You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα καταπίνει όλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chrusargos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι το χουν γενικα και δε κολλανε πουθενα...περσι πηδαγα ενα 21χρ και δεν ακουσα ποτε οχι...δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο αλλα το χε το αθλημα λες και πηδιοταν 30 χρονια...Οντως η νεα γενια εχει την καταποση στον στανταρ εξοπλισμο.
Και οχι μονο αυτο βεβαια.Και ερχονται και καλυτερεσ γενιες φυσικα!!!
Επισκέπτης
Ένα κόλλημα έχουν:ναι το χουν γενικα και δε κολλανε πουθενα...περσι πηδαγα ενα 21χρ και δεν ακουσα ποτε οχι...δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο αλλα το χε το αθλημα λες και πηδιοταν 30 χρονια...
Θέλουν πολλά ενώ μερικές φορές αξίζουν λίγα!!!
μπα ειναι αναλογα που θα πεσεις...Ένα κόλλημα έχουν:
Θέλουν πολλά ενώ μερικές φορές αξίζουν λίγα!!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 16
Λογικο ειναι οταν ΤιΒΙ και περιοδικα παρουσιαζουν ολα οσα καποτε θεωρουσαμε extreme σαν καθημερινοτητα.ναι το χουν γενικα και δε κολλανε πουθενα...περσι πηδαγα ενα 21χρ και δεν ακουσα ποτε οχι...δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο αλλα το χε το αθλημα λες και πηδιοταν 30 χρονια...
Ειδικα το cosmo που το διαβαζουν οι πιτσιρικες απο το γυμνασιο ακομα παρουσιαζουν πραγματα οπως το να τα καταπινεισ και να το κανεισ απο παντου σαν απολυτως απαραιτητα για να μην θεωρεισαι οπισθοδρομικη.Κατι που δεν μας χαλα αρκει να μην εχεισ κορη!
Επισκέπτης
Λογικο ειναι οταν ΤιΒΙ και περιοδικα παρουσιαζουν ολα οσα καποτε θεωρουσαμε extreme σαν καθημερινοτητα.
Ειδικα το cosmo που το διαβαζουν οι πιτσιρικες απο το γυμνασιο ακομα παρουσιαζουν πραγματα οπως το να τα καταπινεισ και να το κανεισ απο παντου σαν απολυτως απαραιτητα για να μην θεωρεισαι οπισθοδρομικη.Κατι που δεν μας χαλα αρκει να μην εχεισ κορη!
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σωστή η ανάλυση του παίκτηαυτες πουκαταπινουν τωρα αερα πατερα ειναι οι πιο μικρες σε ηλικια...οι 30 + σε εμας που μαστε πιο μεγαλοι το παιζουν και λιγο παρθενοπιπιτσες.... αλλα μετα απο κανα δυο καλα γκολακια συμμρφωνονται και αυτες... παντως γενικα τωρα πια οι περισσοτερες καταπινουν κι εχουν καλη σχεση με το σπερμα σε συγκριση με 10-15 χρονια πριν..
αν εχεις κορη επειδη εγω δεν ειμαι πια παντρεμενος και δεν εχω παιδια θα σας πω αποψη ενος φιλου 50 και κατι που εχει και μοναχοκορη...την αφηνεις ψιλολασκα να βρει ενα σταθερο δεσμο στην εφηβεια να ξεπεταχτει..ε αν τα κανει ολα μεχρι τα 19-20 μετα θα χει κ καλυτερη αποψη και η ιδια..μαλιστα η κορη του ειχε σχεση απ τα 16-17 και καποια βραδια μενανε ο ενας στο σπιτι του αλλου εν γνωση των γονιων...καλυτερα απ το εξω σε παρκακια η ξενοδοχεια κλπ...και εχεις και ο ιδιος αποψη ως γονεας...τωρα η συγκεκριμενη ειναι περιπου 22 και μεγαλο χυμαδι...πηγαμε με κατι φιλες της για καφε και μιλαγε για εναν που του κατσε να την πηδηξει επειδη ειχε καιρο να γαμηθει και την ειχε λεει ουτε 10 ποντους...εφαγα ενα σοκ αλλα μετα συνηλθα ...καυλακι η κορη του λεμε...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 16
Σωστη αποψη αλλα τα πραγματα εχουν ξεφυγει πολυ!!!
Επισκέπτης
Αυτές ρε γμτ γιατί ποτέ δεν εμφανίζονται στην ζωή μου;!αν εχεις κορη επειδη εγω δεν ειμαι πια παντρεμενος και δεν εχω παιδια θα σας πω αποψη ενος φιλου 50 και κατι που εχει και μοναχοκορη...την αφηνεις ψιλολασκα να βρει ενα σταθερο δεσμο στην εφηβεια να ξεπεταχτει..ε αν τα κανει ολα μεχρι τα 19-20 μετα θα χει κ καλυτερη αποψη και η ιδια..μαλιστα η κορη του ειχε σχεση απ τα 16-17 και καποια βραδια μενανε ο ενας στο σπιτι του αλλου εν γνωση των γονιων...καλυτερα απ το εξω σε παρκακια η ξενοδοχεια κλπ...και εχεις και ο ιδιος αποψη ως γονεας...τωρα η συγκεκριμενη ειναι περιπου 22 και μεγαλο χυμαδι...πηγαμε με κατι φιλες της για καφε και μιλαγε για εναν που του κατσε να την πηδηξει επειδη ειχε καιρο να γαμηθει και την ειχε λεει ουτε 10 ποντους...εφαγα ενα σοκ αλλα μετα συνηλθα ...καυλακι η κορη του λεμε...
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν εχεις κορη επειδη εγω δεν ειμαι πια παντρεμενος και δεν εχω παιδια θα σας πω αποψη ενος φιλου 50 και κατι που εχει και μοναχοκορη...την αφηνεις ψιλολασκα να βρει ενα σταθερο δεσμο στην εφηβεια να ξεπεταχτει..ε αν τα κανει ολα μεχρι τα 19-20 μετα θα χει κ καλυτερη αποψη και η ιδια..μαλιστα η κορη του ειχε σχεση απ τα 16-17 και καποια βραδια μενανε ο ενας στο σπιτι του αλλου εν γνωση των γονιων...καλυτερα απ το εξω σε παρκακια η ξενοδοχεια κλπ...και εχεις και ο ιδιος αποψη ως γονεας...τωρα η συγκεκριμενη ειναι περιπου 22 και μεγαλο χυμαδι...πηγαμε με κατι φιλες της για καφε και μιλαγε για εναν που του κατσε να την πηδηξει επειδη ειχε καιρο να γαμηθει και την ειχε λεει ουτε 10 ποντους...εφαγα ενα σοκ αλλα μετα συνηλθα ...καυλακι η κορη του λεμε...
γιατι σοκ?
τετοιο πουριτανσμο δεν τον περιμενα εν ετη 2010 :S
Επισκέπτης
Ρε δεν είναι πουριτανισμός να μην θες την κόρη σου πουτάνα!!!γιατι σοκ?
τετοιο πουριτανσμο δεν τον περιμενα εν ετη 2010 :S
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε δεν είναι πουριτανισμός να μην θες την κόρη σου πουτάνα!!!
μα ειπε δεν εχει κορη
καποιες αλλες ακουσε να τα λενε αυτα κι επαθε σοκ :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
kai να εμφανιστει τιποτα δεν θα γινει παπαζολ γιατι τον εχεις πανω απο 10 ποντους......Αυτές ρε γμτ γιατί ποτέ δεν εμφανίζονται στην ζωή μου;!
Επισκέπτης
Δεν εννοούσα γενικά αλλά ειδικά!!! ;)μα ειπε δεν εχει κορη
καποιες αλλες ακουσε να τα λενε αυτα κι επαθε σοκ :S
Επισκέπτης
Εεε 2cm,θα τον κόψω λίγοοοο!!!kai να εμφανιστει τιποτα δεν θα γινει παπαζολ γιατι τον εχεις πανω απο 10 ποντους......
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Γιατί τα καλά μουνιά πάνε πάντα με μικροτσούτσουνους?
Επισκέπτης
Δεν ισχύει το διαψεύδωωωω!!!Γιατί τα καλά μουνιά πάνε πάντα με μικροτσούτσουνους?
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ως καλο μουνι ή ως μικροτσουτσουνος το διαψευδεις;Δεν ισχύει το διαψεύδωωωω!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K