Νέα

Τα καταπίνει όλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrusargos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η κοπέλα που τα καταπίνει, πώς πρέπει να το κάνει;

• Κατευθείαν, μπαμ και κάτω!

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Να τα κάνει γαργάρα πρώτα!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να τα φτύνει πάνω μου

• Να τα φτύνει κάτω και να τα γλύφει από το πάτωμα

• Να τα καταπίνει αφού τα ζεστάνει στο μπρίκι μεσα στο καφεδάκι της.

• Να τα τρώει πασαλειμένα πάνω στο μαύρο ψωμί.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ντιπ και το αλλο το βιαιο το σκηνικο.για να κατεβαινουνε στο πι και φι.αμα εχεις και παρεα εχει γελιο πχ δυο ψωλες στο στομμα της κοπελας.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
γενικά παίζει ρόλο η διατροφή, αλλα και πάλι δεν τα κρατάμε στο στόμα μας για ανάλυση....
και το καλύτερο για να μην καταλαβαίνεις απο γεύση ειναι να έχεις το καυλί τέρμα λάρυγγα να κατεβαίνει στο μπαμ, έτσι κι εσυ δεν καταλαβαίνεις την ενδεχόμεη ξινίλα και ο άλλος ευχαριστιέται ενα βαθύ τσιμπουκι, αλλά ποια κάνει deep throat???
αν δε νιωθεισ ετοιμη για deepthroat ξερω εγω τι να σου πω παρε ενα δονητη και ξεκινα προπονηση.παντωσ και η υγειινη διατροφη παιζει ρολο.εγω προσωπικα τρωω καθημερινα πολλα φρουτα.αν πιεισ τα χυσια μου και θα γουσταρεισ την γευση ειναι αποδεδειγμενο και θα παρεισ και τισ βιταμινεσ σου.το παν ειναι να μην κανουμε μισεσ δουλειεσ :dancing: :dancing:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
αν δε νιωθεισ ετοιμη για deepthroat ξερω εγω τι να σου πω παρε ενα δονητη και ξεκινα προπονηση.παντωσ και η υγειινη διατροφη παιζει ρολο.εγω προσωπικα τρωω καθημερινα πολλα φρουτα.αν πιεισ τα χυσια μου και θα γουσταρεισ την γευση ειναι αποδεδειγμενο και θα παρεισ και τισ βιταμινεσ σου.το παν ειναι να μην κανουμε μισεσ δουλειεσ :dancing: :dancing:

αγαπητέ για το deep εκτός απο την εξάσκηση βοηθάει αν έχει ο άλλος κάποιο φυσιολογικο μέγεθος πούτσας κι όχι κανα γκλομπ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αγαπητέ για το deep εκτός απο την εξάσκηση βοηθάει αν έχει ο άλλος κάποιο φυσιολογικο μέγεθος πούτσας κι όχι κανα γκλομπ...
νατα παλι μη μου τα θυμιζεισ εχω και εγω τετοια προβληματα :headbang: :headbang:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αφου μου εβαλε καποτε στοπ και η σαρα που ειναι η πρωτη κωλορουφηχτρα την γαμησε με :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Απλά τα πράγματα.
Είναι αυτό το γλυκό παιχνίδι Κυριαρχίας/υποταγής.
Όταν η κοπέλα παίρνει το σπέρμα στο στόμα της ή στο πρόσωπό της ακόμα καλύτερα, τότε ταπεινώνεται, υποτάσσετε. Όταν το καταπίνει τότε υποτάσσετε ακόμα περισσότερο.

Για αυτό μας αρέσει.
Για αυτό της αρέσει.
Όλα τα άλλα είναι λόγια.

Στο σεξ υπάρχει πάντα μία δόση, άλλοτε μεγάλη-άλλοτε μικρή, Κυριαρχίας και υποταγής.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΣ !!!

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σαν λαλησει ο πετεινος
την ψωλη μου βαζω μπρος,
γαμαω κολους και μουνια,
κι αυγατιζω την σοδιά.

Παραφραση απο παλαιοτερη διαφημηση.

Επισκέπτης
Σαν λαλησει ο πετεινος
την ψωλη μου βαζω μπρος,
γαμαω κολους και μουνια,
κι αυγατιζω την σοδιά.

Παραφραση απο παλαιοτερη διαφημηση.
σκάβω κώλους και μουνιά ;) διαφήμιζε τρακτέρ ο Γιάννης Βόγλης τη δεκαετία του 80 ;)

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Η πραγματικά ερωτική γυνή έχει καλή σχέση με το σπέρμα...και η καταπωση είναι ένα καλό δείγμα!  :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δεν υπαρχει καλυτερο απ το να καταπινει...φυσικα εμας μας κοβονται τα ποδια....αλλα αν πετυχεις γυναικα να της αρεσει...ειναι οτι καλυτερο...πολλες μαλιστα τρελλαινονται για σπερμα....ειδικα αν εχεις χτυπησει κανα φρουτο και ειδικα ανανα ειναι λεει...σουπερ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τρωω καθε μερα..  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom