Πρόσεξα 3-4 φορές που οι κοπέλες απέρριπταν εξ' αρχής κάποιους τύπους χωρίς δεύτερη συζήτηση. Ως συνήθως σε κάτι μαλακοπερίεργους όπως η αφεντιά μου αυτό κίνησε την περιέργεια, διότι απλούστατα δεν επρόκειτο για διαφωνία επί της τιμής μια και η κουβέντα σίγουρα δεν είχε φτάσει σε αυτό το σημείο.
Απο κάποιες επαγγελματίες που τη τρίτη μέρα κέρασα έμαθα ότι τα ενδεχόμενα είναι τρία. Η ο συγκεκριμένος τύπος έκανε μαλακίες του τύπου μέθαγε και ξέρναγε, η πίεζε άλλες κοπέλες να κάνουν στο σεξ πράγματα που δεν ήθελαν, η το τρίτο ενδεχόμενο απλά οι κοπέλες δεν τον γούσταραν. Τα δυο πρώτα ενδεχόμενα τα καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί το μέρος είναι μικρό και τα πάντα μαθαίνονται γρήγορα για κάποιον. Το τρίτο με παραξένεψε. Πουτάνες να επιλέγουν πελάτες ανάλογα με το γούστο τους ?? Ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω κατάλαβα. Οι κοπέλες αυτές δεν θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες. Το έχουν ''στήσει'' στο κεφάλι τους αλλιώς, σε ένα είδος ''ηθικής άμυνας''. Του τέστιν ''Δεν θα πάω με κάποιον που δεν μου αρέσει μόνο για τα λεφτά. Θα πάω μόνο με κάποιον που μου αρέσει και απλά θα του ζητήσω να μου δώσει και ένα δώρο γιατί το έχω ανάγκη.''
Εντάξει καθένας με το τρόπο του, και όλες οι απόψεις σεβαστές. Εφόσον υπάρχει συναίνεση πάντα. Οι τιμές έπαιζαν από 30 μέχρι 50 δολάρια για να μείνουν όλο το βράδι μαζί σου. Προσωπικά φόρτωσα από 35 μέχρι 40 δολάρια τις κοπέλες που φόρτωσα.