Νέα

Τα καταπίνει όλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrusargos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η κοπέλα που τα καταπίνει, πώς πρέπει να το κάνει;

• Κατευθείαν, μπαμ και κάτω!

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Να τα κάνει γαργάρα πρώτα!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να τα φτύνει πάνω μου

• Να τα φτύνει κάτω και να τα γλύφει από το πάτωμα

• Να τα καταπίνει αφού τα ζεστάνει στο μπρίκι μεσα στο καφεδάκι της.

• Να τα τρώει πασαλειμένα πάνω στο μαύρο ψωμί.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Λογικο ειναι οταν ΤιΒΙ και περιοδικα παρουσιαζουν ολα οσα καποτε θεωρουσαμε extreme σαν καθημερινοτητα.
Ειδικα το cosmo που το διαβαζουν οι πιτσιρικες απο το γυμνασιο ακομα παρουσιαζουν πραγματα οπως το να τα καταπινεισ και να το κανεισ απο παντου σαν απολυτως απαραιτητα για να μην θεωρεισαι οπισθοδρομικη.Κατι που δεν μας χαλα αρκει να μην εχεισ κορη!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Ειναι αληθεια οτι στο νο2 η τζουλια καταπινει??

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
οκ βαση επιστημονικων μελετων του μπουρδελογικου ινστιτουτου ανακαλυφθηκε οτι λογο της μοριακης δομης του σπερματοζωαριου επηρεαζεται ευκολα απο της τροφες τοσο στην γευση οσο και στην οσμη και περιεχει θρεπτικες βιταμινες υδατανθρακες αντιοξειδοτικα και πρωτεινες και με την χρηση των φρουτων διαλυονται τα λιποδη σωματα και ετσι παρεχει μια θρεπτικη και πληρως ισοροπημενη διατροφη χωρις λιπαρα και με λιγες θερμιδες. 2funny 2funny

Σάββατο το μενού μου είχε: ψάρι, χόρτα και απαραιτήτως σκορδάκι (για να ψοφήσουν μερικά μικρόβια.... :dancing:). Κυριακή η ενημέρωση που είχα από την σύντροφο ήταν ότι το υγρόν μου πύρ είχε γεύση σως σκόρδου....... :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Σάββατο το μενού μου είχε: ψάρι, χόρτα και απαραιτήτως σκορδάκι (για να ψοφήσουν μερικά μικρόβια.... :dancing:). Κυριακή η ενημέρωση που είχα από την σύντροφο ήταν ότι το υγρόν μου πύρ είχε γεύση σως σκόρδου....... :2funny: :2funny: :2funny:
μπαααααααααααα....

εκτος απο τον περισό (εκ του συντροφος), τα πινει κιολας η αξυριστη ????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
μπαααααααααααα....

εκτος απο τον περισό (εκ του συντροφος), τα πινει κιολας η αξυριστη ????

Με περισσή κατανόηση προς το άτομό σου, και με περίσσεια ευγένειας, σε ενημερώνω πως αυτή τη φορά τα έφτυσε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Με περισσή κατανόηση προς το άτομό σου, και με περίσσεια ευγένειας, σε ενημερώνω πως αυτή τη φορά τα έφτυσε.
τότε αφου δεν περασαν το φάρυγγα, δεν δικαιουται να εκφερει αποψη..

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
196
Πόντοι
1
Είμαι και γω ένας από αυτούς που τους αρέσει η γκομενα να τα καταπίνει . Δεν έχω τόσο κόλλημα με facial κλπ όσο με την κατάποση .

Επειδή κάποιος τύπος ρώτησε γιατί μας αρέσει , μα θέλει και ερώτημα ; Είναι καθαρά εγκεφαλική η όλη καυλα

Επιβεβαίωση , αποδοχή , υποταγή . Με την κατάποση η γκομενα σου δίνει αυτά τα τρία

Πάντα επιδίωκα οποία γκομενα είχα να το κάνει , και οποία είχε ταμπού φρόντιζα να την καυλωνω εγκεφαλικά πρώτα ώστε να το κάνει .

Αν η γκομενα σε γουστάρει και την κανεις να καταλαβει ότι τα τα φτύσει σου δείχνει ότι σε σιχενεται, θα το κάνει .

Πριν δυο βδομαδες έβγαλα μέσω tinder μια γκομενα 19χρονων φοιτήτρια από Θεσσαλονίκη , καλό μουνακι με λίγες εμπειρίες . Δεν είχε καταπιεί ποτε αλλά μετά από κατάλληλη κουβέντα το έκανε

Δε μπορείτε να φανταστείτε τη καυλα μου να τη βλέπω να ζορίζεται να καταπιεί το μπόλικο και πηχτό μου σπερμα και τελικά να μην αφήνει σταγόνα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom