Νέα

Τα καταπίνει όλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrusargos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η κοπέλα που τα καταπίνει, πώς πρέπει να το κάνει;

• Κατευθείαν, μπαμ και κάτω!

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Να τα κάνει γαργάρα πρώτα!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να τα φτύνει πάνω μου

• Να τα φτύνει κάτω και να τα γλύφει από το πάτωμα

• Να τα καταπίνει αφού τα ζεστάνει στο μπρίκι μεσα στο καφεδάκι της.

• Να τα τρώει πασαλειμένα πάνω στο μαύρο ψωμί.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

skotysex

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
στην αρχή δήθεν δεν ήθελε, σιγά σιγά όμως έμαθε και τώρα κάθεται και τελειώνω στο στόμα της και γουστάρει...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
στην αρχή δήθεν δεν ήθελε, σιγά σιγά όμως έμαθε και τώρα κάθεται και τελειώνω στο στόμα της και γουστάρει...
φαε και κανα αχλαδακι και καμια μπανανουλα ποιο πριν.θα σε στεγνωσει τελειωσ λεμε :dancing: :dancing: :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
φαε και κανα αχλαδακι και καμια μπανανουλα ποιο πριν.θα σε στεγνωσει τελειωσ λεμε :dancing: :dancing: :dancing:
νατα μας ανοιξαμε αλλο θρεντακι τωρα να βαλω και εδω την επιστημονικη μου ερευνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
οκ βαση επιστημονικων μελετων του μπουρδελογικου ινστιτουτου ανακαλυφθηκε οτι λογο της μοριακης δομης του σπερματοζωαριου επηρεαζεται ευκολα απο της τροφες τοσο στην γευση οσο και στην οσμη και περιεχει θρεπτικες βιταμινες υδατανθρακες αντιοξειδοτικα και πρωτεινες και με την χρηση των φρουτων διαλυονται τα λιποδη σωματα και ετσι παρεχει μια θρεπτικη και πληρως ισοροπημενη διατροφη χωρις λιπαρα και με λιγες θερμιδες. 2funny 2funny

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι το θες το κουταλάκι
να ρουφύξεις το φαρμάκι
μη το πίνεις λίγο λίγο
πιέστο όοοολο για να φύγω....
:grin:

Πάρτα μωρό στο στόμα σου
και κάντα μου γαργάρα
πλύνε μ αυτά τα δόντια σου
πάρτα και στη κολάρα

και βάλε και δώσε και χώσε ,....

Θεός!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Ας κάνω κι εγώ μια προσπάθεια...

Στο υγρόν μου πυρ κολύμπα
ρούφα το ως την καρωτίδα
κι αν φοβάσαι τα κουκούτσα
δεν κατέχεις από πούτσα.

:S :S :S

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απλά τα πράγματα.
Είναι αυτό το γλυκό παιχνίδι Κυριαρχίας/υποταγής.
Όταν η κοπέλα παίρνει το σπέρμα στο στόμα της ή στο πρόσωπό της ακόμα καλύτερα, τότε ταπεινώνεται, υποτάσσετε. Όταν το καταπίνει τότε υποτάσσετε ακόμα περισσότερο.

Για αυτό μας αρέσει.
Για αυτό της αρέσει.
Όλα τα άλλα είναι λόγια.

Στο σεξ υπάρχει πάντα μία δόση, άλλοτε μεγάλη-άλλοτε μικρή, Κυριαρχίας και υποταγής.

ναι συμφωνω  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
Απλά τα πράγματα.
Όταν η κοπέλα παίρνει το σπέρμα στο στόμα της ή στο πρόσωπό της ακόμα καλύτερα, τότε ταπεινώνεται, υποτάσσετε. Όταν το καταπίνει τότε υποτάσσετε ακόμα περισσότερο.

Για αυτό μας αρέσει.
Για αυτό της αρέσει.
Όλα τα άλλα είναι λόγια.

Στο σεξ υπάρχει πάντα μία δόση, άλλοτε μεγάλη-άλλοτε μικρή, Κυριαρχίας και υποταγής.
ειμαι ο κοναν ο βαρbaros πιες τα μωρη και γρηγορα ουτε σταγονα εξω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη αμα χυζω την υπεταξα και παραδινετε?θελω να φωναξει παραδινομαι..να την χυνω στην μαπα και να της λεω ψηλα τα χερια σου!οχαοχοαχοοαοχαο :pipa2:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σαν τους μπατσους η τους παλαιστες ελληνορωμαικης..

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Απλά τα πράγματα.

Για αυτό μας αρέσει.
Για αυτό της αρέσει.
Όλα τα άλλα είναι λόγια.

σημασια εχει να τα πινει και οχι μετα απο μια ωρα που θα εχει  ξεχασει οτι ειναι μια υποταγμενη ελεεινη καργιωλα που τησ αρεσει να πινει χυσια να αρχισει την κλασικη γκομενοσπασαρχιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειμαι ο κοναν ο βαρbaros πιες τα μωρη και γρηγορα ουτε σταγονα εξω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειχα γκομενο που μου μιλαγε ετσι και πολυ γουσταρα  :P :rockon:
αφου με ειχε κανει ξεφτυλα με βρισιες ξυλικι φτυσιματα κλπ μου πεταει ενα "τωρα εισαι ακομη πιο ωραια γυναικα"  :2funny:
η υποταγη που λεγαμε  ;)

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ειχα γκομενο που μου μιλαγε ετσι και πολυ γουσταρα   :P :rockon:
αφου με ειχε κανει ξεφτυλα με βρισιες ξυλικι φτυσιματα κλπ μου πεταει ενα "τωρα εισαι ακομη πιο ωραια γυναικα"  :2funny:
η υποταγη που λεγαμε  ;)
πενταρι σου κανε ρε μποχλα??

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
ειχα γκομενο που μου μιλαγε ετσι και πολυ γουσταρα   :P :rockon:
η υποταγη που λεγαμε  ;)
ελα να σε συρω απο τα μαλλια ως την σπηλια μου να δεις το ροπαλο μου γυνη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
βασικα εγώ οταν βλέπω τον άλλον και καυλωνει γουστάρψ ακόμα περισσοτερο οπότε και δεν με ενοχλει, αλλα άμα απο γευση είναι χάλια δεν παίζει να το ξανακάνω, έχω ακούσει οτι βοηθάει πολύ στην βελτίωση της γεύσης το σιρόπι απο την κομπόστα ανανά

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
βασικα εγώ οταν βλέπω τον άλλον και καυλωνει γουστάρψ ακόμα περισσοτερο οπότε και δεν με ενοχλει, αλλα άμα απο γευση είναι χάλια δεν παίζει να το ξανακάνω, έχω ακούσει οτι βοηθάει πολύ στην βελτίωση της γεύσης το σιρόπι απο την κομπόστα ανανά
μπανανουλα και αχλαδακι οχι κομποστεσ και μαλακιεσ.θα το καταπινεισ σαν το φρου λαιτ 

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

η γευση δεν ειναι παντα στανταρ
φροντιζε να τα κανεις "γκλουπ και κατω" να μη προλαβαινεις να καταλαβεις γευση  :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
μπανανουλα και αχλαδακι οχι κομποστεσ και μαλακιεσ.θα το καταπινεισ σαν το φρου λαιτ 

γενικά παίζει ρόλο η διατροφή, αλλα και πάλι δεν τα κρατάμε στο στόμα μας για ανάλυση....
και το καλύτερο για να μην καταλαβαίνεις απο γεύση ειναι να έχεις το καυλί τέρμα λάρυγγα να κατεβαίνει στο μπαμ, έτσι κι εσυ δεν καταλαβαίνεις την ενδεχόμεη ξινίλα και ο άλλος ευχαριστιέται ενα βαθύ τσιμπουκι, αλλά ποια κάνει deep throat???

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γενικά παίζει ρόλο η διατροφή, αλλα και πάλι δεν τα κρατάμε στο στόμα μας για ανάλυση....
και το καλύτερο για να μην καταλαβαίνεις απο γεύση ειναι να έχεις το καυλί τέρμα λάρυγγα να κατεβαίνει στο μπαμ, έτσι κι εσυ δεν καταλαβαίνεις την ενδεχόμεη ξινίλα και ο άλλος ευχαριστιέται ενα βαθύ τσιμπουκι, αλλά ποια κάνει deep throat???

σωστη
ε αν χωραει κανεις deep throat αν δεν χωραει το βαζεις οσο αντεχεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom