Τύπε Μindreader δε παίζεσαι.
Σε θαυμάζω αλλά και σε ζηλεύω τύπε.
Μονορούφι το διάβασα όλο το νήμα λες και διαβάζω βιβλίο.
Κάποιοι εδώ μέσα λένε οτι στη Βόρεια και Νότια Αμερική έχεις μείνει περισότερο από οτι Ασία. Και έχεις περάσει και όλο το Σλαβικό τόξο.
Ισχύει ;; Βάλε καμιά φωτό ρε φίλε να ανοίξει λίγο το μάτι μας. Οι περισότεροι μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς μας έχουμε πάει γαμώ τη τύχη μας.
Καμιά γυναικεία φυλή αγάμητη έχεις αφήσει ;;
Να είσαι καλά πάντως
Καλημέρα φίλε !
Από τα μουσεία όπως η αφεντιά μου κοιτάζεις απλά να μάθεις. Ούτε τα θαυμάζεις ούτε περισσότερο τα ζηλεύεις.
Γιατί αν έχεις νειάτα ( που έχεις απο ότι καταλαβαίνω ) τα έχεις όλα, απλώς δεν το ξέρεις.
Ναι έχω μείνει περίπου 3 - 3,5 χρόνια συνολικά Βόρεια και Νότια Αμερική αλλα πολυ παλαιότερα. Τότε που οι φωτογραφίες στη πλειοψηφία τους ήταν ακόμα αναλογικές. Οπότε το να σκανάρω, να κρύψω χαρακτηριστικά προσώπου και να ποστάρω φωτογραφίες απο εκεί είναι αρκετά "επίπονο". Πέραν του γεγονότος ότι πολλές απο τις νέες κοπέλες που τότε γνώρισα μπορεί να έχουν τώρα οικογένειες, και κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε.
Λίγο πολύ όλες τις γυναικείες φυλές τις έχω...τιμήσει.
Σίγουρα δεν έχω παράπονο.
Κοίταζε μπροστά. Ατομα οπως εσύ έχετε να κοιτάξετε.
Κορεσμένοι κωλόγεροι όπως εγώ αναγκάζονται να έχουν περισσοτερες αναμνήσεις από ότι σχέδια. Η να πνίγουν το κορεσμό τους σε εγκεφαλικές και σωματικές "καταιγίδες" φτάνοντας το μυαλό και το σώμα τους στα όριά τους. Δεν μπορείς ίσως τώρα να καταλάβεις η να νοιώσεις αυτό που γράφω.
Κράτησε όμως ότι η ζωή σου με τις όποιες ελλείψεις της ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
Κοίταζε μπροστά, και ... Keep Walking !!