Νέα

Τα καταπίνει όλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrusargos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η κοπέλα που τα καταπίνει, πώς πρέπει να το κάνει;

• Κατευθείαν, μπαμ και κάτω!

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Να τα κάνει γαργάρα πρώτα!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να τα φτύνει πάνω μου

• Να τα φτύνει κάτω και να τα γλύφει από το πάτωμα

• Να τα καταπίνει αφού τα ζεστάνει στο μπρίκι μεσα στο καφεδάκι της.

• Να τα τρώει πασαλειμένα πάνω στο μαύρο ψωμί.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Οντως η νεα γενια εχει την καταποση στον στανταρ εξοπλισμο.
Και οχι μονο αυτο βεβαια.Και ερχονται και καλυτερεσ γενιες φυσικα!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Οντως η νεα γενια εχει την καταποση στον στανταρ εξοπλισμο.
Και οχι μονο αυτο βεβαια.Και ερχονται και καλυτερεσ γενιες φυσικα!!!
ναι το χουν γενικα και δε κολλανε πουθενα...περσι πηδαγα ενα 21χρ και δεν ακουσα ποτε οχι...δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο αλλα το χε το αθλημα λες και πηδιοταν 30 χρονια...

Επισκέπτης
ναι το χουν γενικα και δε κολλανε πουθενα...περσι πηδαγα ενα 21χρ και δεν ακουσα ποτε οχι...δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο αλλα το χε το αθλημα λες και πηδιοταν 30 χρονια...
Ένα κόλλημα έχουν:

Θέλουν πολλά ενώ μερικές φορές αξίζουν λίγα!!! :cheesy:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Λογικο ειναι οταν ΤιΒΙ και περιοδικα παρουσιαζουν ολα οσα καποτε θεωρουσαμε extreme σαν καθημερινοτητα.
Ειδικα το cosmo που το διαβαζουν οι πιτσιρικες απο το γυμνασιο ακομα παρουσιαζουν πραγματα οπως το να τα καταπινεισ και να το κανεισ απο παντου σαν απολυτως απαραιτητα για να μην θεωρεισαι οπισθοδρομικη.Κατι που δεν μας χαλα αρκει να μην εχεισ κορη!

Επισκέπτης
Λογικο ειναι οταν ΤιΒΙ και περιοδικα παρουσιαζουν ολα οσα καποτε θεωρουσαμε extreme σαν καθημερινοτητα.
Ειδικα το cosmo που το διαβαζουν οι πιτσιρικες απο το γυμνασιο ακομα παρουσιαζουν πραγματα οπως το να τα καταπινεισ και να το κανεισ απο παντου σαν απολυτως απαραιτητα για να μην θεωρεισαι οπισθοδρομικη.Κατι που δεν μας χαλα αρκει να μην εχεισ κορη!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αυτες πουκαταπινουν τωρα αερα πατερα ειναι οι πιο μικρες σε ηλικια...οι 30 +  σε εμας που μαστε πιο μεγαλοι το παιζουν και λιγο παρθενοπιπιτσες.... :s&m_1: :s&m_1: αλλα μετα απο κανα δυο καλα γκολακια :fuck2: :fuck2: :fuck2: συμμρφωνονται και αυτες... :pipa2: παντως γενικα τωρα πια οι περισσοτερες καταπινουν κι εχουν καλη σχεση με το σπερμα σε συγκριση με 10-15 χρονια πριν..
σωστή η ανάλυση του παίκτη :thumbsup:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αν εχεις κορη επειδη εγω δεν ειμαι πια παντρεμενος και δεν εχω παιδια θα σας πω αποψη ενος φιλου 50 και κατι που εχει και μοναχοκορη...την αφηνεις ψιλολασκα να βρει ενα σταθερο δεσμο στην εφηβεια να ξεπεταχτει..ε αν τα κανει ολα μεχρι τα 19-20  μετα θα χει κ καλυτερη αποψη και η ιδια..μαλιστα η κορη του ειχε σχεση απ τα 16-17  και καποια βραδια μενανε ο ενας στο σπιτι του αλλου εν γνωση των γονιων...καλυτερα απ το εξω σε παρκακια η ξενοδοχεια κλπ...και εχεις και ο ιδιος αποψη ως γονεας...τωρα η συγκεκριμενη ειναι περιπου 22 και μεγαλο χυμαδι...πηγαμε με κατι φιλες της για καφε και μιλαγε για εναν που του κατσε να την πηδηξει επειδη ειχε καιρο να γαμηθει και την ειχε λεει ουτε 10 ποντους...εφαγα ενα σοκ αλλα μετα συνηλθα ...καυλακι η κορη του λεμε... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αν εχεις κορη επειδη εγω δεν ειμαι πια παντρεμενος και δεν εχω παιδια θα σας πω αποψη ενος φιλου 50 και κατι που εχει και μοναχοκορη...την αφηνεις ψιλολασκα να βρει ενα σταθερο δεσμο στην εφηβεια να ξεπεταχτει..ε αν τα κανει ολα μεχρι τα 19-20  μετα θα χει κ καλυτερη αποψη και η ιδια..μαλιστα η κορη του ειχε σχεση απ τα 16-17  και καποια βραδια μενανε ο ενας στο σπιτι του αλλου εν γνωση των γονιων...καλυτερα απ το εξω σε παρκακια η ξενοδοχεια κλπ...και εχεις και ο ιδιος αποψη ως γονεας...τωρα η συγκεκριμενη ειναι περιπου 22 και μεγαλο χυμαδι...πηγαμε με κατι φιλες της για καφε και μιλαγε για εναν που του κατσε να την πηδηξει επειδη ειχε καιρο να γαμηθει και την ειχε λεει ουτε 10 ποντους...εφαγα ενα σοκ αλλα μετα συνηλθα ...καυλακι η κορη του λεμε... :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτές ρε γμτ γιατί ποτέ δεν εμφανίζονται στην ζωή μου;! :cheesy: :think:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

γιατι σοκ?  :think:
τετοιο πουριτανσμο δεν τον περιμενα εν ετη 2010  :S

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16