρωπος! Συγχαρητήρια για όλα και ευχαριστώ που με πήγες διακοπές, μέσω της περιγραφής σου!

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Μπραβο man ,

να εισαι καλα :)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Αντιθέτως τύπε,

και Εύγε Μύστη Mindreader!  :hi:

Αν δεν έβλεπα τις ημερομηνίες,

θα νόμιζα από τον τρόπο γραφής ότι είναι κάτι που γράφτηκε το 2007 πχ...

Πριν όλο αυτό το κακό πέσει στο κεφάλι μας από το 2010 και μετά.

Όλα είναι state of mind τελικά.

Μια παράκληση μόνο:

Με τόσα ταξίδια στους ώμους, μπορείς να συγκρίνεις πολυεπίπεδα τους τόπους που γνώρισες.

Αυτό προσωπικά θα είχε πολύ ενδιαφέρον!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εξαιρετικό νήμα !

Να 'σαι πάντα καλά να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις...χαίρομαι που κυριολεκτικά είσαι στον αντίποδα του ''όσο μπορείς'' του Κωνσταντίνου ...

Άντε και στα δικά μας ....

Ευχαριστώ φίλε !!

Δεν το γνωρίζω το "Οσο μπορεις" του Κωνσταντίνου, αλλά καταλαβαίνω γενικότερα τι θες να πεις.

Να εισαι καλά και να απολαμβάνες τη ζωή σου !! :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Έχω μείνει άφωνος (με την καλή έννοια)! Οι 8 σελίδες του νήματος αναγνώστηκαν σχεδόν μόνες τους! Σωστή περιγραφή, ωραίες φωτογραφίες και φαίνεσαι αξιόλογος άνθρωπος! Συγχαρητήρια για όλα και ευχαριστώ που με πήγες διακοπές, μέσω της περιγραφής σου!

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Εύχομαι ειλικρινά καποτε εσυ και γενικότερα αντρες της γενιάς σου να μας ταξιδεύουν οταν πρακτικά πλεον δεν θα μπορούν αντρες της δικης μου γενιάς να το κάνουν !!

Να είσσι κσλά  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom